Dodaj do ulubionych

Top 10 zwrotów miłosnych

IP: 195.136.179.* 13.07.06, 16:07
Jeszcze takich nie słyszałam, choć i tak wydają się tandetne. Przynajmniej
dla mnie, myślę że nigdy nie dałabym się poderwać na taki "tani podryw"...
Obserwuj wątek
    • perculator Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 16:16
      Gość portalu: pasqda napisał(a):

> Jeszcze takich nie słyszałam, choć i tak wydają się tandetne. Przynajmniej
      > dla mnie, myślę że nigdy nie dałabym się poderwać na taki "tani podryw"...

Tandetne to jest tlumaczenie na jezyk polski.
      • Gość: Koscielny Skansen Re: Top 10 zwrotów miłosnych - zza oceanu... IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 13.07.06, 18:15
        To jest tandeta rodem z USA! A to, ze tlumaczenie
        jest kiepskie - to chyba drugorzedna sprawa...
        • ready4freddy Re: Top 10 zwrotów miłosnych - zza oceanu... 13.07.06, 22:45
          w oryginale pewnie brzmia lepiej, ale tak czy inazcej kicha straszna. na 11
          miejscu powinni dorzucic "the best pick up line ever": does it smell like
          chloroform to you?
          • wujek_extrema Re: Top 10 zwrotów miłosnych - zza oceanu... 14.07.06, 05:01
            jeszcze takiej tandety w zyciu nie czytalem. Ludzie, przywrocic cenzure!!!!!
            • Gość: JaC Teraz prosze 10 najlepszych odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 14:43
              Poproszę o 10 najlepszych odpowiedzi na głupie zaczepki ;-)
          • Gość: czekoladowe usta Re: Top 10 zwrotów miłosnych - zza oceanu... IP: *.onlink.net 10.02.07, 23:03
            na pytanie" czy twoj ojciec byl zlodziejem" najlepiej odpowiedziec
            pytaniem "czy twoj ojciec byl idiota i nie zadbal o edukacje syna, ze takie
            farmazony sadzi? "
      • Gość: vegggie Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.who.vectranet.pl 14.07.06, 00:31
        zgadzam sie, w oryginalne brzmi zdecydowanie lepiej, po polsku zupelnie dretwo
        • kreciol.1 Re: Top 10 zwrotów miłosnych 19.04.10, 12:06
          ALE MI TO ZWROT MIŁOSNY
      • Gość: asdas Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.range86-174.btcentralplus.com 01.02.09, 18:23
        darmowekontars.skroc.pl
        Tu są darmowe konta, dziś wygrałem 2... Wchodzisz, i tam masz link , generuj
        konto, wpisujecie e-mail i po 15 minutach macie konta rs.
    • Gość: wiesiek Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 13.07.06, 16:24
      A na "drogi podryw" to byś poszła? Może od razu podaj stawke.
    • Gość: bzyk Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:26
      ło matko co za kicha
    • cracovian W tlumaczeniu na polski wszystko brzmi jak kicha 13.07.06, 16:34
      Nieurodziwy jest nasz jezyk szczegolnie w nowoczesnym wydaniu i tyle...
    • Gość: sylwia a ku..ki w oczach? IP: *.mpimp-golm.mpg.de 13.07.06, 16:36
      czy na to jakas dziewczyna poleci????
      • Gość: aszera Re: a ku..ki w oczach? IP: *.chello.pl 13.07.06, 16:59
        Moje zdanie: na takie teksty polecą nieatrakcyjne lub zakompleksione
        dziewczyny. Ta ,która jest ładna , pewna swojej urody i od dziecka słyszy jaką
        to jest ślicznotką ,nie zareaguje( przyzwyczaiła się)i z pewnością bardziej
        czynami coś się zdziała, a nie głupimi tekstami.
      • Gość: kErAd Re: a ku..ki w oczach? IP: 205.156.117.* 21.12.06, 14:52
        wlasnie najgorsze jest to ze dziewczyny naprawde na to leca. ile razy juz
        widzialem jak naprawde fajna (z wygladu) dziewczyna leci na idiotyczny tekst.
    • Gość: Eu Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: 81.15.223.* 13.07.06, 16:48
      Żenujace... juz widze kolesia ktory do kazdej z kolei podrywanej dziewczyny mowi ten sam glupi kawalek... Porazka...
    • Gość: MarcinK Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: 149.156.104.* 13.07.06, 16:53
      Beznadziejne~~
    • Gość: FreakyMisfit Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.07.06, 16:57
      Przebajerzone te kawałki.
      • matheus.baere Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 17:05
        Rzeczywiście, lepiej powiedzieć prosto, od siebie niż się pogubić w wyuczonej
        formułce :)
        • irini Haiku 13.07.06, 22:36
          No fajne haiku, ja też pisywałam wiersze, ale rzadko i strasznie bym chciała
          znowu cos stworzyć, ale niestety natchnienie mnie opuściło. X lat temu
          spłodziłam coś takiego

Mamo moja czy pamiętasz
          trzy ósemki
          jedna na drugiej

Jest taki pasjans, "Rozbieranie Japonki" w którym się układa karty parami, a
          jak leżą trzy takie same w stosie, to w żaden sposób pasjans nie wyjdzie ...
          nawet już nie umiem go układać.
          • irini Re: Haiku 13.07.06, 22:53
            Ponieważ dawno przestało mnie interesować układanie pasjansów. Wolę się
            interesować konfliktem izraelsko-palestyńskim.
    • Gość: greta 2, 3, 9 i 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:06
      całkiem niezłe:)
    • Gość: y_ Wolałbym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:13
      "rzuci dziewczynę na kolana, a później w męskie ramiona"?
      Eeee... Ja wolałbym tekst, który "rzuci dziewczynę na męskie kolana" :P
    • Gość: ja Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.gdynia.mm.pl 13.07.06, 17:17
      Ciekawe kto korzysta z tak idiotycznych tekstow?
      • Gość: kosa Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:20
        czemu nie ma najlepszego tekstu w historii?
        "wiesz, co uslyszalem, kiedy cie zobaczylem po raz pierwszy? piuuuuuuuuuuu,
        piuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuu (piskliwym glosikiem) - to ambulans przyjechal,
        zeby mnie zabrac"
    • loella Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 17:34
      chałaaaa jakbym cos takiego usłyszała wiedziałabym że muszę jak najszybciej
      zerwać znajomość:)
    • Gość: al bez polotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:48
      i przyciężkawe - brak w tym wszyskim finezji i iskrzenia intelektu
    • Gość: ANIA_22 7,9,10 sa beznadziejne IP: *.chello.pl 13.07.06, 18:28
      szczegolnie 7 nie pasuje do polskich kobiet. Jesli slysze od faceta takie
      dyrdymaly to zamiast wpasc w ramiona to sie z tego smieje bo facet powienien
      soba samym pokazac ze jest mnie wart a nie pieprzyc cos o gwiazdach czy
      oczach.najpiekniejsze dla mnie jest jak mezczyzna powie: jestes piekna, ladnie
      dzis wygladasz, masz ladna bluzke czy ladna fryzure,sa to sformulowania ktore
      bardziej przemawiaja do kobiety niz te bzdurne frazesy, uslyszane od kolegow na
      podryw. komplementy prosto z serca nie wydumane sa najpieknieksze.Faktem jest
      ze sprawia przyjemnosc kobiecie komplement na temat jej kompleksu, czyli jesli
      ma za duzy brzuch, czy duzy nos, to milo jest gdy mezczyzna powie masz sliczny
      i seksowny brzuszek lub kochany nosek.:)
      • Gość: fvsaf Re: 7,9,10 sa beznadziejne IP: *.um.krakow.pl 14.07.06, 08:14
        co za ludzie, co za czasy nie twierdze że te teksty są nieorginalne i
        nieciekawe, ale po prostu nie pasują do naszych czasów. Facet który tak zagada
        zostanie przez większość kobiet uznany za debila...
      • Gość: moi Re: 7,9,10 sa beznadziejne IP: 205.156.117.* 21.12.06, 14:54
        ...bo facet powienien
        soba samym pokazac ze jest mnie wart a nie pieprzyc cos o gwiazdach czy
        oczach....

najlepiej niech pokaze wyciag z konta, prawda?
        • Gość: ksiegowa Re: 7,9,10 sa beznadziejne IP: *.chello.pl 11.02.07, 11:39
          O nie , nie pokaze swoje Aktywa i Pasywa ...No i Przeplywy pieniezne...koniecznie
    • Gość: like Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:47
      3 i 8 ujdą, reszta do bani
    • Gość: Anka Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: 81.208.160.* 13.07.06, 18:49
      Wiekszosc jest rzeczywiscie dziwna i gdyby facet, ktorego nigdy na oczy nie
      widzialam, podszedl do mnie i rzucil ktoryms z tych tekstow, to nie wiedzialabym
      jak zareagowac... Ale przy poczatku znajomosci, kiedy czlowiek jeszcze jest
      zakochany (a nie juz kocha gleboko ;)) i kiedy takie wlasnie teksty wywoluja
      usmiech i swiadcza o zamiarach i zainteresowaniu (bo ktos posiedzial i wymyslil
      cos zabawnego, zartobliwego, itd.; tudziez wyszukal w sieci ;)), to na pewno
      jest to cos milego.
      Mnie osobiscie najbardziej odpowiada nr 3. z bieganiem.
      Niezaleznie co co poniektorzy geniusze pomysla o moim poziomie IQ przypominam,
      ze forum sluzy do wyrazania opinii i nie nalezy sie ich wstydzic, ani
      powstrzymywac sie przed wyglaszaniem.

Pozdrawiam
    • Gość: ewa Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.chello.pl 13.07.06, 19:19
      Moim zdaniem to te teksty sa beznadziejne. Sztuczne i nieprzekonujace. Jakbym cos takiego uslyszala od faceta to pomyslalabym sobie ze to jakis cwaniak co szuka laski na jedna noc albo zalozyl sie z kolegami kto wiecej dziewczyn poderwie :)
    • Gość: van Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.exec.lublin.pl / *.vlan76.enoch.lubman.net.pl 13.07.06, 19:38
      a w drugą stronę...

- masz banana w kieszeni, czy tak ucieszyłeś się na mój widok ??
    • Gość: aniu Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:18
      ten jest lepszy:

-Ru**asz się czy trzeba z tobą chodzić?
      • Gość: dada Idioci z Metra nie znają angielskiego IP: 193.29.207.* 13.07.06, 20:21
        Musisz być Jamajką, ponieważ Jamajki doprowadzają mnie do szaleństwa.

W oryginale to gra słów i brzmiało to tak: You must be Jamaican, 'cos ja makin'
        me crazy! (dża mejkan brzmi podobnie jak you're making), ale skąd mają o tym
        wiedzieć w Agorze?
        • ready4freddy Re: Idioci z Metra nie znają angielskiego 13.07.06, 22:47
          ROTFLMAO :D
      • irini Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 22:45
        Gość portalu: aniu napisał(a):

> ten jest lepszy:
        >
        > -Ru**asz się czy trzeba z tobą chodzić?
        A co powiecie na to:

do you want sex?

porywające .
        • irini Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 22:56
          irini napisała:

> Gość portalu: aniu napisał(a):
          >
          > > ten jest lepszy:
          > >
          > > -Ru**asz się czy trzeba z tobą chodzić?
          > A co powiecie na to:
          >
          > do you want sex?
          >
          > porywające .
          A to tylko cytat ze Skype.
          • Gość: heh Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:48
            Ale to było lepsze:
            Nice shoes. Wanna fuck?
        • Gość: krd Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: 205.156.117.* 21.12.06, 14:56
          lepsze jest:

-fancy a fuck?
    • earlyyears Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 20:57
      jak wychodzisz na slonce redaktorko, to zakladej cos na glowe. od slonca i
      upalow lasuje sie mozg.
      zob. lasowanie
    • marta-olga Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 21:04
      Te zwroty są beznadziejne i płytkie.Ich poziom jest żenująco niski.Jedynym,ktory
      moglabym przełknąć jest ostatni-10.Dodam,że mam poczucie humoru,ale jakoś te
      zwroty nie bawią mnie.Pozdrawiam.
    • sawkas "Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia?..." 13.07.06, 21:39
      Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? Czy mam przejść przed tobą jeszcze raz?
      :]

• Gość: olo Re: Top 10 zwrotów miłosnych IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.07.06, 21:52
      Prosta rzecz, posłuchajmy Kory Jackowskiej. Teksty są kiepawe i źle
      przetłumaczone.
    • irini Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 22:49
      Gość portalu: pasqda napisał(a):

> Jeszcze takich nie słyszałam, choć i tak wydają się tandetne. Przynajmniej
      > dla mnie, myślę że nigdy nie dałabym się poderwać na taki "tani podryw"...

A jak by cię zapytał, czy chcesz zotsać jego dziewczyną na poniedziałek?
      Fantastyczne ...
      • irini Re: Top 10 zwrotów miłosnych 13.07.06, 22:57
        irini napisała:

> Gość portalu: pasqda napisał(a):
        >
        > > Jeszcze takich nie słyszałam, choć i tak wydają się tandetne. Przynajmnie
        > j
        > > dla mnie, myślę że nigdy nie dałabym się poderwać na taki "tani podryw"..
        > .
        >
        > A jak by cię zapytał, czy chcesz zotsać jego dziewczyną na poniedziałek?
        > Fantastyczne ...
        A to też cytat ze Skype. Chyba robi mi się coraz smutniej. Ale nie będę płakać.
        Ponieważ już nie wiem, jak się to robi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka