Dodaj do ulubionych

Drogi seks w samolocie

IP: 195.205.42.* 14.12.05, 11:15
Niesamowita historia. Aż się wzruszyłem:)
Obserwuj wątek
    • Gość: :-) Re: Drogi seks w samolocie IP: *.controlmatic.pl / *.controlmatic.pl 14.12.05, 11:20
      kurde, sex za TAAAAKIE pieniądze !!!!!!!!!, az sie rozmarzylam :-)
    • Gość: dj80 Re: Drogi seks w samolocie IP: 81.80.218.* 14.12.05, 11:29
      Zaraz się okaże, że to jacyś posłowie z Samoobrony ;-)
    • Gość: Bartek bzdura z tym zawracaniem samolotu IP: 195.190.143.* 14.12.05, 11:32
      skoro byli juz obezwladnieni to podawanie ich zachowania jako przyczyny
      zawrocenia samolotu jest bzdura;

pilot podjal idiotyczna decyzje - niech on sie tlumaczy
      • Gość: Fallout123 Re: bzdura z tym zawracaniem samolotu IP: *.netcontrol.pl 14.12.05, 13:02
        Pilot postapil zgodnie z obowiązujacymi go przepisami , one nakazuja w takiej
        sytuacji posadzic samolot na najblizszym lotnisku.
        • ufo54 udaje, że wie o przepisach 14.12.05, 15:01
          > Pilot postapil zgodnie z obowiązujacymi go przepisami , one nakazuja w takiej
          > sytuacji posadzic samolot na najblizszym lotnisku.
          -----------------------------------------------------------------------
          A gdzieś ty słyszał o takich przepisach? Możę podaj źródło tych domniemanych
          przepisów.
          • zbig72 Re: udaje, że wie o przepisach 14.12.05, 15:31
            www.ulc.gov.pl - poczytaj jak nie wierzysz...
            • ufo54 Re: udaje, że wie o przepisach 15.12.05, 06:22
              > www.ulc.gov.pl - poczytaj jak nie wierzysz...
              ----------------------------------------------------------
              Jeśli w portalu Urzędu Lotnictwa Cywilnego znalazłeś taki przepis to podaj
              dokładniej bo przeszukiwanie całego Prawa Lotniczego i szczegółowych przepisów
              jest dosyć uciążliwe. Jakie źródło, jaki paragraf itd.?
              • Gość: Marcin Bo to jest tak IP: *.dsV.agh.edu.pl 15.12.05, 09:03
                jak ukrana nam fure to musza nam oddac samolot :) Bo to jest taka tradycja. Taka
                ekstradycja :) Z poczatkow lotnictwa jeszcze :)
                • ufo54 Re: Bo to jest tak 15.12.05, 12:05
                  > jak ukrana nam fure to musza nam oddac samolot :) Bo to jest taka tradycja.
                  > Taka ekstradycja :) Z poczatkow lotnictwa jeszcze :)
                  -----------------------------
                  No z tobą Misiu mogę się ewentualnie zgodzić.
              • szatan-8a Re: udaje, że wie o przepisach 15.12.05, 11:41
                ufo54 napisał:

> > www.ulc.gov.pl - poczytaj jak nie wierzysz...
                > ----------------------------------------------------------
                > Jeśli w portalu Urzędu Lotnictwa Cywilnego znalazłeś taki przepis to podaj
                > dokładniej bo przeszukiwanie całego Prawa Lotniczego i szczegółowych
                przepisów
                > jest dosyć uciążliwe. Jakie źródło, jaki paragraf itd.?

Ten przepis obowiazuje po zamchu Lotniczym w USA
                • ufo54 Re: udaje, że wie o przepisach 15.12.05, 12:02
                  > Ten przepis obowiazuje po zamchu Lotniczym w USA
                  ----------------------------
                  Po sprawdzeniu u źródeł stwierdzam, żę takiego przepisu nie ma. Ktoś tam sobie
                  naplótł.
      • Gość: markowsky Re: bzdura z tym zawracaniem samolotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:57
        Chyba im zazdroscili fajnego seksu!rozumiem ze zaloga zaczela cala awanture?
        troche szkoda mi tej pary!a moze to jest przepustka do slawy kasy...
      • Gość: jest a jak mu w bójce wybił oko? pilotowi oczywiście IP: *.bsb.com.pl 14.12.05, 17:00
    • Gość: Polo Taaa, powinni program o tym zrobic. "Uwaga" :] IP: 217.77.224.* 14.12.05, 11:38
      • Gość: teszu Re: Taaa, powinni program o tym zrobic. "Uwaga" : IP: 213.199.197.* 14.12.05, 12:01
        raczej "poruszyła mnie twoja historia" czy jak to tam sie zwało :)
      • Gość: Ciapus Re: Taaa, powinni program o tym zrobic. "Uwaga" : IP: *.red.bezeqint.net 14.12.05, 21:39
        Te jeki wyplywaly z tego, ze bylo tam ciasno. W samolotach powinny byc wieksze
        ubikacje. Wtedy nie bedzie jekow, westchnien, ani bojek spowodowanych
        poszarpanymi nerwami.
    • Gość: 10tys seks w samolocie FL330 z eddf do kjfk b747 IP: 153.98.68.* 14.12.05, 11:55
      ja naleze do grupy 10 tysiecznikow ktorzy uprawiaja seks w samolocie ale nie
      tak glupio jak angole. fajna sprawa wogole.
      • Gość: ala Re: seks w samolocie FL330 z eddf do kjfk b747 IP: 193.108.206.* 14.12.05, 12:07
        No tak Angole !!! Rozwydrzone bahorki1
        • Gość: 10tys Re: seks w samolocie FL330 z eddf do kjfk b747 IP: 153.98.68.* 14.12.05, 12:15
          raz przez pijanych angoli start samolotu z teneryfy byl opozniony o dwie
          godziny bo nie chcieli wyjsc. dopiero policja ich zmusila do opuszczenia.
    • Gość: kolec_wroc Re: Drogi seks w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:23
      gó.. mnie to obchodzi
      • Gość: Przemo Re: Drogi seks w samolocie IP: 193.201.167.* 14.12.05, 12:31
        to po co komentujesz??
    • Gość: Anubiss Re: Drogi seks w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:39
      A ja się aż wzruchałem...;)
    • Gość: podniebna kotka Re: Drogi seks w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:01
      Sama to często robię w samolocie - ale nie jestem na tyle głupa, żeby się
      kłócić czy obrzucać obelgami obsługę .... bo przecież czuję się wtedy jak w
      niebie :)))
      • Gość: edek bez kredek Re: Drogi seks w samolocie IP: *.acn.waw.pl 14.12.05, 13:33
        widac...samo opowiadanie o tym przenosi cie w chmury
      • qtasinski Re: Drogi seks w samolocie 15.12.05, 03:57
        ale to nie to samo co "robienie loda" - sex to znacznie szersze pojecie. a
        poza tym pamietaj zeby cicho przelykac, bo mozesz wzbudzic podejrzenia innych
        pasazerow. aha i wytrzyj sobie po wszystkim brode:-)
    • hotrod404 "niedwuznaczne jęki i westchnienia" facet robił 14.12.05, 13:37
      kupę!
      • hallowed1 Re: "niedwuznaczne jęki i westchnienia" facet rob 14.12.05, 14:43
        chyba pani na... eh te nowomodne zabawy..
    • Gość: euron Re: Drogi seks w samolocie IP: 213.18.121.* 14.12.05, 14:14
      Ludzi na zachodzie umieją sie zabawić...ot co. W Polsce 'mochery' niedługo
      zakażą seksu i jedynie księza dalej będą go uprawiać po cichu i sami ze sobą.
    • wowa.sopot I to jest właśnie angielskie poczucie humoru 14.12.05, 15:01
    • Gość: Maly Jestem dziesieciotysiecznikiem! IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.12.05, 15:27
      Troche glupio im to wyszlo - zbyt wiele alkocholu pewnie.
      Sam naleze do grupy dziesieciotysiecznikow. Bardzo to ekscytujace i niebianskie
      rozkosze. Jeszcze blizej nieba!
    • viator artykuł jak z Faktu czy innego szmatławca. ble... 14.12.05, 15:32
    • Gość: pilotOdrzutowca Wniosek: nigdy nie wsiadaj do samolotu z kobieta.. IP: *.ghnet.pl 14.12.05, 15:39
      podatna na alkohol. patrzcie jak to sie moze skonczyc. te kobiety to zlo
      nieczyste(?), no w kzdym razie cos w tym stylu...
    • Gość: a1 Re: Drogi seks w samolocie IP: 145.116.2.* 14.12.05, 15:47
      jaaasne, bzdura na maxa
    • Gość: moherowy cyckownik Re: Drogi seks w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:15
      Zgnilizna i upadek wartości. Pilot powinien ich wysadzić po drodze, bez
      spadochronu :)
      • Gość: opt Re: Drogi seks w samolocie IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 14.12.05, 16:28
        A ty jakim spopsobem znalazłeś się na tym świecie,chyba przez niepokalane
        poczęcie?.
      • Gość: earlyyears do moherowy.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.05, 19:02
        nick masz zaj...sty. przybijam piątala. Ala wyrzucać bez spadochronu za
        bzykanie?. Szkoda takich ludków.
        pozdro
    • Gość: mohereverywhere Re: Drogi seks w samolocie IP: 83.8.235.* 14.12.05, 20:33
      nie oni pierwsi,nie ostatni,tylko trochu drogo...
    • Gość: WelcomeToDisneyPL POGRATULOWAĆ ZGODNOŚCI DUSZ i CIAŁ ! :)) IP: *.spray.net.pl 14.12.05, 21:02
      ... na pewno warto było zapłacić ten mandat :))

Moja małżonka (31) nigdy by na to nie poszła - nawet gdybym JEJ zapłacił
      napiwek. A może brałem ją na zbyt "zwykłe" wakacje (Dominikana, Egipt, Kanary,
      Portugalia, Rzym, Londyn) ?? :((
    • ak813 Dlaczego nie zamknieto ich z powrotem w kiblu? 14.12.05, 22:11
    • Gość: Coitusssss W samolotach powinno być COITORIUM IP: *.acn.waw.pl 15.12.05, 00:03
      W low costach mogłoby byc dodatkowo płatne za każdą rozpoczętą minutę ( ludzie
      by sie szybciej bzykali i zwalniali miejsce kolejnym chetnych).
      Ale regularne linie lotnicze powinny wliczać to w cene lotu.
    • qtasinski Re: Drogi seks w samolocie 15.12.05, 03:54
      toz ty qrwa wrazliwy jestes lisek. powinienes do harlequin'ow wrocic bo chyba
      na tym cie mama wychowala. dajac ci cycka i trzymajac cie w jednej rece, druga
      zaczytywala sie w opowiesciach o wielkiej milosci...

jak to mawial Franz:
      (...) bo mi lzy rozpaczy oczy zaleja (...)
    • Gość: ><((((º> Re: Drogi seks w samolocie IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 15.12.05, 07:14
      stewardesy robia to caly czas z pilotami, czyzby zazdrosc?
      • Gość: justas32 Re: Drogi seks w samolocie IP: *.aig.pl 15.12.05, 08:32
        Ech, żyje się ludziom na świecie !!! A u nas ciągle deszcz, szarówka, mocherowe
        berety, ojciec Rydzyk i bracia Kaczyńscy. Wyrwałby się człowiek ale ...
        ech, szkoda gadać ...
    • Gość: Mikkie A MY Z ZOŚKĄ WALILIŚMY SIĘ W KIBLU LOTu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:07
      i nikt nam słowa nie powiedział na całej trasie Warszawa - Budapeszt. Wychodzilismy do tej łazienki chyba ze 3 albo i cztery razy bo tak nam buzowalo po koniaczku :)
      • Gość: SAILOR Re: Z NATALKA RZNELISMY SIE W LUFTHANSIE IP: 86.41.131.* 21.12.05, 04:23
        Na calej trasie z Miami do Frankfurtu, diabel nie dziewczyna.. Siedzielismy w
        ostatnim rzedzie 747 blisko toalety, na poczatku zdjela bjustonosz bo niby za
        goraco; po trzech drinkach zaczela sie bawic swoimi cycuniami.. Coz ja biedny
        moglem zrobic; od slowa do slowa zaczalem sie nia bawic, potem ona zrobila mi
        loda, potem znalezlismy sie w toalecie i uwierzcie mi, toaleta w 747 wcale nie
        jest za mala ani na lizanko ani na rzniecie :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka