Dodaj do ulubionych

Gazetka ścienna. Red. Łoś

25.10.05, 13:34
Dostał ja polecenie służbowe od derekcji.
Na początek rzuce pare fotek of majself.
www.toronto.ca/moose/moose_316.htm
Obserwuj wątek
    • cyber_moose Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 25.10.05, 13:36
      www.toronto.ca/moose/moose_306.htm
      www.toronto.ca/moose/moose_315.htm
      www.toronto.ca/moose/moose_073.htm
      www.toronto.ca/moose/moose_321.htm
      www.toronto.ca/moose/moose_049.htm
      (pow. - ja w garniturze przed kolacją w eleganckiej restauracji)
      www.toronto.ca/moose/moose_179.htm
      www.toronto.ca/moose/moose_003.htm
      www.toronto.ca/moose/moose_019.htm
      (pow. na molo)
      • cyber_moose Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 25.10.05, 13:40
        i jeszcze kilka:
        www.toronto.ca/moose/moose_190.htm
        (kuzynka)
        www.toronto.ca/moose/moose_148.htm
        www.toronto.ca/moose/moose_095.htm
        www.toronto.ca/moose/moose_079.htm
        www.toronto.ca/moose/moose_107.htm
        www.toronto.ca/moose/moose_064.htm
        www.toronto.ca/moose/moose_118.htm
        www.toronto.ca/moose/moose_253.htm
        www.toronto.ca/moose/moose_177.htm
        (pow. dziecko kuzynki)
        • brezly Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 25.10.05, 15:01
          064htm to ty osobiscie, Uosiu?

177htm nie wyglada mi na dziecko a na uosice emigrantke z Holandii.
    • osnowarka Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 25.10.05, 14:54
      pńękne, po prostu pńękne
    • cyber_moose Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 27.10.05, 11:46
      www.toronto.ca/moose/moose_099.htm
      • brezly Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 27.10.05, 11:57
        Bardzo mi sie podoba obecny patron tego powyzszego Uosia. Grupa Innowacji
        Stosowanych. Zawziety wrog Grupy Innowacji Niestowanych? Niestosownych?
        Niestosowalnych?
        • cyber_moose Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 27.10.05, 12:02
          nieosnowalnych?
        • anchan Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 27.10.05, 12:14
          Może one się dzielą na stosowane i czyste?
          • brezly Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 27.10.05, 12:20
            Aha, a jakie zwierze by mogl sponsorowac taki Group innowacji czystych?
            No bo sie zastanawiam nad ta symbolika Uosia. Slyszal to kto o stosowaniu
            tychze? Nie zebym sugerowal ze one niestosowne, ale jako np. zwierz pociagowy,
            kanapowy, laboratoryjny to raczej nieznany.
            Wiec co innowacje czyste? Smoka?

Czesc Anchan:-)
            • anchan Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 27.10.05, 13:29
              Dla każdego zwierzęcia istnieje religia, według której jest ono nieczyste.
              • brezly Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 27.10.05, 13:50
                Ten tego no, enumeratywnie czy poprzez podpadanie pod paragraf? Bo mnie np.
                okropnie by sie podobala taka teologia co wymienia np. skrzyplocze, blotniaka
                stawowego, wombata i gazele Thomsona. I odpowiedni dla niej kacerze i
                meczennicy. I spory teologiczno-taksonomiczne. Takoz radykalne ruchy
                ateistyczno-racjonalistyczne, ktore urzadzalyby happeningi, w czasie ktorych
                jadlyby sznyty z wedzonym skunksem, w ramach pokazania ze nic co ludzkie etc.
                Z kapibara to wiesz ze w piatek idzie (szlo?) jesc?
                • pinkpanther Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 28.10.05, 14:30
                  ciacho z tego łośka!
                  • brezly Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 28.10.05, 14:32
                    To zanczy ze co? Ze tuczacy jest?
                    • vaud Re: Gazetka ścienna. Red. Łoś 28.10.05, 23:44
                      brezly napisał:

> To zanczy ze co? Ze tuczacy jest?

----> yhy : "Tuczacy z Losiami"
    • cyber_moose Dziewiarzu przygotuj się zawczasu do zimy!!! 02.11.05, 20:22
      Pan w telewizorze powiedział, że sroga zima idzie i trza sobie udziadź ciepłe
      gatki i inszo odzież.
      "W pokoju nr 006 Dziewiarz dostanie kaleson sztuk 1.
      a Dziewiarka pończochę dzianom nad kolano sztuk 2."
      • brezly Re: Dziewiarzu przygotuj się zawczasu do zimy!!! 03.11.05, 11:32
        cyber_moose napisał:

> Pan w telewizorze powiedział, że sroga zima idzie i trza sobie udziadź ciepłe
        > gatki i inszo odzież.
        > "W pokoju nr 006 Dziewiarz dostanie kaleson sztuk 1.
        > a Dziewiarka pończochę dzianom nad kolano sztuk 2."

Aha, bylem i ktos poprawil te ogloszenie kopiowym i teraz jest

"W pokoju nr 006 Dziewiarz dostanie kalesonu sztuk 1.
        a Dziewiarka pończochę dzianom nad oba kolano sztuk 2.
        Qfajki bedo w lutym, nie pytac oto ciagle"

• cyber_moose Re: Dziewiarzu przygotuj się zawczasu do zimy!!! 03.11.05, 11:47
          Znaczy sie - ktoś czyta te gazetke i działa. Ide zgłosic zapotrzebowanie na
          dodatkowo pare rękawic na łopatacz. W zeszłym roku nie dali, ale może w tym
          dadzom. Czuj duch!
          • millefiori Re: Dziewiarzu przygotuj się zawczasu do zimy!!! 03.11.05, 15:38
            Jerum, jeszcze w szortach trawnik kosilam dzis w samo poludnie...
        • vaud Re: Dziewiarzu przygotuj się zawczasu do zimy!!! 04.11.05, 04:38
          brezly napisał:

> cyber_moose napisał:
          >
          > > Pan w telewizorze powiedział, że sroga zima idzie i trza sobie udziadź ci
          > epłe
          > > gatki i inszo odzież.
          > > "W pokoju nr 006 Dziewiarz dostanie kaleson sztuk 1.
          > > a Dziewiarka pończochę dzianom nad kolano sztuk 2."
          >
          > Aha, bylem i ktos poprawil te ogloszenie kopiowym i teraz jest
          >
          > "W pokoju nr 006 Dziewiarz dostanie kalesonu sztuk 1.
          > a Dziewiarka pończochę dzianom nad oba kolano sztuk 2.
          > Qfajki bedo w lutym, nie pytac oto ciagle"

----> ponczochy odebralam. Mieli tylko zielone w koniczynki, to wzielam dla
          pani Fiorci, to na spotkania celtyckie bedzie miala jak znalazl. Potem maja
          miec juz tylko w bialo czerwone paski, to juz tylko na Nocne Rodakow Rozmowy
          sie nadadza.
          Acha, w sekretariacie mowili, ze maja tez przypadkiem dwie pary rajtuz
          dzieciecych na 13-15 lat, to Pan Brezly moze obejrzy, czy chce dla
          Pierworodnej. Jedne sa limonkowe w pokemony, a drugie biale, w blawatki i maki
          ogniste.
          >
          >
          • brezly Re: Dziewiarzu przygotuj się zawczasu do zimy!!! 04.11.05, 07:55
            Pani Wudko, serdecznie dziekuje za te namiar na te dzieciece, ale zainteresowana
            nosi wylacznie spodnie i jako taka ma obojetny stsounek do wzornictwa tego co
            pod spodem. Ale moze chciec jako material na jakiegos kolarza ze robi (???).
          • cyber_moose Re: Dziewiarzu przygotuj się zawczasu do zimy!!! 04.11.05, 21:37
            vaud napisała:

> Acha, w sekretariacie mowili, ze maja tez przypadkiem dwie pary rajtuz
            > dzieciecych na 13-15 lat, to Pan Brezly moze obejrzy, czy chce dla
            > Pierworodnej. Jedne sa limonkowe w pokemony, a drugie biale, w blawatki i
            maki
            > ogniste.
            > >
            To ja lece po te rajtuzy, bo może na panterke sie nadadzo.
          • millefiori Re: Dziewiarzu przygotuj się zawczasu do zimy!!! 04.11.05, 22:19
            > ----> ponczochy odebralam. Mieli tylko zielone w koniczynki, to wzielam dla
            >
            > pani Fiorci, to na spotkania celtyckie bedzie miala jak znalazl. Potem maja
            > miec juz tylko w bialo czerwone paski, to juz tylko na Nocne Rodakow Rozmowy
            > sie nadadza.

Dziekuje, Pani Vaudko jedyna, za pamiec i szamroczki, bo by mnie szerokim lukiem
            ominely. Zielone juz kiedys zamawialam, ale wtedy nie dowiezli. Jeszcze tylko
            spytam, czy aby samonosne te ponczochy, czy tez podwiazki beda potrzebne? (Zadne
            szlafroczkowatosci, pytanie praktyczne.)
            • vaud Re: Dziewiarzu przygotuj się zawczasu do zimy!!! 04.11.05, 23:06
              millefiori napisała:

> > ----> ponczochy odebralam. Mieli tylko zielone w koniczynki, to wziel
              > am dla
              > >
              > > pani Fiorci, to na spotkania celtyckie bedzie miala jak znalazl. Potem ma
              > ja
              > > miec juz tylko w bialo czerwone paski, to juz tylko na Nocne Rodakow Rozm
              > owy
              > > sie nadadza.
              >
              > Dziekuje, Pani Vaudko jedyna, za pamiec i szamroczki, bo by mnie szerokim
              lukie
              > m
              > ominely. Zielone juz kiedys zamawialam, ale wtedy nie dowiezli. Jeszcze tylko
              > spytam, czy aby samonosne te ponczochy, czy tez podwiazki beda potrzebne?
              (Zadn
              > e
              > szlafroczkowatosci, pytanie praktyczne.)

---> no wszyli taka samoprzylepna gume, ale ja to wole nie wspominac, jak mi
              taki ponczoch na szlafrokowej randce do kostki zjechal jeszcze przed deserem!
              Wyszlam na wyposzczona do granic niemozliwosci! Sie nie dalo nieznacznie
              podciagnac, ani zdjac pod stolem. Drugi albowiem ponczoch trwal na posterunku
              lewej nogi i ani drgnal. Isc z jedna "z" i jedna "bez" odpadalo calkowicie, z
              powodu glebokiej czerni ponczoch i bezwstydnej bieli nog.

To ja pani Fiorciu pani radze, szlafrokowo czy nie, porzadne podwiazki kupic i
              uzywac. Szlafroka to nie wyklucza, a nie naje sie czlowiek wstydu za jakiegos
              dziewiarza- brakoroba.
              • millefiori Subwatek ponczoszany 06.11.05, 19:41
                vaud napisała:

> ---> no wszyli taka samoprzylepna gume, ale ja to wole nie wspominac, jak m
                > i
                > taki ponczoch na szlafrokowej randce do kostki zjechal jeszcze przed deserem!
                > Wyszlam na wyposzczona do granic niemozliwosci! Sie nie dalo nieznacznie
                > podciagnac, ani zdjac pod stolem. Drugi albowiem ponczoch trwal na posterunku
                > lewej nogi i ani drgnal. Isc z jedna "z" i jedna "bez" odpadalo calkowicie, z
                > powodu glebokiej czerni ponczoch i bezwstydnej bieli nog.
                >
                > To ja pani Fiorciu pani radze, szlafrokowo czy nie, porzadne podwiazki kupic i
                > uzywac. Szlafroka to nie wyklucza, a nie naje sie czlowiek wstydu za jakiegos
                > dziewiarza- brakoroba.

Niedyskretnie sie dopytam, i co? Czy Prince Charmant podnoszac upadla,
                zobwarzankowana ponczoche nie rzekl czasem: "Honni soit qui mal y pense"?
                • brezly Re: Subwatek ponczoszany/dziewiarz brakorob 07.11.05, 07:45
                  Ta jaki to dziewiarz brakorob? Wszak przecie wiadomo jaka opinia ciesza sie
                  ponczosznicy wsrod dziewiarzy, no dajcie spokoj. To jakby nie przymierzajac
                  mowic kierowcy takiego ciezarowego krazownika z syreno i kominem ze on to samo
                  co "szofer" (derektora). Przecie wiadomo ze to to wogole nic nie umi, nic nie
                  warte i takie ogolnie tylko superlatywach chodzi. Weteryniarze od bydla tak
                  tych od papuzek i ptactwa palacowego traktujo, tez.
    • brezly Łoś - Dzianiny 04.11.05, 09:23
      Ja tu nie zdrazde tajemnicy jak podam z Gugla:

AMŁ Dzianiny - M Łoś - dzianina dla każdego
      Produkujemy dzianiny dresowe,frotte,polar,lady, dzianina z wiskozą,poliestrem,single
      interlock, dzianiny bawełniane z elastanem na bluzki, getry.
      www.amldzianiny.pl
      Mnie ten interlock dla singli zainteresowal. Wiem ze sa porcje mrozonek, jak
      rwoniez naczynia kuchenne dla singli, ale interloki???
      • brezly Re: Łoś - Dzianiny 04.11.05, 09:26
        Z listy dzianin, urzeklo mnie:

KALESONOWA pętelkowa
        wykończenie: wałek, drapana

KALESONOWA interlockowa prążek
        wykończenie: rękaw, wałek, drapana

Czy kalesony dla singli czyms sie odrozniaja, tak za mna chodzi...
        • brezly Za guglem 04.11.05, 09:31
          Jako ze ujelo mnie poejecie "wykonczenie reaktywne" to poszedlem za nim Guglem i
          od razu trafilem na cos takiego "odzież reklamowa, odzież promocyjna" .
        • vaud Re: Łoś - Dzianiny 04.11.05, 09:39
          Aj, te drapane walki w kalesonach... No ale dosc walkonienia! Do krosien! do
          krosien!
    • brezly Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 08.03.06, 19:05
      Dogonimy, przegonimy.
      Drgoi Kolektywie. Swoją wytęzoną, ofiarną i rytmiczną Dokonałeś.
      Udowodniłeś że niech rozkwita. I że na lewo i na prawo.
      Mimo że wróg pruł.
      Naprzód, dalej w przyszłość aż na koienc krosien.
      I wogóle.
      Wznoszę ten toast.
      I idę.
      Niechzyje niech żyje niech żyje.
      • pieranka Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 08.03.06, 19:29
        Łomatko, to już?! A ja nieumalowana i dresie
        • annabellee1 Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 08.03.06, 20:10
          Ale sie zaczaił...
          • ewakurz Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 08.03.06, 23:42
            Uwazam, ze pieknie uczcilismy Miedzynarodowe swieto. Kazdy dal z siebie ile
            mogl.
            Przyniolsam slone paluszki i oranzade w woreczkach do PomSocu.
            • millefiori Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 06:53
              O, I feta, i list pochwalny, I Matka-Zalozycielka we wlasnej Osobie....
              Gdzie pani, pani Jagodo, schowala te szminki z toalety damskiej?
              • annabellee1 Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 09:40
                Moge dac znaalazlam jedna za wychodkiem. A feta gdzie bo lubie?
                • millefiori Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 10:01
                  O pompe chodzilo tym razem, a nie o sery.
                  • czarnajagoda Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 10:37
                    o tą pompe, co to jej kiedyś pani Fiori szukała???
                    • brezly Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 10:41
                      Tez, bo to straszny zamet sie zrobil. Feta czyli pompa albo fiesta. Po fiescie
                      byla siesta bo Palacz dodal sete. I to nie jedna. Zagryzalim feta choc sie
                      niektore krzywili. A byl jeszcze enedmiczny poeta Lompa, co mial pominik kolo
                      mojej szkoly.
                      • czarnajagoda Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 11:04
                        > Zagryzalim feta choc sie niektore krzywili
                        ja się też krzywiłam, bo potem tej fety do szpinaku jest za mało... i qcxhnia
                        nie ma co na obiad zrobić
                        • brezly Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 11:07
                          Twarogu dodac :-)
                          • czarnajagoda Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 11:10
                            nonieno, jest zasadnicza różnica między szpinakiem z twarogiem, a szpinakiem z
                            fetą... jak pan Panie B-Y życzy szpinak z tworogiem to chętnie podam, ale sama
                            jeść tego nie będę...
                          • anchan Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 11:10
                            szpinaku ująć?
                            • czarnajagoda Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 11:12
                              anchan napisała:

> szpinaku ująć?
                              sie nie da, bo chętni na naleśniczki ze szpinakiem pobiją się między sobą jak
                              będzi ich za mało... a komu potrzeba burd na stołówce??? jeszcze wrogi czynnik
                              mógłby je wykorzystać jako pretekst do zamknięcia stołówki...
                              • brezly Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 11:16
                                To moze dla tych co lubio szpinak zrobic osobna stolowke?
                                • czarnajagoda Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 11:29
                                  jestem przeciw... w ten sposób pozbawimy tych, co twierdzą, że szpinaku nie da
                                  się jeść, szansy na zrozumienie swojego błędu...
                                  • brezly Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 11:42
                                    Jak sie ogrodzi drutem kolczastym to zaczna cos rozumiec.
                                    • czarnajagoda Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 11:52
                                      nie, wystarczy, że się przygotuje pyszny aromatyczny szpinak, tylko dla
                                      smakoszy, a profani niech patrzą i zazdraszczają, to choćby z czystej zdrowej
                                      ciekawości zechcą następnym razem spróbować... a jak już raz spróbują, to na
                                      pewno docenią... nasze zakładowe qcharki potrafią tak szpinaczek przyrządzić,
                                      że każda ilość takiego szpinaku to za mało...
                  • annabellee1 Re: Liternictwem ze stereopianu ogłaszam ze 30000 09.03.06, 11:18
                    To i se wim.
      • brezly Apel!! 09.03.06, 10:27
        Znaczy, dochodza tu i owdzie z ciemnych katow roznej masci syrenie spiewy, ktore
        pod plaszczykiem uznania naszych osiagniec chowaja zatrute ziele defetyzmu i
        rozsiewaja znany zapaszek obludy czarnego podniebienia.
        I my im mowimy to NIE! Nie ma watpliwosci i zadne tam takie ze jaki teraz nasz
        cel, jezeli wbrew wszystkim klodom przeciwnosci te 30000! Naprzod na 40 i 50
        tysiecy. Niech sie dzieje! No!
        • anchan Re: Apel!! 09.03.06, 10:38
          A karanie winnych będzie? Publiczne piętnowanie, samokrytyka (tylko żeby to
          nie był nikt znajomy)
          • brezly Re: Apel!! 09.03.06, 10:43
            Tak, bo sie nie da Czwartej Dziesiatki bez tego no ulomu, wylomu, zalomu,
            oblomu, jak mu tam bylo, no moralnego. I nie da sie abstrahowac od teczek, ze
            teraz wygodniej z plecakiem, zadne takie.
            • annabellee1 Re: Apel!! 09.03.06, 11:22
              To moze ja przyniose paprotke. I usiadziemy za nia sie zastanowimy kto ma sie
              samkrytyczyc.Moge ja zaczac bo zle wbilam post -No wiec zle wbilam post ale to nie
              wraza robota tylko gapiostwo.Poprosze o lagodny wymiar..
              • brezly Re: Apel!! 09.03.06, 11:26
                Najpierw kluczowe pytanie: jaki jest stosunek Kolezanki Dziewiarki Annabellee1
                do szpinaku? Jest to jedn z nieliczncych rzeczy o ktora tu sie pyta. Jakkolwiek
                pluralizm w temacie panuje, niestety :-((
                • czarnajagoda Re: Apel!! 09.03.06, 11:32
                  > Najpierw kluczowe pytanie: jaki jest stosunek Kolezanki Dziewiarki Annabellee1
                  > do szpinaku?
                  zgłaszam sprzeciw, to jest pytanie tendencyjne...
                  • brezly Re: Apel!! 09.03.06, 11:33
                    Sonduje mozliwosc budowania wlasnej grupy w wyborach do Rady Zakladowej, no co?
                    • czarnajagoda Re: Apel!! 09.03.06, 11:44
                      i sojusz ma się opierać na niechęci do szpinaku??? a to kol. nie wie ilu
                      szpinakowych skrytożerców karierowiczów może zachcieć się dla uzyskania
                      profitów do kol. przyłączyć, w dziń szkalując szpinak a w nocy się nim
                      obżerając???
                      • brezly Re: Apel!! 09.03.06, 11:49
                        Odmiana dwulicowcow - dwuprzelykowcy?
                        • czarnajagoda Re: Apel!! 09.03.06, 11:54
                          aha, a my tu nie chcemy, żeby sympatia do szpinaku była cechą z którą się
                          należy ukrywać...
                          • annabellee1 Re: Apel!! 09.03.06, 11:58
                            to ja powiem ze szpinak lubie i lubic bede bez wzgledu na kare. Szpinak podstawa
                            wyzywienia narodu.Zara pojde i wszamie szpinak i moge nawet dac palaczowi
                            ..albo Markowi od WF
                            • drzejms-buond Re: Apel!! 09.03.06, 15:18
                              Dziergalotkom maszynowym
                              Gratulację Dobrosąsiedzką
                              Zaposyła się na jubileuszu okoliczność!

Z osnową mości państwo!!
                              Z osnową!!!
                              ...i wątkiem!!
                              oby wam się nie plątało!
                      • vaud Re: Apel!! 10.03.06, 04:13
                        czarnajagoda napisała:

> i sojusz ma się opierać na niechęci do szpinaku??? a to kol. nie wie ilu
                        > szpinakowych skrytożerców karierowiczów może zachcieć się dla uzyskania
                        > profitów do kol. przyłączyć, w dziń szkalując szpinak a w nocy się nim
                        > obżerając???

-----> yhyhyhyyyyyyyyyyyyyyyy! Oplulam ekran. Herbata z mlekiem.
                        • vaud Szpinak zamorski 10.03.06, 04:19
                          Z przykroscia informuje ze mrozony szpinak Zamorski wystepuje w formie nie
                          nadajcej sie do spozycia. ( ale nie bedzie to woda na mlyn de-fetystow, de-
                          pompystow i de-imprezowcow)

Szpinak ow mielony z grubsza bedac, wykazuje spora chrupliwosc lodyzkowa,
                          dlugie lykowate wlokna stercza jak wasy na wszystkie strony po rozmrozeniu, a
                          brak dodanej smietany podkresla tylko zgrzyt nie wyplukanego piasku...

Istnieje podejrzenie, ze rzekomy szpinak jest w rzeczywistosci PODSZYWAJACYM
                          SIE pod szpinak lopianem.
                          • brezly Re: Szpinak zamorski 10.03.06, 07:49
                            Taki lopian Konrad Wallenrod, pani Fociu?
                            • annabellee1 Re: Szpinak zamorski 10.03.06, 08:18
                              a ja slyszalam ze za morzem wszytko lepsze.To szpinak nie??Lojoj!!
                              • brezly Re: Szpinak zamorski 10.03.06, 08:20
                                Ale nie do jedzenia przeciez! Jezeli to za innym morzem.
                              • vaud Re: Szpinak zamorski 10.03.06, 16:38
                                annabellee1 napisała:

> a ja slyszalam ze za morzem wszytko lepsze.To szpinak nie??Lojoj!!

----> za morzem wszystko wieksze. Baby i chlopy grubasne. n\Nie jedzo szpinaku,
                                bo niedobry (choc duzy, bo pewnie lopian), to tyjo.
                                • jan.kran Re: Szpinak zamorski 11.03.06, 00:14
                                  Ja ogólnie jestem trochę zaprzeszła i próbuje nadążyć.
                                  Ogólny trynd jest że my dziergamy , inni prują , dążymy do stutysięcznika.
                                  Jesteśmy podzieleni na temat szpinaku ale fetę ogólnie lubimy chyba ze twarożek
                                  jako alternatywne wyjście.
                                  Ja wchodze ze sztrudlem szpinakowym , paprotką i Wolną Grupą Bukowiną.
                                  Kran
                                  • kanuk Re: Szpinak zamorski 11.03.06, 00:47
                                    bronie sie buraczkami brukselka i grochowka z wkladka. i samocwietami.
                            • vaud Re: Szpinak zamorski 10.03.06, 16:36
                              brezly napisał:

> Taki lopian Konrad Wallenrod, pani Fociu?

---> Stirlitz. J-23.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka