Dodaj do ulubionych

Antykoncepcja dla wiewiórek

IP: *.range86-136.btcentralplus.com 11.12.06, 21:32
Hej! Ja obecnie mieszkam w UK i w ogrodzie mamy ciagle jakies wiewiorki :)
Fajne to nawet jest... w PL widze wiewiorki raz na 100 lat a tu 100 razy
dziennie. Lubie je.
Obserwuj wątek
    • Gość: aliobava Re: Antykoncepcja dla wiewiórek IP: *.2a.pl 11.12.06, 21:57
      Gdybyś był facetem to bym odpowiedział: "Ja też lubie wiewiórki, ale nie do
      tego stopnia żeby musiały stosować środki antykoncepcyjne...." , ale tak....nic
      nie powiem...
      • jeshua Antykoncepcja to wielki grzech! 11.12.06, 22:53
        Oczywiście dzieje się to w laickim i heretyckim kraju, u was coś takiego nie byłoby możliwe.
    • Gość: tak Re: Antykoncepcja dla wiewiórek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:06
      Tak, wiemy że w UK wszystko jest lepsze, drzewa bardziej zielone, w rzekach
      płynie szampan itd.
    • Gość: antywiewior Re: Antykoncepcja dla wiewiórek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.12.06, 22:32
      Moze za pare lat, jak juz sie napasiesz ich widokiem w cudzym ogrodku,
      zaczniesz dostrzegac jakimi sa szkodnikami, gdy ogarniesz spustoszenia
      uczynione przez nie w Twoim (o ile go bedziesz miala).
      • Gość: oum Re: Antykoncepcja dla wiewiórek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.06, 23:04
        Odezwał się Ponury Kosiarz :-)
        • macko74 Re: Antykoncepcja dla wiewiórek 11.12.06, 23:39
          Ja rowniez "lubie" wiewiorki, zarowno na drzewie jak i na talezu (sa naprawde bardzo smaczne).
          W USA na poczatku wrzesnia zaczyna sie sezon na owe gryzonie i znajomy jankes podarowal mi kilka workow juz gotowych do pieczenia.
          W Europie sa pod ochrona i raczej takie danie jest zbyt egzotycznym , ale co kraj to i obyczaj ...
          Pozdrowka.
          Macko.
          • Gość: medik Re: Antykoncepcja dla wiewiórek IP: *.acn.waw.pl 12.12.06, 01:17
            Też lubię.. najsmaczniejsze są gałki oczne (wyjątkowo duże u szarych wiewiórek)
            tez móżdżek jest niczego sobie ale to już trochę hard core..
            hehe w Polsce by to pewnie było nie do przyjęcia..
    • Gość: wald Cywilizacja śmierci IP: *.satfilm.net.pl 12.12.06, 09:48
      Cywilizacja śmierci dotrze też do wiewiórek. Nie zostanie poszanowana naturalna
      płodność, którą obdarzył nas Pan Bóg. Sodoma i Gomora.
    • Gość: pe66 Re: Antykoncepcja dla wiewiórek IP: *.novartis.com 12.12.06, 13:51
      Jak coś amerykańskie to oczywiście większe i szybciej (lepiej) się rozmnaża -
      przecież to kolejny przejaw inwazji kultury amerykańskiej, a w przyszłym roku
      napewno pojawi się film "wiewiórki" o scenariuszu podobnym do "ptaków"
      Hitchcocka ;)
    • Gość: MyKa Re: Antykoncepcja dla wiewiórek IP: *.osd.vectranet.pl 12.12.06, 14:19
      Heh, a mnie rozbawiła łacińska nazwa tej rudej-Sciurus vulgaris :p
    • Gość: cynik Re: Antykoncepcja dla wiewiórek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:35
      Gość portalu: Anulka napisał(a):

> Hej! Ja obecnie mieszkam w UK i w ogrodzie mamy ciagle jakies wiewiorki :)
      > Fajne to nawet jest... w PL widze wiewiorki raz na 100 lat a tu 100 razy
      > dziennie. Lubie je.
      czyli mozna zalozyc, ze nie widzialas w polsce jeszcze zadnej wiewiorki (chyba
      ze masz juz co najmniej 100 lat)
      Ja widuje wiewiorki codziennie po kilka razy, a mieszkam w duzym miescie, nie
      na wsi, gdzie pewnie bym widzial ich duzo wiecej. Jak sie skonczysz
      zachlystywac angolami to sie odezwij.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka