Gość: żółtki zawsze byli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rokipat Albo chcą się zmarłemu pochwalić że... 17.02.06, 09:42 Albo chcą się zmarłemu pochwalić że przez te 2 dni które on już nie żyje wyszły nowe komórki i juz je mają. Odpowiedz Link Zgłoś
0x0001 Re: Albo chcą się zmarłemu pochwalić że... 17.02.06, 09:53 Portretowanie osob zmarlych to nie jest bynajmniej temat nowy, ani tak dziwny jak by to sie moglo wydawac. Japonczycy kontynuuja tutaj tradycje praktykowane w Europie na przelomie XIX i XX w. Tutaj bardzo ciekawy artykul na ten temat: www.forensic-medicine.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -s- Re: Japończycy pstrykają nawet na pogrzebach IP: 193.173.18.* 17.02.06, 09:44 Dziwni ludzie z tych Japonczykow. Moze by tak aranzowac jeszcze jakies sesje foto ze zmarlym w plenerze - jakis wypad nad jeziorko, w gory, bogatsi do Paryza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad seed Re: Japończycy pstrykają nawet na pogrzebach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:01 u nas też robi sie zdjecia i to od wielu lat? i co? nic? a ze teraz aparatami w komorkach. ale sensacja:< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Japończycy pstrykają nawet na pogrzebach IP: *.aster.pl 17.02.06, 12:13 Dziwne, że nikt tego "problemu" nie zuaważył w polsce, bo w polsce to się dopiero pogrzeby fotografuje. Ale lubimy się przyczepiac do innych, my zawsze możemy inni nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Japończycy pstrykają nawet na pogrzebach IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.02.06, 12:12 Przeca u nas jest to samo, tyle że nie komórkami, bo mało kto ma sensowną jakość zdjęć w komórce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy a czemu nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:21 ja też na pogrzebie wujka robiłam zdjęcia. wywołane zostały oddane cioci i tyle. co mnie to obchodzi że wypada albo nie wypada. nikt nie mówił że nie chce mieć robionych takich zdjęć, a to w końcu pewnego rodzaju zjazd rodzinny. w dupie mam to czy sie komuś podoba czy nie. jakby mi ktoś dał takie zlecenie żeby robić zdjęcia na czymiś pogrzebie to nie ma sprawy. oczywiście komórką to nie wypada, ale jak ktoś robi to profesjonalnym aparatem to dlaczego nie. jak można na ślubie to dlaczego nie na pogrzebie. jak ktoś chce zrobić dokłdną kronikę swojej rodziny to dlaczego foty maja być tylko z tych "super" imprezek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudek Re: a czemu nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:29 "oczywiście komórką to nie wypada" A dlaczego tego też nie masz w dupie? Jak już jesteś taki luzaczek, to i jeszcze te zdjęcia z komórki zmieszczą Ci się do dupy, nie martw się! Odpowiedz Link Zgłoś