Dodaj do ulubionych

Wielki sukces "L kak Lubow"

28.11.06, 11:42
w końcu to nie nas zalewają badziewiem, a my kogoś ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: M Wielki sukces "L kak Lubow" IP: *.gdynia.mm.pl 28.11.06, 11:43
      Teraz czekamy na kontynuacje P jak Putin..;)
      • Gość: drwal Re: Wielki sukces "L kak Lubow" IP: *.icpnet.pl 28.11.06, 13:54
        "Według portalu mjakmilosc.pl rosyjska wersja serialu jest lepsza od oryginalnej
        i to ona będzie wzorem dla ewentualnych kolejnych adaptacji."

hmmmm... to jestem ciekaw co i po co oni kupili od Polakow skoro potrafili
        zrobic lepsza? :D
        • Gość: wwi Re: Wielki sukces "L kak Lubow" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 19:43
          A ja się zastanawiam co oni kupili? Skoro scenariusz jest zmieniony, bo
          dostosowany do rosyjskich realiów, to za co oni zapłacili? Chyba nie za tytuł?
          • Gość: es Nie chcieli mięsa to dostali kaszane IP: *.icm.edu.pl 28.11.06, 21:43
            Chociaż... seriale, a zwłaszcza M jak Miłość nie są takie złe. Kto nie chce NIE MUSI oglądać, a dla wielu, zwłaszcza samotnych osób to jakaś namiastka "co tam w rodzinie nowego".
        • Gość: X Re: Wielki sukces "L kak Lubow" IP: *.chello.pl 28.11.06, 20:09
          Należy się zastanowić co oznacza słowo "lepszy" w przypadku telenoweli.
    • Gość: TommyJr Re: Wielki sukces "L kak Lubow" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:11
      Juz wiem jak pokonamy Rosje - M jak Miernota wykonczy ich psychicznie :D
    • Gość: Yo Wielki sukces "L kak Lubow" IP: *.mitsuibabcock.com.pl 28.11.06, 13:00
      www.amedia.ru/love/
    • Gość: johnnie rep wazne ze na MŚ byl W jak Wpie.... ol ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:01
    • Gość: amrik upodabniamy sie do Ameryki niestety IP: 167.127.24.* 28.11.06, 13:06
      eksportujemy szajs
    • Gość: Polorus Można było się spodziewać! IP: *.c29.msk.pl 28.11.06, 13:08
      Bardzo dobrze! Widać, że oba kraje to słowiańska krew i dusza!!!
    • Gość: gość A będą oglądali siatkówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:38
      Ciekawe czy będzie odcinek w którym bohater postawi wszystkie pieniądze na
      Rosję w meczu z Polską i przegra wszystko
      • Gość: DJ Re: A będą oglądali siatkówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:41
        T kak tri-dwa
    • Gość: Lokko Lepsza od oryginału IP: *.utp.edu.pl 28.11.06, 14:38
      Wcale mnie to nie dziwi, przecież te polskie telenowele są nieprawdopodobnie
      kiepskie, nudne, ze strasznie wyidealizowanymi postaciami. Naprawdę nie wiem jak
      ludzie mogą to oglądać. A te Muchy, Mroczki i im podobni pseudoaktorzy grający z
      pasją zdychającego cielęcia przyprawiają o wymioty. Nie rozumiem czemu połowa
      dorosłego społeczeństwa się nimi zachwyca. Może to ja jestem dziwakiem
      całkowicie ślepym na sztukę i absolutnie nie mam racji. A nasze wieloodcinkowe
      superprodukcje są szczytem geniuszu twórczego. Proszę o wyjaśnienie mi tego
      fenomenu
      • Gość: Medyk Re: Lepsza od oryginału IP: *.acn.waw.pl 28.11.06, 14:48
        Masz absolutną rację Lokko - ale dopóki obraz życia większości polaków będzie
        zamykał się w normie 8 godzin pracy, 8 godzin telewizji, 8 godzin snu.. dopóty
        tak będzie.. Innymi słowy, dopóki ludzie wegetują i ich życie nie wychodzi poza
        powyższe ramy dopóty takie seriale będą znajdywały w nich swoich odbiorców.
        • empi64 Re: Lepsza od oryginału 28.11.06, 14:55
          W jak Woernitz
          O jak Ohlers
          L jak LUBOW
          F jak Fahrenwirst

Hans zawsze żywy.......
          • doubty Re: Lepsza od oryginału 28.11.06, 15:08
            A ja słyszałam kiedyś w "Europia da się lubić", jak Rosjanka mówiła, że nasz film nie jest często oglądany, bo oni wolą telenowele o bogaczach :>
        • Gość: Bajki z Katolandu Re: Lepsza od oryginału? IP: *.natpool8.outside.ucf.edu 28.11.06, 16:16
          Hej, hej "medyku"! 8 godzin pracy, 8 godzin TV,
          8 godzin snu - a gdzie miejsce na kosciol?
          Przecie to w katolickim do bolu kraju
          najwazniejszy punkt programu!!!
      • Gość: :-) z Toba wszystko ok... RZ jak RZYGI to dno IP: *.static.korbank.pl 28.11.06, 15:20
        i nie ma ani nie bylo gorszego gówna w historii poslich seriali

nawet klan czy plebania są lepsze, o złotopolskich nie wspomne

ktos zapyta: skad wiesz, ze to kiła... i dlaczego ogladasz?

proste: zeby krytykowac trzeba cos zobaczyc... obejrzalem po kilka odcinkow
        kazdego z tych "dzieł" i wiem, o czym mowie

pozdr:)

• Gość: cysiek Nie "L kak Lubow" tylko "Lubow kak Lubow" IP: *.tvtom.pl 28.11.06, 15:25
      jak wyżej wiem bo ogladałem będąc na łotwie
    • thymon Re: Wielki sukces "L kak Lubow" 28.11.06, 15:53
      Zgadzam się. Ja bym jeszcze im wepchnął te śmieszne Plebanie, Pensjonat pod Różą
      itd. Im więcej badziewia na wschód tym lepiej.

A może zobaczyli ten badziewiasty serial i dzisiaj rano z nami przegrali przez
      to? To w sumie nie zła taktyka. Najpierw sprzedać do Rosji badziewiasty serial a
      potem ograć ich na jakichś mistrzostwach.
    • Gość: coolbabe Wielki sukces "L kak Lubow" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 16:16
      Daję głowę ,choć ta nigdy nie odrasta, że wszyscy Ci, co tak tu krytykują
      napewno oglądają seriale , ale do dobrego tonu należy ,żeby krytykować.Mój
      sąsiad z działki pan doktor ,krytykował własnie "M" ale kiedyś ,jego żona się
      wygadała,nieświadoma krytyki męza ,że w dni w które jest ten serial emitowany,
      pierwszy zasiada przed telewizorem, i częśto jest tak zajęty oglądaniem ,że nie
      ma czasu zrobić sobie nawet kolacji.Hehehehehe
    • czarek47 Ruskie jednak maja straszne kompleksy... 28.11.06, 17:44
      napisali, ze ich wersja jest lepsza od Polskiej...ja pierdziele, ten narut sam
      sie zniszczy, nigdy sie nie wybudza ze swoich imperialnych snow o
      potedze....szkoda mi ich...
      • ppo K jak Kompleksy. 28.11.06, 19:02
        I Z jak Zazdrość- To cechuje naszych radzieckich P jak Przyjaciół ;)
    • Gość: Jonek S jak Szmira IP: *.e-wro.net.pl 28.11.06, 17:57
    • vaya.con.satan "L kak Lubow"? raczej "Х как ху 28.11.06, 21:09
      Привет.
      • vaya.con.satan sabotaż? 28.11.06, 21:13
        Х как х у й н я

Привет.
    • kacap_z_moskwy Wielki sukces "L kak Lubow" 29.11.06, 02:45
      A jak moze 20 mln o godzinie 16 ogladac serial? Nikt nie pracuje? Jakos wogule
      tylko z polskiej gazety sie o nim dowedzialem. Moze dlatego ze w dzien nie
      jestem w domu? A inni?
    • Gość: abadak Wielki sukces "L kak Lubow" IP: 81.210.111.* 29.11.06, 08:00
      Autor chyba nigdy nie oglądał tego serialu w wydaniu rosyjskim (cyfra +). W
      rosji tytuł jest "Liubow kak liubow".
      Pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka