toorcik 03.01.07, 01:19 Student 185cm wzrostu szuka partnerki. Kurs tańca towarzyskiego, poziom podstawowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takijeden1983 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 03.01.07, 15:54 idź na kurs jesli juz namierzyłeś - w 90%przypadków partnerka tam tęsknie wypatruje kogoś kto spodnie nosi i podejmie sie prowadzić w tańcu- a gdyby jednak partnerek nie było w nadmiarze to zerknij tu -> www.partner.info lub tu -> www.taniec.pl dział ogłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś
takijeden1983 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 03.01.07, 15:55 Przepraszam - pierwszy adres powinien być taki partner.taniec.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
toorcik Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 03.01.07, 20:09 Dzięki za namiary! Niestety po lekturze ogłoszeń stwierdzam, że boom na taniec dotyczy całej Polski.... z wyjątkiem Bielska-Białej. Cóż, szukam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
momi3 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 01.04.07, 16:34 hej:) słuchaj szukasz dalej partnerki?? Odpowiedz Link Zgłoś
samwieszkimjestem Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 15.01.07, 22:40 6lat za późno... Wtedy szukałam partnera, bo mój był leniwy. Dzisiaj bylibyśmy mistrzami - może... A jak wtedy szukałam, to gdzie byłeś?! Teraz za późno, przeprowadzam się niedługo. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
toorcik Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 16.01.07, 16:29 6 lat temu.... chętnie cofnąłbym się do tamtych dni. A wracając do tematu to chyba będę musiał zdecydować się na kurs w Katowicach albo Krakowie, bo w BB póki co na zajęciach jest nadmiar facetów... bez partnerek :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
samwieszkimjestem Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 17.01.07, 12:38 Nie dziwię się. Ja w końcu poszłam na taniec brzucha, bo tam nie trzeba partnera - i nie jestem jedyna. Szkoda, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
jokol1 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 30.01.07, 23:46 Rok temu przeprowadzilam sie do Bielska. Zaczelam chodzic na kurs tanca towarzyskiego, ale ze wzgledu na brak partnera zrezygnowalam:( Chodze na taniec brzucha(jak widze nie tylko ja wpadlam na taki sposob rozwiazania problemu:D) Mam 165 cm- i jak jeszcze nie zaczales kursu w Katowicach to daj znac! W ogole nie zauwazylam nadmiaru partnerow na tego typu kursach w Bielsku... Odpowiedz Link Zgłoś
samwieszkimjestem Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 03.02.07, 23:38 Czyżbyś chodziła na zajęcia w czwartki na 18.30? Jeśli tak, to się pewnie widziałyśmy :-) Chociaż na ostatnich zajęciach nie byłam, miałam egzamin. ALe teraz już nic mi nie przeszkadza chodzic. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jokol1 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 04.02.07, 18:59 Hej!Najwyrazniej chodze do innej szkoly niz Ty-bo zajecia mam co 2 tyg. we wtorki o 18.00-jest super!A Ty jestes zadowolona z zajec?Duzo dziewczyn przychodzi? Mam nadzieje, ze egazmin poszedl pomyslnie :) Milego krecenia brzuszkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
samwieszkimjestem Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 06.02.07, 23:27 Ja też jestem bardzo zadowolona. Muzyka jest cudowna, aż chce się tańczyc. A instruktorka... Przez samo patrzenie na jej taniec już mi lepiej na duszy :-) Z egzaminu dostałam 5, ku swojemu zaskoczeniu zresztą :-) Dzięki i ja również życzę cudownego tańca i wspaniałych shimmies. Odpowiedz Link Zgłoś
samwieszkimjestem Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 06.02.07, 23:30 Aha, przychodzi mnóstwo dziewczyn i pań młodych i w średnim wieku. Ćwiczymy na sali na ul. Widok, ale nie tej ogromnej hali, tylko na piętrze. Mieści się 30os. przed lustrami bez problemu, niestety zwykle jest nas ok. 45-50os. i jest tłok. Mam nadzieję, że niektóre wymiękną na wiosnę,ale nie zapowiada się, bo każda chętnie chodzi i jest to całkiem zrozumiałe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jokol1 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 07.02.07, 09:38 Czesc! Teraz zadziala wirtualna poczta pantoflowa,ale skoro tanczysz brzuszkiem to moze bedziesz zainteresowana warsztatami-ja sie wybieram;nie znam tej dziewczyny, ktora bedzie prowadzic , ale podobno jest dobra.Przesylam link: dakini.pl/ Chodze wlasnie do tej szloly,dziewczyn jest 'na styk' juz zblizamy sie do tlumu,niestety. Ale zabawa jest swietna, prowadzaca tez-poza tym, ze rewelacyjnie tanczyc to jest fajna osoba-wiec atmosfera na zajeciach jest niepowtarzalna. 'Toorcik' juz sie chyba zniechecil,ale nic to i tak zaczynam salsowac!Juz sie ciesze! Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
jokol1 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 07.02.07, 09:50 P.S. Przed warsztatami trzeba wczesniej zadzwonic do szkoly-zawsze jest duzo chetnych i istnieje niebezpieczenstwo ze nie bedzie miejsc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toorcik Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 01.03.07, 10:16 Toorcik się nie zniechęcił tylko ostatnio jestem trochę zajęty. Ale przynajmniej wiem w której szkole chciałbym tańczyć :-) Zostaje tylko znaleźć czas i... partnerkę hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_89 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 04.03.07, 18:18 Jeśli dalej jesteś zainteresowany mozesz przyjśc do Domu Kultury w Kamienicy w czwartek o 19.00 bo brakuje partnerów :-),a grupa liczy tylko 10 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
ray.of.light Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 15.03.07, 08:36 Cześć Toorcik! Może chociaż forum sprawdzasz, bo GG to chyba nie. Chyba tak bardzo jednak nie chcesz tańczyć, albo jesteś naprawdę bardzo zajęty, bo się nie odzywasz... WieszKto Odpowiedz Link Zgłoś
momi3 Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 01.04.07, 16:37 toorcik dalej szukasz partnerki?? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyvictoria Re: Bielsko-Biała - Partnerka Potrzebna! 06.04.07, 13:44 Cześć. Ja poszukuję partnera, nie posiadam żadnej klasy ale mam zamiar z tańcem wiązać swoją przyszłość. Jestem ambitna i mam doświadczenia jak na razie w tańcu towarzyskim. Jestem z Bielska Białej. Hmm? Odpowiedz Link Zgłoś