Gość: whatever IP: *.chello.pl 29.08.06, 19:16 moja rada dla Giertycha: Sp... dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kane-1906 no prosze nawet Roman ma poczucie humoru IP: *.compower.pl 29.08.06, 19:16 chyba, że ktoś mu to dyktował :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Nie to co Majewski IP: *.aster.pl 30.08.06, 01:23 pieniadze maja byc przekazane maturzystom wirtualnemedia.pl/document,,1583241,Majewski_chce_od_Giertycha_odszkodowania.html Odpowiedz Link Zgłoś
w21qazxs Re: no prosze nawet Roman ma poczucie humoru 29.08.06, 20:03 Gość portalu: kane-1906 napisał(a): > chyba, że ktoś mu to dyktował :) Podejrzewam ze w MEN zwolano sztab kryzysowy. Sciagaja najlepszych dowcipasow z calego LPR, byc moze nawet poproszono PiS o posilki. Panowie moze Wassermann cos pomoze, to taki zabawny typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzool Mundurek dla Majewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:17 Nie wiem, czy gorzej gdy Giertych bierze Majewskiego poważnie, czy gdy sam żartuje... Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Roman trudno o większy dowcip od Ciebie 29.08.06, 19:17 Majewskiemu na pewno taki nie wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dos Mundurek dla Majewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:20 Mundurek? Ja bym się zgodził... Oczywiście jeżeli kupi go sam Giertych i będzie on warty półtora miliona złotych XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zewi Re: Mundurek dla Majewskiego IP: *.akron.net.pl 29.08.06, 19:20 Giertych jest dowcipny a ty nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOWI1 Re: Mundurek dla Majewskiego IP: *.chello.pl 29.08.06, 19:41 Jaki kolor tego mundurka? Czy będzie miał tarczę szkolną? Do mundurka proponuję dodać tornister!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry_dowcip_vice Re: Mundurek dla Majewskiego IP: *.icpnet.pl 29.08.06, 19:50 > Do mundurka proponuję dodać tornister!!!!!! obowiazkowo ze skaju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Hahahahaha, piękne! IP: *.range86-137.btcentralplus.com 29.08.06, 20:02 HAHAHAHAHAHA - Motyla noga, jaka super rada! - "to jest bardzo dobra rada wujku, wspaniała rada. Pycha!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Słaby Mundurek dla Majewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:25 Widać, że chłopaki wszechpolaki siedzieli całą noc w MEN i wymyślali cięte riposty, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
hala52 Re: dowcip o majewskim 29.08.06, 22:32 dwóch chirurgów otwiera czaszkę Majewskiego, patrzą ...... a tam czarna dziura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikiwegir Mundurek dla Majewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:53 Panie Giertych! Mundurek nie jest porządny, jest obrzydliwy! I czego pan chce od Szymona... on wie, w co się ubrać i wie co mówi - w przeciwieństwie do pana. Odpowiedz Link Zgłoś
basiakrakow1 Mundurek dla Majewskiego 29.08.06, 21:28 no i co mu z tego mundurka?? to ma być śmieszny żart Giertycha w odpowiedzi na żart Majewskiego?? obaj chłopcy sa siebie warci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Mundurek dla Majewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:36 Brawo Szymon oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poipoipoi Mundurek dla Majewskiego IP: *.pronet.lublin.pl 29.08.06, 21:46 a za czyje pieniadze bedzie zakupiony ten mundurek? za publiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtualtourist Re: Mundurek dla Majewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 08:37 Oczywiscie, mundurek kupia podatnicy ;) Wkoncu Roman "polecil w ministerstwie...". Na pewno wybierze tez najlepszego krawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Mundurek dla Majewskiego IP: 81.210.125.* 30.08.06, 09:13 Jak to kto zapłaci? Tanie państwo oczywiście:)( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Mundurek dla Majewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:08 pogadaj sobie Romuś-bo te urzędowanie na minsterialnym stołku to twoje "5 minut" Za kilka lat bedziemy cie tak samo pamiętac jak Dydy\ucha i cała zgraję tzw "socjaldemokratów". Ciesz się małpo przerośnietą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imperator Re: Mundurek dla Majewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:02 Moja rada dla min Giertycha jest taka, by zamiast 3000 złych decyzji podjął 3 dobre: 1. podal się do dymisji ; 2. zerwał tą śmieszną koalicję ; 3. wyjechal, ale to gdzies bardzo daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Mundurek dla Majewskiego IP: *.sympatico.ca 30.08.06, 00:40 to p.Giertych byl juz ministrem szkolnictwa w 1987 r.? a czy to nie p.Majewski tak glosno krzyczal w 1987 r.? - mlodziez z partia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ohnedich Sądziłem że S.M ma 3 klasy podstawowej skończone 30.08.06, 00:41 ..conajwyzej!!..bo po jego "yntelygentnych" tekstach i programie takie wrażenie odnoszę..A tu proszę ,okazuje się ze nawet do matury doszedł hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
xagatax Re: Sądziłem że S.M ma 3 klasy podstawowej skończ 30.08.06, 07:46 Doszedł. Jeno rok później. I studiował również. Jest osobą medialną, więc ma styl jaki mu przysługuje z uwagi na charakter programu. Ministrowi jednak mniej wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Wart Pac pałaca... IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 30.08.06, 03:49 Szymon M. goni w piętkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo48 Re: Wart Pac pałaca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 05:41 Każdy, choćby i najsłabszy dowcip jest bardziej strawny niż żałosne szymonowe wypociny. Na dodatek teraz do reszty w tej główce coś mu się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
java84 Mundurek dla Majewskiego 30.08.06, 07:07 nie lubie RG, ale wreszcie znalazl sie polityk z poczuciem humoru. a sama manestia powinna dotyczyc tylko nowej matury, czyli tej z 2005 i 2006, bo to ona jest niby trudna i odmienna od wieloletnich sposobow nauczania. Odpowiedz Link Zgłoś
xagatax Re: Mundurek dla Majewskiego 30.08.06, 07:52 Każda matura z założenia powinna być trudna. A z perspektywy wydaje się być banalna. Oby nam w życiu dane było mieć tylko takie "egzaminy dojrzałości"... Dowcip Majewskiego polega na typowym dla niego wytknięciu nieudolnych pomysłów na życie i edukację nowego ministra. Świat się śmieje. Świat się śmieje... Ja też się śmieję.. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.biela Mundurek dla Majewskiego 30.08.06, 07:54 no no Romanie cóż za polot i fantazja no no Odpowiedz Link Zgłoś
komentator527 Mundurek dla Majewskiego 30.08.06, 07:57 Cale szczescie ze Majewski nie zdal tej matematyki , bo przynajmniej ludzie rok dluzej mogli cieszyc sie jego nieobecnoscia w TV, i nie musieli wysluchiwac 3 tys. "dowcipow".A straty moralne to mam za kazdym razem gdy go widze w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Mundurek dla Majewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 08:20 Majewski, co jest typowe dla wielu polskich humanistow od dziesiecioleci, chwali sie(oczywiscie zawsze w formie zartu),ze byl/jest noga z matematyki. Tacy jak on uwazaja,ze jest to dla nich swego rodzju nobilitacja. Czy Majewski chce lansowac mlodemu pokoleniu mode na nieuctwo? Matematyka to test na logike, wyobraznie.Tej ostatatniej szczegolnie brakuje Majewskiemu. Jego nieudolne kopiowanie amerykanskich wzorcow jest tak dobre jak sniadanie z kawa w amerykanskim McDonalds'ie. Wg Majewskiego wystarczy gesto gadac aby trafic do gustow szerszej publiki. Kompromitacja polskiej TV jest zatrudnianie takich "komikow" jak Majewski. Giertych tez czesto nadaje sie do kabaretu,szczegolnie gdy mowi b.powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Mundurek dla Majewskiego IP: *.devs.futuro.pl 30.08.06, 08:22 brawo Romek! poczucia humoru odmowić ci nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Giertych! To miał być dowcip czy co? 30.08.06, 08:28 Bo ja kombinuję, kombinuję i nie wiem... Ten głupi uśmiech mówi może wiele, ale tej kwestii nie rozstrzyga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi-Ki Mundurek dla Majewskiego IP: 195.150.133.* 30.08.06, 08:29 Mam nadzieję, że Giertych za mundurek zapłaci ze swojej kasy, a nie z naszej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopczykconiekapu Mundurek dla Majewskiego IP: *.znak.com.pl 30.08.06, 08:30 Koniu na wybieg!!! Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 zawsze tak było ze idioci trzymali sie władzy 30.08.06, 08:49 i teraz tez tak jest. Mądrzy ludzie nie mają takiego tupetu bo mają wrodzoną skromność. Odpowiedz Link Zgłoś