afrocubana 16.11.06, 12:30 no i jeszcze partnerra do t. argentyńskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evitaevita Re: tango argentyńskie lublin 19.07.07, 13:33 Tango Seduccion w październiku w Lublinie. Prawdziwa BOMBA!!!. Byłam jak byli wcześniej, dwie godziny siedziałam z otwartymi ustami, byłam pod tak wielkim wrażeniem, teraz też się wybieram, ale niestety nie mam z kim pójść :(( Odpowiedz Link Zgłoś
evitaevita Re: tango argentyńskie lublin 02.04.08, 13:05 w końcu w Lublinie zaczyna sie dziać tangowo teraz warsztaty dla pań szczegóły: www.dojrzewalnia.pl sobota 5.4.2008 godz.16.30 Tango Argentyńskie Dialog między duszą a ciałem Tango jest w każdej z nas To zależy od nas czy pozwolimy mu się ujawnić Niezależnie od wieku tancerze znajdują przyjemność w tańczeniu tanga, słuchaniu pięknej muzyki, przebywaniu z innymi Zarówno dla starszych jak i młodych jest to ekscytujący i zmysłowy taniec kontaktowy Dla ludzi kochających życie to świetna zabawa Tak naprawdę nie wymaga większego wkładu energii niż pójście na spacer a można w nim odkryć swoją kobiecość i pobyć Tu i Teraz Nie było jeszcze tańca równie atrakcyjnego dla wszystkich jak tango Wymagania: Bardzo wygodne buty mogą być na obcasach Prowadzi: Małgorzata Frajnt psycholog, psychoterapeuta. Pracuje w Ośrodku Psychoterapii i psychoedukacji Psychologika w Lublinie. Jej dotychczasowe doświadczenie jest oparte na praktyce klinicznej w amerykańskich ośrodkach terapeutycznych i badawczych. Jej pasją jest tango – w nauce tego tańca łączy jego istotę ze świadomością ciała i fizjologią ruchu. Jest założycielką Lublin Tango Club. Odpowiedz Link Zgłoś