Gość: Guest Mąż przegrał żonę w pokera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 08:29 "Wiedziałam, że muszę odejść. Siergiej jest bardzo przystojny i czarujący." No i lepiej gra w pokrea :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Mąż przegrał żonę w pokera 01.02.07, 08:29 Ot, panu się wydawało, że żona jest jego WŁASNOŚCIĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
ylemai Re: Mąż przegrał żonę w pokera 01.02.07, 08:44 do początków XX wieku, w Wielkiej Brytanii można było pozbyć się żony, wystawiając ją na publicznej aukcji za sumę nie mniejszą od 1 funta szterlinga. Nabywca stawał się automatycznie jej mężem. Ostatni raz transakcji tej dokonano koło 1905 roku, gdy pewien Szkot sprzedał żonę za 3 funty i psa myśliwskiego. Genialne. :D Odpowiedz Link Zgłoś
weronika8881 Re: Mąż przegrał żonę w pokera 01.02.07, 08:42 Na szczęście mój mąż nie gra w pokera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Mąż przegrał żonę w pokera IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.02.07, 09:16 Wszystkich "krytykantow" niniejszych postow goraco zachecam do pobiegania sobie po swiezym powietrzu. Sa to jedne z najlepszych i najcenniejszych postow!!!. Nie skazone polityka, pseudosportem, schizofrenia parabiznesowa, tragediami ludzkimi wykorzystywanymi przez hieny medialne do zarabiania pieniedzy itp. itd. Jest to najatentyczniejszy ekstrakt kulturowy, ktory doskonale nadawalby sie na sztuke, albo material filmowy, lub teleshow. Zrelaksujcie sie i przeczytajcie sobie to jeszcze raz - jest naprawde super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mąż przegrał żonę w pokera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 09:07 No chyba odwrotnie , bo przeciwnik uznał jej wartość skoro zgodził się na dorzucenie do puli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek_ewci poker w modzie IP: *.bredband.comhem.se 01.02.07, 09:31 Wszyscy oszaleli na punkcie pokera,wszyscy graja i sa dumni.Zwyciezcy sa traktowani jak gwizdy filmowe ,pokazuje ich telewizja w turniejach.Zreszta zachowuja sie jak rozkapryszone gwiazdy. Ja tez zaczalem grac,wplacilem 10 dolarow depozyt i gram darmowe turnieje codzien 8 sztuk.Nagrody sa moze male ale realne i na tym poziomie satysfakcjonuja.Sa tez turnieje o 200 tys dolarow co tydzien i o milion co miesiac.Takich stron jest dziesiatki.Wystarczy poszukac googlami.Polakow tez spotykam na tych stronach ,ale dosc zadko. Moze kiedys przyjade na turniej Pokers Warsowe ,ktory w tym roku rozgrywany bedzie tez w Polsce,wpisowe cos 4000 euro:) Odpowiedz Link Zgłoś
poker1 Re: poker w modzie 01.02.07, 12:33 > Moze kiedys przyjade na turniej Pokers Warsowe ,ktory w tym roku rozgrywany > bedzie tez w Polsce,wpisowe cos 4000 euro:) 15.000 PLN wpisowe. 14-17 marca w hotelu Hyatt w Warszawie. Chyba nikogo z polskiej czołówki tam nie zabraknie! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_s Mąż przegrał żonę w pokera 01.02.07, 10:50 Pytał się pewien facet drugiego faceta: "Ice czy ty się ożeniłeś z miłości czy dla pieniędzy?. Tamten odpowiedział: "oczywiście, że z miłości do pieniedzy"! Odpowiedz Link Zgłoś
betam3 Re: Mąż przegrał żonę w pokera 01.02.07, 11:01 Przyznaję, że i ja chętnie dopłaciłabym gdyby ktoś chciał mojego męża:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Mąż przegrał żonę w pokera IP: 156.17.123.* 01.02.07, 11:13 Natomiast mąż bez gotówki , którą przegrał nie przedstawia zadnej atrakcyjności.Zwłaszcza że pewnie ma ubytki w zebach , cuchnie papierosami , piwem i potem i naert nie umie grac w pokera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Mąż przegrał żonę w pokera IP: 156.17.123.* 01.02.07, 11:21 Natomiast mąż bez gotówki , którą przegrał nie przedstawia zadnej atrakcyjności.Zwłaszcza że pewnie ma ubytki w zebach , cuchnie papierosami , piwem i potem i nawet nie umie grac w pokera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TuśTuś Mąż przegrał żonę w pokera IP: *.aster.pl 01.02.07, 11:36 Raczej nie była brzydka, skoro ożenił się z nią facet, który wygrał te wszystkie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eror Przystojny i czarujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:30 Tylko to sie dla kobiet liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przystojny i czarujący IP: *.piaseczno.robbo.pl 01.02.07, 14:35 do errora Nie tylko to sie liczy, ale jeśli kobieta miała wybór:zostać przy przegranym, głupim i ogołoconym facecie, dodajmy hazardziście lub zostać przy wygranym, może przystojnym, do tego pewnie niegłupim, to dokonała słusznego wyboru. Po 36 latach mojego życia, moje poglądy na tyle się zmieniły, że przestałam się dziwić i potępiać kobiety, które postępują podobnie jak bohaterka powyższego artykułu. Co innego kochający,wartościowy facet ktoremu fortuna nie sprzyja..... Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: Szkoda, że nie dali zdjecia tego kutasa. 01.02.07, 14:03 Dobrze, że żona go zostawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Mąż przegrał żonę w pokera IP: *.hstl6.put.poznan.pl 01.02.07, 15:21 hehe prawie każda dziewczyna powie że facet jest przystojny i czarujący jak ma 12 mln dolców w kieszenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Mąż przegrał żonę w pokera IP: 212.69.71.* 01.02.07, 16:06 nie byłaka zła, skoro była warta puli, ...i jeszcze się zwycięzca się z nią ożenił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vins Mąż przegrał żonę w pokera IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 01.02.07, 17:09 to pewnie zła kobieta była :D Odpowiedz Link Zgłoś
muhi1 Re: Mąż przegrał żonę w pokera 01.02.07, 18:06 Przypomina mi się feldkurat Katz: Szwejku, przegrałem was w karty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość33 Re: Mąż przegrał żonę w pokera IP: *.magma-net.pl 01.02.07, 20:51 A może superbabeczka skoro zwycięzca zgodził się na "dorzucenie" do puli :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kernit Mąż przegrał żonę w pokera IP: *.prio141.trustnet.pl 02.02.07, 10:50 Żona musiała być bardzo atrakcyjna skoro ten drugi zgodził się żeby ja dorzucić do puli. Odpowiedz Link Zgłoś