brezly 05.05.06, 15:47 Z mily kontygiem jak Fiori z dygiem. Sie zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewakurz Re: VI Xiega Wychodkow 05.05.06, 15:51 Pa! Samych sobot i niedziel zycze na nastepne 54 godziny. Kurz Pracujacy miast I Wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: VI Xiega Wychodkow 05.05.06, 16:07 Mist i Mist! Rozminelam sie z Dziewiarzami o tycio tycio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: VI Xiega Wychodkow 05.05.06, 16:09 -"trzeba bedzie pojechac do Lodzi",wymyka mi sie. -"dlaczego akurat do Lodzi? " o,takie Marzenki. --- na szczescie Nowe Singers z Ewa ,rzecz jasna na czele, pomruczeli mi troche z duza kultura muzyczna i ..sie rozeszlo. bo z wielu powodow sie rozchodzi, przeca. Je me souviens. Aha,dzis jest Cinco de Mayo. Viva Mexico! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: VI Xiega Wychodkow 05.05.06, 16:29 No nie wychodzcie tak od razu! Kanuku! Vaaaaudzie! PS. Vaudzie karte masz? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: VI Xiega Wychodkow 05.05.06, 16:50 Vaud wychodzi, jak widac, przeze mnie;( poczekam ,az jej sie karta skonczy i wroce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: VI Xiega Wychodkow 08.05.06, 15:57 no to zadzieram kiece i lecę do lodówki się mrozić... podobno na ciała dobrze to działa... Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: VI Xiega Wychodkow 08.05.06, 16:00 a ja kotlet odgrzac bo kiszki rzępolom na ostatnich strunach i duch ich sluchac nie może Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: VI Xiega Wychodkow 08.05.06, 17:27 Drukarka - wylaczona. Okna zamkue. Godziny trwania wyszczegolnione. Teraz: pietro w dol, pochloniecie przez zelazne wrota z napisem "Wieza wiezienna, widok panoramiczny", odchloniecie po zjezdzie przez jakies 70 metrow skaly i - moge rozpoczac privat life zamiataniem serpentyn, odskrobywaniem ciast i lodow ze scian i podlog i cetera. Okurcze, alez mam bogata exystencjeu. Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 08.05.06, 20:03 Pani przybliż te serpentyny, pani Effciu bo cos wizualizator siadł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: VI Xiega Wychodkow 08.05.06, 23:12 Juz przyblizam, chociaz nima co, bo wyszly :) Z wizualizatorem byloby lepiej, ale gdzies sprzatnelam i nie poge stransferzyc na pi si. Czyli po ludzku zdjecia sie zgubily. Rozchodzi sie z grubsza o to, ze dalam potomkowi wolna reke (obie wlasciwie) co do listy gosci na urodziny numer 6. Ktore sie skonczyly juz w okolicach poznej niedzielnej nocy, kiedy to Pani Domu, czyli Ja, padla na pisk i obudzila sie rano po kolana w resztkach, czyli serpentynach, konfetti, papierkach po prezentach jak rowniez tortach, rozlanych napojach slodkich gazowanych, plastikowych lyzeczkach i takich tam ceterach. Acha, i z rozowozlotymi wlosami na sztywno. Jak w wykopaliskach znajde aparat to przysle dokumentacje. O, prosze, nawet nie musze isc do Xsiegi Wychodkow bo otom jest. A wlasciwie "tu bylam". Dobrej nocy obecnym i obecnym gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 09.05.06, 07:09 Huczne urodziny, Pani Effciu kochana:))) To trzy, cztery, spiewam o poranku: Cały sweter w plamy, ubrudzony kremem, Słuchaj, drogi Tomku, nie zjada się świeczek z tortu. Znów ta mała Ola zwisa z żyrandola, A syn sąsiadów Kazik na telewizor włazi. Ale to są twoje urodziny, Ale to są twoje urodziny I wszyscy mają wesołe miny. Kto na tej laurce dopisał "o, kurcze", Co robiłeś w kuchni, zaraz mi tu prędko chuchnij. Kto tam jest w łazience, otwierajcie prędzej, To Kasia i Diana, spod drzwi leci piana. Kto podpalił obrus, przemalował obraz, Tutaj była ściana, cała z cegieł wymurowana. Świetny czołg z tej szafy, gdy tak sobie leży, A w mojej odzieży jest oddział żołnierzy. Magnetofon ryczy, parę dzieci tańczy, Ktoś tam śpiewa "sto lat", Kazik ma pistolet. I wodą polewa, że dywan dojrzewa, Można dostać bzika, ale zaraz... Przecież jutro są urodziny Kazika. Ale to będą huczne urodziny, Ale to będą huczne urodziny, Wszyscy będą mieli wesołe miny. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: VI Xiega Wychodkow 09.05.06, 07:35 ja się podpinam i spadam dorabiać o poranku :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 09.05.06, 07:38 Czyli inymi slowy, pani Kurzowa, niech ryczy z bolu sobie Uos, bo nie spi ktos by spac mogl ktos, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 09.05.06, 07:49 Wychodze potwierdzac, certyfikwoac i takkie tam inne. Idiotyczne uczucie kiedy sie idzie do urzedu po papier stwierdzajacy ze my cos tam, czego nie umiemy wymowic bo slowo na poltorej linijki, no kurcze no. A zeby nie bylo, taki np "arbeitsunfähigkeitgenehmigung" to ja na jednym odechu na rowerze pod gorke, bez problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 09.05.06, 21:19 Zcertyfiknieta ide spac, nosem ryjac bruzde w dywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: VI Xiega Wychodkow 09.05.06, 23:57 Pani Fiurciu zlota, toz dopiero pozna noca dotarl do mnie Pani slowiczy glosik. Sliczne :) Bede traktowac niczym kaganiec oswiaty. Delfin naturalnie zna i sam gitarowe akordy do w/w dziela dobiera, nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: VI Xiega Wychodkow 10.05.06, 09:30 Mimo miłego towarzystwa i perspektywy kaffki mdłe ciało zwyciężyło. Chrapu , chrapu. K. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 10.05.06, 20:32 Znikam swińskim truchtem za świńska górką. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 11.05.06, 08:03 Odgruzowuje schody i jade na lotnisko. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 11.05.06, 09:58 Gruz usuniety. To lece, wypisujac sie do odwolania. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: VI Xiega Wychodkow 11.05.06, 12:15 Tez lece. Czerwone te jablka maja byc czy raczej zolte Panie Brezlik? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: VI Xiega Wychodkow / nadrabianie sredniej 11.05.06, 12:16 Tu ....... Zostawiam wolne meijsce, jakby sie ktos zapomnial wypisac. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Bylam, ale wyszlam 11.05.06, 17:04 ...w kierunku Miasta Marynarzy. Do piatku, czyli jutra. Kurz Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Bylam, ale wyszlam 12.05.06, 01:56 A ja sprytnie nie wpisałam si€ do wchodków tylko tu. Statystykę poprawiam. K. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Bylam, ale wyszlam 12.05.06, 07:37 Pragne wyrazic glebokie poparcie dla ideowo slusznej koncepcji Pani Kranowej zawracania statystyki przy uzyciu Ksiegi Wychodkow. Niniejszym tez sie tu wpisuje, porzucam dzbanek z kawa na dobry dzien i oddalam sie w podskokach i piruetach. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bylam, ale wyszlam 12.05.06, 07:40 Wchadzam wychodkiem teraz wiec (jak ten zimorodek w domniemanym dziele Jaskrowym). Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Bylam, ale wyszlam 12.05.06, 07:54 A ktos pilnuje aby, zeby sie teraz wychodki z wchodkami zbiegly? Stroz na portierni paralelizuje, np? Proponuje zdjac kraty w oknie Pomsocu, bedzie latwiej przez tamtejsze okno niz przez ten lufcik w wychodku i nie trzeba by bylo skakac z gornopluka, trzymajac sie lancuszka. Dobrze, ze mamy tam muszle a nie stopy Lenina, zwane w innych krajach toilette (a la maniere) turc. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Bylam, ale wyszlam 12.05.06, 10:03 millefiori napisała: > A ktos pilnuje aby, zeby sie teraz wychodki z wchodkami zbiegly? Stroz na > portierni paralelizuje, np? Proponuje zdjac kraty w oknie Pomsocu, bedzie > latwiej przez tamtejsze okno niz przez ten lufcik w wychodku i nie trzeba by > bylo skakac z gornopluka, trzymajac sie lancuszka. Dobrze, ze mamy tam muszle a > nie stopy Lenina, zwane w innych krajach toilette (a la maniere) turc. --> Dzien dobry pani Fiorciu. Po raz pierwszy tu kawa pachnie, no, no. Znaczy, polepszenie. Wykaligrafowalam slicznie na brystolu "uprzejmie uprasza sie spuszczac muszle", bo Kosmaty nie popatrzyl jak zeskakiwal z lufcika i gdyby w ostatniej chwili sie kopytkami nie zaparl to wogole nie chce myslec, co by sie porobilo z jego bruszingiem, nad ktorym sie Pani tyle napracowala. Pani Wudka dokleila na brystolu zlotko samoprzylepne i kalkomanie. Sami popatrzcie jak ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Bylam, ale wyszlam 12.05.06, 09:56 brezly napisał: > Wchadzam wychodkiem teraz wiec (jak ten zimorodek w domniemanym dziele Jaskrowy > m). ----> CC:> Juz sobie przypomnialam, C: . Tam, gdzie mu suputowano rowniez dzielo o Vandzie, ktorej nikt nie chcial? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bylam, ale wyszlam 12.05.06, 11:10 Aha, i ktora dlatego utopila sie w rzece Duppie, panie Kurzowo :-) D-bry. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Bylam, ale wyszlam 12.05.06, 11:17 Dzien dobry Panie Brezly Wilhelmie. Gijomie znaczy. Jak tam strzalki? Rzeka Duppa od Vandy kojarzy mi sie niezmiennie z podporucznikiem Dupem i jego syndromem, rzeklabym, odepchniecia. Prosze nie domagac sie precyzji, albowiem musialabym szukac w tych bruzdach, co leza odlogiem odkad rodzinny exemplarz Wojaka do ojczyzny wrocil. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bylam, ale wyszlam 12.05.06, 11:36 Dubem, pani Effciu, Dubem. Moge pani dac link do czeskiej wersji. A nie juz nie strzalkuje. Nawet juz kolka narysowalem i teraz sprawdzam politerowki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Bylam, ale wyszlam 12.05.06, 11:50 Link jak najba, (czy Panterka by sie tak wyrazila?) a trzeba bedzie odszyfrowwac jak Lema w Artefakcie? Jak Pan mowi Dub, to Dub. Przez wiele lat i ponownych lektor zwalam ci ja Portosa Patrosem. Niczym znajomek potomka, co kolekcjonuje pilkarzy druzyny Abrakadabrii Saudyjskiej. Korzystam aby sie wpisac, ze sie wspinam po gornospluku na swiezy luft, albowiem tej tyrolskiej w watku obok ciut za malo bylo. Anchan, z gory dziekuje za kopirajt na sygnaturke. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bylam, ale wyszlam 12.05.06, 12:02 Tu jest linka: www.volny.cz/vladimir.fuksa/svk%20web/2-02.htm Wszycko dobrze dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Bylam, ale wyszlam 12.05.06, 12:21 Cóż za koincydencja:) Czytam od kilku dni zabrawszy synu ale nie po czesku... Kran Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Bylam, ale wyszlam 12.05.06, 16:40 Fakt, kranie, koincydencja, bo ja wlasnie OD KILKU DNI wspominam sobie z luboscia... ;) Milego kontygu Kolektywie mily. (MkKm) Ide robic wiwisekcje wlasa na czworo. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 07:21 Zostawiam kawe i ide, nie wiem kiedy wroce. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 07:22 Wchodze okienkiem prze gornopluk. Ktos ukradl drut od raczki do splukiwania, niech odda, albo chociaz sznurek przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 08:04 Panie B, przynosze wyrwany kotu kawalek wlockzi i odbiegam na poslanie. Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 09:40 To ja konewke przyniosłam z ogrodka za portiernia i woda w niej jest. Witam pna panie Br z nowym lepszym tygodniem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 09:53 Dobra jest, pani Myszo, to ja teraz to konstrukcje ustawwlem. Konewka jest na plakoswniki wmontowana w gornopluk, a woda jest zbocznikwoane igielitowa rurka do konewki, trza sprawdzac czy sie kamien nie osadza. Sznurek jest z wloczki od pani Wutki, dodalem drugi, tak ze jet rozow koci. Calsoc wyglada jak jaki Hasior ale to solidna instalacja, tylko jak bedziecie wchdzic okienkiem, to uwazac zeby nogi w konewke nie wsadzic, no. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 09:55 Brdzo panu dziekuje panie Br w imieniu damskiego personelu. Ten kawalek jest boski: Wrocław Urząd Miasta przepędził z rynku mima Jana Polakowskiego, który zarabiał na życie udając Lenina. Kiedy ktoś wrzucił monetę do czapki, wódz rewolucji machał czerwonym sztandarem z naklejonym symbolem Unii Europejskiej. Urzędnicy cofnęli mu zezwolenie na działalność, bo rzekomo obrażał uczucia przechodniów. Co ciekawe, mim w ogóle nie musiał mieć żadnego zezwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 10:15 Ehem, wladze Wroclawia siegaja korzeniami Pomaranczowej Alternatywy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 12:31 uff, zaklinowałam sie w tym oknie i zanim mnie palacz przepchnął wydziergałam z kociej nitki łańcuszek. Grunt, to mieć przy sobie szydełko. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 12:43 No i dobrze, ze pantofle zdjelam, wchodzac przez ten lufcik. Obcasami szpilek nalozonych na dlonie moglam sie zaprzec w sciany i dzieki temu sie nie zlecialam do Muszli (Afrodyta?!) tylko kontrolowanym przemykiem wysmyrgnelam sie z siatki, co ja Pani Anchanska wlasno reko wydizla i zastawila, wyminelam w locie konewke i splynelam plecami po drzwiach. Troche sie zawiasy naruszyly, to moze drzwi odstawie na bok, bo i tak tego wychodka nikt w celach wucetowych nie korzysta, tylko jako portalu do hali. Pani Wodko, gdzie jest ta masc na wszystkie bole w pudelku po Niwei, uzywala ostatnio pani i pan Kanuk, sie musze posmarowac, chyba mi do soboty zejdzie, jak mam decolty zalozyc, na posiniaczone plecy? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 12:56 Unicum ja nie unicum. Leczy wszystkie i wszystkich. To w sobote, jak zwykle , o szostejtrzydziesci,tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:00 Unicum, panie Kanuk, to ja poprosze tylko zewnetrznie i powierzchownie. W formie kataplazmow najlepiej. I niech pan tak ta butelka z dala nie macha, bardzo pana prosze, dla panskiego wlasnego dobra, bo onoz Unicalne opakowanie wyglada jak wzorcowa anarchistyczna bomba. Jak sie wywietrze po kataplazmach, to poprosze Ottonel (co oznacza domowy, ale taki bardziej domowy niz "hazi") na aperitif, a pozniej Gere (Tamas, nie Richard!) Aha, i jak zwykle w tym samym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:01 Pan Aceum, pani Fiurciu. I to taki z tych najlepszych, na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:14 Pani Stefa z labolatolium z Turcji przywozi, sie pani jej zapyta. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:20 Zaraz, zaraz, to to mial analizowac lab zeby produkt zastepczy wykonac? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:22 Nie, tam szlo o herbatke "Paracelsus", to z Pewexu. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:24 Z Turcji to byl transport Parasolek, jak kozuchow w lecie zbraklo. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:26 A w raczkach byl Pan Aceum, bo Ruskie strasznie za nim trzepio. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:30 Balsam Szostakowskiego w proszku ma pan na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:31 Aaa nie wiem, bo jak pani Stefa wraca z Turcji to sie dopchac do labolatolium nie mozna. Tak ze nie widzialem. Balsam w proszku, pani mowi? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:33 Panie Brezly, a co ja mam w tych szpilkach, bo ostatnio dzwonilam na lotnisku i kazali mi przechodzic boso, nawet kapcie dostalam takie ladne, jednorazowe, ale dalej dzwonilam, zawrocili, zdjelam pasek, dzwonilam dalej, zawrocili, zdjelam zegarek, no dobrze, ze nie mialam na sobie brokatow albo lamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:31 wymyślimy kiedyś z Brunetem najgłupszą nazwę dla apteki, i voila: www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=06&catid=13&id=755&strona=3 Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:34 Slowo stalo sie cialem, pani Anchanska:))) Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:44 Oujjj.... :-) Anchan, rzcu to na Jezyk. Ucieszo sie jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:57 millefiori napisała: > Slowo stalo sie cialem, pani Anchanska:))) Alleluja! ----> z ust mi to pani wyjela! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Alabama twierdzi ze przebija, Anchan 15.05.06, 16:06 www.opelikaonline.com/opelika-pictures/integrity-auto-service.asp Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Alabama twierdzi ze przebija, Anchan 15.05.06, 16:10 umarłam, dajcie mi placebo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: VI Xiega Wychodkow 15.05.06, 15:54 millefiori napisała: > No i dobrze, ze pantofle zdjelam, wchodzac przez ten lufcik. Obcasami szpilek > nalozonych na dlonie moglam sie zaprzec w sciany i dzieki temu sie nie zleciala > m > do Muszli (Afrodyta?! ------> Afrodyta z Mille. Krem na ulamana raczke w pudelku Nivea w szafce nad umywalka pod sloiczkiem z pasta do czyszczenia srebra. Jak ostatnio wysiadla trzecia faza , tosmy z pania Kurzowa lyzeczki do herbaty na glanc wyczyscily, chociaz alume... alumo... alumimowe. ) tylko kontrolowanym przemykiem wysmyrgnelam sie z siatki > , > co ja Pani Anchanska wlasno reko wydizla i zastawila, wyminelam w locie konewk > e > i splynelam plecami po drzwiach. Troche sie zawiasy naruszyly, to moze drzwi > odstawie na bok, bo i tak tego wychodka nikt w celach wucetowych nie korzysta, > tylko jako portalu do hali. Pani Wodko, gdzie jest ta masc na wszystkie bole w > pudelku po Niwei, uzywala ostatnio pani i pan Kanuk, sie musze posmarowac, chyb > a > mi do soboty zejdzie, jak mam decolty zalozyc, na posiniaczone plecy? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 16.05.06, 07:18 Wpelzam i zaraz wypelzam do przysieglej. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: VI Xiega Wychodkow 16.05.06, 08:56 Wpadłm przechodzć obok i lecę dalej . Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: VI Xiega Wychodkow 16.05.06, 09:00 Wsunęłam sie i dalej sie odchudzam bo znowuz ugrzezlam. Zoski zadnej wczoraj nie kopalim bo nie mamy. A zimno to by sie rozgrzal czlek. No to pa -lece zobaczyc co za sciana daja..moze toaletowy przywizli na ten przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 07:28 Taki przyjemnie wyslizgany juz sie ten lufcik zrobil, ktos rame oheblowal czy co? Moze bejca pociaganc jescze? Aha, to sobie wszedlemy wychodkiem i gdzies sie podzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 08:13 Jestem, niuchajac rozpaczliwie za kawa. Jogurcik za to mam i zielone jabluszka. Moze jedno powiesze za ogonek dla ambiancji? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 13:45 I znowu wlazlam. Pan jednak pociagnalta bejca, Panie Brezlik? Jest jakies prawo petera co o tym mowi. Jakbym nie wlozyla jasnobezowych spodni calkiem nowych, to by pan pewnie nie pociagnal. Stroz taki markotny, ze az mu kaciki warg obwisly do polowy koszuli. Straszne puchy na portierni, powiada. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 13:59 A jaka mi ta bejca wyszla, pani Effciu? Bo jak mokra byla to na taki szlachetny roz barbiowy patrzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 15:17 Pani Effciu, lece z kawa nowym rozwiazaniem technicznym, tzn. przez schody p-poz. na dach i stamtad, nogami do przodu, przez lufcik. Latwiej, nawet z dzbankiem w reku. Bardzo dziekuje za ujecie w zapotrzebowaniu, ale w ten obuw ochronny to wchodze razem z goralska skarpeta i gumofilcem, i jeszcze sporo luzu zostaje. Stryjeczny bratanek, mlodzian wzrostu kwalifikujacego do NBA i jedyny posiadacz stopy rozmiar 46 w rodzinie, sie przymierzyl do ob.ochr. rozm. 45 i mowi, ze numeracja zawyzona. Z napisu na metce, po grazdance sprzed rewolucji wnoszac (jak zostalo to komisyjnie przez kresowa czesc rodziny stwierdzone), byl eksponat muzealny obuwia ochronnego zlodzieja podolskiego. Panie Brezly, kolor bejcy sie panu udal, ze hoho, tylko cos slabo schnacy i zrobilam sie pregowana w mahoniowe bordo na zapleczu i grzbiecie, a lufcik za to jakby jasniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 15:19 Zanizona numeracja! Zawsze mialam klopoty z okresleniem kierunkow, zawyzen i zanizen, a widze, ze w tym tygodniu wyrabiam norme roztargnienia za ostatni kwartal. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 15:22 Aha, taka w prazki? Cos mnie sie kojarzy chinskiego o tygrysie ukrytym w tysiacu kwiatow, ale moze to tylko byly armaty. Pamieta pani, jak to 1 Maja kiedys tak bzu naroslo ze jak potem byla uroczystosc bufetowa, to ktos z jednostki Armii Zaprzyjaznionej, pani pamieta, co tak spiewal ladnie, no schowal ze dwie haubice w kwiatach i potem byly takie etiudy przewracajace wszystko do gory nogami, bo ktos na zlom pocial, ja nawet wiem kto i to chyba dzis juz mozna powiedziec ze Palacz ze Strozem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 15:31 W liliach-smolinosach byl ten tygrys. Bajka indyjska, dlaczego tygrys jest pregowany. Kipling, chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 15:39 Pani Fiorciu, panie Brezliku, z ta bejca to juz moge naukowo stwierdzic, ze po wyschnieciu na bezu (jasnym) jest w kolorze koralowo-malinowym. Z tymi prazkami tez sie zdarza, wyszly lepiej niz na dekatyzowanych dzinsach. Po doglebnej analizie sytuacji, formy prazkow znaczy, ruszylam na poszukiwanie Stroza, zeby mi dal odpisac ten jego kalanetiks, co tak mu ladnie od niego faldy na brzuchu znikly i kran odpadl na portierni. Pani Fiorciu? Pani spyta kresowej rodziny czy to prawda, ze podolscy zlodzieje mieli jak jeden maz platfusa, i dlatego w CK kamasze nie szli, dobrze? Bo musze miec jasnosc w tej sprawie. To ja dalej lece polowac na Stroza. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 15:40 *zgadza mialo byc, a nie zdarza :( Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 16:33 ewakurz napisała: > I znowu wlazlam. Pan jednak pociagnalta bejca, Panie Brezlik? Jest jakies prawo > > petera co o tym mowi. Jakbym nie wlozyla jasnobezowych spodni calkiem nowych, > to by pan pewnie nie pociagnal. -----> znaczy moja interwencja spozniona... Bliczem te spodenki pani sprobuje. > Stroz taki markotny, ze az mu kaciki warg obwisly do polowy koszuli. Straszne > puchy na portierni, powiada. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 16:28 brezly napisał: > Taki przyjemnie wyslizgany juz sie ten lufcik zrobil, ktos rame oheblowal czy c > o? > Moze bejca pociaganc jescze? ----> lepsze jest wrogiem dobrego, p. B-y mily. Verschlimmbessern mogloby sie z to bejco. Wiem co mowie, bosmy z p. V. bejce nabyli w celu odswiezenia mebli ogrodowych... ech... > > Aha, to sobie wszedlemy wychodkiem i gdzies sie podzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 16:31 Lepsze, pani Wutko droga, jest wrogiem dzialajacego, jak to ja zawsze Adminu swemu powtarzam. Odsniezali panstwo meble bejco? Ze czarne to wiecej slonca pochlonie? No co, tak mi sie przeczytalo. ja juz nawet w czytaniu robie literowki. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 16:36 Ech, jak jedno bejco i sosne i tek? Brudny dab wychodzi, fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 16:41 Wypalzam. Musze karierowo do "Staplesa". Darz bor! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: VI Xiega Wychodkow 17.05.06, 16:42 odmaszerowywam. Zostawiam pol dzbanka kawy i scones ze skorka pomaranczowa i zurawina. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 24.05.06, 06:35 Wnosze dzbanek z kawa. Dzisiejszy widok poranny, a najpierw nasluch: ciche stukanie w sciane. Wyszlam na taras, jako ze dzwiek dochodzil z zewnetrznego naroznika domostwa. I widze dzieciola, ktory jak oszalaly ostukuje plastikowa skrzynke z przylaczeniem kabli. Chyba uratowalam mu zycie, bo sie przestraszyl i odfrunal. Zwarcia i wywalenia fazy przy uzyciu dzieciola jeszcze nie mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: VI Xiega Wychodkow 24.05.06, 09:11 Te zwierzaczki teraz dewiacje maja .Jako i my. Witam z Zalesia lekko zachmurzonego ale ciagle nie bez szans na przejasnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 24.05.06, 09:15 Aha, np. kaczor spiacy o 8.30 na srodku sciezki rowerowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: VI Xiega Wychodkow 24.05.06, 14:29 brezly napisał: > Aha, np. kaczor spiacy o 8.30 na srodku sciezki rowerowej. ----------> Zachowałeś się jak prawdziwy Niemiec i spóźniwszy do pracy uszanowałeś jego niszę ekologiczną ? Jak ci zieloni co latają z żabkami po autostradzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: VI Xiega Wychodkow 24.05.06, 18:05 Zostalo jeszcze duuzo lasagni i troche orzechowki na wzmocnienie wieczornej zmiany. Kawe pod czapka swiezo zaparzona dorzucam i cytujac spiewnie Marxa (brata) ide do wiru. Hello, I must be going, I cannot stay, I came to say, I must be going. I'm glad I came, but just the same I must be going. La La. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 15.08.06, 18:32 Ide bo mi Aldiego zamkna. Miziulce i papatki slodkie (fu!), jak mawial Byly Niedzwiedz Blizniak, niech jego imie nie bedzie zapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: VI Xiega Wychodkow 16.08.06, 18:52 Wypelzam i niech ktos zalozy VII, bo wstyd przecie takie ciagnacy sie wychodek, no. Odpowiedz Link Zgłoś