Dodaj do ulubionych

Lekarze kontra Tom Cruise

01.12.05, 09:56
W stanach żo żeby zrobic zastrzyk potrzebny jest lekarz.
Straszny z T.C. przestępca. Dożywocie dla niego.
Obserwuj wątek
    • Gość: pupilka Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:51
      JAK TEN GURU OD KABAŁY NIE MA CO ROBIĆ Z PIENIĘDZMI, TO CHĘTNIE UDZIELĘ MU
      PORADY.
      ...A MOŻE TO JEGO NOWA ROLA...HA HA HA
    • Gość: Marcin Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.columbus.res.rr.com 01.12.05, 10:52
      A ty siedzisz pewnie na jakims wygwizdowiu, czytasz Fakt i wszystko wiesz
      najlepiej. Lekarz nie jest potrzebny do zrobienia zastrzyku, ale jest on na
      pewno potrzebny Tobie choc nie wiem czy uda mu sie wyleczyc ciebie z kompleksow.
      Jakbys wiedzial jak dziala ultrasonograf to bys zrozumial dlaczego moze on
      uszkodzic plod. Ale po co Ci to, lepiej wysmiewac sie z Amerykanow, bo przeciez
      wszyscy sa madrzejsi od nich, a juz na pewno ty.
      • jimmyjazz Re: Lekarze kontra Tom Cruise 01.12.05, 11:03
        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> A ty siedzisz pewnie na jakims wygwizdowiu, czytasz Fakt i wszystko wiesz
        > najlepiej. Lekarz nie jest potrzebny do zrobienia zastrzyku, ale jest on na
        > pewno potrzebny Tobie choc nie wiem czy uda mu sie wyleczyc ciebie z
        > kompleksow.

Sporo wniosków jak na jeden mój post. Jak byś mógł uścislić na jakiej podstawie
        je wykoncypowałeś?
        Mówiłeś coś o kompleksach, hmmm

> Jakbys wiedzial jak dziala ultrasonograf to bys zrozumial dlaczego moze on
        > uszkodzic plod. Ale po co Ci to, lepiej wysmiewac sie z Amerykanow, bo
        > przeciez wszyscy sa madrzejsi od nich, a juz na pewno ty.

Wiem jak działa USG. Nie wysmiewam sie z amerykanów ale bawi mnie wtrącanie się
        lekarzy w prywatne życie.
        Jak chce sobie kupić USG to niech kupi. Przecież pewnie nie bedzie go
        obsługował sam bo stać go na kogoś kto to zrobi za niego.
        • Gość: Indy Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: 80.50.251.* 01.12.05, 12:28
          > Wiem jak działa USG. Nie wysmiewam sie z amerykanów ale bawi mnie wtrącanie
          się
          >
          > lekarzy w prywatne życie.
          > Jak chce sobie kupić USG to niech kupi. Przecież pewnie nie bedzie go
          > obsługował sam bo stać go na kogoś kto to zrobi za niego

zaiste, Tommy kupil sonograf zeby lekarz przychodzil do niego robic zdjecia...
          • jimmyjazz Re: Lekarze kontra Tom Cruise 01.12.05, 13:23
            Gość portalu: Indy napisał(a):

> zaiste, Tommy kupil sonograf zeby lekarz przychodzil do niego robic zdjecia...

A ty pewnie rozmawiałeś z nim i dokładnie cie poinformował.

Pewnie kupił USG co by swoje dziecko zabić.
        • Gość: Indy Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: 80.50.251.* 01.12.05, 12:28
          > Wiem jak działa USG. Nie wysmiewam sie z amerykanów ale bawi mnie wtrącanie
          się
          >
          > lekarzy w prywatne życie.
          > Jak chce sobie kupić USG to niech kupi. Przecież pewnie nie bedzie go
          > obsługował sam bo stać go na kogoś kto to zrobi za niego

zaiste, Tommy kupil sonograf zeby lekarz przychodzil do niego robic zdjecia...
      • Gość: Kurt Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.05, 11:24
        No ładnie napisałeś. Jeśli wiesz w jaki sposób za pomocą USG można uszkodzić
        płód, to proszę, poinformuj mnie, bo ja przez całe swoje życie wykonywania
        zawodu lekarza, nie słyszałem o ani jednym takim przypadku; nigdy nie
        dowiedziono takiej możliwości. Istnieje, wyłącznie teoretyczna możliwość, że
        bardzo często i długo wykonywane badania za pomocą głównie starszych aparatów
        USG, mogą doprowadzić, na podstawie zjawiska kawitacji, do nieznacznego
        rozgrzania tkanek. To wszystko. Nie sądzę, żeby TC kupił stary aparat, używał
        go namiętnie dniami i nocami (musi to znieść jego żona wszak) i wreszcie
        uważam, że szybko mu się znudzi, bo niewiele zobaczy. Zdrówka
      • Gość: ZENON Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.biol.uni.lodz.pl 01.12.05, 11:54
        Pewnie, po co lekarz. niech sobie uszkodzi dzidziusia, to potem legalnie go
        wyskrobie i w ten sposob rzecznicy postępu i swobod zyskają nowego idola do
        naśladowania.
        • jimmyjazz Re: Lekarze kontra Tom Cruise 01.12.05, 13:26
          Gość portalu: ZENON napisał(a):

> Pewnie, po co lekarz. niech sobie uszkodzi dzidziusia, to potem legalnie go
          > wyskrobie i w ten sposob rzecznicy postępu i swobod zyskają nowego idola do
          > naśladowania.

Gdyby chciał usunąć ciążę to by sobie wyjechał do stanu gdzie to jest legalne i
          usunął. I pewnie chwaliłby sie że kupuje USG co by płód uszkodzić.

Po co TC ma usuwać ciążę? Skąd ta teoria?
    • Gość: Ne0 Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.citynet.pl 01.12.05, 10:57
      Jakbys wiedzial na jakiej zasadzie dziala ultrasonograf, to bys zrozumial,
      czemu do jego obslugi potrzebny jest ktos z wieloletnim doswiadczeniem.
      Szczegolnie gdy chodzi o obrazowanie plodu. To nie jest aparat fotograficzny...
    • Gość: Szkot Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:17
      Tom to oszczędny facet on wie najlepiej ile lekarze kasowaliby jego za wizytę.
    • Gość: hee Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: 87.207.164.* 01.12.05, 11:34
      A mnie zastanawia to zdjęcie i widoczna różnica w grubości rąk panny Holmes.
      Widzicie to?
      • akumiszcza Re: Lekarze kontra Tom Cruise 01.12.05, 12:08
        @hee:
        zrób doświadczenie:
        wyciągnij zgiętą w łokciu rękę kilkanaście centymetrów przed oczy, otwartą
        częścią dłoni w kierunku twarzy, spójrz uważnie w okolice nadgarstka. następnie
        skręć dłoń o 90 stopni tak, żeby było widać ją "z profilu", znów uważnie
        obserwując nadgarstek. coś zauważyłeś?...
    • bloody_rabbit Re: Lekarze kontra Tom Cruise 01.12.05, 12:53
      Na aborcję za późno, więc T.C. kupuje aparat USG ;-)))
    • Gość: bluevabank Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.dyn.optonline.net 01.12.05, 13:04
      qrwa ludzie wezcie sie do roboty a nie pie...dolicie glopoty w czasie pracy
    • Gość: Mad Max Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.spray.net.pl 01.12.05, 13:26
      Ale kurdupel ten Cruise
    • Gość: wkurzona usg do wioski afrykanskiej IP: *.asternet.pl 01.12.05, 20:35
      Tacy to nie weidza co z kasa robic!!oddal by ten ultrasonograf do jakiejs
      wioski afrykanskiej gdzie kobiety nie maja nigdy robionego usg
      plodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ani pewnie zadnego innego..
    • Gość: ada Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:34
      zielonego pojęcia nie masz o tym ,a komentujesz
    • Gość: Melba Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:59
      Jednak nie wszystkim wszystko wolno, tylko dlatego, że chcą. Głupota TC jest
      radosna, mnie interesuje tylko, czy on wie co widzi, hmmm. Nadęty bufon. Do
      licha, stać go na USG, wtedy kiedy trzeba, a jak ktoś zgrabnie zauważył aparat
      USG to nie fotograficzny. "nie miałem, ale chciałem i mam...aha"
      Biedna Katie Holmes... A dziecko najbiedniejsze, czy tatuś kupi tomograf też na
      wszelki wypadek?
    • Gość: ciekawy Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.sympatico.ca 01.12.05, 22:08
      on nie zamierza! w wywiadzie udzielonym Barbarze Walters-stwierdzil,ze juz
      uzywal! ciekaw jestem ile go to bedzie kosztowac,jesli cos wyjdzie nie tak z ta
      ciaza i czy dojdzie do slubu?
    • Gość: B. Pitt Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.05, 22:19
      Tommy, stop fucking around with that crap. It is a serious piece of medical
      equipment.
      They will get your ass one day, buddy.
      • Gość: sympathy64 Re: Lekarze kontra Tom Cruise IP: *.as1.chf.cork.eircom.net 02.12.05, 00:19
        Tu są ziemie Izraela
        Nic nie waż się tu siać i niczego nie zbieraj

• Gość: pies szczal tomcio to glupi kurdupel IP: *.hsd1.wa.comcast.net 02.12.05, 06:13
      tomcio ma 165 cm wzrostu i nie skonczyl nawet sredniej szkoly, jest dupkiem
      klasycznym , jednak w usa nawet taki dupek moze zrobic kariere, a u was jak tam
      bucki z prlu?
      • Gość: sas01 Re: tomcio to glupi kurdupel IP: *.ny325.east.verizon.net 02.12.05, 08:10
        TC chorowal kiedys podobno na swinke. Po tej chorobie jest sie podobno
        bezplodnym. Z pierwszego malzenstwa nie mial dzieci. W nastepnym, z N.Kidman,
        tez nie. Zaadoptowali dwojke, biala dziewczynke (teraz chyba 11 lat, zapalona
        pilkarka nozna (w Stanach w pilke nozna graja glownie dziewczeta) i czarnego
        chlopca, Oconnora - teraz chyba 9-letni. Tom byl przekonany ze nie moze miec
        dzieci. A teraz takie co sie zdazylo! Nie dziwie sie jemu, ze szaleje! A kasa? -
        Coz, pracowal na to jako aktor-kelner. Pochodzi z rozbitej rodziny i o ile
        dobrze pamietam, to ojca chyba nie pamieta. Z NJ dojezdzal do NYC. Ciezko
        pracowal i przytrtafilo sie jemu. Analogicznie J. Aniston - tez kelnerka z
        Westside, Broadway, NYC. Tom szaleje, nie podoba mi sie to tez. Ale kazdy
        cieszy sie ze swojego szczescia tak jak potrafi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka