Gość: pasqda IP: 195.136.179.* 13.07.06, 16:07 Jeszcze takich nie słyszałam, choć i tak wydają się tandetne. Przynajmniej dla mnie, myślę że nigdy nie dałabym się poderwać na taki "tani podryw"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perculator Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 16:16 Gość portalu: pasqda napisał(a): > Jeszcze takich nie słyszałam, choć i tak wydają się tandetne. Przynajmniej > dla mnie, myślę że nigdy nie dałabym się poderwać na taki "tani podryw"... Tandetne to jest tlumaczenie na jezyk polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koscielny Skansen Re: Top 10 zwrotów miłosnych - zza oceanu... IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 13.07.06, 18:15 To jest tandeta rodem z USA! A to, ze tlumaczenie jest kiepskie - to chyba drugorzedna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Top 10 zwrotów miłosnych - zza oceanu... 13.07.06, 22:45 w oryginale pewnie brzmia lepiej, ale tak czy inazcej kicha straszna. na 11 miejscu powinni dorzucic "the best pick up line ever": does it smell like chloroform to you? Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_extrema Re: Top 10 zwrotów miłosnych - zza oceanu... 14.07.06, 05:01 jeszcze takiej tandety w zyciu nie czytalem. Ludzie, przywrocic cenzure!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaC Teraz prosze 10 najlepszych odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 14:43 Poproszę o 10 najlepszych odpowiedzi na głupie zaczepki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladowe usta Re: Top 10 zwrotów miłosnych - zza oceanu... IP: *.onlink.net 10.02.07, 23:03 na pytanie" czy twoj ojciec byl zlodziejem" najlepiej odpowiedziec pytaniem "czy twoj ojciec byl idiota i nie zadbal o edukacje syna, ze takie farmazony sadzi? " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vegggie Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.who.vectranet.pl 14.07.06, 00:31 zgadzam sie, w oryginalne brzmi zdecydowanie lepiej, po polsku zupelnie dretwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdas Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.range86-174.btcentralplus.com 01.02.09, 18:23 darmowekontars.skroc.pl Tu są darmowe konta, dziś wygrałem 2... Wchodzisz, i tam masz link , generuj konto, wpisujecie e-mail i po 15 minutach macie konta rs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 13.07.06, 16:24 A na "drogi podryw" to byś poszła? Może od razu podaj stawke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:26 ło matko co za kicha Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian W tlumaczeniu na polski wszystko brzmi jak kicha 13.07.06, 16:34 Nieurodziwy jest nasz jezyk szczegolnie w nowoczesnym wydaniu i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia a ku..ki w oczach? IP: *.mpimp-golm.mpg.de 13.07.06, 16:36 czy na to jakas dziewczyna poleci???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aszera Re: a ku..ki w oczach? IP: *.chello.pl 13.07.06, 16:59 Moje zdanie: na takie teksty polecą nieatrakcyjne lub zakompleksione dziewczyny. Ta ,która jest ładna , pewna swojej urody i od dziecka słyszy jaką to jest ślicznotką ,nie zareaguje( przyzwyczaiła się)i z pewnością bardziej czynami coś się zdziała, a nie głupimi tekstami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kErAd Re: a ku..ki w oczach? IP: 205.156.117.* 21.12.06, 14:52 wlasnie najgorsze jest to ze dziewczyny naprawde na to leca. ile razy juz widzialem jak naprawde fajna (z wygladu) dziewczyna leci na idiotyczny tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eu Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: 81.15.223.* 13.07.06, 16:48 Żenujace... juz widze kolesia ktory do kazdej z kolei podrywanej dziewczyny mowi ten sam glupi kawalek... Porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: 149.156.104.* 13.07.06, 16:53 Beznadziejne~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.07.06, 16:57 Przebajerzone te kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
matheus.baere Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 17:05 Rzeczywiście, lepiej powiedzieć prosto, od siebie niż się pogubić w wyuczonej formułce :) Odpowiedz Link Zgłoś
irini Haiku 13.07.06, 22:36 No fajne haiku, ja też pisywałam wiersze, ale rzadko i strasznie bym chciała znowu cos stworzyć, ale niestety natchnienie mnie opuściło. X lat temu spłodziłam coś takiego Mamo moja czy pamiętasz trzy ósemki jedna na drugiej Jest taki pasjans, "Rozbieranie Japonki" w którym się układa karty parami, a jak leżą trzy takie same w stosie, to w żaden sposób pasjans nie wyjdzie ... nawet już nie umiem go układać. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Haiku 13.07.06, 22:53 Ponieważ dawno przestało mnie interesować układanie pasjansów. Wolę się interesować konfliktem izraelsko-palestyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta 2, 3, 9 i 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:06 całkiem niezłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y_ Wolałbym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:13 "rzuci dziewczynę na kolana, a później w męskie ramiona"? Eeee... Ja wolałbym tekst, który "rzuci dziewczynę na męskie kolana" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.gdynia.mm.pl 13.07.06, 17:17 Ciekawe kto korzysta z tak idiotycznych tekstow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:20 czemu nie ma najlepszego tekstu w historii? "wiesz, co uslyszalem, kiedy cie zobaczylem po raz pierwszy? piuuuuuuuuuuu, piuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuu (piskliwym glosikiem) - to ambulans przyjechal, zeby mnie zabrac" Odpowiedz Link Zgłoś
loella Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 17:34 chałaaaa jakbym cos takiego usłyszała wiedziałabym że muszę jak najszybciej zerwać znajomość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al bez polotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:48 i przyciężkawe - brak w tym wszyskim finezji i iskrzenia intelektu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA_22 7,9,10 sa beznadziejne IP: *.chello.pl 13.07.06, 18:28 szczegolnie 7 nie pasuje do polskich kobiet. Jesli slysze od faceta takie dyrdymaly to zamiast wpasc w ramiona to sie z tego smieje bo facet powienien soba samym pokazac ze jest mnie wart a nie pieprzyc cos o gwiazdach czy oczach.najpiekniejsze dla mnie jest jak mezczyzna powie: jestes piekna, ladnie dzis wygladasz, masz ladna bluzke czy ladna fryzure,sa to sformulowania ktore bardziej przemawiaja do kobiety niz te bzdurne frazesy, uslyszane od kolegow na podryw. komplementy prosto z serca nie wydumane sa najpieknieksze.Faktem jest ze sprawia przyjemnosc kobiecie komplement na temat jej kompleksu, czyli jesli ma za duzy brzuch, czy duzy nos, to milo jest gdy mezczyzna powie masz sliczny i seksowny brzuszek lub kochany nosek.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvsaf Re: 7,9,10 sa beznadziejne IP: *.um.krakow.pl 14.07.06, 08:14 co za ludzie, co za czasy nie twierdze że te teksty są nieorginalne i nieciekawe, ale po prostu nie pasują do naszych czasów. Facet który tak zagada zostanie przez większość kobiet uznany za debila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: 7,9,10 sa beznadziejne IP: 205.156.117.* 21.12.06, 14:54 ...bo facet powienien soba samym pokazac ze jest mnie wart a nie pieprzyc cos o gwiazdach czy oczach.... najlepiej niech pokaze wyciag z konta, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiegowa Re: 7,9,10 sa beznadziejne IP: *.chello.pl 11.02.07, 11:39 O nie , nie pokaze swoje Aktywa i Pasywa ...No i Przeplywy pieniezne...koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: like Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:47 3 i 8 ujdą, reszta do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: 81.208.160.* 13.07.06, 18:49 Wiekszosc jest rzeczywiscie dziwna i gdyby facet, ktorego nigdy na oczy nie widzialam, podszedl do mnie i rzucil ktoryms z tych tekstow, to nie wiedzialabym jak zareagowac... Ale przy poczatku znajomosci, kiedy czlowiek jeszcze jest zakochany (a nie juz kocha gleboko ;)) i kiedy takie wlasnie teksty wywoluja usmiech i swiadcza o zamiarach i zainteresowaniu (bo ktos posiedzial i wymyslil cos zabawnego, zartobliwego, itd.; tudziez wyszukal w sieci ;)), to na pewno jest to cos milego. Mnie osobiscie najbardziej odpowiada nr 3. z bieganiem. Niezaleznie co co poniektorzy geniusze pomysla o moim poziomie IQ przypominam, ze forum sluzy do wyrazania opinii i nie nalezy sie ich wstydzic, ani powstrzymywac sie przed wyglaszaniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.chello.pl 13.07.06, 19:19 Moim zdaniem to te teksty sa beznadziejne. Sztuczne i nieprzekonujace. Jakbym cos takiego uslyszala od faceta to pomyslalabym sobie ze to jakis cwaniak co szuka laski na jedna noc albo zalozyl sie z kolegami kto wiecej dziewczyn poderwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.exec.lublin.pl / *.vlan76.enoch.lubman.net.pl 13.07.06, 19:38 a w drugą stronę... - masz banana w kieszeni, czy tak ucieszyłeś się na mój widok ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniu Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:18 ten jest lepszy: -Ru**asz się czy trzeba z tobą chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Idioci z Metra nie znają angielskiego IP: 193.29.207.* 13.07.06, 20:21 Musisz być Jamajką, ponieważ Jamajki doprowadzają mnie do szaleństwa. W oryginale to gra słów i brzmiało to tak: You must be Jamaican, 'cos ja makin' me crazy! (dża mejkan brzmi podobnie jak you're making), ale skąd mają o tym wiedzieć w Agorze? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Idioci z Metra nie znają angielskiego 13.07.06, 22:47 ROTFLMAO :D Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 22:45 Gość portalu: aniu napisał(a): > ten jest lepszy: > > -Ru**asz się czy trzeba z tobą chodzić? A co powiecie na to: do you want sex? porywające . Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 22:56 irini napisała: > Gość portalu: aniu napisał(a): > > > ten jest lepszy: > > > > -Ru**asz się czy trzeba z tobą chodzić? > A co powiecie na to: > > do you want sex? > > porywające . A to tylko cytat ze Skype. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:48 Ale to było lepsze: Nice shoes. Wanna fuck? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krd Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: 205.156.117.* 21.12.06, 14:56 lepsze jest: -fancy a fuck? Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 20:57 jak wychodzisz na slonce redaktorko, to zakladej cos na glowe. od slonca i upalow lasuje sie mozg. zob. lasowanie Odpowiedz Link Zgłoś
marta-olga Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 21:04 Te zwroty są beznadziejne i płytkie.Ich poziom jest żenująco niski.Jedynym,ktory moglabym przełknąć jest ostatni-10.Dodam,że mam poczucie humoru,ale jakoś te zwroty nie bawią mnie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sawkas "Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia?..." 13.07.06, 21:39 Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? Czy mam przejść przed tobą jeszcze raz? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.07.06, 21:52 Prosta rzecz, posłuchajmy Kory Jackowskiej. Teksty są kiepawe i źle przetłumaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 22:49 Gość portalu: pasqda napisał(a): > Jeszcze takich nie słyszałam, choć i tak wydają się tandetne. Przynajmniej > dla mnie, myślę że nigdy nie dałabym się poderwać na taki "tani podryw"... A jak by cię zapytał, czy chcesz zotsać jego dziewczyną na poniedziałek? Fantastyczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 22:57 irini napisała: > Gość portalu: pasqda napisał(a): > > > Jeszcze takich nie słyszałam, choć i tak wydają się tandetne. Przynajmnie > j > > dla mnie, myślę że nigdy nie dałabym się poderwać na taki "tani podryw".. > . > > A jak by cię zapytał, czy chcesz zotsać jego dziewczyną na poniedziałek? > Fantastyczne ... A to też cytat ze Skype. Chyba robi mi się coraz smutniej. Ale nie będę płakać. Ponieważ już nie wiem, jak się to robi. Odpowiedz Link Zgłoś