Dodaj do ulubionych

Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami''

IP: *.profiline.pl 30.06.06, 10:25
Wymieńcie Urbańskiego na kogoś z poczuciem humoru. Błagam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kazia Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 30.06.06, 10:37
      Zgadzam się Urbański sili się na dowcip,ale kompletnie mu to nie wychodzi.
      • murderdoll Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' 30.06.06, 10:49
        Moze na Szymona Majewskiego? ;) Nie ma co sie czepiac jego, ja chcialabym, zeby
        wymienili Skrzynecka... Jezu, ona sie tak maluje, ze choc ma trzydziesci pare
        lat, wyglada na dobrze trzymajaca sie 50-ke!Nie tylko w programie.
        • Gość: Pauli Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 30.06.06, 11:05
          No rpzeciez jak ja widze ta skrzynecka ktora nie wie co ma poiwedziec, robi z
          siebie idiotke i sili sie na dowcip to krew mnie zalewa i przestaje oglądać
          TZG. Skrzynecka do domuuuuuuu:P
          • Gość: Gośka Już lepsza od Mołek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:01
            Może też nie przepadam za Skrzynecką, która czasem zachowuje się jak mała
            dziewczynka (chociaż makijaż i solarium wskazuje jednak na wiek trochę
            starszy), ale nie jest przynajmniej taka drętwa i zdystansowana jak jej
            poprzedniczka Magda Mołek...
      • Gość: Hubert ..a może ty człowieczku nie rozumiesz??? IP: *.coig.com / *.coig.katowice.pl 30.06.06, 11:26
        ...
    • Gość: Pie3ka Targowisko Próżności!! IP: *.coig.com / *.coig.katowice.pl 30.06.06, 11:25
      Towar lekkich obyczajów - sprzedajne frajerstwo!!
      • Gość: y.y Re: Targowisko Próżności!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.06, 11:29
        no i co z tego? w telewizji, zwłaszcza prywatnej jest miejsce i na komercję i
        na sztukę, na wygłupy i rzeczy poważne. Nie podoba Ci się taniec z gwaizdami,
        pooglądaj Fakty, Ludzie, Pieniądze albo Teatr TV. Nikt Cię do oglądania nie
        zmusza więc o co chodzi?
        • Gość: Pie3ka [...] IP: *.coig.com / *.coig.katowice.pl 30.06.06, 15:47
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: leo Proponuje Szymona Majewskiego i Kaczyńskich IP: *.ib.pwr.wroc.pl 30.06.06, 11:28
      • Gość: mispercepcja Re: Proponuje Szymona Majewskiego i Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:50
        Tak,Lech i Jarosław (zawsze dziewica) razem w jednej parze.Rekordowa
        oglądalność i międzynarodowa sława pewne!

www.rockthecasbah.blox.pl
    • Gość: kas to rosati jest aktorka? hmm, ciekawe...;) IP: *.spidernet.net / *.spidernet.net 30.06.06, 12:06
      j.w.
      • Gość: tony Re: to rosati jest aktorka? hmm, ciekawe...;) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.06.06, 12:10
        ale plejada - kozuchowska, rosati i bujakiewicz, już nie wiem która gorsza.
        Bujakiewicz to sie troche ruchu przyda coby figury nabrala, ale kozuchowska to
        już koszmar - wszędzie pelno tego wymoczka:((
        • Gość: Anty Re: Precz z wymoczkowata Kożuchowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:25
          Tony, dzięki Ci! ja też jestem za wycięciem Kożuchowskiej. Strach rolkę papieru
          dotknąć, nie mówiąc o chusteczkach do nosa, bo a nuż Kożuchowska w zwierzeniach
          wydrukowana. I w dodatku JEST brzydka. Tony, I love you.....
      • yavorius Re: to rosati jest aktorka? hmm, ciekawe...;) 30.06.06, 12:30
        Jest, jest.
        • Gość: Gośka Re: to rosati jest aktorka? hmm, ciekawe...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:58
          Hmm.. nie widziałam jej ani na "wielkim" ekranie... ani na deskach teatru ani w
          Teatrze TV... To że grała chwilę w jednym czy dwóch serialach czyni z niej
          gwiazdę i aktorkę??
    • Gość: ewci@ Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.06, 12:10
      Jak Hubert nie ma poczucia humoru to nie wiem o co chodzi......dla mnie Hubert
      jest Swietny
    • leszek.zory Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' 30.06.06, 12:39
      czy ja już do końca będę musiał oglądać w każdym programie te same mordy?
      dobrze, że nie są w studiach mundialowych, bo przynajmniej można mecz obejrzć w
      spokoju
    • Gość: wirusx Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:45
      No to znamy już listę tańczących, ALE GDZIE SA TE GWIAZDY !? Bo na liście nie
      widzę...
      Jakie niebo, takie gwiazdy...
      • Gość: Gośka Właśnie... gdzie te rzekome gwiazdy?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:52
        j/w
    • Gość: magnolia Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: 62.69.73.* 30.06.06, 12:55
      Pamietacie jak Urbanski zatanczyl kolede "przybiezeli do betlejem"? do dzisiaj
      nie moge ochlonac:-) co za porazka z niego...
    • grasshopper Zatańcz z nami 30.06.06, 13:03
      www.dynaniczni.pl
    • Gość: aom wywalić! IP: *.streamcn.pl 30.06.06, 14:13
      i to na zbity p: urbańskiego i skrzynecką - są beznadziejni po prostu. nie będę
      powtarzać że silą się na dowcip a im nie wychodzi. w każdym razie po prostu
      żenada. ale i to nie wszystko. jak ta tyszkiewiczowa pie... głupio gada to po
      prostu brak słów. ją też wywalić. niesamowite jest jak ta kobieta (co do której
      nic nie mam i jako aktorkę szanuję) potrafi gadać tak żeby nic nie
      powiedzieć. "jak państwo pięknie wyglądali!" uh! ile można?! i wodecki też nie
      jest lepszy. wywaliłabym całą czwórkę. natomiast pani pawlowic moim zdaniem
      jest najlepsza w całym tym szoł.
    • annika-ja Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' 30.06.06, 14:37
      A ja mam pytanie, dlaczego Siudek?
      Przecież on na pewno ma jakieś przygotowanie baletowe? Dlaczego ma fory?
    • Gość: gwiazdor hrabianka "och i ach "/Tyszkiwiczka /-do lamusa IP: *.promax.media.pl 30.06.06, 15:02
    • Gość: konrad Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:22
      i tak wygra Katarzyna Bujakiewicz.
    • Gość: szosa z dziurami jak gwiazdy to "gwiazdy ", np.N.Terentiew,... IP: *.promax.media.pl 30.06.06, 15:35
      ...A Jakubowska, H.Gronkiewicz -Waltz,I.Jaruga-Nowacka,M.Rodowicz-super
      atrakcja/to szeroka dupa/,,Niesołowski i Rokita z Platformy Oszustów,
      R.Beger,Loska velTorbicka, ....i wielu innych
    • Gość: 123 Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 16:18
      a ja nie mam telewizora
      • Gość: Melba Re: A Maseraczek gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:29
        A ja chcę MASERAKA !!!!
    • Gość: maria prezenterzy nie swieca najjasniej IP: *.bham.ac.uk 30.06.06, 17:02

P.Urbanski i p.Skrzynecka sa beznadziejni jako prezenterzy - dretwi i bez
      poczucia humoru. Ich polszczyzna pozostawia rowniez bardzo wiele do zyczenia;
      nie wiem np.co p.Skrzynecka ma na mysli mowiac o kims, ze'wyglada ambitnie'!!!!
      Uwazam tez ze jury powinno sie skladac z osob kompetentnych tak jak to ma
      miejsce w angielskiej edycji Tanca z Gwiazdami.
    • monica233 Re: Gwiazdy czwartej edycji ''Tańca z gwiazdami'' 02.07.06, 17:50
      a moze by tak zatanczyla ta prezydentówna córka Kaczyńskiego ??hmm ciekawie czy
      by wygrala eheheh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka