Dodaj do ulubionych

Tęskni mi się

08.03.06, 20:37
Bardzo tęsknie za Białymstokiem.Studiwałam w tym mieście i za miłością
wyjechałam do Wrocławia ale tęsknie...Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ralston Re: Tęskni mi się 09.03.06, 10:41
      I mi się tęskni, choć nie za miłością wyjeżdżałem...
      • poziomk Re: Tęskni mi się 09.03.06, 12:11
        za białymi niedźwidziami Wam tęskno? ;-)
        • ralston Re: Tęskni mi się 09.03.06, 13:47
          Za sljeedziami i innymi łakociami...
    • gosto2 Re: Tęskni mi się 09.03.06, 20:35
      za wszystkim mi sie teskni a najbardziej za pączkami z ABC i za ciastkami
      bezowymi z cukierni na ul.Waszyngtona i za grzanym piwem z Irish-pubu, za
      przyjaciólmi z Tawerny z którymi spędziłam 4 wspaniałe lata i za Jeżykiem-moją
      studencką drugą połowką i w ogóle płakać mi sie chce jak to pisze:-((
      • wojna71 Re: Tęskni mi się 10.03.06, 20:44
        To dlaczego nie wrócisz. Co studiowałąś/eś że wyjechałąś na zachód
        • gosto2 Re: Tęskni mi się 15.03.06, 22:35
          hej studiowałam medycynę,ale wyjechałąm nie dlatego że nie miałam perspktyw
          zawodowych(nawet sie nad tym nie zastanawiałąm),ale dlatego że tak razem z
          chłopakiem postanowiliśmy.Może to była nieprzemyślana decyzja?
          PS.Moj chłopak obiecał mi że pojedziemy do Białego w maju( biedak chyba widzi
          że tęsknię albo to moja siła przekonywania :-)))
          • kalsew Re: Tęskni mi się 15.03.06, 22:53
            Hej:) widzę że mam koleżankę- ja też z Białego, też tęsknię, też we Wrocku i też
            za miłościem. W razie czego polecam się na kawę i rozmowy o naszym mieście.
            Głowa do góry- to miasto nie jest złe.
            • gosto2 Re: Tęskni mi się 15.03.06, 22:59
              hej cieszę się że we wrocłąwiu jest jakaś bratnia dusza miasto i może niejest
              złe ale ludzie jacyś tacy zbiegani i nadgorliwi a ty co studiowałeś bo jak
              medycynę to może się znamy?
              • kalsew Re: Tęskni mi się 15.03.06, 23:28
                ja w białym siedziałam tylko do matury, studia już w warszawie...po długich
                naradach z miłościem wybraliśmy opcję wrocław, bo z trójcy bstok-wawa-wro jest
                połączeniem spokoju i klimatu białego z warunkami pracy wawy. no i rzeczywiscie
                zyje sie tu w sympatycznie gdyby nie te galopujace w gore ceny nieruchomosci no
                i odleglosc do bialego.
                • ralston Re: Tęskni mi się 16.03.06, 10:00
                  Mnie też po maturze z Białego w świat pognało. Ale zawsze z przyjemnością
                  wracam...
                  • kalsew Re: Tęskni mi się 16.03.06, 11:05
                    DOkładnie:) A od dzisiaj tym bardziej miło będzie wracać- chyba właśnie dziś
                    otwierają w dawnym Marszandzie pijalnię Wedla. Brakowało mi takiej kawiarni w
                    centrum. Ciekawa jestem jak to będzie wyglądać.
                  • ralston Re: Tęskni mi się 12.03.07, 11:18
                    ralston napisał:

> Mnie też po maturze z Białego w świat pognało. Ale zawsze z przyjemnością
                    > wracam...

Albo sobie ściągam Białystok tutaj. Meble mi zrobił stolarz z Wasilkowa,
                    Kominek postawiła firma z Bojar a kafle wypalono w Hryniewiczach...
                    • aand Re: Tęskni mi się 12.03.07, 22:24
                      ralston napisał:

> Albo sobie ściągam Białystok tutaj. Meble mi zrobił stolarz z Wasilkowa,
                      > Kominek postawiła firma z Bojar a kafle wypalono w Hryniewiczach...

Jeden kot jest Armatniej, drugi z Wałuszewskiej, to może chociaż pies jest z
                      Białegostoku???
                      • ralston Re: Tęskni mi się 13.03.07, 09:05
                        Kot z miasta Łodzi pochodzi. Wiadomo nie od dziś.
                        • ralston Re: Tęskni mi się 13.03.07, 09:05
                          A rower poniemiecki...
    • bogo2 Re: Tęskni mi się 16.03.06, 13:11
      za kilkanascie lat bedziesz tesknila, tak jak sie teskni za
      mlodoscia....bezinteresownie....
      • oka4 Re: Tęskni mi się 17.03.06, 21:13
        A ja juz czternasty roczek tesknie za Bialymstokiem, a tesknie z jeszcze
        wiekszej odleglosci, bo az zza "Wielkiej Wody"...:)
        Ale od kiedy mam Was, kochani TT-wicze, jakos lzej mi na duszy i nostalgia nie
        tak mocno boli.
        :)
        • gosto2 Re: Tęskni mi się 17.03.06, 21:49
          ach Białystok zamyśliłam sie...to były czasy naprawdę wspaniałe mam nadzieję że
          niedługo tam pojadę napewno wpadnę do nowej kawiarenki w centrum i pospaceruję
          po parku z moim chłopakiem,w lecie też się wybiorę bo gdzie jak nie w Białym są
          najpiękniejsze fontanny w parku a narazie musi mi wystarczyć mój rasowy kociak
          białostoczczanin w 100%pochodzi z Białegostoku stwarza mi całycas więź z
          Białym:-)pozdrawiam
          • pijany_latarnik Re: Tęskni mi się 17.03.07, 00:39
            Aż mi łezka zakręciła się w oku. Białystok - przetrwać do połowy kwietnia i jest
            pięknie aż do lata. Latem trzeba z Białegostoku uciekać! Piękna jesień, zima,
            aczkolwiek od połowy lutego Pani zima zaczyna trochę przynudzać, mierzić. Oby do
            połowy kwietnia! Tak ongiś bywało!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka