feldkurat 05.01.06, 23:44 Współczuję tej pani... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Święty Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 23:57 Wezmę ten ciężar tej pani na siebie... Czego się nie robi dla bliźnich. Odpowiedz Link Zgłoś
adso_z_melku Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł 06.01.06, 00:05 hm...jeżeli się gra, to trzeba się liczyć z takim...nieszczęsciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdap7 Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł 06.01.06, 00:29 Posłałabym tej umęczonej strachem pani zdjęcia kalek, których jedna operacja za 30 000 zmienia życie 0 180 stopni. Chyba warto zaryzykować w qle totka i qlkę od mafii. Moje kondolencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.06, 00:51 Może miec pretensje tylko do siebie. Po co chlapała językiem o wygranej? Główna wygraną zgłasza sie do siedziby głównej TS, najlepiej przez adwokata. Głupich nie sieją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 15:41 A niby dlaczego ta Pani ma się interesowac nieznajomymi kalekami.Zgadzam sie ,że to wielkie nieszczęście,ale dlaczego zerujecie na ludziach.Jak będą chcieli to sami dadzą.I nie żebrać-bo to wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.hsi2.kabelbw.de 03.07.10, 19:49 Jestes egoistka o kurzym mozdzku,a ten swiat jest wlasnie taki paskudny bo niestety za duzo po nim chodzi takich ludzi jak ty.Tacy ludzie jak ty mnie brzydza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu tez IP: *.psychopool.tu-dresden.de 06.01.06, 12:29 tez chcialbym miec takie problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RENIA Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:43 PRZYDAłO BY SIę CHOć TROCHę NA REHABILITACJę SYNKA LUDZIE ODOBRYM SERCU BY DALI SKNERA NIE A WIęC JAKą JESTEś OSOBą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.ikomnet.pl / 10.10.50.* 03.12.10, 19:42 CZEMU PLACZE,NIECH ZMIENI MIEJSCE ZAMIESZKANIA ,I ZYJE SPOKOJNIE,BOG CHCIAL TO WYGRALA,JA TEZ CHCE BYC MILIONEREM,A NIE BIEDNY . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boleo1 Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.11, 08:00 Dlatego najlepiej nikomu nie mówić o takiej wygranej. W małych wioskach szybko się rozejdzie, ale w miastach już mniej. -- czarter jachtów portal przyrodniczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekk12 Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 00:35 tak to jest z tymi zamkniętymi ludzmi, do konca bedzie gnić w swoim mieszkanku, umrze na raka pluc z przepalenia. kobieto! z takimi pieniedzmy swiat stoi przed Toba otworem, mieszkaj w Paryzu, Rzymie, Miami, na Bermudach czy Kajmanach. Wygrzewaj się na sloncu i pal najdrozsze papierosy swiata jak masz juz palic! Jedz na rejs dookola swiata! Oddaj polowe na WOŚP a druga polowe sobie zostaw lub zainwestuj. Czy naprawde wygrana musi pozostac Twoim przeklenstwem?? OTWORZ SIE NA LUDZI, SWIAT I MOZLIWOSCI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.chello.pl 06.01.06, 05:05 Niestety gdy ludzi wczesniej nie byli zainteresowani swiatem a ich wojaze ograniczaly sie do wyjechania na targ do pobliskiego miasteczka to ciezko bedzie im sie przystosowac do funkcjonowania z tak "ogromnym bagazem zyciowym" jakim jest glowna wygrana w lotka. Takie co nalezy tylko ubolewac sa polskie realia. Odpowiedz Link Zgłoś
jranc Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł 06.01.06, 13:44 typowo polska mentalność - znaleźć dziurę we wszystkim i dalej NARZEKAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbra Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:47 Spoko. dajcie Tej pani ochlonac. Zachlystnela sie. Jak kazdy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.01.06, 01:13 Trzeba być skończonym kretynem, by mając taką forsę, nie poradzić sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.ipm.zwolen.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:05 Trzeba być skończonym kretynem, żeby tak myśleć jak Ty myślisz. To Ty jesteś skończonym kretynem a nie ta Pani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł 06.01.06, 01:28 Biedna kobieta, choć zamożna, całkowicie Ją rozumiem, widać, że to normalna rodzina - przywiązanie do ziemi i cała reszta, aż pozazdrościć. Ale błąd, jak widać, polegał na tym, że inni dowiedzieli się o wygranej. Ja też zaznałem przykroci z powodu, co prawda bardzo małej, ale dla mnie zamożności. Gdybym nie miał w domu nowego notebooka i paru tysięcy gotówki, dzisiaj nie byłbym żebrakiem walczącym trzy lata z nieuczciwym wolskim prokuratorem Dorotą Wróbel i miał normalne życie. A jak doszło do mojej tragedii, polecam: jurcio.blox.pl/html, a Pani milionerce szczęścia w dalszym życiu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale bzdury ale bzdury... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 02:54 Po co gadala sasiadkom o wygranej? Gdy sie wygrywa 6-ke, to sie idzie do siedziby wojewodzkiej Totalizatora. Choc oczywiscie nikt nie zagwarantuje, ze ktos z tamtad nie "chlapnie". Ale zawsze sie mozna wyprzec, nie? Pan milioner twierdzi, ze nie da sie przezyc zycia za 7 milionow? Policzmy: zakladajac, ze sytuacja ekonomiczna bedzie ustabilizowana, ostroznie inwestujac mamy powiedzmy 6% zysku rocznie, po odjeciu inflacji i podatku mamy jakies 3% rocznie, to jest ok. 18 tys. zl. na miesiac! No chyba, ze pan milioner nie wydaje mniej niz 50 tys/mc, to rozumiem... Ale gdy zainwestujemy agresywniej, ze stopa zwrotu 10-20%... Jak ta pani ma taki "problem", to niech odda wygrana na cale dobroczynne i po bolu. Artykul na poziomie FAKTU, z ktorym Nowy Dzien chce konkurowac. Ma "prostym" ludziom pokrzepic serca na zasadzie: jak to zle miec pieniadze. Jedyne, co sensowne to rada pana milionera, by nie zmieniac diametralnie swojego zycia i wypowiedz czlowieka na temat losowosci w totolotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: ale bzdurne bzdury... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:44 LOL, czy sądzisz, że ta ciemna baba może wyciągnąć 6%. Ostatnio jak lokowałem w banku to odsetki były poniżej inflacji, a na giełdzie na takich frajerów aż czekają, bo to oni zbierają "górki". Porad tu było kupa by dać na Radio Ma ryja, ale bez żartów, no i nie 6 milionów bo po brakujący 1 z hakiem zjawi się mafia, niech odda wszystko. Gorzej nie będzie, bo już ją uważają za wariatkę, więc nic nie traci, a zachowa święty spokój. Jednak moim zdaniem najlepsze rozwiązanie tej kwestii to oddać całość mi! Media to nagłośnią jak diabli i po kłopocie, a jak da na Rydzyka to media mogą to złośliwie przemilczeć. Aha, a może by tak dać na coś politycznie poprawnego, np. WOŚP lub paradę równości? No tak, ale wtedy cała Polska uzna ją za wariatkę, więc lepiej: lokalnie na kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na_pulpit Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.01.06, 03:29 Fakt, niech odda mi z tak 6 mln, będzie jej lżej %-) :))) pozdro tapety.tapety.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.chello.pl 06.01.06, 07:05 o rany! ta babka to jakiś debil. wystarczy wyjechać i spokojnie gdzieś wybudować niezłą chatę a nie siedzieć na wiosce i wypłakiwać się do rękawa dziennikarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sromotnik Niech całą kasę odda RADYJU M. jak miłość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 07:22 i ma kołopot z głowy. A już łojciec sromotnik będzie najlepiej wiedział jak zagospodarowac darowizne :)) P.S. niech ino na moherowy beret se zostawi z 10PLN :)) NARÓD GŁUPI CIEMNY I NIEWYKSZTAŁCONY - NASZYM WSPÓLNYM DOBREM (hasło wyborcze p i s u a r u ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Niech całą kasę odda RADYJU M. jak miłość... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:17 tacy ludzie nie poeinni wygrywać,to grzech narzekać na szczęśćie,nie wie ilu ludzi gra ,by po prostu pomóc dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~znudzony ja też współczuję, zwłaszcza że ma rację IP: *.bgz.pl / 193.108.194.* 06.01.06, 07:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpion Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 07:33 Ja jej współczuje bo ... jest głupia. To jest chore-do psychologa. He, wygrała 7 baniek i się .... przeraziła i załamała! Forsa szczęscia nie daje ale daje możliwości, otwiera perspektywy o których wcześniej nawet się nie myślało. No ale jak ktoś ma za mały rozumek by wykorzystać szanse... Z resztą mówia ze alkohol i pieniądze są dla ludzi - mądrych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 08:03 Jak ja bym wygrał to nie powiedział bym o tym nikomu, nawet najbliższej rodzinie. No żonie pewnie bym powiedział. Trzeba zachować spokój bo w naszym kraju zawiść i zazdrość naprawdę mogą zrobić krzywdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:06 o ile dobrze zrozumiałem artykuł...(?) to tej pani NIC NIE ZAGRAŻA... "wszyscy mówią o mafii", czyli są to siakieś fantasmagorie? "wszyscy mówią" nie znaczy "mafia złożyła propozycję"... więc o co cho? ale fakt faktem....przerąbane! strach ma wielkie oczy ale czasem jest gorszy od...biedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrosna Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:21 Ta kobieta nie zasługuje na współczucie ,chyba nie wie że takie szcęście każdy by chciał mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:22 ..a ja chcę miec takie utrapienie... Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa_jg Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł 06.01.06, 09:54 Jeśli to jest taka TRAGEDIA, nie tak Pani wpłaci 6 mln na konto jakiejś fundacji. Poczuje się lepiej, i pozbędzie się problemu a tym samym uratuje wiele osób, które czekają na pomoc. Opisza to w gazetach i żaden "bandyta" po okup się nie zgłosi. Zawsze jest jakieś rozwiązanie, jeśli oczywiście jest to prawdziwa TRAGEDIA dla tej szczęściary :) Ja gram w totka i jak narazie tylko 1 raz trafiłam trójke, chętnie pomogę w wydaniu kasy :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.aster.pl 06.01.06, 09:55 zgadza się że miliony szczęścia nie dają natomiast ta pani jest nieszczęsliwa z forsa czy bez, psychiczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex lotto gracz ja i koledzy juz nie gramy IP: *.crowley.pl 06.01.06, 10:21 Nawet rozmawialismy o tym w ostatnieego Sylwestra. Wygrac i czekać az jakies bandziory przyjdą? NIech Lotto zapewni ochronę;będę grał. Póki co, jeszcze mi spokoj rodziny miły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany za taką kasę IP: 195.20.110.* 06.01.06, 10:49 można założyć firmę ochroniarską dla zwycięzców konkursów tv którzy często pokazuja buźki na całą Polskę i którzy dopiero powinni się bać.. za pomysł 1% znaleźnego;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: 195.164.68.* 06.01.06, 11:42 proponuję z wielką pompą przekazać całość wygranej na konto radia Maryja i problem z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yesss Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.01.06, 12:22 Nie mogą znaleźć informacji skąd mieszkańcy wiedzieli o tym kto wygrał. Przecież przy takiej kumulacji ilość kuponów jest niedozapamiętania przz osobę obsługującą kolekturę. Do tego mamy 6 dzień stycznia a kobieta już wydała 700 tys. Wiem, że można więcej ale i tak nieźle. Po kolejne przecież takiek kwoty nie odbiera się w miejscu rzucenia kuponu. Po kolejne przypomina mi się stare porzekadło: "Czemuś biedny - boś głupi, czeguś głupi - boś biedny" Idealnie mi tu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:47 Nie wydala 700 tys tylko zapłaciła 10% podatku od wygranej !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek PROBLEM JEST GDZIE INDZIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:18 Nie jest nieszczesciem wygrac tyle pieniędzy raczej problemem jest to że wszystcy w tym miasteczku wiedzą kto to wygrał. Szukał bym przyczyny dlaczego tak jest. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: PROBLEM JEST GDZIE INDZIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:09 Milczenie jest złotem. na pewno pochwaliła się sąsiadce albo kuzynce. Gdyby razem z mężem utrzymali to w tajemnicy nawet przed dziećmi, to wtedy byłaby szansa na spokojne życie. A tak to faktycznie ma kłopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boas Ojciec dyrektor potrafi zagospodarować tę kaskę. IP: 151.92.176.* 06.01.06, 13:07 ' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann ale pierdoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:23 to niech odda na cele charytatywne(i moze dla mnie na male m2 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.06, 14:49 CHĘTNIE PRZYJMĘ TE PIENIĄDZE I PaNI BĘDZIE MIAŁA KŁOPOT Z GŁOWY :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUROP Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:51 Niech przekarze wygraną dla Radia Maryja ,to akurat wspomoże ubogie dzieci i rodziny , tylko niech zostawi sobie na zapłatę go Skarbusia. po drugie można wynająć firę ochroniarską broniącą przed polską mafią. po trzecie mogę zostać Twoim MANAGEREM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew Poprosze o 100-200tys, bo mam pilne wydatki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:36 A na serio, to dziwie sie, ze az tak sie trzesie. Wyjazd natychmiast i zatrzec za soba slady. A jesli faktycznie sie nie da, bo mama, bo costam, to z pompa i ostentacyjnie oddac 80% na rozne cele charytatywne, a za reszte szybko kupic sobie ten nowy dom. Ludzie zawsze szukaja problemow tam, gdzie ich nie ma. Bez przesady. Ja bym po prostu zlecil sprawe znajomemu notariuszowi i odpalilbym mu taka kase, zeby mu sie nie oplacalo mnie nigdzie kapowac, po czym wyjechalbym daleko, zainwestowal kase i zyl spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triki_te Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.01.06, 15:54 ja moge wyleczyc ta pania!!!!!!!!!!!!!!! poprostu niech przeleje pieniadze na moje konto. dzieki pozdro 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 18:06 podaj nr konta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sneq Re: Rozpacza bo wygrała 7 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:06 Prosta, pewnie niewykształcona kobieta - nic dziwnego że się załamała, ja bym nie miał problemu z taką kasą :-) Odpowiedz Link Zgłoś