Dodaj do ulubionych

Z notatek akademickich

14.09.05, 02:24
Interpretujem badania psychologiczne. Rysujem krzywe i dowiadujem sie ze:

-Bell shaped curve is a "normal curve".

Mniodzik.
Obserwuj wątek
    • vaud Re: Z notatek akademickich 14.09.05, 05:19
      ...-"bell pepper shaped" bylaby juz prze-szlafroczkowa...

tak sie wpisalam w srodku nocy, bo siem uczem...
      • brezly Re: Z notatek akademickich 14.09.05, 07:33
        Typowe. Zasypianie Brewsterem i MacEwanem na kolanach. Albo spanie z Rasiowa.
        Mylslalas ze juz se ne vrati?
        • millefiori Re: Z notatek akademickich 14.09.05, 07:46
          hehe... dolaczam do towarzystwa wiecznej studenckosci. Liczba tomow do wyspania
          jest dosc duza, wiec nie bede wymieniac nazwisk autorow...
          • brezly Re: Z notatek akademickich 14.09.05, 07:53
            Trawestujac Kaczmarskiego: a stosy rosly, rosly, rosly.
            To w wersji czytania. W wersji pisania bardziej Tuwim u mnie ostatnio: warstwami
            rosnie brednia potworna (w Wordzie).
            Czesc Fiori:-)
            Nawiaskiem: rzucialbys mi numer swej maszynki do SMSow na fabryke? Bo nie mam.
            • millefiori Re: Z notatek akademickich 14.09.05, 08:03
              Juz sle paczke. A tak przy okazji: cos nawet lepszego: Skype sie nazywa.
              Potrzebne: maszyny przypiete broad band connection, i wskok tu:

www.skype.com/helloagain.html
              Mozna dzwonic z krosna na krosno albo z krosna na tel, albo tel na krosno. K-K
              za friko,; k-t, t-k - z kontynentu na kontynent za smiszne pieniadze.
              • brezly Re: Z notatek akademickich 14.09.05, 08:14
                Musisz mnie denerwowac?! :-)

Nawet moj Senior ma Skype'a. A gdzie ja go zamontuje? W pracy nie wypada, a z
                domu z z mojego zadupia to ja sie lacze przez modem. Bo miejscowy telekom po
                zjednoczeniu zaraz (ja 100 m od granicy jak wiadomo) polozyl kabel i teraz nie
                bedzie zmieniac na taki zeby moc DSL miec bo mu sie tamten nie zamortyzowal
                (uniesmiertelnil??). A cala kapitalistyzcno freemarketowa Kompetycja i owszem,
                ale ona poczeka jak kto inny kabel polozy. Niemiecka Socjalistyczna Republika
                Sprawiedliwosci Spolecznej, qrcze, no....
                Jak ja widze reklamy DSL u to mnie diabli biora i karmia szpinakiem , wrrr.....
                • millefiori Re: Z notatek akademickich 14.09.05, 08:25
                  Nie musze... przepraszam.
                  • vaud Re: Z notatek akademickich 14.09.05, 09:47
                    Sesje naukowo zakonczono awaria drukarki i zbudzeniem w zwiazku z tym pana V.
                    Sie okazalo, ze czarnego tuszu brak i drukujem na niebiesko. Wtedy wyszlo
                    nastepne szydlo z wora: nie ma jak przemalowac na niebiesko, a wlasciwe cd czy
                    cos ciagle po pudlach. Sciagnieto cos tam z sieci. Prawie mnie opluto z
                    entuzjazmu, bo sie ladowalo 10 min. ( o 2.30 to podobno sprawia ludziom
                    roznice). Potem juz tylko nie zgadzaly sie akapity, duze litery, i rozne slowa
                    niezrozumiale dla kompa. Po wydrukowaniu, moje nazwisko znalazlo sie na kazdej
                    stronie ( jak pani przykazala) , ale w srodku tekstu. No placz i zgrzytanie.
                    Tak ja siadlszy zazgrzytalam. Wersja pjonta, poprawiona, uznana zostala za
                    wystarczajaco czytelna.
                    Dobranoc Panstwu!
                    • millefiori Re: Z notatek akademickich 14.09.05, 15:20
                      Wsrod nocnej ciszy glos sie rozchodzi... Vaud, idz swieczke zapalic dziekczynna
                      na intencje szczesliwego ukonczenia opusa. Drukarki sciga przeklenstwo: moja
                      odmowila drukowania wszystkiego, co nie jest litera drukowana:
                      ilustracji/zdjec/rysunkow/podpisow i jak do tej pory zadne reinstalacje
                      drajwery nie pomogly, taki z niej, za przeproszeniem, HP! (Hewlett-Packard).
                      • vaud Re: Z notatek akademickich 19.09.05, 00:30
                        I tak bedziemy teraz przeklinac: do stu nienaoliwionych HP! HP z nim tancowal!
                        Canon jego mac'!( albo tac') Niech go Xerox pochlonie! To po prostu bur-Dell!

hyhy, juz mi lepiej.
                        • millefiori Re: Z notatek akademickich 19.09.05, 08:14
                          I Intosh jego Mac!
                          • brezly Re: Z notatek akademickich 19.09.05, 08:17
                            Aha aha:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=20102516&a=20102516
                            • millefiori Re: Z notatek akademickich 19.09.05, 08:23
                              Nie wiem, moze moj HP potrzebuje wiecej wrazen? Podrozy? To wetkne do auta i
                              powoze w kolko po wertepach, wstrzasnie sie z powrotem?
                            • vaud Re: Z notatek akademickich 27.09.05, 07:10
                              ach, sie czlowiek niechcacy powtarza, ale wlasciwie to nie, bo mnie w tym
                              wontku nie bylo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka