Gość: yak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:08 Pewnie zajęty był szczekaniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LZ Największy leniuch w Sejmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:13 Akurat w tej kwestii głupek Kurski może sobie podać rękę z Tuskiem. Ten to dopiero sejmowy pracuś. A podobnie jak Kurskiego, w mediach go pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: Największy leniuch w Sejmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:17 Poseł V kadencji Donald Tusk. Interpelacji: 0 Wypowiedzi: 14 Zapytania: 0 Pytania:0 Oświadczenia:0 www.sejm.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HGW Coś się Tobie pomerdało IP: 212.160.156.* 11.01.07, 11:43 Tusk jest prezesem partii i dodatkowo do niedawna byl przewodniczącym klubu. Jego obowiązki sa inne niż szeregowego posła. Jest komu interpelować i pytać w jego imieniu (choćby najbardziej pracowity poseł tej kadenchi - Jaroslaw Wałęsa z okręgu Tuska). A głosowań Donald nie opuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Coś się Tobie pomerdało 11.01.07, 12:19 Kurski nie ma czasu na sejmowanie bo obmyśla czyj dziadek mógł być w wermachcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 on pracuje zrywami: od lipnej afery do pierdniecia 11.01.07, 13:11 w swe prawe i sprawiedliwe gatki... a ile przy tym gadki...i szczekania burkow! kiedy ON obmysla nowe wielkie strategie pissowskie - tzn obszczania kogo sie da! haha haha - jak rezonowalo owo echo zfilmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margr Re: on pracuje zrywami: od lipnej afery do pierdn IP: *.zjz.pl 11.01.07, 14:14 Leży na Pomorzu i ja*a liże coby sie lśniły jak psu Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 apoza tym wy wszyscy nie rozumiecie znaczenia slow 11.01.07, 18:52 a PRACA! tak samo jak nie rozumie jej niejaki M Moore - na co zwrocil mu baczna uwage zapracowany Zorzyk Busz ( szczegolnie zapracowany intelektualnie - jak wiekszosc prawiczkow w tym ww. imc Kurski ) haha haha - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
mirexx Re: Coś się Tobie pomerdało 11.01.07, 17:03 Człek ten jest z bliskiego okręgu i wstyd mi z tego powodu. Znałem jego dotychczasowe "osiągnięcia"(niech będzie z gazet) i , naprawdę, nie wiem kto na niego głosował. Znany był z totalnej nienawiści do osób które myślały inaczej niż on, które nie chciały z nim współpracować. Skłócać, rozbić wwszystkich - tylko ja, Placek mam rację- to jego credo.Stołki, stołeczki, ciągły apetyt na wadze... Podłe to homo, mały - fee, słów brak na tego robaka. W każdej partyi w której był, jak się na nim poznali to na kopach za drzwi z nim. W sam raz z tą prezencją i aparacyją do pisiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albrecht Re: Największy leniuch w Sejmie IP: *.tvk.torun.pl 11.01.07, 20:11 Jacek Kurski Zgłosił 3 interpelacje. Wygłosił 44 wypowiedzi. Nie zgłosił żadnych zapytań. Zgłosił 1 pytanie. Wygłosił 4 oświadczenia. www.sejm.gov.pl nooo ten to jest zaiste zarobiony :P LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) [...] IP: 81.144.219.* 11.01.07, 10:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: Z wygladu rusek, z zachowania rusek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:45 Czy jest Pan ksenofobem? To jest chyba ścigane w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Re: Z wygladu rusek, z zachowania rusek... IP: 81.144.219.* 11.01.07, 11:34 Tak, jestem ksenofobem, moja ksenofobia wszak jest zawezona do jednego narodu - rosyjskiego. To nie jest 'chyba' scigane w Europie - to JEST scigane w Europie... tak jak sciganych jest setki innych rzeczy. Tylko co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Z wygladu rusek, z zachowania rusek... IP: *.bj.uj.edu.pl 11.01.07, 13:10 > Tak, jestem ksenofobem, moja ksenofobia wszak jest zawezona do jednego narodu - > Do jakich jeszcze narodów można "zawężać" ksenofobię? Proszę o listę, bo nie chciałbym się wygłupić na forum Gazety Wyborczej? Proszę o wytyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Re: Z wygladu rusek, z zachowania rusek... IP: 81.144.219.* 11.01.07, 17:42 Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem (miedzy wierszami)? Nie zauywazyles sarkastycznego tonu mojej wypowiedzi? Trzeba Tobie to wszystko dokladnie tlumaczyc??? Jestes uposledzony psychicznie? Z twojego IP, wynika ze jestes czlonkiem (studentem, wykladowca lub inne) uniwerystetu, ktory zajmuje jakies tam 372 na miejsce na swiecie, wiec nie ma co sie od Ciebie spodziewac geniuszu! A tak na marginesie. Jaka merytoryczna zawartosc artykulu (czytaj: kurski to lajza, taka merytoryczna zawartosc mojej wypowiedzi na temat powyzszego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Z wygladu rusek, z zachowania rusek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:27 LZ czy to skrót od lizus? Odpowiedz Link Zgłoś
langutssa Re: Największy leniuch w Sejmie 11.01.07, 20:59 zabrać mu pensję i diety i może się nauczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arktur Re: Największy leniuch w Sejmie IP: *.wat.edu.pl 11.01.07, 10:21 Kurski powaznym poslem. Smiechu warte :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek A kto na niego głosował? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.07, 10:27 A kto na niego głosował? Ciekawe co jego wyborcy teraz sobie myślą? O ile mają zdolność myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Największy leniuch w Sejmie 11.01.07, 10:31 albo tropieniem pseudoafery w stylu dziadka z wermahtu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Największy leniuch w Sejmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:33 W przeciwieństwie do Donalda, Kurskiego przynajmniej za lenistwo ścigają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Największy leniuch w Sejmie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.07, 10:36 Tak ścigają. Jego własni koledzy. O czym to świadczy? Skoro nawet koledzy mają go dosyć to jakim on jest człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Największy leniuch w Sejmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:43 Mógłby Pan wyjaśnić ten argument? Nie rozumiem. Że klub dyscyplinuje leniwego posła, to źle? To kto go w pierwszej kolejności powinien zdyscyplinować? Herrtusk? Chyba nie za lenistwo :-))) Głupio jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: Największy leniuch w Sejmie 11.01.07, 10:45 No to akurat świadczy, ze w PiSie panuje dyscyplina i nie ma świętych krów, w przeciwieństwie do PO, gdzie nie można wystąpić przeciwko przewodniczącemu, bo się skończy jak Rokita! POpartia ma zawsze rację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Największy leniuch w Sejmie IP: 129.35.231.* 11.01.07, 10:53 Co wyscie się s...syny czepili Tuska? Porównujecie go z kłamliwym psem kurskim? Widać - taki polityk jacy jego wyborcy. Donald jest uczciwy w przeciwieństwie do większości PieSków. Przyjdzie czas że szmaty jak kurski czy lepper pójdą tam gdzie ich miejsce - do rynsztoka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Największy leniuch w Sejmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:58 > Co wyscie się s...syny czepili Tuska? > [...] Przyjdzie czas że szmaty [...] > gdzie ich miejsce - do rynsztoka! Nie jestem pewien, czy poseł Tusk chciałby mieć taką gwardię, jak "albert"... Inteligencja z PO, nie ma co :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorbeer Re: Największy leniuch w Sejmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 11:47 na psy z pisu jest tylko jedna metoda walic po glowie zero dyskusji no bo przeciez pis wie najlepiej...a przy okazji jak to jest ze partie prawicowe maja teraz ponad 40% poparcie i tylu obroncow skoro 5 lat temu sld dostalo 41% dziwne nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykształciuch Re: Największy leniuch w Sejmie IP: *.bj.uj.edu.pl 11.01.07, 13:13 Brawo! Popieram! W morde walić i pałom przez tyłek. Też to słyszałem na zebraniu mojej komórki PO. Jestem z wami wykrztałcony z PO Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: Największy leniuch w Sejmie 11.01.07, 14:41 "na psy z pisu jest tylko jedna metoda walic po glowie zero dyskusji no bo > przeciez pis wie najlepiej..." - tak jest! Przy takich metodach Wehrmacht dziadka Tuska to pestka! Niektórzy chyba jakieś sentymenty do SS mają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taaaa Dyscyplina nie radzi sobie ze szczekaczem IP: 212.160.156.* 11.01.07, 11:45 A ten nawet nie potrafi przeprozić za publiczne kłamstwa. To oszołom. Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Największy leniuch w Sejmie 11.01.07, 21:58 ewano2 napisała: > No to akurat świadczy, ze w PiSie panuje dyscyplina i nie ma świętych krów, w > przeciwieństwie do PO, gdzie nie można wystąpić przeciwko przewodniczącemu, bo > się skończy jak Rokita! POpartia ma zawsze rację! Zgadza się, bo PiS, to partia wodzowska!! :-) "Wodzu (nieomylny), prowadź!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoss Największy leniuch w Sejmie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.01.07, 11:09 Przecież ciemne społeczeństwo i tak to przełknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaili Największy leniuch w Sejmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 11:14 pittbull pewnie znowu złapał trop i węszy przeciwników nieomylnego PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesława R. Największy leniuch w Sejmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 11:27 Mam pytanie do Marka Kuchcińskiego - czy to znaczy,że posłowie spoza koalicji rądzącej mogą sobie leniuchować do woli? Na drugi raz radze zastanowic sie nad tym co się mówi. Poza posłami PiS sa inni, którzy takze nie powinni lekceważyć sobie obowiazków posła - to tak na marginesie gdyby pan M.Kuchciński nie wiedział o co mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 "Posel"-menda stale przebywa w swojej lesniczowce 11.01.07, 11:35 ktora kupil za tysiac zlotych po znajomosci od potulnych lesnikow.Tam obmysla swoje "znowu jestem w grze"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Największy leniuch w Sejmie - Korzeniowski IP: 193.59.95.* 11.01.07, 11:52 zobaczcie lepiej jak pracuje i jakie efekty ma poseł Korzeniowski Leszek z PO - ten to dopiero "spokojny" jest i niewychyla sie z praca Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 Re: Największy leniuch w Sejmie 11.01.07, 11:56 jak ja go nienawidze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Największy leniuch w Sejmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:15 Co zapalant z tego H....!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcy Największy leniuch w Sejmie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.07, 12:32 dziękujemy Ci Panie Jacku!! Najpierw zabiegasz o nasze głosy, a teraz wszystko masz w d.... Nie zapomnimy przy następnych wyborach. Wyborcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Nikt by go nie zatrudnil wiec my mu placimy IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 11.01.07, 12:55 on tego naduzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suka pitbula Re: Największy leniuch w Sejmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:12 normalny człowiek wyleciał by już z roboty na pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vica Re: Największy leniuch w Sejmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:47 dobre:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Największy leniuch w Sejmie 11.01.07, 13:55 Taki Kurski to ma siłę - jego jednego nie było, a cały rząd musiał iść na głosowanie, żeby to zrównoważyć. A to nie jest ten sam Kurski, który wymawiał Tuskowi lenistwo w senacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mauricio Korzonek Największy leniuch w Sejmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:57 Facet ma kryzys albo przedłużającą się miesiączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyc marcin Największy leniuch w Sejmie IP: 83.71.36.* 11.01.07, 14:13 Pan Kurski juz swoje zrobil i niezle namieszal wiec teraz sobie odpoczywa spokojnie :-) i tak pewnie do emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyc marcin Największy leniuch w Sejmie IP: 83.71.36.* 11.01.07, 14:13 Pan Kurski juz swoje zrobil i niezle namieszal wiec teraz sobie odpoczywa spokojnie :-) i tak pewnie do emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margr Re: Największy obciach w Sejmie IP: *.zjz.pl 11.01.07, 14:13 Leży na Pomorzu i ja*a liże coby sie lśniły jak psu Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Ten kundel zajmuje się TYLKO kłamliwym szczekaniem 11.01.07, 14:16 Ten kundel zajmuje się TYLKO kłamliwym szczekaniem na prawo i lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Największy leniuch w Sejmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:19 Czyżby kogoś w tym czasie obszczekiwał???????A może chłopina ZMąDRZAłA??????? Odpowiedz Link Zgłoś
awersja To kłamstwo...!!!!! 11.01.07, 14:39 Pan poseł Jacek Kurski: - zgłosił trzy interpelacje poselskie (numery: 189, 3920, 5702 - warto przy tym zauważyć, że wszystkie te interpelacje maja wyższe numery, niż numer skrytki sejmowej pana Kurskiego: 185)... - nie zgłosił żadnych zapytań, bowiem doskonale rozumie istotę wszelkich zagadnień i pytać nie musi... - zgłosił aż jedno pytanie w sprawach bieżących (nr 267, wspólnie z panami posłami Cymańskim i Lissem)... - wygłosił cztery oświadczenia (o numerach: 130, 186, 430 i 439)... - na ok. 1888 głosowań uczestniczył w 1462 głosowaniach... daje to skuteczność poselską ok. 75%...! no...! dalej, krytykanci...! czy ktoś z was może pochwalić się tyloma głosowaniami w Sejmie RP...? Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Największy leniuch w Sejmie 11.01.07, 14:39 towarzysze dali mu inne zadania, a nie sluchanie sejmowej paplaniny. Odpowiedz Link Zgłoś