Dodaj do ulubionych

Inca Kola to jest to

• pavia Re: Inca Kola to jest to 15.07.06, 13:40
      Dokładnie, smakuje jak nasza dawna oranżada. jest chyba jeszcze bardziej słodka.
      Akurat zdarzyło mi się pić to cudo tydzień temu... :)
    • Gość: maja Re: Inca Kola to jest to IP: *.elsat.net.pl 15.07.06, 14:29
      5 zl za litr to strasznie drogo. U nas 5 zl 2 litry.

Cos jak Gold pepsi nie ?

• Gość: Polaco W Polsce jej nie ma... IP: *.ib.tcz.pl 15.07.06, 14:57
      i naprawde nie ma czego zalowac.. smak oranzady , a moze raczej blizsze
      prawdzie jest opisanie jej jako gumy Turbo w plynie hehe rarytas Peruwainczykow
      popijajacych ja w kazdym Pollo Fast Food ( mowie o Stanach). Moja ex latina byla
      wielka jej zwolenniczka - moze dlatego juz nie jestesmy razem pozdrawiam i Ince
      Coli mowie nie
    • Gość: Skąpiec Masz linka do degustacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:01
      23 osoby maja szanse sie napic tej Koli (hehe, fajna pisownia) po zainwestowaniu
      "skromnych" 6 Euro:

cgi.ebay.de/INCA-Kola-Dom-Rep-Cola-Dose-330-ml_W0QQitemZ120004496950QQihZ002QQcategoryZ79582QQrdZ1QQcmdZViewItem
      Samemu mi szkoda kasy, wole pooszczedzac i wypic kilka puszek w Andach (kiedys w
      przyszlosci...)
    • Gość: plagiat Re: Inca Kola to jest to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:56
      nie zadna pomoc przy pisaniu tylko zwyczajny plagiat z tygodnika FORUM.
      zainteresowanych odsylam do oryginalu
    • Gość: MJ Re: Inca Kola to jest to IP: *.187.224.11.ip.airbites.net 15.07.06, 16:20
      Cytat:
      "Żółty napój święci też triumfy w chifach(...)"

BUACHACHAAAA!!!!

Pisze się "HIV" Pani Redaktór!
    • ppo "w chifach, czyli chińskich jadłodajniach" 15.07.06, 16:24
      Wiadomo nie od dziś, że na dalekim wschodzie HIV to prawdziwa epidemia.
      Chińczycy myślą, że jak napiszą z błędami, to nikt się nie zorientuje? ;)
    • ppo Re: Inca Kola to jest to 15.07.06, 16:27
      W Warszawie wszystko jest dostępne. Ale w warszawie to nie mam pojęcia. Nie
      znam takiego miasta.
    • Gość: ik to jest Reklama, a własciwie kryptoReklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:39
      czytajcie uważnie, a skoro reklamują
      to już jest albo się niedługo pojawi na rynku
    • Gość: Sachemet A ja pilam Inka Kole :) IP: *.dyn.optonline.net 15.07.06, 16:42
      Smakuje jak polska oranzada - taka sprzed 15-tu lat. Pamietacie jeszcze ten
      smak? Musze przyznac, ze milo bylo sobie przypomniec pewien aspekt dziecinstwa.
      A poza tym nie dziwie sie, ze w Peru sie nie przyjela Coca-Cola - oni lubia
      dania kwasne. Do zupy zamiast Maggi daja cytryne - nawet do rosolu. Inca Kola
      nie jest tak slodka jak Coca-Cola.
    • Gość: staszek75 Re: Inca Kola to jest to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 17:18
      Smakuje jak oranżada wyborowa. Mam w lodówce jeszcze jedną butelkę :)
    • kgsz Litości... 15.07.06, 17:57
      Andyjskie CO?!
    • Gość: tinka Re: Inca Kola to jest to IP: *.roemd1.lb.home.nl 15.07.06, 18:09
      Oj! Tak. Z wakacji w Peru wrocilam z 4 butelkami Inci Coli i z przepiekna
      papuzio zolta koszulka reklamujaca ten napoj Andow !!!
      • Gość: bocke Re: Inca Kola to jest to IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.07.06, 18:22
        A czy ktoś pił Sinalco ? dobre to ?
    • Gość: brutt INCA COLA jest produkowna przez Coca-Cole! n/t IP: *.hsd1.ar.comcast.net 15.07.06, 19:03
      • Gość: Zoran Re: INCA COLA jest produkowna przez Coca-Cole! n/ IP: *.autocom.pl 16.07.06, 01:08
        Dlatego reklamowanie jej jako "anty-coca-coli" jest pomyłką. Albo świadomą
        kryptoreklamą pokonanej rzekomo amerykańskiej konkurentki.
    • Gość: CH Piłem - nic ciekawego IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.07.06, 19:03
      Zwykła landryna. W Peru jest chyba 5 kol - real cola, izaac cola i jeszcze
      kilka. Nie ma się czym podniecać.
    • Gość: aleks Re: Inca Kola to jest to IP: *.chello.pl 15.07.06, 19:06
      Na malcie jest kinnie-niby mowia ze to miejscowa podrobka coli ale w smaku
      duzo lepsze, jakby troszke ziolowe ,korzenne dobrze gasi pragnienie ( w
      przeciwienstwie do moczopedniej coli), tam od coli duzo bardziej popularne,
      wiec peru to chyba nie jedyne takie miejsce, gdzie sa napoje duzo lepsze i
      bardziej od coli popularne ;)))
      • pchoinsk Re: Inca Kola to jest to 16.07.06, 13:25
        Jak głosi napis na butelce robione z gorzkich pomarańczy i aromatycznych ziół.
        Ba Cola się nie umywa do Kinni ;)
    • Gość: hmx Re: Inca Kola to jest to IP: *.wlan.pl 15.07.06, 19:40
      co to są "bombelki" ?
    • Gość: vaclavnewyork Re: Inca Kola to jest to IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 15.07.06, 21:39
      Nie rozsmieszaj mnie prosze a gdzie jest Warszawa czy to nie aby gdzies w
      poblizu Milanowka?Pozdr
      • Gość: gluś Re: Inca Kola to jest to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 11:22
        Nie, to pod Mysiadłem.
    • Gość: zaraz_wracam Polo-Cocta IP: *.ny325.east.verizon.net 15.07.06, 21:42
      to jest to !
    • Gość: :) Re: Inca Kola to jest to IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.07.06, 21:59
      Przeczytaj tekst idioto ze zrozumieniem. Tam jest napisane, że tego w Polsce się nie dakupić durny warśawiaku.
      • Gość: tomlekkat Re: Inca Kola to jest to IP: 82.160.248.* 15.07.06, 22:30
        Co do coli pamietam ze na Malcie jest taki kultowy napój - Kinnie - słodki ale
        korzenny w smaku idealny na upały - dużo bardzie popularny od coli chodz coca-
        cola company zrobiła swoją podróbkę - chyba o nazwie Krest.
        Szkoda że nie ma tego w Polsce szczegolnie na upały jak ostatnio
    • Gość: screwston mecca cola IP: *.taub.dhcp.bcm.tmc.edu 15.07.06, 22:39
      a mecca cola dostepna w kazdej budce z kebabem we francji? 1c dochodu z kazdej puszki przeznaczane jest na dzieci palestynskie, 10c na hamas. czekam na artykul o tym rarytasie!
    • Gość: Primo Re: Inca Kola to jest to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 23:20
      Pilem ja w USA. Jest calkiem niezla...
    • Gość: tomeik Re: Inca Kola to jest to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 23:34
      jak czytam opis to zupelnie jak mountain dew...
    • Gość: ryszard Re: Inca Kola to jest to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 00:58
      bylem w peru , inca cola ma smak landryny , bardzo bardzo slodkiej landrynki ,
      niestety nie przypadla mi do gustu ale fakt podiwialem opor peruwiancykow przed
      ekspansja coca coli ktora w peru uchodzi za napoj podlejszy ....za to
      fenomenalne w peru sa avocado .
      ale za to w pobliskiej brazyli istnieje napoj Gauaranna , z owocow o tej samej
      nazwie i ten jest rewelacja , swietny , orzezwiajacy , smaczny , bardzo
      polecam ! po za czystym na[pojem sa i lemoniaday o smaku guaranny , tez dobre
      ale nie to samo oczywiscie
      • Gość: balwan Sok z czarnej porzeczki to je ono IP: *.zoominternet.net 16.07.06, 05:34
        • lipniak Niedlugo koncerny 16.07.06, 05:45
          poloza lape na wszelkich owocach i wszystkim co tylko mozna pic, ze o kranowie
          nie wspomne. Lapanie deszczowki nie pomoze, bo trzeba bedzie ja filtrowac
          filtrami z koncernow, tymi co na kranach....
          Polska woda zrodlana dla Polakow.... dzieki sprytnym biznesmenom nie-z-Polski!
          To jest to!
          Macierewicz, WROC!!!!
          • Gość: ktostaki Re: Niedlugo koncerny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:52
            Macierewicza w to nie mieszaj :-) Bo tego nikt nie wypije!
            • natesse inca kola 21.07.06, 16:46
              co do lisci koki
              to ja przywiozlam 5 paczek zapakowanej w torebki herbaciane
              nie wiem czy to legalne, bo mnie nie sprawdzali
              ale jeden niemiec przywiozl bez problemow pol kilo lisci tak zapakowanych jak sie je kupuje w sklepikach ;)
              a co do katalizatorow, to sie spotkalam z dwoma.
              jeden byl takim jasnym kamieniem, i ten dostanie sie w kazdym sklepie razem z lismi, i tak, sluzy tez zachodzeniu reakcji i wzmacnianiu dzialania lisci, i nie wiem jak u was, ale ja je zulam. najpierw zawijalam katalizator w liscie, a potem upychalam do buzi i zulam
              drugi katalizator dostalam w jakiejs wiosce kolo santa teresa
              gotowana skorka pomaranczy ze skora kakao, taka brazowa ulepka, miala konsystencje plasteliny

no i tyle;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka