Dodaj do ulubionych

Lara Croft zza sklepowej lady

IP: *.aig.pl 17.02.06, 11:02
Zdjęcie ! Zdjęcie ! Gdzie jest zdjęcie ??? Ja chcę zdjęcie !!! Ja nie chcę
wiecej kaczek !!! Ja chcę zdjęcie !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ariana Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.02.06, 11:08
      A masz!
      www.eurogamer.net/article.php?article_id=62903
      • Gość: mrc Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:49
        pełna galeria
        www.tombraiderchronicles.com/lara/karimaadebibe/screenshots_01.html
        • parazyd Nieziemska! 17.02.06, 15:32
    • koczisss Oj, aż taka piękność to nie jest:) 17.02.06, 11:14
      www.nationalledger.com/artman/uploads/croft.jpg
      www.smh.com.au/ffximage/2006/02/15/laracroft_narrowweb__300x445,0.jpg
      liens-utiles.org/~jerry/laracroft.jpg
      • Gość: dziadzio z wawy Za to ty wyglądasz jak wiejska brudna ci.. . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:47
    • Gość: radostek Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:44
      Mocno średnia ta nowa Lara...

---

Kanapa
    • Gość: Acid Tu macie linka fajne foty IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.02.06, 11:44
    • peterwro zdjęcia i to HQ są na ... 17.02.06, 12:24
      • Gość: WelcomeToDisneyPL Buzia klasa ale otłuszczone uda i brzusio :) IP: *.era.pl 17.02.06, 13:24
        ... za dużo marokańskiego żarcia (ryżu, itp.) - wschodniolondyńskiego pewnie
        też (fish & chips) :)
        • Gość: ula Re: Buzia klasa ale otłuszczone uda i brzusio :) IP: *.chello.pl 17.02.06, 20:23
          Pomyślałam o tym samym. Ona ma 20 lat, to co bedzie po 30tce... Zdecydowanie
          powinna intensywnie zacząć ćwiczyć
          • Gość: mała-menda Re: Buzia klasa ale otłuszczone uda i brzusio :) IP: *.rybnet.pl 18.02.06, 17:59
            eh...jakas taka jest..za bardzo kobieca
            buzie ma ładną- ale za sympatyczna- nie ma determinacji w oczach
            lara..jakos mi zawsze bardziej mesko sie kojazryło- wezsza biodra, bardziej płaski brzuszek...i nie wygladajacy tak silikonowo biust

Angeliny czy choćby Lary Weller,Jill de Jong ,Lucy Clarkson nie przebije...
      • Gość: dziadzio [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: liz Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.ds2.univ.gda.pl 17.02.06, 12:39
      angelina jolie jest duzo ladniejsza.... czyzby producentom filmu szkoda
      pieniedze na nia??
      • montoya4 Re: Lara Croft zza sklepowej lady 17.02.06, 12:43
        Nowa Lara bez rewelacji
      • Gość: :) Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:21
        Choć nie przepadam za Angeliną, to jednak ta rola pasuje tylko do niej, a nie do
        tej plastikowej lalki. Bez Angeliny to już nie będzie to!
        • Gość: Historyca Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 17:48
          heh moze przesadzam ale dla mnie Angelina nawet kiedy bedzie 50-latka bedzie
          dalej Larą
          tylko ona pasuje do tej roli
          ten inteligentny wzrok,wola bezwzględnej walki
          to jest to i własnie tego potrzeba producentom i nam widzom!!!!!!!!!!!!!
          oglądając pierwszą częsc tomb raider jak zobaczyłam to jak ona skakała po tej
          swiątyni ja jechała na psim zaprzagu(hehhe usmiałam sie tam mróz ludzie w
          skórach a ona w krótkim podkoszulku i lekkim przewiewnym błekitnym płaszczu)
          to
          normalnie
          nie wiem
          chciałabym tak wyglądac

Angelina to prawdziwa LARA CROFT I JUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: krecik Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:01
      tytul artykulu juz taki...
      lara na miare naszych czasow...lara odswiezona, wyciagnieta z przepastnej
      szuflady pop-kultury...
      lara miala juz swoje 5 minut, 5 lat temu.
      choc nie powiem, lezka sie w oku kreci;)
      • Gość: Margot Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.kl / 80.50.214.* 17.02.06, 13:19
        Wygląda na więcej niż 20 lat. Ale pewnie to kwestia makijażu. Uważam, że w
        porównaniu do poprzedniczek wypada raczej średnio. Najbardziej "larową" ;) Larą
        pozostaje dla mnie Angelina oraz Lara Weller.
      • Gość: Dziadzio Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.aig.pl 17.02.06, 13:22
        Pozwólcie że się autorytatywnie wypowiem ... .
        Jest niezła. Ma extra ciało.
        Może nie mieć osobowości Lary - jest trochę za młoda. Ale to nic.
        Na osobowość dadzą jej dublera.
        Będzie dobrze !!!
    • Gość: emef Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: 80.50.10.* 17.02.06, 14:41
      proszę:

• Gość: czarny Opinie w artukule IP: 163.244.62.* 17.02.06, 15:34
        Opinie w artykule sa smieszne, za szerokie biodra, biust beznadziejny..
        I kto to pisze ? Angielki i Amerykanki ?
        A niech sobie kupia lustra !!
        Mi sie wszystkie filtry tolerancji na brzydote pala jak je widze..
    • secretarca Co to za cycki??? 17.02.06, 18:44
      I wszystko byłoby ok, bo laska naturalnie ładna, zgrabna ale kto jej tak
      spieprzył cycki??? I jak tu się nie bać operacji plastycznych.
      • Gość: amator ciepłych b. Prawda jest taka! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 17.02.06, 20:02
        Laseczka jest genialna: twarz, tyłeczek, nogi figura... samo miodzio, wszystko
        naprawde erste Klasse, jedyną jej wadą jest to że jej tu u mnie nie ma!
        ...ale:
        primo: kto majstrował przy jej cycuszkach (i czemu to nie byłem ja?) i co tam
        najlepszego zrobił, bo to co widać na zdjęciach to chyba nie jest 100% natura
        secundo: jak na moją rówieśniczke to jakoś bardzo wyrośnięta i poważna, u mnie
        na roku kobietki trochę inaczej wyglądają
        tercjo: gdzie u nas w kraju można znaleźc takie ekspedientki?
      • Gość: ula Re: Co to za cycki??? IP: *.chello.pl 17.02.06, 20:19
        Co do operacji - to nie wiem, natomiast wg mnie ma mocno podnoszący i wypchany
        biustonosz, bo to co widać na górze - w dekolcie nie pasuje do tego co widać
        poniżej...
    • Gość: cham z warszawy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Tysiek Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:41
      Jak by powiedział standardowo, serialowy Krzysztof z M jak miłość:
      eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    • Gość: stratopomper Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 00:03
      Szekery Kyky! Wolikomyffe!
      • Gość: stratopomper Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 02:29
        Gość portalu: stratopomper napisał(a):

> Szekery Kyky! Wolikomyffe!

Co za nonsens!
    • Gość: xaliemorph Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.icpnet.pl 18.02.06, 00:43
      Może i uroda niczego sobie, ale typ larowy niestety to nie jest.
    • Gość: Marek Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.02.06, 00:45
    • Gość: Ernest Kyszke Lara Croft i Michnik Mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 02:32
      to jest to! Fajbage!
    • the.gypsy Re: Lara Croft zza sklepowej lady 18.02.06, 13:57
      chetnie oddam sie larze. pod opieke.
    • Gość: Yogi Brzuszek i rozstepy na biuscie hmmmmm IP: 62.233.195.* 18.02.06, 14:43
      Wspolczuje dziewuszynie bo z gory jest stracona. Zawsze bedzie porownywana do
      Angeliki, podobnie jak Kaczynska do Kwasniewskiej ;)
    • Gość: herde Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 17:51
      wozi mercy i powozi, ale hyrde wulebór bukawór tu nie pomoże. Kercy telemercy i
      mordercy.
    • Gość: pineska Re: Lara Croft zza sklepowej lady IP: *.aster.pl 18.02.06, 18:08
      Ale za to BUTY ma git! Też chcę takie!!! :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka