jimmyjazz 01.12.05, 09:56 W stanach żo żeby zrobic zastrzyk potrzebny jest lekarz. Straszny z T.C. przestępca. Dożywocie dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pupilka Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:51 JAK TEN GURU OD KABAŁY NIE MA CO ROBIĆ Z PIENIĘDZMI, TO CHĘTNIE UDZIELĘ MU PORADY. ...A MOŻE TO JEGO NOWA ROLA...HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.columbus.res.rr.com 01.12.05, 10:52 A ty siedzisz pewnie na jakims wygwizdowiu, czytasz Fakt i wszystko wiesz najlepiej. Lekarz nie jest potrzebny do zrobienia zastrzyku, ale jest on na pewno potrzebny Tobie choc nie wiem czy uda mu sie wyleczyc ciebie z kompleksow. Jakbys wiedzial jak dziala ultrasonograf to bys zrozumial dlaczego moze on uszkodzic plod. Ale po co Ci to, lepiej wysmiewac sie z Amerykanow, bo przeciez wszyscy sa madrzejsi od nich, a juz na pewno ty. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Lekarze kontra Tom Cruise 01.12.05, 11:03 Gość portalu: Marcin napisał(a): > A ty siedzisz pewnie na jakims wygwizdowiu, czytasz Fakt i wszystko wiesz > najlepiej. Lekarz nie jest potrzebny do zrobienia zastrzyku, ale jest on na > pewno potrzebny Tobie choc nie wiem czy uda mu sie wyleczyc ciebie z > kompleksow. Sporo wniosków jak na jeden mój post. Jak byś mógł uścislić na jakiej podstawie je wykoncypowałeś? Mówiłeś coś o kompleksach, hmmm > Jakbys wiedzial jak dziala ultrasonograf to bys zrozumial dlaczego moze on > uszkodzic plod. Ale po co Ci to, lepiej wysmiewac sie z Amerykanow, bo > przeciez wszyscy sa madrzejsi od nich, a juz na pewno ty. Wiem jak działa USG. Nie wysmiewam sie z amerykanów ale bawi mnie wtrącanie się lekarzy w prywatne życie. Jak chce sobie kupić USG to niech kupi. Przecież pewnie nie bedzie go obsługował sam bo stać go na kogoś kto to zrobi za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: 80.50.251.* 01.12.05, 12:28 > Wiem jak działa USG. Nie wysmiewam sie z amerykanów ale bawi mnie wtrącanie się > > lekarzy w prywatne życie. > Jak chce sobie kupić USG to niech kupi. Przecież pewnie nie bedzie go > obsługował sam bo stać go na kogoś kto to zrobi za niego zaiste, Tommy kupil sonograf zeby lekarz przychodzil do niego robic zdjecia... Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Lekarze kontra Tom Cruise 01.12.05, 13:23 Gość portalu: Indy napisał(a): > zaiste, Tommy kupil sonograf zeby lekarz przychodzil do niego robic zdjecia... A ty pewnie rozmawiałeś z nim i dokładnie cie poinformował. Pewnie kupił USG co by swoje dziecko zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: 80.50.251.* 01.12.05, 12:28 > Wiem jak działa USG. Nie wysmiewam sie z amerykanów ale bawi mnie wtrącanie się > > lekarzy w prywatne życie. > Jak chce sobie kupić USG to niech kupi. Przecież pewnie nie bedzie go > obsługował sam bo stać go na kogoś kto to zrobi za niego zaiste, Tommy kupil sonograf zeby lekarz przychodzil do niego robic zdjecia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurt Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.05, 11:24 No ładnie napisałeś. Jeśli wiesz w jaki sposób za pomocą USG można uszkodzić płód, to proszę, poinformuj mnie, bo ja przez całe swoje życie wykonywania zawodu lekarza, nie słyszałem o ani jednym takim przypadku; nigdy nie dowiedziono takiej możliwości. Istnieje, wyłącznie teoretyczna możliwość, że bardzo często i długo wykonywane badania za pomocą głównie starszych aparatów USG, mogą doprowadzić, na podstawie zjawiska kawitacji, do nieznacznego rozgrzania tkanek. To wszystko. Nie sądzę, żeby TC kupił stary aparat, używał go namiętnie dniami i nocami (musi to znieść jego żona wszak) i wreszcie uważam, że szybko mu się znudzi, bo niewiele zobaczy. Zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENON Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.biol.uni.lodz.pl 01.12.05, 11:54 Pewnie, po co lekarz. niech sobie uszkodzi dzidziusia, to potem legalnie go wyskrobie i w ten sposob rzecznicy postępu i swobod zyskają nowego idola do naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Lekarze kontra Tom Cruise 01.12.05, 13:26 Gość portalu: ZENON napisał(a): > Pewnie, po co lekarz. niech sobie uszkodzi dzidziusia, to potem legalnie go > wyskrobie i w ten sposob rzecznicy postępu i swobod zyskają nowego idola do > naśladowania. Gdyby chciał usunąć ciążę to by sobie wyjechał do stanu gdzie to jest legalne i usunął. I pewnie chwaliłby sie że kupuje USG co by płód uszkodzić. Po co TC ma usuwać ciążę? Skąd ta teoria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ne0 Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.citynet.pl 01.12.05, 10:57 Jakbys wiedzial na jakiej zasadzie dziala ultrasonograf, to bys zrozumial, czemu do jego obslugi potrzebny jest ktos z wieloletnim doswiadczeniem. Szczegolnie gdy chodzi o obrazowanie plodu. To nie jest aparat fotograficzny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkot Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:17 Tom to oszczędny facet on wie najlepiej ile lekarze kasowaliby jego za wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hee Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: 87.207.164.* 01.12.05, 11:34 A mnie zastanawia to zdjęcie i widoczna różnica w grubości rąk panny Holmes. Widzicie to? Odpowiedz Link Zgłoś
akumiszcza Re: Lekarze kontra Tom Cruise 01.12.05, 12:08 @hee: zrób doświadczenie: wyciągnij zgiętą w łokciu rękę kilkanaście centymetrów przed oczy, otwartą częścią dłoni w kierunku twarzy, spójrz uważnie w okolice nadgarstka. następnie skręć dłoń o 90 stopni tak, żeby było widać ją "z profilu", znów uważnie obserwując nadgarstek. coś zauważyłeś?... Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: Lekarze kontra Tom Cruise 01.12.05, 12:53 Na aborcję za późno, więc T.C. kupuje aparat USG ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluevabank Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.dyn.optonline.net 01.12.05, 13:04 qrwa ludzie wezcie sie do roboty a nie pie...dolicie glopoty w czasie pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad Max Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.spray.net.pl 01.12.05, 13:26 Ale kurdupel ten Cruise Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona usg do wioski afrykanskiej IP: *.asternet.pl 01.12.05, 20:35 Tacy to nie weidza co z kasa robic!!oddal by ten ultrasonograf do jakiejs wioski afrykanskiej gdzie kobiety nie maja nigdy robionego usg plodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ani pewnie zadnego innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:34 zielonego pojęcia nie masz o tym ,a komentujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:59 Jednak nie wszystkim wszystko wolno, tylko dlatego, że chcą. Głupota TC jest radosna, mnie interesuje tylko, czy on wie co widzi, hmmm. Nadęty bufon. Do licha, stać go na USG, wtedy kiedy trzeba, a jak ktoś zgrabnie zauważył aparat USG to nie fotograficzny. "nie miałem, ale chciałem i mam...aha" Biedna Katie Holmes... A dziecko najbiedniejsze, czy tatuś kupi tomograf też na wszelki wypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.sympatico.ca 01.12.05, 22:08 on nie zamierza! w wywiadzie udzielonym Barbarze Walters-stwierdzil,ze juz uzywal! ciekaw jestem ile go to bedzie kosztowac,jesli cos wyjdzie nie tak z ta ciaza i czy dojdzie do slubu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Pitt Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.05, 22:19 Tommy, stop fucking around with that crap. It is a serious piece of medical equipment. They will get your ass one day, buddy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympathy64 Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.as1.chf.cork.eircom.net 02.12.05, 00:19 Tu są ziemie Izraela Nic nie waż się tu siać i niczego nie zbieraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies szczal tomcio to glupi kurdupel IP: *.hsd1.wa.comcast.net 02.12.05, 06:13 tomcio ma 165 cm wzrostu i nie skonczyl nawet sredniej szkoly, jest dupkiem klasycznym , jednak w usa nawet taki dupek moze zrobic kariere, a u was jak tam bucki z prlu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas01 Re: tomcio to glupi kurdupel IP: *.ny325.east.verizon.net 02.12.05, 08:10 TC chorowal kiedys podobno na swinke. Po tej chorobie jest sie podobno bezplodnym. Z pierwszego malzenstwa nie mial dzieci. W nastepnym, z N.Kidman, tez nie. Zaadoptowali dwojke, biala dziewczynke (teraz chyba 11 lat, zapalona pilkarka nozna (w Stanach w pilke nozna graja glownie dziewczeta) i czarnego chlopca, Oconnora - teraz chyba 9-letni. Tom byl przekonany ze nie moze miec dzieci. A teraz takie co sie zdazylo! Nie dziwie sie jemu, ze szaleje! A kasa? - Coz, pracowal na to jako aktor-kelner. Pochodzi z rozbitej rodziny i o ile dobrze pamietam, to ojca chyba nie pamieta. Z NJ dojezdzal do NYC. Ciezko pracowal i przytrtafilo sie jemu. Analogicznie J. Aniston - tez kelnerka z Westside, Broadway, NYC. Tom szaleje, nie podoba mi sie to tez. Ale kazdy cieszy sie ze swojego szczescia tak jak potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś