Dodaj do ulubionych

Rozpacza bo wygrała 7 mln zł

05.01.06, 23:44
Współczuję tej pani...
Obserwuj wątek
    • Gość: Święty Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 23:57
      Wezmę ten ciężar tej pani na siebie... Czego się nie robi dla bliźnich.
      • adso_z_melku Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł 06.01.06, 00:05
        hm...jeżeli się gra, to trzeba się liczyć z takim...nieszczęsciem :)
        • magdap7 Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł 06.01.06, 00:29
          Posłałabym tej umęczonej strachem pani zdjęcia kalek, których jedna operacja za
          30 000 zmienia życie 0 180 stopni.
          Chyba warto zaryzykować w qle totka i qlkę od mafii.

Moje kondolencje
          • Gość: Kama Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.06, 00:51
            Może miec pretensje tylko do siebie. Po co chlapała językiem o wygranej?
            Główna wygraną zgłasza sie do siedziby głównej TS, najlepiej przez adwokata.
            Głupich nie sieją...
          • Gość: Elka Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 15:41
            A niby dlaczego ta Pani ma się interesowac nieznajomymi kalekami.Zgadzam sie ,że
            to wielkie nieszczęście,ale dlaczego zerujecie na ludziach.Jak będą chcieli to
            sami dadzą.I nie żebrać-bo to wstyd
            • Gość: sylwia Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.hsi2.kabelbw.de 03.07.10, 19:49
              Jestes egoistka o kurzym mozdzku,a ten swiat jest wlasnie taki paskudny bo
              niestety za duzo po nim chodzi takich ludzi jak ty.Tacy ludzie jak ty mnie brzydza.
      • Gość: gosciu tez IP: *.psychopool.tu-dresden.de 06.01.06, 12:29
        tez chcialbym miec takie problemy
      • Gość: RENIA Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:43
        PRZYDAłO BY SIę CHOć TROCHę NA REHABILITACJę SYNKA LUDZIE ODOBRYM SERCU BY DALI
        SKNERA NIE A WIęC JAKą JESTEś OSOBą
      • Gość: WOJTEK Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.ikomnet.pl / 10.10.50.* 03.12.10, 19:42
        CZEMU PLACZE,NIECH ZMIENI MIEJSCE ZAMIESZKANIA ,I ZYJE SPOKOJNIE,BOG CHCIAL TO WYGRALA,JA TEZ CHCE BYC MILIONEREM,A NIE BIEDNY .
      • Gość: boleo1 Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.11, 08:00
        Dlatego najlepiej nikomu nie mówić o takiej wygranej.

W małych wioskach szybko się rozejdzie, ale w miastach już mniej.

--
        czarter jachtów portal przyrodniczy
    • Gość: maciekk12 Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 00:35
      tak to jest z tymi zamkniętymi ludzmi, do konca bedzie gnić w swoim mieszkanku, umrze na raka pluc z przepalenia. kobieto! z takimi pieniedzmy swiat stoi przed Toba otworem, mieszkaj w Paryzu, Rzymie, Miami, na Bermudach czy Kajmanach. Wygrzewaj się na sloncu i pal najdrozsze papierosy swiata jak masz juz palic! Jedz na rejs dookola swiata! Oddaj polowe na WOŚP a druga polowe sobie zostaw lub zainwestuj. Czy naprawde wygrana musi pozostac Twoim przeklenstwem?? OTWORZ SIE NA LUDZI, SWIAT I MOZLIWOSCI !!!
      • Gość: ABeCe Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.chello.pl 06.01.06, 05:05
        Niestety gdy ludzi wczesniej nie byli zainteresowani swiatem a ich wojaze
        ograniczaly sie do wyjechania na targ do pobliskiego miasteczka to ciezko bedzie
        im sie przystosowac do funkcjonowania z tak "ogromnym bagazem zyciowym" jakim
        jest glowna wygrana w lotka. Takie co nalezy tylko ubolewac sa polskie realia.
        • jranc Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł 06.01.06, 13:44
          typowo polska mentalność - znaleźć dziurę we wszystkim i dalej NARZEKAĆ!
      • Gość: Barbra Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:47
        Spoko. dajcie Tej pani ochlonac. Zachlystnela sie. Jak kazdy....
    • Gość: FreakyMisfit Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.01.06, 01:13
      Trzeba być skończonym kretynem, by mając taką forsę, nie poradzić sobie...
      • Gość: siwy Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.ipm.zwolen.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:05
        Trzeba być skończonym kretynem, żeby tak myśleć jak Ty myślisz. To Ty jesteś
        skończonym kretynem a nie ta Pani!!!
    • jurcio Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł 06.01.06, 01:28
      Biedna kobieta, choć zamożna, całkowicie Ją rozumiem, widać, że to normalna
      rodzina - przywiązanie do ziemi i cała reszta, aż pozazdrościć. Ale błąd, jak
      widać, polegał na tym, że inni dowiedzieli się o wygranej. Ja też zaznałem
      przykroci z powodu, co prawda bardzo małej, ale dla mnie zamożności. Gdybym nie
      miał w domu nowego notebooka i paru tysięcy gotówki, dzisiaj nie byłbym
      żebrakiem walczącym trzy lata z nieuczciwym wolskim prokuratorem Dorotą Wróbel
      i miał normalne życie. A jak doszło do mojej tragedii, polecam:
      jurcio.blox.pl/html, a Pani milionerce szczęścia w dalszym życiu życzę.
    • Gość: ale bzdury ale bzdury... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 02:54
      Po co gadala sasiadkom o wygranej? Gdy sie wygrywa 6-ke, to sie idzie do
      siedziby wojewodzkiej Totalizatora. Choc oczywiscie nikt nie zagwarantuje, ze
      ktos z tamtad nie "chlapnie". Ale zawsze sie mozna wyprzec, nie?

Pan milioner twierdzi, ze nie da sie przezyc zycia za 7 milionow? Policzmy:
      zakladajac, ze sytuacja ekonomiczna bedzie ustabilizowana, ostroznie inwestujac
      mamy powiedzmy 6% zysku rocznie, po odjeciu inflacji i podatku mamy jakies 3%
      rocznie, to jest ok. 18 tys. zl. na miesiac! No chyba, ze pan milioner nie
      wydaje mniej niz 50 tys/mc, to rozumiem... Ale gdy zainwestujemy agresywniej,
      ze stopa zwrotu 10-20%...

Jak ta pani ma taki "problem", to niech odda wygrana na cale dobroczynne i po
      bolu.

Artykul na poziomie FAKTU, z ktorym Nowy Dzien chce konkurowac. Ma "prostym"
      ludziom pokrzepic serca na zasadzie: jak to zle miec pieniadze. Jedyne, co
      sensowne to rada pana milionera, by nie zmieniac diametralnie swojego zycia i
      wypowiedz czlowieka na temat losowosci w totolotku.
      • Gość: manhu Re: ale bzdurne bzdury... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:44
        LOL, czy sądzisz, że ta ciemna baba może wyciągnąć 6%.
        Ostatnio jak lokowałem w banku to odsetki były poniżej inflacji, a na giełdzie na takich frajerów aż czekają, bo to oni zbierają "górki".

Porad tu było kupa by dać na Radio Ma ryja, ale bez żartów, no i nie 6 milionów bo po brakujący 1 z hakiem zjawi się mafia, niech odda wszystko. Gorzej nie będzie, bo już ją uważają za wariatkę, więc nic nie traci, a zachowa święty spokój. Jednak moim zdaniem najlepsze rozwiązanie tej kwestii to oddać całość mi! Media to nagłośnią jak diabli i po kłopocie, a jak da na Rydzyka to media mogą to złośliwie przemilczeć. Aha, a może by tak dać na coś politycznie poprawnego, np. WOŚP lub paradę równości? No tak, ale wtedy cała Polska uzna ją za wariatkę, więc lepiej: lokalnie na kościół.
    • Gość: na_pulpit Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.01.06, 03:29
      Fakt, niech odda mi z tak 6 mln, będzie jej lżej

%-)
      :)))
      pozdro
      tapety.tapety.glt.pl
    • Gość: erni Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.chello.pl 06.01.06, 07:05
      o rany! ta babka to jakiś debil. wystarczy wyjechać i spokojnie gdzieś wybudować
      niezłą chatę a nie siedzieć na wiosce i wypłakiwać się do rękawa dziennikarzy...
      • Gość: sromotnik Niech całą kasę odda RADYJU M. jak miłość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 07:22
        i ma kołopot z głowy. A już łojciec sromotnik będzie najlepiej wiedział jak
        zagospodarowac darowizne :))

P.S. niech ino na moherowy beret se zostawi z 10PLN :))

NARÓD GŁUPI CIEMNY I NIEWYKSZTAŁCONY - NASZYM WSPÓLNYM DOBREM (hasło wyborcze p
        i s u a r u )
        • Gość: ewik Re: Niech całą kasę odda RADYJU M. jak miłość... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:17
          tacy ludzie nie poeinni wygrywać,to grzech narzekać na szczęśćie,nie wie ilu
          ludzi gra ,by po prostu pomóc dzieciom
    • Gość: ~znudzony ja też współczuję, zwłaszcza że ma rację IP: *.bgz.pl / 193.108.194.* 06.01.06, 07:28
    • Gość: Skorpion Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 07:33
      Ja jej współczuje bo ... jest głupia. To jest chore-do psychologa. He, wygrała
      7 baniek i się .... przeraziła i załamała! Forsa szczęscia nie daje ale daje
      możliwości, otwiera perspektywy o których wcześniej nawet się nie myślało. No
      ale jak ktoś ma za mały rozumek by wykorzystać szanse... Z resztą mówia ze
      alkohol i pieniądze są dla ludzi - mądrych.
    • Gość: Leo Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 08:03
      Jak ja bym wygrał to nie powiedział bym o tym nikomu, nawet najbliższej
      rodzinie. No żonie pewnie bym powiedział. Trzeba zachować spokój bo w naszym
      kraju zawiść i zazdrość naprawdę mogą zrobić krzywdę
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:06
        o ile dobrze zrozumiałem artykuł...(?) to tej pani NIC NIE ZAGRAŻA...
        "wszyscy mówią o mafii", czyli są to siakieś fantasmagorie?
        "wszyscy mówią" nie znaczy "mafia złożyła propozycję"...
        więc o co cho?
        ale fakt faktem....przerąbane!
        strach ma wielkie oczy ale czasem jest gorszy od...biedy?
    • Gość: zazdrosna Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:21
      Ta kobieta nie zasługuje na współczucie ,chyba nie wie że takie szcęście każdy
      by chciał mieć.
    • Gość: andrzej Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:22
      ..a ja chcę miec takie utrapienie...
    • alfalfa_jg Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł 06.01.06, 09:54
      Jeśli to jest taka TRAGEDIA, nie tak Pani wpłaci 6 mln na konto jakiejś
      fundacji. Poczuje się lepiej, i pozbędzie się problemu a tym samym uratuje
      wiele osób, które czekają na pomoc. Opisza to w gazetach i żaden "bandyta" po
      okup się nie zgłosi. Zawsze jest jakieś rozwiązanie, jeśli oczywiście jest to
      prawdziwa TRAGEDIA dla tej szczęściary :)

Ja gram w totka i jak narazie tylko 1 raz trafiłam trójke, chętnie pomogę w
      wydaniu kasy :)

Pozdrawiam
    • Gość: hm Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.aster.pl 06.01.06, 09:55
      zgadza się że miliony szczęścia nie dają
      natomiast ta pani jest nieszczęsliwa z forsa czy bez, psychiczna
    • Gość: ex lotto gracz ja i koledzy juz nie gramy IP: *.crowley.pl 06.01.06, 10:21
      Nawet rozmawialismy o tym w ostatnieego Sylwestra.

Wygrac i czekać az jakies bandziory przyjdą?
      NIech Lotto zapewni ochronę;będę grał. Póki co, jeszcze mi spokoj rodziny miły.
      • Gość: zatroskany za taką kasę IP: 195.20.110.* 06.01.06, 10:49
        można założyć firmę ochroniarską dla zwycięzców
        konkursów tv którzy często pokazuja buźki na całą Polskę
        i którzy dopiero powinni się bać..
        za pomysł 1% znaleźnego;))))
    • Gość: gość Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: 195.164.68.* 06.01.06, 11:42
      proponuję z wielką pompą przekazać całość wygranej na konto radia Maryja i
      problem z głowy
      • Gość: yesss Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.01.06, 12:22
        Nie mogą znaleźć informacji skąd mieszkańcy wiedzieli o tym kto wygrał.
        Przecież przy takiej kumulacji ilość kuponów jest niedozapamiętania przz osobę
        obsługującą kolekturę. Do tego mamy 6 dzień stycznia a kobieta już wydała 700
        tys. Wiem, że można więcej ale i tak nieźle. Po kolejne przecież takiek kwoty
        nie odbiera się w miejscu rzucenia kuponu. Po kolejne przypomina mi się stare
        porzekadło: "Czemuś biedny - boś głupi, czeguś głupi - boś biedny" Idealnie mi
        tu pasuje.
        • Gość: !!!! Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:47
          Nie wydala 700 tys tylko zapłaciła 10% podatku od wygranej !!!!!!!!!!!!
    • Gość: Maciek PROBLEM JEST GDZIE INDZIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:18
      Nie jest nieszczesciem wygrac tyle pieniędzy raczej problemem jest to że
      wszystcy w tym miasteczku wiedzą kto to wygrał. Szukał bym przyczyny dlaczego
      tak jest.
      Pozdro
      • Gość: jacek Re: PROBLEM JEST GDZIE INDZIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:09
        Milczenie jest złotem. na pewno pochwaliła się sąsiadce albo kuzynce. Gdyby
        razem z mężem utrzymali to w tajemnicy nawet przed dziećmi, to wtedy byłaby
        szansa na spokojne życie. A tak to faktycznie ma kłopot
    • Gość: Boas Ojciec dyrektor potrafi zagospodarować tę kaskę. IP: 151.92.176.* 06.01.06, 13:07
      '
    • Gość: ann ale pierdoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:23
      to niech odda na cele charytatywne(i moze dla mnie na male m2 ;)
    • Gość: :)) Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.06, 14:49
      CHĘTNIE PRZYJMĘ TE PIENIĄDZE I PaNI BĘDZIE MIAŁA KŁOPOT Z GŁOWY :))
    • Gość: JUROP Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:51
      Niech przekarze wygraną dla Radia Maryja ,to akurat wspomoże ubogie dzieci
      i rodziny , tylko niech zostawi sobie na zapłatę go Skarbusia.

po drugie można wynająć firę ochroniarską broniącą przed polską mafią.

po trzecie mogę zostać Twoim MANAGEREM.
    • Gość: Anjew Poprosze o 100-200tys, bo mam pilne wydatki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:36
      A na serio, to dziwie sie, ze az tak sie trzesie. Wyjazd natychmiast i zatrzec
      za soba slady. A jesli faktycznie sie nie da, bo mama, bo costam, to z pompa i
      ostentacyjnie oddac 80% na rozne cele charytatywne, a za reszte szybko kupic
      sobie ten nowy dom. Ludzie zawsze szukaja problemow tam, gdzie ich nie ma. Bez
      przesady. Ja bym po prostu zlecil sprawe znajomemu notariuszowi i odpalilbym mu
      taka kase, zeby mu sie nie oplacalo mnie nigdzie kapowac, po czym wyjechalbym
      daleko, zainwestowal kase i zyl spokojnie.
    • Gość: triki_te Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.01.06, 15:54
      ja moge wyleczyc ta pania!!!!!!!!!!!!!!! poprostu niech przeleje pieniadze na
      moje konto. dzieki pozdro 100
      • Gość: j Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 18:06
        podaj nr konta
    • Gość: sneq Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:06
      Prosta, pewnie niewykształcona kobieta - nic dziwnego że się załamała, ja bym
      nie miał problemu z taką kasą :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka