kung_fu_plaster 15.11.06, 13:09 Nawet głos Noddy'ego Holdera. www.youtube.com/watch?v=gPtLtrsxzL4 www.youtube.com/watch?v=A0NpJ7mcfPo www.youtube.com/watch?v=8cr00ucxHsk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogo2 Re: Wszystko w końcu powszednieje 15.11.06, 13:13 nawet glos..? przeciez glos sie pamieta, a nie slyszy...;? kung_fu_plaster napisał: > Nawet głos Noddy'ego Holdera. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wszystko w końcu powszednieje 15.11.06, 14:49 Ja Slade w pierwszym rzędzie kojarzę z tym kawałkiem: www.youtube.com/watch?v=jpdWtPkgnlU Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Wszystko w końcu powszednieje 16.11.06, 07:06 Dzięki za przypomnienie, od razu przypomniały się mi zabawy szkolne - dyskoteki / blyskoteki na 1 pietrze na Krakowskiej w ILO... a dzisiaj "far, far away..." Ale mnie kojarzą sie oni bardziej z: www.youtube.com/watch?v=EkHGeosgi94 albo w innym wykonaniu: www.youtube.com/watch?v=Sd7MQJwAHcc Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Wszystko w końcu powszednieje 16.11.06, 07:25 > Ale mnie kojarzą sie oni bardziej z: > > www.youtube.com/watch?v=EkHGeosgi94 > albo w innym wykonaniu: > www.youtube.com/watch?v=Sd7MQJwAHcc I jeszcze z tym: www.youtube.com/watch?v=j0pIn_9PVoQ Odpowiedz Link Zgłoś