qoobaq 26.05.06, 20:25 brzmiace tak: czy da sie googlami znalezc obrazek, tj informacje na jego temat, ze wklejam obrazek zamiast pisac, a google maja mi cos na jego temat znalezc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadzka42 Re: pytanie techniczne 26.05.06, 20:28 oczywiście o ile masz chińską klawiature :-P Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: pytanie techniczne 26.05.06, 20:30 prawdopodobnie mam, a jak ci sie wydaje gdzie ja wyprodukowali, przeciez wszystko sie w chinach robi. Albo na tajwanie ale to i tak na jedno wychodzi. Rozumiem ze jednak nie? No to bede musial taka wymyslic, miliony na tym zarobie 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: pytanie techniczne 26.05.06, 20:30 qoobaq napisał: > brzmiace tak: > czy da sie googlami znalezc obrazek, tj informacje na jego temat, ze wklejam > obrazek zamiast pisac, a google maja mi cos na jego temat znalezc ? a mógłbyś to przetłumaczyć na polski? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: pytanie techniczne 26.05.06, 20:52 no zamiast słowa szukane wpisywać w gugle, Kuba chce obrazek wstawić Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: pytanie techniczne 26.05.06, 20:56 no tak ale wciąż nie rozumiem po co Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: pytanie techniczne 26.05.06, 21:40 Mydłem,Kłobak,mydłem...haratnij go mydłem,a potem z półobrota...powinno zadziałać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: pytanie techniczne 26.05.06, 23:38 sam narysuj...wklejac to troche na latwizne:) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: pytanie techniczne 27.05.06, 00:39 kompetentne i na temat odpowiedzi, to lubie 8-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: pytanie techniczne 28.05.06, 09:50 czyli co?...mydło odpada?... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: pytanie techniczne 29.05.06, 12:50 marzeń o mydle?! mam gupie skojarzenia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: pytanie techniczne 30.05.06, 08:18 prosze sie skupic i znalezc rozwiazanie kwestii a nie spamowac po watku, wogole sie nie staracie Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: pytanie techniczne 30.05.06, 11:34 Bardzo chciałam wziąść udział w tej pasjonującej debacie, ale tak się składa nieszczęśliwie, że w tym temacie nie mam zbyt wiele doświadczeń, którymi mogłabym podzielić się z głównym zainteresowanym. Bardzo mi przykro z tego powodu, ale w niedalekiej przyszłości obiecuję poprawę...;) Z poważaniem Carmen PS. A tak w ogóle co to są gugle? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: pytanie techniczne 30.05.06, 19:02 no wreszcie ktos sie wyrazil tak ze to brzmi w miare sensownie, dziekuje pani za ten glos w dyskusji. Nie wiem czy to sa google, chyba nie, cos mi sie zdaje, ze ja to sam wymyslilem 8-)Musze tylko szczegoly techniczne dopracowac Odpowiedz Link Zgłoś