Dodaj do ulubionych

Anna Mucha u Wojewódzkiego

• Gość: Ewa Re: Anna Mucha u Wojewódzkiego IP: *.stat.gov.pl 20.09.06, 10:54
      "Prawdziwa sensacja ... głupia baba (czyt. mucha) w wywiadzie z pajacem".
      a mi jak ich słucham przypominaja oboje dwoje nieco przerośniętych dzieci,
      które same delektują się tym co mówią i faktem, że przy tym przekraczaja
      granice dobrego smaku.
    • Gość: dagobah68 A kto to jest Anna Mucha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:56
    • cynozura Jak to się dzieje,że muchy zawsze pływają... 20.09.06, 11:10
      po wierzchu?Gdybym był muchą,byłbym równie ograniczony (jak wszystkie owady).
    • Gość: Enola Gay Chce zobaczyc dame z Mucha w oku... IP: 80.50.108.* 20.09.06, 11:17
      Okazuje sie,ze najbystrzejszy robi to z przecietna.Choc moze w tamte klocki
      jest nienajgorsza.Dlatego zasiade i obejrze.Sprzyjam Kubie.Totez chcialbym Go
      kiedys zobaczyc z prawdziwa dziewczyna:niebrzydka,dosc zgrabna i w miare
      proporcjonalna,no i -at last but not least - niezwukle inteligentna.Bywaja
      takie.Znam nawet pare.Widocznie On jeszcze nie...
      • slmako [...] 20.09.06, 13:40
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: RITA Anna Mucha u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:41
      CO W NIM WIDZI FORSĘ KOCHANY FORSĘ
      • Gość: dudek W Warszawie kobiecie nie wypada.... IP: *.bredband.comhem.se 20.09.06, 15:57
        ..byc samej.To jakby wskazuje ,ze ona jest jakas felerna i pies z kulawa noga
        na nia nie poleci.
        Tu jest jeszcze jeden problem o ktorym wiekszosc zapomina,ludzie popularni
        bardzo zadko lacza sie z kims nieznanym.Wynika z tego masa problemow,wielkosc
        zarobkow,prestiz,czy chocby towarzystwo na przyjeciach,ktore ma swoje tematy.
        Kobieta tez nie ma zbyt duzego manewru bo jest jak pod swiecznikiem i kazdy jej
        ruch obserwuja.Ona nie moze sobie pozwolic na eksperymentowanie i zmiany
        partnerow,bo okrzykna ja dziwka,a z taka latka juz nikogo nie znajdzie.
        Ostatnim faktorem jest wiek,to takie modne ze mlode laski wiaza sie z facetami
        40 + .On ja uczy jak smiac sie z innych i byc pewna siebie,ona daje mu dobry
        sex.No i gdzies te opowiesci z zyciaktore on opowiada jak nakrecony ,a ona
        slucha z zapartym tchem.
        Taki facet to jak dwa w jednym kochanek i tatus,jeden zrobi dobrze ,drugi sluzy
        zawsze wsparciem i rada.A ktora kobieta nie mazy o takim ukladzie.
        Po za tym gdy oboje sa znani ,trzymaja bardziej reke na pulsie zeby wspierac
        swoje kariery i podsycac popularnosc.
        Dla czlowieka znanego nie ma nic gorszego niz gdy ludzie przestana o nim gadac.
        Ludzie sa plotakrzami i musza miec od czasu do czasu jakis lekki temat zeby
        miec cos na odreagowanie codziennych stresow.
        A to zainteresowanie para Mucha-Wojewodzki tkwi w ludziach pokroju kucharki i
        nie tylko.Bo w sumie kto chce wiecznie patrzec na gebe Giertycha i sluchac jak
        on sie meczy zeby cos madrego wymyslic.Skandalizujacy Wojewodzki,sexowna
        Mucha,i piekna dojrzala Jolanta,to chyba uczta intelektualna dla ubogich.
        I zeby sie nie powtarzac nie ma problemu czy to nalezy ogladac czy nie
        wypada,zyjemy w wolnym demokratycznym kraju i Bog dal nam wolna wole wyboru.
    • Gość: kasiascarlett Anna Mucha u Wojewódzkiego IP: *.gdynia.mm.pl 24.09.06, 22:38
      Co za żenada! Wojewódzki zaprosił swoją laskę na kozetkę, żeby się odbiła od
      dna, a ona dalej się ośpiesza.
      Oni chyba oboje coś pobierają...
    • Gość: PIOTR Anna Mucha u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 01:28
      POPISUJĄ SIĘ JAK KTOŚ TO LUBI TO NIECH SŁUCHA PAJACA I OGLĄDA NAJ....G MUCHE!
    • Gość: ciekawska Anna Mucha u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 12:20
      kuba bawił się dobrze, goście chyba trochę gorzej, za głośno się śmiały
    • Gość: aga Re: Anna Mucha u Wojewódzkiego IP: *.lanet.net.pl 25.09.06, 17:26
      już po emisji programu mogę powiedzieć, że ania się nie popisała. nie wiem o co
      chodziło, ale nie była do końca naturalna u kuby. trochę tez pojechała z
      nieśmiesznymi dowcipami w gdyni. w gruncie rzeczy jednak śmiem twierdzić, że to
      mądra dziewczyna, która nie obawia się bycia sobą. w tym kraju większość ludzi
      tak tańczy jak im się zagra, a ona nie. i chwała jej za to. jestem przekonana,
      że ania jeszcze wszystkich zaskoczy
    • Gość: M Re: Anna Mucha u Wojewódzkiego IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.06, 18:22
      Witam.A co w tym zlego ze mloda dziewczyna chce cos w zyciu przzyc z Kuba lub
      bez.Czy on ma forse czy nie to jej i jego problem.To jej prawo zyc tak jak ona
      uwaza.Nie jedna z Was zamienila by sie rolami.Zyje sie raz i jezeli dostala
      taka szanse to dlaczego tego nie wykorzystac .A czy jest "glupia ,madra
      inteligetna to tylko jej sprawa nie podoba sie komus to nie ogladac.A moze co
      rok to prorok i zyc na "Kuroniowce".
    • ma.lady Re: Anna Mucha u Wojewódzkiego 25.09.06, 21:08
      Fajna babka, z pazurem, troche może za bezczelna, no ale kto z kim przystaje
      takim się staje ;P
    • Gość: I am what I am Anna Mucha u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 20:09
      Ten cały festiwal to impreza dla sztywniaków, a Anna Mucha taka nie jest i
      dobrze. Trzeba czasem rozruszać zwapniałe, sztywne towarzycho :)
    • Gość: cukiereczek mucha;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 22:25
      jeśli chcesz dowiedzieć się o niej czegoś więcej,lepiej ją poznać i wypowiedzieć
      się na każdy temat zapraszam na moje forum o tej utalentowanej aktorce!
      www.aniamucha.p2a.pl
      do zobaczenia! (mam nadzieję!;*)
    • Gość: MAJECZKA SUper to praca krakow IP: 92.61.33.* 24.07.08, 13:50
      szukasz pracy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka