Dodaj do ulubionych

Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna!

03.01.07, 01:19
Student 185cm wzrostu szuka partnerki. Kurs tańca towarzyskiego, poziom
podstawowy.
Obserwuj wątek
    • takijeden1983 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 03.01.07, 15:54
      idź na kurs jesli juz namierzyłeś - w 90%przypadków partnerka tam tęsknie
      wypatruje kogoś kto spodnie nosi i podejmie sie prowadzić w tańcu- a gdyby
      jednak partnerek nie było w nadmiarze to zerknij tu -> www.partner.info lub tu
      -> www.taniec.pl dział ogłoszenia
      • takijeden1983 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 03.01.07, 15:55
        Przepraszam - pierwszy adres powinien być taki partner.taniec.info/
      • toorcik Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 03.01.07, 20:09
        Dzięki za namiary! Niestety po lekturze ogłoszeń stwierdzam, że boom na taniec
        dotyczy całej Polski.... z wyjątkiem Bielska-Białej. Cóż, szukam dalej.
        • momi3 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 01.04.07, 16:34
          hej:) słuchaj szukasz dalej partnerki??
    • samwieszkimjestem Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 15.01.07, 22:40
      6lat za późno... Wtedy szukałam partnera, bo mój był leniwy. Dzisiaj bylibyśmy
      mistrzami - może... A jak wtedy szukałam, to gdzie byłeś?! Teraz za późno,
      przeprowadzam się niedługo. Ech...
      • toorcik Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 16.01.07, 16:29
        6 lat temu.... chętnie cofnąłbym się do tamtych dni.
        A wracając do tematu to chyba będę musiał zdecydować się na kurs w Katowicach
        albo Krakowie, bo w BB póki co na zajęciach jest nadmiar facetów... bez
        partnerek :-/
        • samwieszkimjestem Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 17.01.07, 12:38
          Nie dziwię się. Ja w końcu poszłam na taniec brzucha, bo tam nie trzeba
          partnera - i nie jestem jedyna. Szkoda, szkoda.
    • jokol1 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 30.01.07, 23:46
      Rok temu przeprowadzilam sie do Bielska. Zaczelam chodzic na kurs tanca
      towarzyskiego, ale ze wzgledu na brak partnera zrezygnowalam:( Chodze na taniec
      brzucha(jak widze nie tylko ja wpadlam na taki sposob rozwiazania problemu:D)
      Mam 165 cm- i jak jeszcze nie zaczales kursu w Katowicach to daj znac!
      W ogole nie zauwazylam nadmiaru partnerow na tego typu kursach w Bielsku...
      • samwieszkimjestem Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 03.02.07, 23:38
        Czyżbyś chodziła na zajęcia w czwartki na 18.30? Jeśli tak, to się pewnie
        widziałyśmy :-) Chociaż na ostatnich zajęciach nie byłam, miałam egzamin. ALe
        teraz już nic mi nie przeszkadza chodzic. Pozdrawiam.
        • jokol1 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 04.02.07, 18:59
          Hej!Najwyrazniej chodze do innej szkoly niz Ty-bo zajecia mam co 2 tyg. we
          wtorki o 18.00-jest super!A Ty jestes zadowolona z zajec?Duzo dziewczyn
          przychodzi? Mam nadzieje, ze egazmin poszedl pomyslnie :) Milego krecenia
          brzuszkiem!
          • samwieszkimjestem Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 06.02.07, 23:27
            Ja też jestem bardzo zadowolona. Muzyka jest cudowna, aż chce się tańczyc. A
            instruktorka... Przez samo patrzenie na jej taniec już mi lepiej na duszy :-) Z
            egzaminu dostałam 5, ku swojemu zaskoczeniu zresztą :-) Dzięki i ja również
            życzę cudownego tańca i wspaniałych shimmies.
          • samwieszkimjestem Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 06.02.07, 23:30
            Aha, przychodzi mnóstwo dziewczyn i pań młodych i w średnim wieku. Ćwiczymy na
            sali na ul. Widok, ale nie tej ogromnej hali, tylko na piętrze. Mieści się
            30os. przed lustrami bez problemu, niestety zwykle jest nas ok. 45-50os. i jest
            tłok. Mam nadzieję, że niektóre wymiękną na wiosnę,ale nie zapowiada się, bo
            każda chętnie chodzi i jest to całkiem zrozumiałe.
            Pozdrawiam.
            • jokol1 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 07.02.07, 09:38
              Czesc! Teraz zadziala wirtualna poczta pantoflowa,ale skoro tanczysz brzuszkiem
              to moze bedziesz zainteresowana warsztatami-ja sie wybieram;nie znam tej
              dziewczyny, ktora bedzie prowadzic , ale podobno jest dobra.Przesylam link:
              dakini.pl/
              Chodze wlasnie do tej szloly,dziewczyn jest 'na styk' juz zblizamy sie do
              tlumu,niestety. Ale zabawa jest swietna, prowadzaca tez-poza tym, ze
              rewelacyjnie tanczyc to jest fajna osoba-wiec atmosfera na zajeciach jest
              niepowtarzalna.
              'Toorcik' juz sie chyba zniechecil,ale nic to i tak zaczynam salsowac!Juz sie
              ciesze!
              Pozdrawiam :D
              • jokol1 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 07.02.07, 09:50
                P.S. Przed warsztatami trzeba wczesniej zadzwonic do szkoly-zawsze jest duzo
                chetnych i istnieje niebezpieczenstwo ze nie bedzie miejsc. ;)
                • toorcik Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 01.03.07, 10:16
                  Toorcik się nie zniechęcił tylko ostatnio jestem trochę zajęty. Ale
                  przynajmniej wiem w której szkole chciałbym tańczyć :-) Zostaje tylko znaleźć
                  czas i... partnerkę hehehe
                  • weronika_89 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 04.03.07, 18:18
                    Jeśli dalej jesteś zainteresowany mozesz przyjśc do Domu Kultury w Kamienicy w
                    czwartek o 19.00 bo brakuje partnerów :-),a grupa liczy tylko 10 osób.
    • ray.of.light Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 15.03.07, 08:36
      Cześć Toorcik!
      Może chociaż forum sprawdzasz, bo GG to chyba nie. Chyba tak bardzo jednak nie
      chcesz tańczyć, albo jesteś naprawdę bardzo zajęty, bo się nie odzywasz...
      WieszKto
    • momi3 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 01.04.07, 16:37
      toorcik dalej szukasz partnerki??
    • ladyvictoria Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 06.04.07, 13:44
      Cześć. Ja poszukuję partnera, nie posiadam żadnej klasy ale mam zamiar z tańcem
      wiązać swoją przyszłość. Jestem ambitna i mam doświadczenia jak na razie w tańcu
      towarzyskim. Jestem z Bielska Białej. Hmm?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka