Dodaj do ulubionych

Jak zarobic pare zloty i zbudowac dom wsrod gor?

30.05.06, 08:51
Mysle.
Obserwuj wątek
    • kanuk Re: Jak zarobic pare zloty i zbudowac dom wsrod g 30.05.06, 09:04
      wydaje sie ,ze na Tym forum to pieniadze sie tylko wydaje ;)
      Zreszta,co ja tu bede Pani Myszko.....
      ;))
      • drzejms-buond Re: Jak zarobic pare zloty i zbudowac dom wsrod g 30.05.06, 09:35
        zależy JAKICH GÓR? u nas na przykład jest słynna górka ŁUBNA i ŁUBNA II - bardzo
        tania ziemia jest a domek mozna poskładać z tego co sie na tych górkach
        znajdzie- taniej nie będzie
        Opcja druga- poszukać sobie namiętnego BACY! niech buduje!!!
        • zielonamysz Re: Jak zarobic pare zloty i zbudowac dom wsrod g 30.05.06, 10:27
          a nie juhasa?

U nas sa słynne gorki Szymona panie James.
          Jak tam zbudowac dom tosmy juz przerobili.
          Zycie winno byc sielanka. To moj nowy postulat.
          • brezly Re: Jak zarobic pare zloty i zbudowac dom wsrod g 30.05.06, 10:49
            Podobno jak sie startuje to najlepiej bedac kobieta napisac ksiazke. Albo serie
            ksiazek. Koniecznie takich zeby krytycy prychali a producenci tloczyli sie filmowac,
            • zielonamysz Re: Jak zarobic pare zloty i zbudowac dom wsrod g 30.05.06, 13:58
              Dobrze trafiles. Filmuja i placą..3 tys za jakies pol roku?
              I nie wiadomo czy smiac sie czy plakac. Wydawca bierze 70%,no i podatek..
              • brezly Re: Jak zarobic pare zloty i zbudowac dom wsrod g 30.05.06, 14:01
                Jeszcze zapomnaile dodac ze pisac trzeba po angielsku. Wtedy, przy sprzyjajacych
                okolicznosciach mozna nie umiec pisac.
                • zielonamysz Re: Jak zarobic pare zloty i zbudowac dom wsrod g 30.05.06, 14:08
                  Tak tylko po ang. Albo znalezc tlumacza ktory wytlumaczy takiemu tlumokowi by
                  siedzial w domu i tam sprztal co jest do sprzatania a nie tlukl jakiejs
                  literaturki na ktorej pasa sie rozne kreaturki.
                  • brezly Re: Jak zarobic pare zloty i zbudowac dom wsrod g 30.05.06, 14:11
                    Do ktorych tylko z dwururki?
                    • drzejms-buond zielonamysz 30.05.06, 14:45
                      EJ! ZIELOOONAMYSZA!!! Ty od dawna wiesz,że my z jedej wsi????
                      I co sie nie chwalisz? prosze mi tu na ten tychmiast podac ,przy której taśmie
                      stoisz i jakiej przędzy używasz... DO SEKRETARIATU PROSZE!! alejuszszsz!
                      bo ekwiwalent na Dzień Kobiet odbierzemy a i urlop letni zamienić na zimowy możemy
                      • zielonamysz Re: zielonamysz 30.05.06, 16:53
                        Myslalam, ze ty tez wiesz - ja dwunikowa jestem i stad to..
                        Przedę oczywiscie przedziorkami znad Jeziorki. A tasme mama wlasna.A co? Klejacą.
                        • drzejms-buond Re: zielonamysz 30.05.06, 17:36
                          zielonamysz napisała:

> Myslalam, ze ty tez wiesz - ja dwunikowa jestem i stad to..
                          > Przedę oczywiscie przedziorkami znad Jeziorki. A tasme mama wlasna.A co? Klejac
                          > ą.
                          znad jeziorki podszymonowej???znaczy sie zalesiańskiej, skad mój ród, takowoż???
                          TOĆ, MY ZIOMALE!!!!
                          a jakie miano twe, zapasowe?jesli można zapytać?

skad mam wiedzieć? przecież ze mną, to nikt nie gada NORRRRMALNIE!
          • vaud Re: Jak zarobic pare zloty i zbudowac dom wsrod g 30.05.06, 21:36
            zielonamysz napisała:

> a nie juhasa?
            >
            > U nas sa słynne gorki Szymona panie James.
            > Jak tam zbudowac dom tosmy juz przerobili.
            > Zycie winno byc sielanka. To moj nowy postulat.

----> przylaczam sie do postulatu, jako druga postulantka.
    • istna Znam sposób, ale to droga przez mekę. 30.05.06, 15:18
      Trzeba obejrzeć film instruktarzowy "Nigdy w życiu";> Ewentualnie książkę
      przeczytać, ale tam ilustracji nie ma:(
      • drzejms-buond Re: Znam sposób, ale to droga przez mekę. 30.05.06, 16:06
        u ADAMA SŁODOWEGO jest wiele ilustracji i to w dwóch kolorach!
        1.najpierw trzeba mieć dżewo..
        2.dżewo sie oddaje do tartaku co to je posiada Rozencwajgowa
        3..i sie żżżnie...(drewno, nie Rozencwajgowa!)
        przydałby sie też pies, piesek, do pilnowania tego zeżżżnietego dżewa
      • zielonamysz Re: Znam sposób, ale to droga przez mekę. 30.05.06, 16:51
        No. Ten koles co bedzie krecil to cos akurat takiego popelnil tylko gorsze o co
        by sie wydawalo, ze trudno.
        Nigdy by obejrzec trzeba rownoczesnie cytryna sie raczyc aby uniknac cukrzycy z
        przecukrzenia. Ale milion obejrzal...
        • istna Re: Znam sposób, ale to droga przez mekę. 30.05.06, 18:05
          To już wiesz czemu cipsy jedli przy tem słone:)
          • zielonamysz Re: Znam sposób, ale to droga przez mekę. 30.05.06, 19:53
            One byly slone bo lzy one ronily na te czipsy.
            • istna Re: Znam sposób, ale to droga przez mekę. 30.05.06, 20:25
              Te łzy co one roniły, to były już słodkie:)
              • annabelle1 Re: Znam sposób, ale to droga przez mekę. 30.05.06, 20:52
                Moze i tak - doslodzone tym szugarem który ciek.
                Ciekawe.
                • millefiori Re: Znam sposób, ale to droga przez mekę. 30.05.06, 22:26
                  Pani Zielona, moze powinna pani sie za tego juhasa wydac?
                  • szubad Re: Znam sposób, ale to droga przez mekę. 30.05.06, 22:45
                    a juhasy to majo domy cy sałasy?
                    ja nie wim cy te juhasy to takie dobre do wydawania sie za nie, one na Halach
                    ino hasajo i wypas tam majo, a jak z takiej Hali do sałasu nie trafi, to co wtedy?
                    slomiano wdowo Pani Mysa bedzie, słomiano i w sałasie!

• millefiori Re: Znam sposób, ale to droga przez mekę. 30.05.06, 23:06
                      E, zawsze to przy watrze, w gunce, z oscypkiem a zentyco sama psy kolowrotku
                      siedziec nie bedzie, hej?
                      • zielonamysz Re: Znam sposób, ale to droga przez mekę. 31.05.06, 07:04
                        hej! jo sie rozcharapce tam na hali z samo zentyco,ona bezalkoholowa cy mi sie
                        zdaje..
                        Ajak wiater duje to trace zapal nawet ten slomiany co zyc dozwolo..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka