Gość: puzel IP: 195.205.42.* 14.12.05, 11:15 Niesamowita historia. Aż się wzruszyłem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :-) Re: Drogi seks w samolocie IP: *.controlmatic.pl / *.controlmatic.pl 14.12.05, 11:20 kurde, sex za TAAAAKIE pieniądze !!!!!!!!!, az sie rozmarzylam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj80 Re: Drogi seks w samolocie IP: 81.80.218.* 14.12.05, 11:29 Zaraz się okaże, że to jacyś posłowie z Samoobrony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek bzdura z tym zawracaniem samolotu IP: 195.190.143.* 14.12.05, 11:32 skoro byli juz obezwladnieni to podawanie ich zachowania jako przyczyny zawrocenia samolotu jest bzdura; pilot podjal idiotyczna decyzje - niech on sie tlumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fallout123 Re: bzdura z tym zawracaniem samolotu IP: *.netcontrol.pl 14.12.05, 13:02 Pilot postapil zgodnie z obowiązujacymi go przepisami , one nakazuja w takiej sytuacji posadzic samolot na najblizszym lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 udaje, że wie o przepisach 14.12.05, 15:01 > Pilot postapil zgodnie z obowiązujacymi go przepisami , one nakazuja w takiej > sytuacji posadzic samolot na najblizszym lotnisku. ----------------------------------------------------------------------- A gdzieś ty słyszał o takich przepisach? Możę podaj źródło tych domniemanych przepisów. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 Re: udaje, że wie o przepisach 14.12.05, 15:31 www.ulc.gov.pl - poczytaj jak nie wierzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: udaje, że wie o przepisach 15.12.05, 06:22 > www.ulc.gov.pl - poczytaj jak nie wierzysz... ---------------------------------------------------------- Jeśli w portalu Urzędu Lotnictwa Cywilnego znalazłeś taki przepis to podaj dokładniej bo przeszukiwanie całego Prawa Lotniczego i szczegółowych przepisów jest dosyć uciążliwe. Jakie źródło, jaki paragraf itd.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Bo to jest tak IP: *.dsV.agh.edu.pl 15.12.05, 09:03 jak ukrana nam fure to musza nam oddac samolot :) Bo to jest taka tradycja. Taka ekstradycja :) Z poczatkow lotnictwa jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: Bo to jest tak 15.12.05, 12:05 > jak ukrana nam fure to musza nam oddac samolot :) Bo to jest taka tradycja. > Taka ekstradycja :) Z poczatkow lotnictwa jeszcze :) ----------------------------- No z tobą Misiu mogę się ewentualnie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
szatan-8a Re: udaje, że wie o przepisach 15.12.05, 11:41 ufo54 napisał: > > www.ulc.gov.pl - poczytaj jak nie wierzysz... > ---------------------------------------------------------- > Jeśli w portalu Urzędu Lotnictwa Cywilnego znalazłeś taki przepis to podaj > dokładniej bo przeszukiwanie całego Prawa Lotniczego i szczegółowych przepisów > jest dosyć uciążliwe. Jakie źródło, jaki paragraf itd.? Ten przepis obowiazuje po zamchu Lotniczym w USA Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: udaje, że wie o przepisach 15.12.05, 12:02 > Ten przepis obowiazuje po zamchu Lotniczym w USA ---------------------------- Po sprawdzeniu u źródeł stwierdzam, żę takiego przepisu nie ma. Ktoś tam sobie naplótł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markowsky Re: bzdura z tym zawracaniem samolotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:57 Chyba im zazdroscili fajnego seksu!rozumiem ze zaloga zaczela cala awanture? troche szkoda mi tej pary!a moze to jest przepustka do slawy kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest a jak mu w bójce wybił oko? pilotowi oczywiście IP: *.bsb.com.pl 14.12.05, 17:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Taaa, powinni program o tym zrobic. "Uwaga" :] IP: 217.77.224.* 14.12.05, 11:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teszu Re: Taaa, powinni program o tym zrobic. "Uwaga" : IP: 213.199.197.* 14.12.05, 12:01 raczej "poruszyła mnie twoja historia" czy jak to tam sie zwało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciapus Re: Taaa, powinni program o tym zrobic. "Uwaga" : IP: *.red.bezeqint.net 14.12.05, 21:39 Te jeki wyplywaly z tego, ze bylo tam ciasno. W samolotach powinny byc wieksze ubikacje. Wtedy nie bedzie jekow, westchnien, ani bojek spowodowanych poszarpanymi nerwami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10tys seks w samolocie FL330 z eddf do kjfk b747 IP: 153.98.68.* 14.12.05, 11:55 ja naleze do grupy 10 tysiecznikow ktorzy uprawiaja seks w samolocie ale nie tak glupio jak angole. fajna sprawa wogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: seks w samolocie FL330 z eddf do kjfk b747 IP: 193.108.206.* 14.12.05, 12:07 No tak Angole !!! Rozwydrzone bahorki1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10tys Re: seks w samolocie FL330 z eddf do kjfk b747 IP: 153.98.68.* 14.12.05, 12:15 raz przez pijanych angoli start samolotu z teneryfy byl opozniony o dwie godziny bo nie chcieli wyjsc. dopiero policja ich zmusila do opuszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec_wroc Re: Drogi seks w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:23 gó.. mnie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Drogi seks w samolocie IP: 193.201.167.* 14.12.05, 12:31 to po co komentujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anubiss Re: Drogi seks w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:39 A ja się aż wzruchałem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podniebna kotka Re: Drogi seks w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:01 Sama to często robię w samolocie - ale nie jestem na tyle głupa, żeby się kłócić czy obrzucać obelgami obsługę .... bo przecież czuję się wtedy jak w niebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek bez kredek Re: Drogi seks w samolocie IP: *.acn.waw.pl 14.12.05, 13:33 widac...samo opowiadanie o tym przenosi cie w chmury Odpowiedz Link Zgłoś
qtasinski Re: Drogi seks w samolocie 15.12.05, 03:57 ale to nie to samo co "robienie loda" - sex to znacznie szersze pojecie. a poza tym pamietaj zeby cicho przelykac, bo mozesz wzbudzic podejrzenia innych pasazerow. aha i wytrzyj sobie po wszystkim brode:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hallowed1 Re: "niedwuznaczne jęki i westchnienia" facet rob 14.12.05, 14:43 chyba pani na... eh te nowomodne zabawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euron Re: Drogi seks w samolocie IP: 213.18.121.* 14.12.05, 14:14 Ludzi na zachodzie umieją sie zabawić...ot co. W Polsce 'mochery' niedługo zakażą seksu i jedynie księza dalej będą go uprawiać po cichu i sami ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maly Jestem dziesieciotysiecznikiem! IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.12.05, 15:27 Troche glupio im to wyszlo - zbyt wiele alkocholu pewnie. Sam naleze do grupy dziesieciotysiecznikow. Bardzo to ekscytujace i niebianskie rozkosze. Jeszcze blizej nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotOdrzutowca Wniosek: nigdy nie wsiadaj do samolotu z kobieta.. IP: *.ghnet.pl 14.12.05, 15:39 podatna na alkohol. patrzcie jak to sie moze skonczyc. te kobiety to zlo nieczyste(?), no w kzdym razie cos w tym stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1 Re: Drogi seks w samolocie IP: 145.116.2.* 14.12.05, 15:47 jaaasne, bzdura na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy cyckownik Re: Drogi seks w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:15 Zgnilizna i upadek wartości. Pilot powinien ich wysadzić po drodze, bez spadochronu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opt Re: Drogi seks w samolocie IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 14.12.05, 16:28 A ty jakim spopsobem znalazłeś się na tym świecie,chyba przez niepokalane poczęcie?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: earlyyears do moherowy.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.05, 19:02 nick masz zaj...sty. przybijam piątala. Ala wyrzucać bez spadochronu za bzykanie?. Szkoda takich ludków. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mohereverywhere Re: Drogi seks w samolocie IP: 83.8.235.* 14.12.05, 20:33 nie oni pierwsi,nie ostatni,tylko trochu drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WelcomeToDisneyPL POGRATULOWAĆ ZGODNOŚCI DUSZ i CIAŁ ! :)) IP: *.spray.net.pl 14.12.05, 21:02 ... na pewno warto było zapłacić ten mandat :)) Moja małżonka (31) nigdy by na to nie poszła - nawet gdybym JEJ zapłacił napiwek. A może brałem ją na zbyt "zwykłe" wakacje (Dominikana, Egipt, Kanary, Portugalia, Rzym, Londyn) ?? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coitusssss W samolotach powinno być COITORIUM IP: *.acn.waw.pl 15.12.05, 00:03 W low costach mogłoby byc dodatkowo płatne za każdą rozpoczętą minutę ( ludzie by sie szybciej bzykali i zwalniali miejsce kolejnym chetnych). Ale regularne linie lotnicze powinny wliczać to w cene lotu. Odpowiedz Link Zgłoś
qtasinski Re: Drogi seks w samolocie 15.12.05, 03:54 toz ty qrwa wrazliwy jestes lisek. powinienes do harlequin'ow wrocic bo chyba na tym cie mama wychowala. dajac ci cycka i trzymajac cie w jednej rece, druga zaczytywala sie w opowiesciach o wielkiej milosci... jak to mawial Franz: (...) bo mi lzy rozpaczy oczy zaleja (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ><((((º> Re: Drogi seks w samolocie IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 15.12.05, 07:14 stewardesy robia to caly czas z pilotami, czyzby zazdrosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justas32 Re: Drogi seks w samolocie IP: *.aig.pl 15.12.05, 08:32 Ech, żyje się ludziom na świecie !!! A u nas ciągle deszcz, szarówka, mocherowe berety, ojciec Rydzyk i bracia Kaczyńscy. Wyrwałby się człowiek ale ... ech, szkoda gadać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikkie A MY Z ZOŚKĄ WALILIŚMY SIĘ W KIBLU LOTu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:07 i nikt nam słowa nie powiedział na całej trasie Warszawa - Budapeszt. Wychodzilismy do tej łazienki chyba ze 3 albo i cztery razy bo tak nam buzowalo po koniaczku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAILOR Re: Z NATALKA RZNELISMY SIE W LUFTHANSIE IP: 86.41.131.* 21.12.05, 04:23 Na calej trasie z Miami do Frankfurtu, diabel nie dziewczyna.. Siedzielismy w ostatnim rzedzie 747 blisko toalety, na poczatku zdjela bjustonosz bo niby za goraco; po trzech drinkach zaczela sie bawic swoimi cycuniami.. Coz ja biedny moglem zrobic; od slowa do slowa zaczalem sie nia bawic, potem ona zrobila mi loda, potem znalezlismy sie w toalecie i uwierzcie mi, toaleta w 747 wcale nie jest za mala ani na lizanko ani na rzniecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś