Gość: gość portalu IP: 213.199.197.* 18.09.06, 17:57 A ja dzisiaj zdałem teorię na prawko na motor! Bez błędów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dancerka O w mordę! IP: *.chello.pl 18.09.06, 18:00 O kurczę! A ja jestem wicemistrzynią świata w tańcu nowoczesnym. Może o tym napiszecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopek Re: O w mordę! IP: *.proxy.aol.com 18.09.06, 18:14 A Jenifer to ma jakies prafko ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyleniec Re: O w mordę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:03 tylko vice. weeee nie wychylaj sie. ona tańczy z lopez:D!!! (co prawda nie z Cichopek ale lepiej niz samo VICE):D Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: O w mordę! 19.09.06, 02:50 Dlaczego to taki glupi narod ? Cieszyc sie trzeba! Moze jutro Ty albo Twoje dziecko zaslynie w jakiejs dziedzinie ? Niestety sprzataniem ani ukladaniem cegiel na swiecie slawy sobie nie zbudujemy. I ja tu naprawde szanuje wszystkie ciezko pracujace osoby: ale musimy miec cos szczegolnego zeby swiat nas podziwial. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: O w mordę! Jenifer Dupes 19.09.06, 09:31 Mamy najpiękniejsze kobiety! -- Frant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Polka zatańczy u Jennifer Lopez IP: *.ikatel.pl 18.09.06, 18:54 To dobrze ze zdales bo czekam na nerke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beret Re: Polka zatańczy u Jennifer Lopez IP: *.ostrow61.ptc.pl 18.09.06, 20:59 Pierwszy komentasz dobry zaśmiałem się, ale riposta też dobra oklepana ale na miejscu he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Polka zatańczy u Jennifer Lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:22 Spoko ziomus tylko sie nie zabij ;) Twoja wiadomosc jest nawet lepsza od artykułu Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_wojtek4 Re: Polka zatańczy u Jennifer Lopez 18.09.06, 22:38 Chwila, chwila to tylko teoria. A Polka zatanczy w praktyce. To piekne. To tak jakby cala Polska tanczyla. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Jedyna Polka?...a ile bedzie Niemek, Rosjanek IP: *.crowley.pl 18.09.06, 20:25 Zydorcza kazda dobra informacje o Polakach potrafi opluc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniejwiecej motocyklisci nie robia wiecej niz jeden blad IP: *.chello.pl 18.09.06, 21:43 powodzenia miedzy lusterkami kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-D Re: Polka zatańczy u Jennifer Lopez IP: *.ztpnet.pl 18.09.06, 21:57 Swietny komentarz! Nawet lepszy niz plotko-news! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FrEz Re: Polka zatańczy u Jennifer Lopez IP: *.autocom.pl 18.09.06, 22:29 Eeeee tam Jenifer Lopez......Pussycat Dolls są lepsze i o niebo lepiej tańczą.... I nie potrzebują 15 tancerek z całego świata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcd blee Re: PCD IP: 195.205.237.* 19.09.06, 08:29 Z tego co wiem, to ten śmieszny zespól właśnie przestaje istnieć. Dupki już się opatrzyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wnuczek Re: Polka zatańczy u Jennifer Lopez IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.09.06, 23:45 A moja babcia to dzisiaj poszla wczesniej spac bo ja rozbolala glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratulacje Znajomy Jennifer Lopez jej tę fuchę załatwił? IP: 64.27.0.* 19.09.06, 10:03 Może sama po poznaniu JLo premierem zostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas2307 Polka zatańczy u Jennifer Lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:56 to milo. Odpowiedz Link Zgłoś
tokijczyk Ilez tu zawisci.!!! 19.09.06, 10:58 Czy Polak nie umie byc szczesliwy ze komus sie udalo. Ktos jest w czyms dobry i probuje szczescia. Gratuluje ze sie udalo naszej polce. Widocznie zasluzyla na to. skoro ja wybrali. Dziwczyna ktora pisze ze jest mistrzynia w tancu towarzyskim i narzeka ze o niej nie napisza nigdy nie zasluzy na taki zaszczyt z takim nastawieniem. Skoro taka madra, to wez sie w garsc i bierz udzial w kestingach. Zycze powodzenia, moze wtedy cos napisza i o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Polka zatańczy u Jennifer Lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:50 No to dlaczego nie matu jej zdjecia. To jak wygląda pani Lopez wie cały świat. Ja chcę zobaczyc nasza polska tancerkę. Odpowiedz Link Zgłoś