gosto2 08.03.06, 20:37 Bardzo tęsknie za Białymstokiem.Studiwałam w tym mieście i za miłością wyjechałam do Wrocławia ale tęsknie...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Tęskni mi się 09.03.06, 10:41 I mi się tęskni, choć nie za miłością wyjeżdżałem... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Tęskni mi się 09.03.06, 12:11 za białymi niedźwidziami Wam tęskno? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosto2 Re: Tęskni mi się 09.03.06, 20:35 za wszystkim mi sie teskni a najbardziej za pączkami z ABC i za ciastkami bezowymi z cukierni na ul.Waszyngtona i za grzanym piwem z Irish-pubu, za przyjaciólmi z Tawerny z którymi spędziłam 4 wspaniałe lata i za Jeżykiem-moją studencką drugą połowką i w ogóle płakać mi sie chce jak to pisze:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: Tęskni mi się 10.03.06, 20:44 To dlaczego nie wrócisz. Co studiowałąś/eś że wyjechałąś na zachód Odpowiedz Link Zgłoś
gosto2 Re: Tęskni mi się 15.03.06, 22:35 hej studiowałam medycynę,ale wyjechałąm nie dlatego że nie miałam perspktyw zawodowych(nawet sie nad tym nie zastanawiałąm),ale dlatego że tak razem z chłopakiem postanowiliśmy.Może to była nieprzemyślana decyzja? PS.Moj chłopak obiecał mi że pojedziemy do Białego w maju( biedak chyba widzi że tęsknię albo to moja siła przekonywania :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalsew Re: Tęskni mi się 15.03.06, 22:53 Hej:) widzę że mam koleżankę- ja też z Białego, też tęsknię, też we Wrocku i też za miłościem. W razie czego polecam się na kawę i rozmowy o naszym mieście. Głowa do góry- to miasto nie jest złe. Odpowiedz Link Zgłoś
gosto2 Re: Tęskni mi się 15.03.06, 22:59 hej cieszę się że we wrocłąwiu jest jakaś bratnia dusza miasto i może niejest złe ale ludzie jacyś tacy zbiegani i nadgorliwi a ty co studiowałeś bo jak medycynę to może się znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
kalsew Re: Tęskni mi się 15.03.06, 23:28 ja w białym siedziałam tylko do matury, studia już w warszawie...po długich naradach z miłościem wybraliśmy opcję wrocław, bo z trójcy bstok-wawa-wro jest połączeniem spokoju i klimatu białego z warunkami pracy wawy. no i rzeczywiscie zyje sie tu w sympatycznie gdyby nie te galopujace w gore ceny nieruchomosci no i odleglosc do bialego. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tęskni mi się 16.03.06, 10:00 Mnie też po maturze z Białego w świat pognało. Ale zawsze z przyjemnością wracam... Odpowiedz Link Zgłoś
kalsew Re: Tęskni mi się 16.03.06, 11:05 DOkładnie:) A od dzisiaj tym bardziej miło będzie wracać- chyba właśnie dziś otwierają w dawnym Marszandzie pijalnię Wedla. Brakowało mi takiej kawiarni w centrum. Ciekawa jestem jak to będzie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tęskni mi się 12.03.07, 11:18 ralston napisał: > Mnie też po maturze z Białego w świat pognało. Ale zawsze z przyjemnością > wracam... Albo sobie ściągam Białystok tutaj. Meble mi zrobił stolarz z Wasilkowa, Kominek postawiła firma z Bojar a kafle wypalono w Hryniewiczach... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Tęskni mi się 12.03.07, 22:24 ralston napisał: > Albo sobie ściągam Białystok tutaj. Meble mi zrobił stolarz z Wasilkowa, > Kominek postawiła firma z Bojar a kafle wypalono w Hryniewiczach... Jeden kot jest Armatniej, drugi z Wałuszewskiej, to może chociaż pies jest z Białegostoku??? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tęskni mi się 13.03.07, 09:05 Kot z miasta Łodzi pochodzi. Wiadomo nie od dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Tęskni mi się 16.03.06, 13:11 za kilkanascie lat bedziesz tesknila, tak jak sie teskni za mlodoscia....bezinteresownie.... Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Tęskni mi się 17.03.06, 21:13 A ja juz czternasty roczek tesknie za Bialymstokiem, a tesknie z jeszcze wiekszej odleglosci, bo az zza "Wielkiej Wody"...:) Ale od kiedy mam Was, kochani TT-wicze, jakos lzej mi na duszy i nostalgia nie tak mocno boli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosto2 Re: Tęskni mi się 17.03.06, 21:49 ach Białystok zamyśliłam sie...to były czasy naprawdę wspaniałe mam nadzieję że niedługo tam pojadę napewno wpadnę do nowej kawiarenki w centrum i pospaceruję po parku z moim chłopakiem,w lecie też się wybiorę bo gdzie jak nie w Białym są najpiękniejsze fontanny w parku a narazie musi mi wystarczyć mój rasowy kociak białostoczczanin w 100%pochodzi z Białegostoku stwarza mi całycas więź z Białym:-)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pijany_latarnik Re: Tęskni mi się 17.03.07, 00:39 Aż mi łezka zakręciła się w oku. Białystok - przetrwać do połowy kwietnia i jest pięknie aż do lata. Latem trzeba z Białegostoku uciekać! Piękna jesień, zima, aczkolwiek od połowy lutego Pani zima zaczyna trochę przynudzać, mierzić. Oby do połowy kwietnia! Tak ongiś bywało! Odpowiedz Link Zgłoś