Dodaj do ulubionych

jaki prezent??

IP: *.ht.pl 20.11.01, 12:01
Mam mały problem.. Otóż, zbliżają sie dużymi krokami święta, a ja nie mam
pomysłu na prezent dla mojego chlopaka (22 lata) .. Czy moglibyście mi pomóc i
podpowiedzieć jakis fajny prezencik?? pliiiiiiiiiiisss ;))
Obserwuj wątek
    • Gość: ZetKa Re: jaki prezent?? IP: 147.102.10.* 20.11.01, 14:18
      > Mam mały problem.. Otóż, zbliżają sie dużymi krokami święta, a ja nie mam
      > pomysłu na prezent dla mojego chlopaka (22 lata) .. Czy moglibyście mi pomóc i
      > podpowiedzieć jakis fajny prezencik?? pliiiiiiiiiiisss ;))

Samochod ;)
      Gumowa lalke albo siebie, zaleznie od stopnia zazylosci... ;)

A tak serio, to juz bys musiala pomyslec, co lubi, i na odpowiednim forum
      szukac...
    • Gość: Raoul Re: jaki prezent?? IP: 194.23.88.* 20.11.01, 15:38
      Podpowiedz nam co lubi, jakie ma ew. hobby, do czego przywiązuje wagę etc.
    • roseanne Re: jaki prezent?? 20.11.01, 22:16
      ksiazka,
      bilety do kine/teatru,
      ulubione kosmetyki,
      luksusowa bielizna dla siebie
      • Gość: majka Re: jaki prezent?? IP: *.ht.pl 20.11.01, 23:29
        To moze inaczej.. z czego byscie sie panowie ucieszyli?
        • Gość: ZetKa Re: jaki prezent?? IP: 147.102.10.* 21.11.01, 11:17
          > To moze inaczej.. z czego byscie sie panowie ucieszyli?
          Ja to bym najbardziej chcial dostac od takiej jednej harmonijke. Zwykla, prosta...
          Oczywiscie wczesniej troche bym chcial, zeby kontakty sie troszke bardziej
          zaciesnily ;), ale wtedy taka harmonijka mialaby dla mnie o wiele wieksze
          znaczenie niz zwykla kupiona w sklepie. Bo od dluzszego czasu nie moge sie
          zdecydowac zeby pojsc do sklepu i ja najzwyczajnie w swiecie kupic (podswiadoma
          obawa o wlasne talenty muzyczne). A tak jakbym dostal od osoby ktora kocham, to
          zawsze jakies dodatkowe "pozytywne wibracje" ;)
          Ale w tym roku nawet nie licze na taki prezent, bo nawet po cichym napomknieniu
          jakos ten prezent bedzie wygladal na "wymuszony", zbyt malo czas zeby delikatnie
          wspomniec i potem zapomniec ze sie wspomnialo, a t nagle niespodzianka...

a moze cos naprawde eleganckiego z ciuchow? Jakis mily dodatek do jego ubrania,
          ktore najbardziej lubisz? Tak, zeby mu przy okazji delikatnie zasgerowac, ze
          powinien to czesciej ubierac, zeby tez spojrzal na typowe dla niego ubranie w
          nowym swietle...
          • Gość: majka Re: jaki prezent?? IP: *.ht.pl 21.11.01, 12:00
            ;) Tak sie zastanawiałam nad zakupem bokserek, ale nie wiem jak by to
            odebral? ;)) hehe podkreslam, ze jestesmy ze soba juz dosc dlugo...
            • Gość: ZetKa Re: jaki prezent?? IP: 147.102.10.* 21.11.01, 12:54
              > ;) Tak sie zastanawiałam nad zakupem bokserek, ale nie wiem jak by to
              > odebral? ;)) hehe podkreslam, ze jestesmy ze soba juz dosc dlugo...
              No, pewnie jako zachecenie zeby sie w nie ubral ;) (i oczywiscie nic wiecej)...
              wszystko zalezy, jaki macie stopien zazylosci... ale jesli nie obawiasz sie czym
              moze sie to skonczyc, to, moze, moze...
            • Gość: roseanne Re: jaki prezent?? IP: *.sympatico.ca 22.11.01, 15:59
              hm, bokserki.
              najlepiej z miekkigo materialu, a jeszcze lepiej jedwabne- moj facet to lubi,
              bo fajnie sie raczki po nich slizgaja (no moje raczki)
              a jak ma odebrac- ze podoba ci sie w tego rodzaju bieliznie- koniecznie nomow
              go aby od razu przymiezyl :)
    • trotula Re: jaki prezent?? 22.11.01, 16:23
      Ja kiedyś w chwili zupełnego braku pomysłów kupiłam mojemu (też 22 lata) fajkę
      z calym oporządzeniem. Ucieszył się, naprawdę. Poza tym niekoniecznie prezent
      musi być rzeczą...możesz podarować mu np. siebie na 1 dzień i spełniać jego
      życzenia ;))) Może być przyjemnie.
      • Gość: majka Re: jaki prezent?? IP: *.ht.pl 22.11.01, 19:29
        hehe, dobre, ale nierealne ( nie jestem masochistka ) ;) . A co do fajki to moj
        nie pali ;)
    • Gość: aga Re: jaki prezent?? IP: 195.94.222.* 27.11.01, 12:38
      moze mu kup prenumerate jakiegos miesiecznika zwiazanego z jego hobby (np.
      Voyager jezeli kocha podroze albo magazyn zuzlowy jezeli akurat tym sie
      interesuje ;-)))- dzieki temu co miesiac bedzie dostawal prezent od Ciebie.
      • Gość: ZetKa Re: jaki prezent?? IP: 147.102.10.* 29.11.01, 12:48
        > moze mu kup prenumerate jakiegos miesiecznika zwiazanego z jego hobby (np.
        Playboya, jesli kocha kobiety ;)
        A dodam, ze co najmniej jedna kocha (zycze ci, zeby kochal, a nie udawal!)
    • Gość: Ewi Re: jaki prezent?? IP: 10.173.40.* 27.11.01, 18:25
      Kup niewielka antyrame i wloz w nia jakies wasze udane zdjecie! Tylko nie kupuj
      mu zywych zwierzakow!! Wesolych Swiat!!
      • Gość: fany Re: jaki prezent?? IP: *.horsens.dk 29.11.01, 11:30
        tu u nas znajomosci dzieli sie na kolegow/znajomych i na tych z ktorymi bywa
        sie w lozku
        jesli to tylko kolega - drobiazg np. wode po goleniu
        jesli "sypiasz" z nim - np. dobrej marki perfume zeby lepiej pachnial kiedy sie
        kochacie, a jak masz watpliwosci czy uzywa mydlo to kup mu tez mydlo tej samej
        marki - w kazdym razie, kup mu cos z czego i ty bediesz miala korzysc
        • Gość: ZetKa Re: jaki prezent?? IP: 147.102.10.* 29.11.01, 12:51
          > tu u nas znajomosci dzieli sie na kolegow/znajomych i na tych z ktorymi bywa
          > sie w lozku
          Acha, czyli dopoki kobieta sie nie odda, to jest tylko kolezanka?
          A co z ludzmi ktorzy sie kochaja, a postanawiaja byc czysci do slubu? (zdarzaja
          sie tacy, rzadko, ale zdarzaja)...
          ale wracajac do tematu...

> jesli to tylko kolega - drobiazg np. wode po goleniu
          > jesli "sypiasz" z nim - np. dobrej marki perfume zeby lepiej pachnial kiedy sie
          a) banal - kosmetyki albo skarpetki
          b) pamietaj, ze takie rzeczy moga cos sugerowac, i osoba obdarowana moze sie
          obrazic!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka