Dodaj do ulubionych

Ich Troje jedzie na Eurowizję

• Gość: gosc Re:A ja sie cieszę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:46
      Brawo Ich troje! Czy kazdy musi słuchac piosenek wydumanych i tzw trudnych?
      jesli takie sie komus podobaja to ich sprawa.Mamy demokrację.A piosenka Ich
      troje wpada w ucho i oto w tym konkursie chodzi. Są inne imprezy na które
      wiekszosc wykonawcow z dzisiejszej elimunacji moze próbować swoich sił.Moze tam
      zabłysą.
      • Gość: dd Re:A ja sie cieszę! IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:48
        powtarzam: jebac demokracje!!!!!!!
        • Gość: gość Re:A ja sie cieszę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:00
          Brawo Ich Troje!!! powodzenia w Atenach :-):-):-)
        • Gość: aga Re:A ja sie cieszę! IP: *.tbcn.telia.com 29.01.06, 19:30
          Wydaje mi sie ze te malpy - ich troje pasuje do Eurowizji, to ten sam poziom.
          Wine za ich wygrana ponosza przedewszystkim Polacy, taki mamy gust i tak sie
          dajemy manipulowac przez tego populiste-wokaliste ich troje. Dla kasy i
          popularnosci ten czlowieczek zrobi wszystko. Troche winy ponosi jury bo moglo
          przewidziec jak glupi Polak zaglosuje i nie dawac im tylu punktow.
          Nie chcialambym zyczyc temu Wisniewskiemu zle ale przyznaje ze trudno
          powstrzymac mi sie od zly uczuc. To przebiegly opurtunista na poziomie Leppera
          i przyznaje ze odetchnelam z ulga kiedy sie zespol rozwiazal. Ale i wtedy
          swiatelko alarmowe mowilo mi "on wytrzyma bez mediow!" To toksyczny facet i
          ostrzegam przed nim ...
      • Gość: mieszko966 nie lubię Misia IP: *.kopnet.pl 28.01.06, 23:52
        Piosenka nie była taka znowu najgorsza, ale wstyd będzie za Misia. :-/
        PS. A może i u nas episkopat zakazałby słuchania Wiśniewskiego?? (tak jak rada
        muzułmańska w Malezji) ;-)
      • Gość: Agni Re:A ja sie cieszę! IP: 80.50.250.* 29.01.06, 08:58
        Piosenka Ich Troje jest mierna i wcale nie wpada w ucho. Chaotyczna i bez pomysłu. Wynik głosowania publiczności jest w głównej mierze zasługą wcześniejszej popularności Ich Troje i każdemu artyście należy życzyć takiej wierności fanów. Myślę, że najlepszą reprezentantką naszego kraju byłaby Kasia Cerekwicka - jej piosenka jest dobrym materiałem na przebój - ona właśnie łatwo wpada w ucho, każdy niemal może nucić ją sobie pod nosem, tekst niewydumany i prosty ale ma swoją wymowę, a poza tym - jaki ta dziewczyna ma głos!!! Czyli ta piosenka miałaby jakiekolwiek szanse w konkursie - materiał na przebój i bardzo dobry wykoanwca. Oprócz Kasi na żywo może śpiewać jeszcze Kto To i Brathanki (!). Reszta to żenada. Chociaż, z drugiej strony, nie brałam pod uwagę tzw. SHOW!, co również ma niebagatelne znaczenie, na konkursie takim jak Eurowizja.
        Pozdrawiam :-)
    • Gość: gosc Re: Odnosnie Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:52
      A pamieta jak ja niegdyś krytykowano ze kobieta bez głosu? Chyba juz zapomniała.
      • Gość: oblatywacz budyniu Rodowicz na stare late wzięła i zgłupła. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:06
        p
    • Gość: k78 Wg jury 12 pkt dla Dezire - To jest ŻENADA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:54
      Jury było rozczarowane. A czego sie spodziewali? Przecież tak naprawdę nie było
      w czym wybierać. Na eurowizje miało pojechać Dezire które miało najgorszą
      piosenkę ze wszystkich (nie mówiąc o tych paskudnych i nie potrafiących razem
      śpiewac panienkach).
      Ich troje wygrało bo nie miało porządnej konkurencji. Tyle na ten temat.

Jedyny optymistyczne akcencik to występ w składzie Real McCoy'a którego bardzo
      dobrze znam, pamiętam z poczatku lat '90-ych i dobrze mi się kojarzy. Ech... to
      była dopiero muzyka, a nie to co teraz...
      • Gość: Szpq Re: Wg jury 12 pkt dla Dezire - To jest ŻENADA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:06
        widac Chuck Norris opuscil Polskę .moze choc w maju w Atenach nas obroni?
      • Gość: Ev Ale czemu iCH tROJE? IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 29.01.06, 00:12
        czy moze mi ktos wyjasnic jakie zasady rzadza tymi konkursami Eurowizji? bo o
        ile pamietam to iCH tROJE juz tam wystepowalo. to jak moga jechac drugi raz.
        skoro tak to po co sie bawic w te wszystkie eliminacje? od 10 lat powinna
        jezdzic Edytka i spokoj. przynajmniej mialaby jakies zajecie i nie pchalaby sie
        na stadiony:)
    • Gość: Marta, peace 13 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.01.06, 00:03
      Moim zdaniem taka tandeta i kicz nie powinni reprezentować Polski... Zepsuja nam tylko opinuie... Wogóle to skandal ze Polacy lubia taką tandetę i kicz i na nich głosuja... Telekamery wygrała kiczowata Doda :/ która oczywiscie tez nam wstyt zrobiła.. Ta kobieta nie powinna skie odzywać!!! Ta jej ypowiedz była tak prostacka!!! Moim zdaniem bardzo dobrtym zespołem jest Dezire, to oni powinni wygrać albo ktos inni ale nie ich trojke.. przynajmniej jury znaja sie na prawdziwej muzyce!!! Dla mnie więkrzym sukcesem byłoby miejsce przyznane przez jury niz przez tych tandetnych widzów... Bo porzadni ludzie nie ogladaja w wiekrzosci takich programów bo wiedza juz z góry jaka tam jest muzyka (nieliczac Dezire)!!! Jestem zawiedzina wiocha w tym krajui
      • Gość: Don Makabro [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:16
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Mati Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:41
          Ze "wstytu", bo Marta, jako Znamienita Intelektualistka, prezentuje też
          odpowiednio "wiekrzy" poziom ortograficzny ;)

Nie podobała mi się piosenka Ich Troje, ale widać jest wiele osób w Polsce,
          które miały na ten temat inne zdanie i nie widzę powodu, żeby ich za to
          wyzywać. O gustach się nie dyskutuje - stara, mądra zasada.
      • Gość: luka_sz Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:41
        wiocha to dopiero te Diecostam... jak te "jury" powiedzialo komu daje
        najwieksza ilosc punktow to zaniemowilem... jak KOMUS takiemu mozna dac jechac
        na eurowizje... muzyka: moze dobra, nie wiem - ale nie w moim guscie i na pewno
        nie na eurowizje... oprocz tego na tym festiwalu liczy tez sie efekt
        wizualny... phyyy...a te dziewczyny...ekhm... nic nie bede mowil... NIESTETY
        takie sa prawa eurowizji...
    • Gość: Rem Ich Troje to najlepszy wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:08
      To najlepszy wybór na festiwal kiczu i tandenty. Pasuja do niego jak
      najbardziej i nie będe zdziwiony sukcesem, który będzie watpliwą nobilitacją
      Polski. Eurowizja jedzie poziomem w dół, zdominowały ją utowry z stylu disco
      polo i tylko akie zespoły mają szansę. I chyba tylko wielbicielom takiego stylu
      pozostaje kibicowanie wtak wzniosłej imprezie kulturalnej. Gratuluję TVP
      dobrej zabawy w momencie, gdy wszytskie ogólnopolskie stacje radiowe zmienił
      program z powodu tragedii w Katowicach. Ta telewizja poziomem staje sie
      publiczna jak dom.
      • Gość: Krzysike [...] IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.01.06, 02:30
    • Gość: AA Nagroda za Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:18
      Przewodniczący Lepper podpowiedział Panu Borosiukowi, kto ma reprezentować
      Polskę na Eurowizji i ot pierwszy sukces nowego czlonka KRRitV. Pan
      Przewodniczący pod groźbą usunięcia z partii nakazał wszystkim członkom partii
      smsowanie na rzecz Ich Troje, jako dowód wdzięczności za pieśn zagrzewajaca do
      boju i czynu partyjnego w czasie kampanii wyborczej
    • Gość: Obserwator Re: Kompromitacja JURY...!!! IP: *.orange.pl 29.01.06, 00:19
      Po punktacji wielkiego jury, ci ludzie powinni zapaść sie pod ziemie!!!
      Przecież to było komletna paranoja.
      Pierwsze miejsce przyznali DWÓM WIEDŹMOM, ktore jeszcze gorzej spiewały niz
      wygladały!!!
      Natomiast ICH TROJE przyznali ledwie 5 pkt. Obiektywnie patrzac na pewno
      zasłuzyli na pierwsza trojke (piosenka pasujaca na Eiurowizje, dobra prezentacja)
      Ale dla "obiektywnego JURY", wazniejsze było to ze,
      w Dezire "spiewa" córeczka Ady Rusowicz, ktora trzeba wypchnąć do góry.
      BRAWO!!!
      Gdyby to zas...ne Dezire pojechało na Eurowizje to mielibysmy zagwarantowane
      1 miejsce...ale od końca
      • gadach2 Re: LESZCZYŃSKI..!!! 29.01.06, 00:36
        Kto tego kompletnego BUCA i CHAMA opłacanego
        przez media i zagraniczne wytwórnie w celu niszczenia polskiej muzyki
        powołuje do JURY!!!
        Jak usłyszał punktacje publiczności to mial minę
        jak by mu ktoś walnął w łeb młotem 10 kg-ym.

Bardzo sie z tego cieszę!!!
        • Gość: Reijo Re: LESZCZYŃSKI..!!! IP: *.telia.com 29.01.06, 01:09
          Leszczynski ti niesamowity prymityw i beztalenie.
          1) Po jakiego mieszal polityke do konkusry piosenki ?
          Co mnie obchodza bracia Kaczynscy ?
          2) Obrazil Ivana, mowiac ze wszyscy byli dzisiaj lepsi on niego.
          Co jest nieprawda, bo dzisiaj bylo badziewie, cyganski Ivan mi sie
          nie podobal, ale byl lepszy niemakl o wszystkich.
          3) Leszczynski swego czasu twierdzil ze w Kijowie wygra znow Ukraina,
          Ukraina byla chyba 2 czy trzecia od konca, i to tylko dzieki polskim glosom.
          Jak moze takie beztalencie jak Leszczynski wystepowac jako juror ?

ale artystycznie byl lepszy od
    • Gość: zawstydzony Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:20
      Naprawdę, wstyd za rodaków.
      • Gość: zakochany Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.clk.net / *.jgora.dialog.net.pl 29.01.06, 00:31
        Nie..nie wstyd..bylo OK... Ja glosowalem za Kasie..Kto To..The Who ??
        Bo pieknie spiewala...no i jestem zakochany w jej Mamie...hmmm..sweet dreams
        • Gość: PATRIOT Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.ci.uw.edu.pl 29.01.06, 01:45
          Zgadzam się z Szokiem, tak jest w istocie. Dobrym sposobem na zyskiwanie
          punktów byłoby naśladowanie Cypryjczyków i Greków, którzy wzajemnie na siebie
          oddają głosy. Ostatnio Polacy zyskali sporo w oczach Ukraińców. To chyba jedyny
          kraj, z którym moglibyśmy pokusić się o zbudowanie sojuszu na Eurowizję.
          Polacy, głosujcie na Ukrainę! Ukraińcy, głosujcie na Polskę! Za Eurowizję naszą
          i waszą!
      • Gość: Szok Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.ci.uw.edu.pl 29.01.06, 01:24
        Edyta Górniak zajęła 2 miejsce, gdyż w tamtych czasach artystów oceniało
        profesjonalne jury. Szkoda, że obecnie wszystko zależy od głosów telewidzów z
        Europy, którzy nie cierpią Polski i Polaków. Niestety jesteśmy narodem
        powszechnie pogardzanym i znienawidzonym na całym świecie (na to sobie nasi
        rodacy ciężko zapracowali). Nie łudźcie się, że ktokolwiek z Polski wygra
        Eurowizję przy zachowaniu obecnego systemu oceniania wykonawców. Jesteśmy
        skutecznie bojkotowani i olewani przez wszystkie kraje. Na pomoc Polonii nie
        mamy co liczyć. Szkoda, gdyż to jedyna szansa na jakieś punkty (np. Turcja
        zyskuje w ten sposób większość głosów). Polacy na emigracji - więcej
        patriotyzmu! Dzwońcie i głosujcie na reprezentantów Polski - obojętnie, kim są!
        Tylko wy możecie uchronić Polskę przed totalną kompromitacją!
    • Gość: npka'js Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.e-wro.net.pl 29.01.06, 00:25
      poziom występów był tragiczny i żenujący. może to dobrze, że pojedzie ich
      troje, bo oni przynajmniej umieją śpiewać na żywo. większa część reszty
      wykonawców udowodniła, że na żywo śpiewać nie umie - a to najważniejsze na
      eurowizji. same piosenki to też jakieś przedziwne wypociny - mieliśmy podróbkę
      sistars, alicii keys i black eyed peas. w piosence ich troje też jakiś
      idiotyczny pseudorap, ale refren może się na eurowizji spodobać. wygląda na to,
      że wiśniewski ma konkretny plan sukcesu na eurowizji - od zebrania trzech
      wokalistek po łączenie rzewnego refrenu z rapem.
    • Gość: kazik WSTYD że artyści nie odmówili udziału!!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 01:06
      katastrofa czy kolorowy koncert.wygrał zysk z sms!!!!
    • artnow Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 29.01.06, 01:17
      A ja uważam, że bardzo dobrze.
      Możecie się ze mną nie zgodzić, ale...

Eurowizja to nie festiwal piosenki ambitnej ani piosenki
      zaangażowanej.
      Na eurowizję trzeba mieć przebój łatwy, lekki i przyjemny. Do tego
      skoczny i porywający.
      Żadne tam Piaski, czy Steczkowskie.
      Nie może to też praktycznie być przebój rockowy (tutaj osobiście sam
      żałuję).
      Zobaczcie na pzrestrzeni czasu kto wygrywał Eurowizję.
      Do tego jest jeszcze jedna ciekawa rzecz - AFAIR Ich troje od czasu
      Górniakowej zajęło najwyższe miejsce na tym festiwalu. A raz nawet
      mieliśmy rok przerwy, bo zajęliśmy miejsce ostatnie.
      A piosenka Ich3 mnie osobiście się podoba i sam wysłałem na nich
      SMS'a.

_________
      Poczytaj mnie
      Albo
      Politykuj ze mną
    • Gość: tadgh Gratuluje Polaczkom gustu IP: *.speed.planet.nl 29.01.06, 01:52
      j.w.
      gowniany kraj - gowniany gust - gowniana muzyka
      • Gość: luka_sz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:44
    • Gość: szkoda Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.pools.arcor-ip.net 29.01.06, 02:23
      czy musimy wysylac takich dziwakow jako naszych reprezentantow? przeciez to sie
      nie godzi
    • Gość: szkoda Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.pools.arcor-ip.net 29.01.06, 02:26
      za pierwszym razem postanowilem sie powstrzymac od chamskich komentarzy, bo
      pomyslalem : nie interesuje sie polskim showbiznesem, moze chlop sie zmienil.
      Ale jak zobaczylem jego zdjecie w rownoleglym arytkule to nie pozostaje mi nic
      innego jak powiedziec ze w tym roku reprezentowac nas bedzie bydlo. Pseudo
      Manson, ... a szkoda slow.
    • tygru_mrau Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 29.01.06, 02:59
      komu jest w ogóle potrzebny ten gó..any "konkurs"? Zamiast wydawać kasę na to
      badziewie, telewizje europejskie mogłyby w końcu wymyślić coś POŻYTECZNEGO...
      • roro68 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 29.01.06, 04:03
        Jestem przekonany, że gdyby to miał się odbyć na przykład koncert galowy
        Konkursu Chopinowskiego albo nawet coś jak Rawa Blues, to odwołano by imprezę.
        Bo takie rzeczy robią ludzie z klasą. Wiśniewski powiedział kilka niby-
        współczujących słów wplecionych w podziękowania dla publiczności. Myślę, że
        gdyby Wiśniewski odmówił występu, zostałby prawdziwym bohaterem tego
        tragicznego wieczoru. Jutro nikt już nie będzie pamiętał o Wiśniewskim i
        Eurowizji, zaczniemy grzebać zmarłych. Ale gdy Wiśniewski latem wystąpi w
        Eurowizji, w Polsce na pewno wielu przypomni sobie, że kiedy umierali ludzie w
        Katowicach i cały kraj wstrzymywał oddech licząc kolejne ofiary, on beztrosko
        skakał jak pajac po scenie...
        • Gość: Agni Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 29.01.06, 09:15
          Cóż, gwoli sprawiedliwości - nie tylko Wiśniewski skakał wtedy po scenie.
          Oglądając ten program, zastanawiałam się, dlaczego dołem ekranu biegnie pasek z
          katwickimi numerami telefonów. Wiadomo było, że stało się coś bardzo złego, ale
          nie wiadomo dokładnie, co. Rzeczywiście, program można było przerwać na chwilę
          i poinformować publicznośc o tragedii. Wtedy i artyści i publiczność miałaby
          szansę na to, by móc jakoś się zachować. Ja o tym, co się stało, dowiedziałam
          się z internetu, zaintrygowana w.w. paskiem.
    • kalasanty76 ten festiwal to syf 29.01.06, 03:58
      ale mysle, ze najlepiej reprezentowalby nas Queens. Takiego shitu nie widzialem
      od dawna. Mandaryna oficjalnie ma konkurencje
    • Gość: tgd Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 04:25
      jak sie wypisac z tego kraju?
      • Gość: Patriota [...] IP: 5.6.2R* / *.oracle.com 29.01.06, 07:31
    • Gość: Matematyk Ich Troje czy ich Piecioro? IP: 5.6.2R* / *.oracle.com 29.01.06, 07:26
    • Gość: kokto Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.crowley.pl 29.01.06, 08:46
      Rodowicz nawet nie zauważyła Queens, widziała tylko rodzinę, jak to u SZin -
      giz - chama, bywa.
    • Gość: kokto Ale fajne żurii /żuria/ IP: *.crowley.pl 29.01.06, 08:50
      Liczy się tylko rodzinka - co.
      "Sędziowie nawet nie zauważyli Queens.
      Epoka Dżin - giz - chama trwa w najlepsze
      • jolunia55 Byłe żony k kochanki górą,! 29.01.06, 08:54
        Wiśniewski pozbierał swoje kochanki i byłą żonę/którą niedawno publicznie
        wyzywał od les../Brakuje jeszcze mamuśki Grazynki Alkoholiczki i będzie komplet!
        Zenada!Całe to stado z chrypiącym pijakiem ma nas reprezentować w Europie?
        Ludzie co Wy robicie!
        • Gość: kokto Re: Byłe żony k kochanki górą,! IP: *.crowley.pl 29.01.06, 09:13
          To wina szacownego żirii, mozna było przewidzieć że publika pomacha do kogo
          pomachała, ale Rodowicz i S-ka może głosować tylko na swoich.
          To Zombie, które przekazuje fortunę tylko najblizszym.
          Przecież polski pop- music jest niszczone przez wręcz dżingis chamowski
          nepotyzm.
          Sedziowie wogóle nie zauważyli Queens - Rodowicz i S-ka ODEJDŹCIE PROSIMY
          ODEJDŻCIE
          • Gość: Jacek-t Re: Byłe żony k kochanki górą,! IP: *.chello.pl 29.01.06, 10:13
            Całe szczęście, że nie zauwazyli Queens. To dopiero byłby obciach gdyby
            reprezentowały nas te miernoty.
            • Gość: kokto Re: Byłe żony k kochanki górą,! IP: *.crowley.pl 29.01.06, 11:24
              Obciach to Ty, jacuś- idź do mamusi synku niech ci zrobi dobrze.
              Nikt inny jej nie dor ówna no nie?
    • the.gypsy Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 29.01.06, 09:09
      webieraja dyletanci i ludzie bez elementarnego poczucia estetyki . i jest jak
      jest. wstyd.
    • Gość: jan Kompromitacja :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 09:15
    • polakmoronslayer Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 29.01.06, 09:23
      dysko fucken polo w akcyji -zenada
      • rozmowy_kontrolowane Ich Troje jedzie na Eurowizję 29.01.06, 09:32
        Ciąg dalszy złych wyborów- najpierw Polacy wybrali Kaczyńskiego, wczoraj
        zdecydowali, że Ich Troje pojedzie na Eurowizję.
        A stuknijcie wy się w głowy, głosujący, tyle wam powiem i jeszcze dodam: przez
        takich, jak wy, zacznę za chwilę się wstydzić, że jestem Polką. Nawet, jeśli
        ten czerwonowłosy, ryczący pajac odniesie sukces (chociaż nie bardzo wiem,
        dlaczego miałby), to i tak będzie to porażka dla tych wszystkich uzdolnionych,
        fajnych głosów, które wczoraj słyszeliśmy.
        W tej kwestii tyle mam do powiedzenia.
    • Gość: maciekzmiasta Łódź przeprasza za Ich Pięcioro!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 09:36
      Obicach!! Czerwonowłosy ze swoim haramem!! Kicz nad kicze!! Obciach!!!!!!
    • kubok Mam nadzieje, ze oni wszyscy w TVP nie wiedzieli 29.01.06, 10:01
      o tragedii na Slasku. Szkoda slow.

Smutne to... Krew i Igrzyska....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka