Gość: gość IP: *.profiline.pl 30.06.06, 10:25 Wymieńcie Urbańskiego na kogoś z poczuciem humoru. Błagam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazia Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 30.06.06, 10:37 Zgadzam się Urbański sili się na dowcip,ale kompletnie mu to nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
murderdoll Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' 30.06.06, 10:49 Moze na Szymona Majewskiego? ;) Nie ma co sie czepiac jego, ja chcialabym, zeby wymienili Skrzynecka... Jezu, ona sie tak maluje, ze choc ma trzydziesci pare lat, wyglada na dobrze trzymajaca sie 50-ke!Nie tylko w programie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 30.06.06, 11:05 No rpzeciez jak ja widze ta skrzynecka ktora nie wie co ma poiwedziec, robi z siebie idiotke i sili sie na dowcip to krew mnie zalewa i przestaje oglądać TZG. Skrzynecka do domuuuuuuu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Już lepsza od Mołek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:01 Może też nie przepadam za Skrzynecką, która czasem zachowuje się jak mała dziewczynka (chociaż makijaż i solarium wskazuje jednak na wiek trochę starszy), ale nie jest przynajmniej taka drętwa i zdystansowana jak jej poprzedniczka Magda Mołek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert ..a może ty człowieczku nie rozumiesz??? IP: *.coig.com / *.coig.katowice.pl 30.06.06, 11:26 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pie3ka Targowisko Próżności!! IP: *.coig.com / *.coig.katowice.pl 30.06.06, 11:25 Towar lekkich obyczajów - sprzedajne frajerstwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y Re: Targowisko Próżności!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.06, 11:29 no i co z tego? w telewizji, zwłaszcza prywatnej jest miejsce i na komercję i na sztukę, na wygłupy i rzeczy poważne. Nie podoba Ci się taniec z gwaizdami, pooglądaj Fakty, Ludzie, Pieniądze albo Teatr TV. Nikt Cię do oglądania nie zmusza więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pie3ka [...] IP: *.coig.com / *.coig.katowice.pl 30.06.06, 15:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Proponuje Szymona Majewskiego i Kaczyńskich IP: *.ib.pwr.wroc.pl 30.06.06, 11:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mispercepcja Re: Proponuje Szymona Majewskiego i Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:50 Tak,Lech i Jarosław (zawsze dziewica) razem w jednej parze.Rekordowa oglądalność i międzynarodowa sława pewne! www.rockthecasbah.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas to rosati jest aktorka? hmm, ciekawe...;) IP: *.spidernet.net / *.spidernet.net 30.06.06, 12:06 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: to rosati jest aktorka? hmm, ciekawe...;) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.06.06, 12:10 ale plejada - kozuchowska, rosati i bujakiewicz, już nie wiem która gorsza. Bujakiewicz to sie troche ruchu przyda coby figury nabrala, ale kozuchowska to już koszmar - wszędzie pelno tego wymoczka:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Precz z wymoczkowata Kożuchowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:25 Tony, dzięki Ci! ja też jestem za wycięciem Kożuchowskiej. Strach rolkę papieru dotknąć, nie mówiąc o chusteczkach do nosa, bo a nuż Kożuchowska w zwierzeniach wydrukowana. I w dodatku JEST brzydka. Tony, I love you..... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: to rosati jest aktorka? hmm, ciekawe...;) 30.06.06, 12:30 Jest, jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: to rosati jest aktorka? hmm, ciekawe...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:58 Hmm.. nie widziałam jej ani na "wielkim" ekranie... ani na deskach teatru ani w Teatrze TV... To że grała chwilę w jednym czy dwóch serialach czyni z niej gwiazdę i aktorkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewci@ Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.06, 12:10 Jak Hubert nie ma poczucia humoru to nie wiem o co chodzi......dla mnie Hubert jest Swietny Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.zory Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' 30.06.06, 12:39 czy ja już do końca będę musiał oglądać w każdym programie te same mordy? dobrze, że nie są w studiach mundialowych, bo przynajmniej można mecz obejrzć w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirusx Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:45 No to znamy już listę tańczących, ALE GDZIE SA TE GWIAZDY !? Bo na liście nie widzę... Jakie niebo, takie gwiazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Właśnie... gdzie te rzekome gwiazdy?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:52 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: 62.69.73.* 30.06.06, 12:55 Pamietacie jak Urbanski zatanczyl kolede "przybiezeli do betlejem"? do dzisiaj nie moge ochlonac:-) co za porazka z niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aom wywalić! IP: *.streamcn.pl 30.06.06, 14:13 i to na zbity p: urbańskiego i skrzynecką - są beznadziejni po prostu. nie będę powtarzać że silą się na dowcip a im nie wychodzi. w każdym razie po prostu żenada. ale i to nie wszystko. jak ta tyszkiewiczowa pie... głupio gada to po prostu brak słów. ją też wywalić. niesamowite jest jak ta kobieta (co do której nic nie mam i jako aktorkę szanuję) potrafi gadać tak żeby nic nie powiedzieć. "jak państwo pięknie wyglądali!" uh! ile można?! i wodecki też nie jest lepszy. wywaliłabym całą czwórkę. natomiast pani pawlowic moim zdaniem jest najlepsza w całym tym szoł. Odpowiedz Link Zgłoś
annika-ja Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' 30.06.06, 14:37 A ja mam pytanie, dlaczego Siudek? Przecież on na pewno ma jakieś przygotowanie baletowe? Dlaczego ma fory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdor hrabianka "och i ach "/Tyszkiwiczka /-do lamusa IP: *.promax.media.pl 30.06.06, 15:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:22 i tak wygra Katarzyna Bujakiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szosa z dziurami jak gwiazdy to "gwiazdy ", np.N.Terentiew,... IP: *.promax.media.pl 30.06.06, 15:35 ...A Jakubowska, H.Gronkiewicz -Waltz,I.Jaruga-Nowacka,M.Rodowicz-super atrakcja/to szeroka dupa/,,Niesołowski i Rokita z Platformy Oszustów, R.Beger,Loska velTorbicka, ....i wielu innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 16:18 a ja nie mam telewizora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: A Maseraczek gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:29 A ja chcę MASERAKA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria prezenterzy nie swieca najjasniej IP: *.bham.ac.uk 30.06.06, 17:02 P.Urbanski i p.Skrzynecka sa beznadziejni jako prezenterzy - dretwi i bez poczucia humoru. Ich polszczyzna pozostawia rowniez bardzo wiele do zyczenia; nie wiem np.co p.Skrzynecka ma na mysli mowiac o kims, ze'wyglada ambitnie'!!!! Uwazam tez ze jury powinno sie skladac z osob kompetentnych tak jak to ma miejsce w angielskiej edycji Tanca z Gwiazdami. Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' 02.07.06, 17:50 a moze by tak zatanczyla ta prezydentówna córka Kaczyńskiego ??hmm ciekawie czy by wygrala eheheh Odpowiedz Link Zgłoś