olo53 22.05.06, 22:06 Czy jest szansa zeby to co zostalo utkane? Chodzi o to ze zle jest zaplecione moglo być lepi? Czy tez mamy porabane na zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olo53 Re: Wroc 22.05.06, 22:23 Chcial bym miec 35 lat mniej, cholera ja bym byl dopiero:) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Wroc 23.05.06, 08:58 a ja bym nie chciałą mieć 35 lat mniej - to byłoby nieco dziwne, gdybm aż tak odmłodniała wiatam wszystkich Dziewiarzy pci obojga Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Wroc 23.05.06, 10:12 Cze. Sie odmladzam jak moge.Ale wlasnie dziewajac.Panie Olu ,kazda petelka i ten tam.. oczko gdzie nie potrzeba i potrzeba to ruch we wlasciwa strone. A props.. czy dziewaiarze nie maja czasem jakis zlotow,bo odloty to bezustannie dziewiarskich>> Znowu w niedziele bankietowalam z Judaicami ktore co i rusz bankietuja i tak mnie naszlo ... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wroc 23.05.06, 10:15 zielonamysz napisała: > Znowu w niedziele bankietowalam z Judaicami ktore co i rusz bankietuja i tak > mnie naszlo ... Mniaaam :-)) Buzka, Mysza za to zdanie i wywolana wizualizacje. "Panowie w stolicy kurzyli cygara..." Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Wroc 24.05.06, 00:03 moze i my byśmy też pobankietowali? = wybanknotowali się? (tylko troszkę) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Wroc 26.05.06, 01:14 zielonamysz napisała: > Cze. > Sie odmladzam jak moge.Ale wlasnie dziewajac.Panie Olu ,kazda petelka i ten > tam.. oczko gdzie nie potrzeba i potrzeba to > ruch we wlasciwa strone. > A props.. czy dziewaiarze nie maja czasem jakis zlotow,bo odloty to bezustannie ----> byly spotkania, ale nigdy nie w Pelnym Skladzie. Juz gdzies kiedys pisalim ( pani B-y, pan jako kronikarz...poprosze o linke) kto kogo osobiscie. Panie Fiori i Kurzowa znam osobiscie. Rowniez Baloo permanentnie nieobecnego. Pania Kranowa z innego forum. Szwajcarka Zamorska Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Wroc 26.05.06, 07:11 No tak. Rozrzut duzy geograficzny jest. I jak bylo -wesolo grepsowano? Zreszta - zawsze sie pisze,ze bylo super.. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wroc 26.05.06, 10:16 Ja osobiscie to Jagutke, Matke_Z i bylego Niedzwiedzia_od_Mojej_Ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wroc 26.05.06, 12:56 ... osobiscie: Matke-Z, Pania Vaudke i Niedzwiedzia-Blizniaka od Pana B. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Wroc 26.05.06, 18:01 No my to z Szubadka sie znamy ze spotkania Judaicow co chyba juz pisalam. I jakos zlapalysmy nitke i dziergamy. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Wroc 26.05.06, 18:55 Czylim bliskim jest poznania tego co mi w duszy gra? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Wroc 26.05.06, 18:59 Feng shui prosze, ale Pytia to nie moj genre... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Wroc 26.05.06, 21:32 Ale owszem panie Olu - feng shui powiada - kamien okrąły połoz na stole a papugi przemowia. Znaczy glosy uslyszysz.. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Wroc 26.05.06, 23:03 Moi Drodzy :-) Rembrandty w lipcu w Krakowie - co Wy na to: Piknik na Plantach? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Wroc 27.05.06, 09:02 No ja juz sie dawno z Szu na R. namowila to razem szurniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Wroc 30.05.06, 02:03 W lipcu bede w Serolandii u pani Kurzowej. Myslami bedziemy z Wami na tych Plantach. Poprosze blisko Golebiej, bo tam lubie. Odpowiedz Link Zgłoś