olo53 04.07.06, 17:47 Porozrabiajmy cos, na poczatek proponuje jakie ptaki lubicie? ja nie lubie kaczek, rozrabianie moze byc tez wszeteczne, moteczne i nicienczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonamysz Re: Nie ma Millefiori, nie ma Brezlego 04.07.06, 22:41 Kaczki sa ok. W pomaranczach np. Rozdrobnione. Rozrabianie moze sie odbywac przy pomocy wody mleka czy wina nawet.Extremalnie koniaku. Zadnego nicienczenia bo sie mozna wykonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Nie ma Millefiori, nie ma Brezlego 05.07.06, 11:52 golabkow pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Nie ma Millefiori, nie ma Brezlego 06.07.06, 12:40 Lubię ptaki ciernistych krzewów i łabędzi śpiew Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Nie ma Millefiori, nie ma Brezlego 07.07.06, 08:30 Moze latem.. ptasznik z Tyrolu? Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Nie ma Millefiori, nie ma Brezlego 07.07.06, 12:15 a, niebieskie ptaki jeszcze lubię. Od czasu do czasu, byle nie za często Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nie ma Millefiori, nie ma Brezlego 07.07.06, 13:40 sójek w bok..szkodniki jedne! :-[ i takiego jednego bociana co mi na łeb narobił Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Nie ma Millefiori, nie ma Brezlego 07.07.06, 16:16 Na łeb to i tak ulgowo.No chyba ze to metafor jest. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Nie ma Millefiori, nie ma Brezlego 08.07.06, 21:56 Dalej nie cierpie kaczek, zaklamane sa Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Jest Szu 08.07.06, 22:27 Strasnie wprost zaklamane panie OLu!! Ale juz niedlugo upieczemy je i zjemy z jabluszkiem A propos tytulu-to przywabilam na łykenda Szubad!!! Spi dziecie wlasnie w mojej goscinnejsypialni- albo czyta Kupca WEneckiego com jej dala (bo zaządała) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Jest Szu 10.07.06, 10:26 Serce mam czerwone.Jak mniemam. Tudziez nudzam sie jak mopsa a z SZu mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Jest Szu 11.07.06, 09:49 a czy mops mo_psa? :-) jestem właśnie na szkoleniu zewnętrznym i w ramach szkoleń postanowilam wyjść na zewnątrz szkolenia, czyli nie oSzukuję! :-) hopsa! Odpowiedz Link Zgłoś