rilian 02.11.05, 10:12 zupełnie jak ja (z tymi kieszeniami). wciąż mam szanse zostać kimś wielkim... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konread Re: Co Bush nosi w kieszeniach? 02.11.05, 11:04 Mam 5zł w kieszeni i jestem bogatszy niż prezydent supermocarstwa - doprawdy można się dowartościować. Gorzej z zegarkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuut Re: Co Bush nosi w kieszeniach? IP: *.www-cache.demon.co.uk 02.11.05, 11:53 Ktoś to kiedyś spiewał że w kieszeniach cały swój świat nosi... -- fuutott.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Odnosnie zegarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:11 Z zegarkiem tez masz szanse, bo Bush slynie z tego ze jego Timex wart jest 100 dolców. Za to garnitur ma pewnie za kilka tysi zielonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmi nie ważne co nosi w kieszeniach... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.11.05, 12:34 ..ważne co ma (a w zasadzie czego nie ma) pod czaszką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerex Re: Co Bush nosi w kieszeniach? IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.05, 12:48 Pusto w kieszeniach,pusto wgłowie.Biała chusteczka wyprana jak mózg z wszelkich myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
al.hurra Biala chusteczka do poddania sie? 02.11.05, 12:52 Przezorny zawsze ubezpieczony. Busio nieraz juz wykazywal sie "odwaga" czy to w sluzbie biejako zastepczej aby uniknac frontu, czy to zaszywajac sie a jakiejs norze na wiele godzin po ataku na WTC. Nie dziwi wiec, ze Busio nosi na wszelki wypadke biala chusteczke, aby nia przyjaznie pomachac, gdyby jakis brodacz wszedl mu w droge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terence Re: Co Bush nosi w kieszeniach? IP: 81.15.226.* 02.11.05, 13:01 A co Bush nosi w głowie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSHED Re: Co Bush nosi w kieszeniach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 14:28 A Z MARYNARKI WYPADŁ MU WOREK KOKAINY ;)))) ALE DZIENNIKARZE O TYM NIE NAPISALI, BO WALNĘLI WSPÓLNIE Z GEORGEM PO KRESCE NA ZAPLECZU ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ams Re: Co Bush nosi w kieszeniach? IP: 194.150.177.* 02.11.05, 14:40 A ja nic nie nosze w kieszeniach, bo nosze torebke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bushi Re: Co Bush nosi w kieszeniach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 20:01 pewnie bletki nosi tylko nie pokazal :P elooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
marekgdan Trzeba przyznac ze barwna to postac 02.11.05, 23:30 i nie raz jeszcze nas zdziwi i rozbawi!moze Iranczykow hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j Re: Co Bush nosi w kieszeniach? IP: 87.207.122.* 02.11.05, 23:59 Zastanawia mnie dlaczego Gazeta nawet bez powodu musi przedstawiac GWB w niekorzystynym swietle. Jego hiszpanska odpowiedz jest calkowicie poprawna, znam ten jezyk i wprawdzie zapewne mozna by te informacje ubrac w kwiecisty wywod, ale po co? A juz na pewno nie ma tam zadnego bledu, wiec czemu pisac o "lamanym hiszpanskim"??? W Gazecie czasem zdarzaja sie prawdziwe wpadki jezykowe, ale nikt z tego powodu nie podnosi larum, ze dziennikarze mowia/pisza lamana polszczyzna. Btw. naprawde "Es todo. No dinero." znaczy "to wszystko. nie ma pieniedzy." I na to, zeby powiedziec es todo nie wystarczy obejrzec byle western. Zreszta w potocznym zanglicyzowanym hiszpanskim przyjelo sie AFAIK np. bledne "non problemo" i tego "non" uzylby zapewne ktos kto mowilby lamanym hiszpanskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Co Bush nosi w kieszeniach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:15 Może poprawnie jest napisane, ale cholera wie jak on to wymówił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wercyngetoryks Re: Co Bush nosi w kieszeniach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 00:16 Stalin też nie nosił pieniędzy - ani nikt z jego otoczenia :) Bo po co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita A co ma nosic? 03.11.05, 02:48 Condoleeze? Czy miniaturowy Air Force One? Czy cygaro Clintona ? A dobrze zauwazyles Przedmowco,Bush poprawnie powiedzial po hiszpansku. No ale Gazeta ma na Busha lekka alergie:) A poza tym "lamana hiszpansczzny" ma byc,wedlug dziennikarza ( niekoniecznie jest ) zabawniejsza od hiszpanskiego. Tak sie wlasnie rodza "pierdołki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Begoe Re: A co ma nosic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 10:23 Jakto co ma nosić, klucze do domu... Zdjęcie Laury, zdjęcie przyjaciela (Polski), listy od przyjaciół z Polski; pewnie dużo, formularz wizowy dla Polaków itd. Same ważne rZeczy. Matko, czy GW nie ma o czym pisać????!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek a gdzie chowa guzik atomowy? IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 03:47 to wazna sprawa, mozna zawsze nacisnac i zbombardowac jakis slabszy kraj. chyba ze jest to jeden z guzikow od marynarki? Odpowiedz Link Zgłoś