j.przy 10.02.06, 08:43 tylko dlaczego przez wiekszosc ludzi zajmujacych sie zdrowiem psychicznym "nauczyciel" to nie zawod tylko diagnoza? Istotnie duzy procent zaburzen u mlodziezy spotyka sie w rodzinach nauczycielskich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doktorka1 PiS-owców kręcą nauczycielki 10.02.06, 08:46 Szkoda,że nie strofują ich jak przeciętny polski nauczyciel : "Ja ci sie ponawydurniam jeden z drugim!!!" Może by sie uspokoili i...nie musielibyśmy sie za nich wstydzić No co...pomarzyć można :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira "nie tylko mówią o rodzinach, ale też je tworzą" IP: *.atman.pl / *.atman.pl 10.02.06, 09:44 Na przykład Jarosław tworzy rodzinę z Kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "nie tylko mówią o rodzinach, ale też je twor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:21 Ale za kocięta jeszcze nie ma becikowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poko Re: Taki Dorn to dopiero rodzinny typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 12:53 ..raczej chyba- wielorodzinny..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Kociak IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 11.02.06, 05:40 Czy ktoś wie ile lat ma kociak Jarosława K.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bender ofender ten cytat mówi wszystko: IP: 213.135.37.* 10.02.06, 10:22 "politycy PiS mogą gorzej radzić sobie w innych obszarach, przyczyniać się do trudnych sytuacji w Sejmie, ale w życiu prywatnym są konsekwentni i wiarygodni." hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gender bender Re: ten cytat mówi wszystko: IP: 213.135.37.* 10.02.06, 10:23 niech więc prowadzą WYŁĄCZNIE życie rodzinne, prywatne. Precz z życia publicznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: airforce1 Re: ten cytat mówi wszystko: IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.06, 13:41 dziwna ta reklama. pani komletnie ubrana na czerwono oparta o sciane kuszaca. jej facet stale poza domem a wrzuta o pani biznesswoman siedzi jak odlana....niby wszystko gra.....a tu ci nagle bec w glowe, jest dzieciata ! ! ! nie kumam. ten produkt pewno dla waskiej grupy. ale z drugiej strony zakazany owoc. pozatym mojatez nauczycielka ale taka zbisnesowana. oho olala cos sie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfina A ja zastanawiam się nad innym cytatem: IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 11.02.06, 14:38 "Żony nauczycielki nie mają tzw. parcia na karierę. Inaczej zorganizowany dzień, krótszy pobyt w pracy, wakacje, ferie pozwalają im zajmować się dziećmi i domem." Czyli prawdziwy powód, dla którego ci panowie ożenili się z nauczycielkami był taki, żeby zrzucic cały dom na głowie kobiecie, bo sami nie mają na to czasu ani ochoty. Oni sobie balują w stolicy a te panie żyją niemalże jak żony marynarzy:) Osobiście nie odpowiadałby mi taki mąż, mimo że sama jestem nauczycielką. Może dla niektórych to małe wyrzeczenie - w końcu dzięki poselskiej wypłacie mogą utrzymac się na dużo wyższym poziomie niż naprawdę pracujący - ale takie małżeństwo to dla mnie "ściema" Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: A ja zastanawiam się nad innym cytatem: 11.02.06, 16:15 Pani Jurek "uważa, że kobiety, których jedynym zajęciem jest dom, powinny mieć prawo do emerytury za tę pracę". Nie ma sprawy. Niech jej mąż opłaca za nią zus, ew. dodatkowe świadczenia emerytalne. Bo jeżeli to ma iść z mojej kieszeni, to wara! btw - sam jestem nauczycielem i wstyd mi, że tak się ten mój zawód kompromituje. Takimi żenującymi pomysłami, na dodatek nieuczciwymi, bo polegającymi na wyciąganiu kasy od innych. Inna jeszcze rzecz - te oszołomy mogą tak mówić, bo stać ich na to, aby ew. żona nie pracowała. Czyli ich "solidarna" rzeczpospolita ma polegać na tym, że biedniejsi będa sponsorowac emerytury bogatszym. PiS to jest klęska, panowie i panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: A ja zastanawiam się nad innym cytatem: IP: *.chodziez.sdi.tpnet.pl 11.02.06, 17:58 Pani Jurek i jej podobni z kosmosu spadli. Kobiety pracujące zawodowo tez piora , gotują , sprzataja ...ale po godzinac, czasami do póxniego wieczora. Wtedy to kurki domowe siedza juz przed telewizorkiem z kawka i gazetką. W glowie mi się nie miesci ,żeby dostawac kasę za pierdzenie w stołek. Jak ktoś chce czwórke , piatke czy nawet szostkę dzieci , niec je sobie zafunduje i sam ponosi konsekwencje, a nie zagląda jak sęp do cudzych portfeli. Pozdrawiam pracujace matki ,żony i kochanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: A ja zastanawiam się nad innym cytatem: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:27 zgadzam sie z kazek100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iGrek PiS-owców kręcą nauczycielki IP: 217.153.26.* 10.02.06, 08:46 Z tą harówką to święta prawda... _ Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walic te panie [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 10.02.06, 08:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smierdziele [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 10.02.06, 08:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx Re: pani marionetkowa to glupia baba IP: *.home / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:06 Gdyby wszystkie kobiety byly nauczycielkami to kto by pracowal. Przyrost naturalny owszem ale przyrost gospodarczy jest wazny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania ciekawe, kto kręci samoobrońców i lpr-owców? IP: *.wohnheime.ruhr-uni-bochum.de 10.02.06, 09:02 samoobrońców: przysadziste baby w chustach, a lpr-owców - katechetki :) Odpowiedz Link Zgłoś
orchidee Re: ciekawe, kto kręci samoobrońców i lpr-owców? 10.02.06, 10:32 ... "bizneswoman dla których ważniejsza jest kariera", a to nie jest generalizowanie???? każda nauczycielka jest opiekuńcza i ciepła, a każda kobieta pracująca w biznesie zimna i wyrachowana??? Jezus Maria... co za ludzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: ciekawe, kto kręci samoobrońców i lpr-owców? 10.02.06, 11:14 Po prostu takich mamy psychologów...jak wszystko w tym kraju...albo libertyn- gej, albo moher, pośrednich ogniw brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Re: ciekawe, kto kręci samoobrońców i lpr-owców? IP: 80.68.236.* 10.02.06, 13:36 W tym kraju jest wielu normalnych ludzi ale efektowne i widoczne jest tylko skrajne oszołomstwo. Pozdrawiam normalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROD Samoobroncow kreci Renatka, LPR becikowe IP: 212.125.240.* 10.02.06, 21:38 Odpowiedz Link Zgłoś
1309alek Re: PiS-owców kręcą nauczycielki 10.02.06, 09:07 Kiedys kazdy niemal oficer mial zone nauczycielke,ale to bylo po wojnie ,bo ona pomagala mu pisac meldunki,teraz jest podobnie zony nauczycielki pomagaja swym mezom pisac wystapienia poselskie, i dlatego mamy tyle bzdur!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabb Re: PiS-owców kręcą nauczycielki IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 10.02.06, 14:48 Bardzo trafne spostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PiS-owców kręcą nauczycielki IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.06, 20:30 Nie przesadzaj. Jestem nauczycielką ale takich glupot na pewno nie pisała nauczycielka tylko niedouczony wagarowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? sic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:10 Dawno tu takich pierdół nie było. Kto to pisał? Jakiś psycholog za dychę, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: PiS-owców kręcą nauczycielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:31 Ja się z tym zgadzam w 100 procentach choc jestem raczej człowiekiem o innych poglądach politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: PiS-owców kręcą nauczycielki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 10:06 a moze zaczniecie mowic co kreci PO???????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PiS-owców kręcą nauczycielki IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:33 A Gazeta Wyborcza wie z czym trafić do młodzieży. Bo oni przecież tak "kochają nauczycieli" Odpowiedz Link Zgłoś
mln79 No wiecie 10.02.06, 09:36 Jak można napisać "Premier wiedzie kawalerskie życie." To znaczy że co: wóda, impry, dziwki? Trzeba było napisać ""Premier wiedzie życie zakonnika". W końcu to PiS, a nie Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: PiS-owców kręcą nauczycielki IP: 212.106.147.* 10.02.06, 09:40 Jestem przeciwny temu żeby gospodynie domowe miały prawo do emerytur. Wg pomysłów PiS to tylko gospodynie domowe dbają o dom A rodziny gdzie obydwoje rodzice pracują to niby nie prowadzą domu i nie wychowuja dzieci? Tam sie nie jada obiadów, nie pierze sie, dzieci nie sprawiają kłopotów itd........ A może chodzi o to żeby Ci posłowie zgarnęli do swoich kieszeni jeszcze troche wiecej pieniedzy bo wciąż im mało To śmieszne i jednocześnie żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska Re: PiS-owców kręcą nauczycielki 10.02.06, 09:52 Przecież pisuary nie tworzą żadnego nowego modelu. Po prostu mają z takimi babami wygodnie. Uprane, wysprzątane, bachory nie marudzą ( żona tak się zajmuje dziećmi, że ja nie mam wiele do roboty :)). No żyć nie umierać. A jak się ma babę pracującą, do tego jeszcze długo, to trzeba wyjść na spacer z psem, dzieci odebrać ze szkoły, zarobić swoją kasę w pracy (a nie na mieleniu ozorem po próżnicy), posprzątać. Tak, tak - to za trudne dla pisuarowego posła. == "Wszyscy jesteśmy postkomunistami. Państwo Kaczyńscy też." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mko Andrzej Dera z Ostrowa Wlkp. IP: 195.205.147.* 10.02.06, 09:50 Czy czasem poseł Andrzej Dera nie jest z Ostrowa Wlkp. a nie jak napiasli Gorzowa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotras [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Ja bym nie chciał takiej nauczycielki... :/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.06, 10:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzz Re: Ja bym nie chciał takiej nauczycielki... :/ IP: 212.106.21.* 10.02.06, 10:38 nie wiem dlaczego , ale mam wrażenie, że ten artykuł czepia się nie polityków PiS- u ( a powinien), a Bogu ducha winnych żon! wszyscy wymawiają nauczycielom wakacje, ferie , itp i itd - a przecież nikt nikomu nie zabraniał być nauczycielem - tylko kto z Was chciałby "obżerać" sie z młodzieżą.na a cóż młdzież jest taka sama jak Wy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fakopis A JARO KACZYNSKI CO ??? ZONA RENIA ??? 10.02.06, 10:51 no bo w tym wieku to jakas kobitka chyba byla ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosna Re: PiS-owców kręcą nauczycielki IP: *.acn.waw.pl 10.02.06, 10:53 Jakoś wcale mnie nie dziwi że politycy PIS mają za żony nauczycielki bo przeciez kobiety nie powinny pracowac zawodowo tylko dziecmi sie zajmowac (cale szczescie ze jest zawod naczycielki ktory laczy prace z zajmowaniem sie dziecmi), w żadnym wypadku nie pownny się brać za politykę a "kariera i kobieta" to zestawienie tak znienawidzone jak slowo "liberalizm". Rodziny gdzie panowie chcąc zatrzymać żony w domu fundują im kolejne dziecko, a panie którym to odpowiada bo poprostu latwiej zajować się dziećmi i domem bo nic innego poza tym nie potrafią - tak, takie rodziny powinny dostawać emerytury. Niech te panie dostają emerytur wypracowane przez lata u swojego pracodawcy - męża. Niech mąż płaci składki i podatki za pracę żony. Pracę, która daje JEMU korzyścś. Kobietom, które mogą sobie pozwolić na to by siedzieć w domu z dziećmi i temu poświęcić całe życie można tylko pozazdroscić świetnej sytuacji finansowej i dobrze ustawionego męża. Moim zdaniem wspierać powinnismy kobiety, które pomimo czwórki dzieci ciężko pracują by związać koniec z koncem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: PiS-owców kręcą nauczycielki IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.06, 22:36 już dawno nie czytałam tak beznadziejnych wypowiedzi , żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: PiS-owców kręcą nauczycielki 10.02.06, 10:59 "Żony nauczycielki nie mają tzw. parcia na karierę. Inaczej zorganizowany dzień, krótszy pobyt w pracy, wakacje, ferie pozwalają im zajmować się dziećmi i domem. Sądzę, że te małżeństwa świetnie się dobrały, wyznają wspólny system wartości"- napisał psycholog. Facet, byłeś kiedyś nauczycielem ? Jakbys był, to w zyciu bys nie pisał takich pierdół, a już zwłaszcza tych pierdół o cieple, krótkiej pracy, feriach, w które się nic nie robi i zajmuje domem...zen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miba byk za bykiem IP: 82.160.255.* 10.02.06, 11:02 Z tego co wiem, a wiem dobrze poseł Andrzej Dera jest posłem z Ostrowa Wielkopolskiego, a nie jak napisali inteligentni dziennikarze z Gorzowa Wielkopolskiego. No, ale dla dziennikarzy, to co za różnica Ostrów czy Gorzów - jeden pies, przecież artykuł jest o żonach posłów a nie o ich miejscach pochodzenia, więc co się autor tego maila czepia szczegółów. Pozdrawiam z Wrocławia miba Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 pasjonujące informacje - czekam na pozostałe 10.02.06, 11:03 partie, w szczególności SLD. Bardzo jestem ciekaw opinii psychologów i psychiatrów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: pasjonujące informacje - czekam na pozostałe IP: *.chello.pl 10.02.06, 11:19 ostatnio dużo tu artykułów o tym, jak to dobrze mieć dużo dzieci, żony powinny opiekować się dziećmi itp. A więc kobieta, jak chce pracować, to nauczycielka dobre rozwiązanie 18 godzin tygodniowo, a reszta czasu - opiekować się dziećmi i mężusiem. Bycie singlem jest blee... A co mają powiedzieć osoby około 30 - tki i starsze, które po prostu jeszcze drugiej połówki, choć tego chcą? Gorsze są? A może wprowadzić podatek od braku żony/męża powyżej 25 lat? Chyba już kiedyś coś takiego było... czyżby w znienawidzonej komunie? (tuż po wojnie) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: pasjonujące informacje - czekam na pozostałe 10.02.06, 11:22 No rece opadaja . Ktos ci bronił zostac nauczycielka ??? Dlaczego wszyscy, którzy twierdza, ż eto taka łatwa, praca, rzeklomo 18 godzin nie zostaną dfo cholery nauczycielami, zwłaszcza w gimnazjum? A najlepiej nauczycielami singlami w gimnazjum i nie zaczną się utrzymywać łapiąc 3 etaty, żeby złozył się na jedną normalną peensję ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: pasjonujące informacje - czekam na pozostałe IP: *.chello.pl 10.02.06, 11:33 to zalezy, jaka jest ta normalna pensja - wiele ludzi pracuje za 600-700pln po 8 lub więcej godzin dziennie. I nie mów mi, ze było kończyć studia. Tak zarabiają również ludzie po studiach, po studiach uniwersyteckich zarabiają bardzo często około 1000 pln, pracując po 10 godzin dziennie. Więc chyba nauczyciele nie mają tak zle... Choc ostatnio muszą się biedaki pilnować przez te komórki i dyktafony. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: pasjonujące informacje - czekam na pozostałe 10.02.06, 11:37 A wiesz ile dostaje po studiach na stazu nauczyciel na rekę ? 712 zł, więc odpuść sobie...Rzeczywiście, mają świetnie, zwłaszcza, jesli mają się z tego utrzymac i robić kontraktowego czyli zaiwaniać na 1500 kretyńskich szkoleń do szkoleń i pisać konspekty i sprawozdania...rzeczywicie , 18 godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Q Re: pasjonujące informacje - czekam na pozostałe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:10 no to nie trzeba było zostać belferm, tylko np. prawnikiem. Tylko nie mów, że nie wiedziałaś, jak wygląda życie początkującego nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: pasjonujące informacje - czekam na pozostałe 10.02.06, 12:46 Nie zapominaj, że pewnego bedziesz miał dziecko i pewnego dnia to dziecko pójdzie do szkoły. Problem w tym, ż ew tedy w Polsce moga już byc tylko prawnicy, więc chyba nalezałoby jeszcze raz logikę praktyczną na prawie zdac, bo cienko ci idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: pasjonujące informacje - czekam na pozostałe 10.02.06, 12:50 I jeszcze jedno - belfrem sie nei zostaje , bo się chce. Kończy się np. historię , fizyke, matematyke i bóg wie co, co człowieka interesuje,a nie jak obecnie 1500 ludzi na pierwszym roku wieczorowego prawa. Gdzie aplikacje porobi 1500 prawników rok w rok z jednego uniwerstytetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etet Re: pasjonujące informacje - czekam na pozostałe IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.02.06, 23:09 Jak ktoś jest kiepski w swoim zawodzie to zawsze może zostać jeszcze nauczycielem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etet A ty dlaczego nie wybrałaś innego zawodu IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.02.06, 23:05 skoro twierdzisz że jest on taki stresujący. Bo nauczyciel to taki zawód gdzie kwalifikacje są trudne do zweryfikowania i gdzie aby dostać wypłatę wystarczy przepracować tylko 18 godzin w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACHOpis Jeszcze bardziej oszczędny?! IP: 193.192.62.* 10.02.06, 11:28 "Jest opiekuńcza i lubi dzieci." "Mąż tak powiedział? Na co dzień jest bardziej oszczędny w słowach i komplementach" - dziwi się pani Agata. Bardzo fajny człowiek. Szkoda mi tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No to mamy Re: PiS-owców kręcą nauczycielki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.02.06, 11:49 No to mamy poukladany swiat kobiet,ktore siedza w domu i mezow ,ktorzy robia kariery rzeczywiscie super biedne te kobiety zostaly sprowadzone do roli kur domowych y<bez zadnych perspektyw typowa matka polka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Q. Re: PiS-owców kręcą nauczycielki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:08 Uważam, że kobiety wychowujące dzieci powinny dostacać emerytury, ale za każde dziecko oddzielnie, posiadać zniżki komunikacyjne, a państwo powinno dopłacać im do wczasów. Wtedy wszyscy będą szczęścliwi, a najbardziej Ci, który z przyczyn biologicznych dzieci mieć nie mogą. Pan Minister Zdrowia był uprzejmy się wypowiedzieć, że NFZ nie będzie finansował zabiegów in vitro. Pewnie.... lepiej finansować leczenie ćpunów i alkoholików oraz dać im "becikowe" na dzieci. Przybędzie nam wielu wspoaniałych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: PiS-owców kręcą nauczycielki IP: *.promax.media.pl 10.02.06, 16:36 A ja proponuję, żebyś płacił na to składkę merytalną, bo ja nie mam ochoty! Nie mam też ochoty by moja kobieta stała się Hausfrau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mążswojejżony PiS-owców kręcą nauczycielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:19 Marcinkiewicz skończył fizykę i był nauczycielem.Wziął żonę ze swego środowiska,też coś tam skończyła i poszła w nauczycielstwo.Prawdopodobnie pani Jurkowa także,po historii poszła uczyć do szkoły.Takie były ich drogi życiowe i tak wyszło.Moja szwagierka po towartoznawstwie też jest nauczycielką bo taką pracę mogła swego czasu na prowincji znaleźć no i to lubi.Traktuję artykuł jako ciekawostkę bez potrzeby szukania drugiego dna.Przy okazji nie ma co nauczycielom zazdrościć ale też nie ma się co nad nimi zbytnio rozczulać.Kobiety innych zawodów też są dobrymi matkami i żonami.Są i takie które są złymi.A co mężczyźni robią by je wspomóc? Ilu gotuje,sprząta,chodzi z dziecmi do lekarza,robi zakupy, wita własną żonę wracającą po pracy do domu obiadem i uśmiechem? Z komentarzy na forum nie po raz pierwszy wynika,że głównym zajęciem korespondentów jest toczenie pełnej jadu pianie i dowalanie pisowcom w kazdej możliwej sytuacji.Jakoś za "magistra"Kwaśniewskiego nie brano się tak ostro.Miller też imponował swoimi bon motami, nie zauważano zaś na jakiej to prestiżowej uczelni zdobywał swój dyplom, o czym pisali swe naukowe wypociny różni Janikowie,Jaskiernie i inni czerwoni.Eeee,czytać hadko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® Moja ex wife to taka córeczka nauczycieki IP: 195.117.126.* 10.02.06, 12:58 Sam się sobie dziwię że tego od razu nie zauważyłem! Chora głowa do e-ntej potęgi u mamusi i córeczki! ____________________________________________________________________ Nasz Dziennik - organ PZPR (Polskiej Zjednoczonej Parti Rydzyka)... Odpowiedz Link Zgłoś