Gość: Agsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:44 A czy to dotyczy całego Banku czy tylko jakiegoś Oddziału jednego z tysiecy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kari o bozesz!! i pomyśleć że mam konto w tym banku!! IP: 217.96.104.* 21.02.06, 09:50 niedobrze się aż robi..bez komentarza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulos Re: o bozesz!! i pomyśleć że mam konto w tym bank IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.06, 10:00 cholera, ja tez!! no ale poczekamy, zobaczymy. Jesli by tak dalej sie dzialo to czas zmienic bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjerdziel Pjerdzielimy. Wpisywać się! IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 21.02.06, 10:39 Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Już chcę się wypisać z Orange 21.02.06, 10:55 Za wycofanie reklamy z Machiny pod wpływem szantażu kół około-frondzianych (btw, widzieliście okładkę nowej Frondy z aniołkiem wykonującym gest Kozakiewicza? nie obraża to aby czyichś uczuć?). Teraz to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parambol e tam IP: *.devs.futuro.pl 21.02.06, 12:20 A ja myślę, że było tak: znany spec od PR i rzecznik wszechczasów herr (od dziś Monsignor) Kłuciński nie miał żadnego pomysłu na kampanię wizerunkową (jak zawsze). A tu nagle... JEST POMYSŁ! Jego szef przyklasnął no i mamy news w GW. Fersztejen? Odpowiedz Link Zgłoś
hans_2000 MOHEROWE BOJÓWKI :<a href="http://www.youtube.com/watch?v=" targe 21.02.06, 23:04 www.youtube.com/watch?v=WWlM_edE-yQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko __A niby czemu wcześniej RM było zablokowane? IP: 82.177.244.* 22.02.06, 09:34 ? Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: o bozesz!! i pomyśleć że mam konto w tym bank 21.02.06, 11:36 Obudziłeś sie człowieku - już dawno należało opuścić ten złodziejski banka, z kolejkami, fatalna obsługą i najdroższymi opłatami Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal_pacelli1 Re: o bozesz!! i pomyśleć że mam konto w tym bank 21.02.06, 20:32 Czy teraz przy okienku wypdnie czynić znak krzyżą? Odpowiedz Link Zgłoś
konwis Re: W PKO BP tylko Radio Maryja 21.02.06, 09:52 przecież stoi, że "Radiowa cenzura objęła cały kraj" Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: W PKO BP tylko Radio Maryja 21.02.06, 09:57 "Wczoraj po południu bankowcy odzyskali kontakt ze światem innym niż kościelny. - Interweniowałem. Blokada zdjęta - cieszył się Marek Kuciński." ja protestuję przeciwko nazywaniu świata Radia Maryja światem koscielnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucusia Re: W PKO BP tylko Radio Maryja IP: 195.205.24.* 21.02.06, 11:05 Czemu? To przecież jest jakiś kościół, nie rzymsko- katolicki, ale jakis tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: W PKO BP tylko Radio Maryja IP: *.e-wro.net.pl 21.02.06, 16:28 A ja protestuje przeciwko Twojemu protestowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal_pacelli1 Re: W PKO BP tylko Radio Maryja 21.02.06, 20:34 Gość portalu: Jonek napisał(a): > A ja protestuje przeciwko Twojemu protestowi. "Precz z preczem!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorbi pewnie nowy prezes PiSior zesłany przez kaczorów.. IP: 212.160.172.* 21.02.06, 09:59 ... wprowadził nowe zwyczaje. Będzie poranna modlitwa z ojcem ps. Rydzyk, zakaz przynoszenia kanapek z wędliną w piątek, bankomaty nie będa czynne w niedzielę, a bank z jakiś super tajnych rezerw przekaże parę milionów na RM i TV Trwam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Rezygnuję... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:09 To w jakiś sposób mi ułatwiło decyzję o rezygnacji z usług tego banku. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Olewam PKO i tak jest dziadowski moloch przstarzal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:16 y\ Odpowiedz Link Zgłoś
justas32 Wiwat ten bank !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 21.02.06, 10:39 Czy jako wierny klient tego banku mógłbym prosić Zarząd tej instytucji o wprowadzenie do warunków ogólnych prowadzenia kont osobistych zapisu który umożliwiałby nam, szarym klientom, automatyczne przekazywanie wpłat w wysokości połowy naszych dochodów do Fundacji Ojca Rydzyka ? Wpłaty te powinny być niezależne od naszych innych rozporządzeń ponieważ mój brak płynności finansowej nie może wpływać na prowadzenie swej światłej działalności przez Ojca Dyrektora (możliwe że świętego za życia męczennika). W imieniu klientów banku uniżenie proszę o wprowadzenie takiej usługi. Dodam też że wprowadzenie takiej usługi na pewno spodoba się ugrupowaniom rządzącym naszym światłym krajem, tak że ocena działań zarządu naszego banku i ew. weryfikacja kadr kierowniczych najwyższego szczebla przez partie rządzące na pewno przebiegnie pomyślnie. Z ucałowaniem w rękę wszystkich zarządzających bankiem - wierny klient. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: Wiwat ten bank !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.0.* 21.02.06, 11:34 heheheehheheheheheheheheheheheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeheheheheh ehehehehehehe dobreeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Rezygnuję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 03:51 rezygnujesz z powodu głupiego radia? to nie przyszło ci do głowy zainteresować się wcześniej, że pko ma beznadziejne oprocentowanie, jedne z najwyższych prowizji i we wszystkich porównaniach najgorszą obsługę? ludzie, bądźcież światłymi kapitalistami i dbajcie o swoje pieniądze!!! no chyba że wam nie zależy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Grzebyk Re: W PKO BP tylko Radio Maryja IP: *.chello.pl 21.02.06, 10:44 A dlaczego wcześniej RM było niedostępne? Skoro była cenzura, to nic dziwnego, że biedny informatyk uznał, że obowiązuje nadal - tyle że odwrotnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: W PKO BP tylko Radio Maryja IP: *.devs.futuro.pl 21.02.06, 11:01 Bojkotuj tace. Niech w końcu kościół się obudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (a nie mowilem) rydzykomania IP: 217.153.142.* 21.02.06, 11:05 jw opanowyje powoli caly kraj swiat itp itd... ojczylka dyr najchetniej widzialbym na ksiezycu (blizej stworcy)bez skafandra a w Toruniu wielgachny krater po b....bie... qrde piekna wizja:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: W PKO BP tylko Radio Maryja IP: *.devs.futuro.pl 21.02.06, 11:08 Powstaje nowa pieśń: "Ojciec Dyrektor, Ojciec Dyrektor Uczył dzieci swoje, uczył dzieci swoje Jak pluć na Żyda, jak pluć na Żyda i na masonerię i na masonerię" .....ktoś coś doda Odpowiedz Link Zgłoś
herezjarcha Re: W PKO BP tylko Radio Maryja 21.02.06, 11:12 na Wałęsę, na Wałęsę na Michnika, na Michnika -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: W PKO BP tylko Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:28 Czy Rydzyk to nie taki nasz Savonarola?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio TO DOPIERO POCZĄTEK NIEBAWEM IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.06, 11:30 cenzura obejmie cały kraj. Koalicja rządząca przywraca normalność. Ludzie w tym kraju nie lubią wyboru więc ktoś go za nich dokonuje. Motłoch lubi być kopany w dupę więc zawsze wybiera takich co budzą strach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbki forever Re: W PKO BP tylko Radio Maryja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:54 zdarzyło się. bywa. problem jednak rozwiązano. ale brukowa GW musi jątrzyć. nawet tam gdzie nie ma problemu. gw tęskni za starym i zachowuje się jak Donaldek z PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: W PKO BP tylko Radio Maryja IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 21.02.06, 11:55 Pracuję w banku konkurencyjnym - u nas działa tylko RMF i Radio Maryja :) Ha ha ha... z dwojga złego zgadnijcie co wybieramy..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrunia Re: W PKO BP tylko Radio Maryja IP: 217.153.6.* 21.02.06, 12:11 Żle że pan dyrektor banku PKO BP się wycował. TYLKO RADIO RYDZYKA _ "RYDZYJKO" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka.chlapaczka Re: Dzieki za informacje! Zmieniam bank. 21.02.06, 13:12 Gratulacje ! Dobra decyzja, hehehehe !!! Kryteria doboru banku imponujące: zmieniam bank bo urzędnik się pomylił w wyniku czego grała nielubiana stacja radiowa. Zmieniaj, zmieniaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Płacić za karty płatnicze ? IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:32 za wybieranie swoich pieniędzy? Sami wciskacie im forsę a później narzekacie ze Prezesi tych banków tyle kasy zarabiają. --niestety Banki was oszukują ,prowadzenie konta powinno być za darmo a przynajmniej za sam fakt że Wasze pieniądze są w Banku w depozycje! To wy macie głównie zarabiać na swoich pieniądzach a nie Bank na tym ze je tam trzymacie . Inaczej lepiej jest trzymać pieniądze w skarpecie i Ja już to dawno robię. Mój znajomy musi mieć konto bo pracodawca go zmusił ale wybiera pobory natychmiast po wpłynięciu i nie pozwala bankowi zarabiać na jego kasie . Aktualnie Związki zawodowe prowadzą rozmowy z pracodawcą nad inną formą wypłat aby bank nie zerował na pracownikach. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Znalazłem książeczkę PKO moich Dziadków 21.02.06, 15:55 sprzed II Wojny Światowej a tam stoi jak byk: "Bank nie pobiera opłat za prowadzenie konta" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stormy Re: W PKO BP tylko Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:05 Może ja czegoś nie rozumiem, ale wydaje mi się, że pracownicy w banku powinni się zająć pracą a nie śledzeniem serwisów informacyjnych w internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: W PKO BP tylko Radio Maryja 21.02.06, 13:20 Naiwni bankowcy. Nie wiedza, ze zyja w Iranie-bis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Biedacy...kilka dni słuchania wyłącznie RM! IP: *.it-net.pl 21.02.06, 14:03 Ale z tego co mówią wynika że jeszcze im mózgu RM nie wyprało...bo gdyby wyprało to oni nie chcieliby słuchać jakielkowiek innej stacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik-x przepraszam, to nie jest "głos kościelny" IP: *.plusgsm.pl 21.02.06, 14:24 Redaktor GW się zagalopował nazywając tak rozgłośnię tow. Dyrektora - bardziej, niż ten służalczyk z operacyjnych nizin PKO BP. Wielu, bardzo wielu katolików w Polsce odcina się od tej narodowosocjalistycznej rozgłośni. Choćby ostatni list Episkopatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0bserwator Re: przepraszam, to nie jest "głos kościelny" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:44 To ty jesteś katolik ,wierzysz w Boga, czy ojca Rydzyka? Niektórych katolików opanowało jakieś zaćmienie wiary!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortis Re: przepraszam, to nie jest "głos kościelny" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:14 Ja nie jestem katolikiem, ale uważam, ze Radio Maryja to wspaniała rozgłośnia a o. Tadeusz Rydzyk to wspaniały człowiek. Alleluja i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: W PKO BP tylko Radio Maryja IP: *.gjpoland.com.pl 21.02.06, 14:40 dobrze, że o tym przeczytałam!!! Likwiduję ror i konta dewizowe w PKO BP. Nie życzę sobie aby do mojej kasy miał dostęp Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anarchia lepiej sie pieniadze rozmnazaja w rytm rydzykowj IP: *.tvgawex.pl 21.02.06, 14:41 nuty i po bożemu ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terence Re: W PKO BP tylko Radio Maryja IP: *.elb.vectranet.pl 21.02.06, 14:57 dziś PKO jutro cała Polska! Alleluja i do przodu!:) imperium rydzykowe kontratakuje... ................. czyim ojcem jest Tadeusz Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
itziar według 21.02.06, 15:08 zasad "nowej tolerancji" pracownicy mieli przecież wybór - mogli radio wyłączyć... była kiedyś taka piosenka: "ZChN zbliża się" może by tak jakaś stacja... w ramach nostalgii... Odpowiedz Link Zgłoś