wmro 22.04.06, 22:24 Proszę o polecenie mi skutecznej metody na TRWAŁE usunięcie zbędnego owłosienia. Aha, proszę nie polecać mi lasera, za drogo jak na efekty ostateczne (czytaj długoletnie). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
studiolaser Re: Kij w mrowisko 24.04.06, 17:57 Bardzo mi przykro ale trwale usunąć owłosienie można tylko poprzed depilację laserową. Rozumiem ,że zabiegi te dla Pani są za drogie. Alternatywą może być tylko woskowanie- chociaż jak sie porówna wszystkie koszty długoletniej depilacji to nie jestem pewna czy to jest dużo taniej. No i oczywiście istnieje obawa ,że włosy moga wrastać po depilacji woskiem. Niestety przy depilacji laserowej to prawda ,ze zeby mieć zadowalający efekt trzeba wykonać całą serię. Pocieszające ze w odstępach 6-8 tygodni także koszty rozkładają sie w czasie. pozdrawiamy Odpowiedz Link
wmro Re: Kij w mrowisko 25.04.06, 10:32 Mnie również bardzo przykro, ponieważ uważam, że nie uzyskałam w gabunecie rzetelnych infornacji na temat skuteczności metody. Efekty były mierne, a po 3 latach, które już upłynęły nie ma śladu pracy lasera. Odpowiedz Link