Dodaj do ulubionych

Na YouTube Panek goni Pudziana

02.02.07, 14:36
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: jakubd Na YouTube Panek goni Pudziana IP: *.hec.fr 02.02.07, 14:43
      Ja jakiś sztywniak jestem, albo postarzałem się, ale wcale mnie to nie śmieszy.
      • Gość: Azazel Re: Na YouTube Panek goni Pudziana IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.02.07, 16:30
        Staaaare w wakacje to była na to mania a nie teraz;p
      • Gość: mig29a Re: Na YouTube Panek goni Pudziana IP: 80.72.34.* 02.02.07, 19:21

Obejżalem - slabiutkie to to. "Gorsze ch..a" żeby sparafrazować twórcę. Zgadzam
        się, że sama w sobie obecność sformułowań, jak to się kiedyś mówiło,
        niecenzuralnych nie dyskredytuje tej 'twórczości'. Tak zauważyłem, że to pastisz
        języka byawalców klubów fitnes. Tylko, że słabo śmieszny. Powtarzam jeszcze raz:
        mierne.

Po co o tym pisać? Na youtubie i innych jest sporo znacznie lepszych filmów.
        Spróbujcie chociażby teledyski zespołu OK GO.

pozdrawiam
      • Gość: andy Re: Na YouTube Panek goni Pudziana IP: *.webcinch.com 03.02.07, 13:21
        ja znam tylko jednego kumpla którego to śmieszy
      • Gość: Monika Re: Na YouTube Panek goni Pudziana IP: *.net.external.hp.com 04.02.07, 01:34
        jw
    • Gość: r3 cr3w l33t eee... tam zobaczcie se sąsiadów :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:46
      Pudzian jak Pudzian... ale zobaczcie se sąsiadów :]
    • Gość: krecik Re: Na YouTube Panek goni Pudziana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:30
      gdzie są moje masturbatony?
      • Gość: gazeta.pl ale refleks gratuluje!!! IP: *.aster.pl 02.02.07, 17:32
        Panek juz od roku w sieci!
    • Gość: ciapsklad A gdzie Sasiedzi? IP: *.dialog.net.pl 02.02.07, 15:59
      Czemu nikt nie wspomnial o wielu przerobkach Sasiadow dostepnych na YouTube?
    • camel_3d denne! 02.02.07, 16:11
      na poziomie mieszkanca wsi popeegierowskiej..

dno!
    • Gość: marek kolowca pustki cisowskie, cisowa ale na bank gdynia IP: 212.36.49.* 02.02.07, 16:22
      Wydaje mi sie ze autorzy sa z pustek a juz na bank z gdynki.
      Pozdrawiam i gratuluje ciekawego spojrzenia na rozne sprawy.
      Forma tez dosc ciekawa jak na przekazanie tresci.
      Wiekszosc ludzi bedzie tak skupiona na formie ze nie dostrzeze wogle tresci,
      pomysli ze to poprostu gupie.
      Jak ktos nie kuma, to jego sprawa.
      pozdr,
      • Gość: Marti Re: pustki cisowskie, cisowa ale na bank gdynia IP: 213.195.148.* 02.02.07, 16:56
        ZALOSNY, PROSTACKI I NIESMIESZNY PSEUDOHUMOR DLA GOWNIARZY I GIMNAZIALISTOW.
        • Gość: marek jesli wychodzisz z zalozenia ze jak ktos IP: 212.36.49.* 02.02.07, 17:53
          jesli wychodzisz z zalozenia ze jak ktos powie "ku.." to jest prosty to tak -
          te filmy sa dla prostakow.
          Ja osobiscie uwazam ze powyzsza implikacja jest nieprawdziwa.
          Dowod:
          Prof. Miodek nie jest porstakiem a widzialem go w tw jak powiedzial "ku..".
          (dowod jedynie prawdziwy gdy uznamy ze autorytet nigdy nie jest prostakiem, co
          w zasadzie tez jest watpliwe). Ale wiekszosc ludzi wierzy w autorytety wiec dla
          nich powyzsza teza bedzie nie prawda.

pozdr,

• Gość: nawalony_gumiś Na YouTube Panek goni Pudziana IP: *.ztpnet.pl 02.02.07, 17:16
      Ten gość zrobi prawdziwą furorę i forsę dopiero wtedy, gdy zacznie reklamować
      piece na koks.
    • Gość: pisklę To ma być deser?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 18:34
      Kwitnie nam cooltura, jak wykwit na ścianie miejskiego szaletu.

Myślałem, że walczycie z ciemnogrodem, prostactwem, chamstwem, wulgarnością.
      Radio Maryja piętnujecie, mohery piętnujecie, ale już ordynarny chamek, który
      strzela, jak karabin maszynowy, sto przekleństw na minutę, jest dla Was
      fenomenem?!

Artykułami w Deserze nagradzajmy twórczych młodych, a nie wulgarnych śmieci.
      Autor powyższego, gdyby mu się chciało włożyć w to trochę wysiłku, znalazłby
      ich również w serwisie youtube. Chamstwo należy bezwzględnie tępić, a nie
      promować, nawet jeśli zaroiłoby się na forum od przekleństw i wyzwisk typu, że
      zacytuję: "komu taki humor nie odpowiada, niech wypie..".

Jeśli ten artykuł jest żartem, to jest to żart z gatunku tych ponurych, jak ta
      klozetowa twórczość, którą reklamujecie.

Wstyd!

Zakończę cytatem:
      "Niech pana to nie pogniewa, panie Starski, co powiem - rzekł głuchym głosem. -
      Pan myli się co do siebie... W panu jest tyle demona, ile trucizny w zapałce...
      I wcale pan nie posiada szampańskich własności... Pan ma raczej własności
      starego sera, co to podnieca chore żołądki, ale prosty smak może pobudzić do
      wymiotów... Przepraszam pana..."
      • Gość: yo madafakaz! Re: To ma być deser?! IP: *.toya.net.pl 02.02.07, 18:52
        to spier...laj se słuchać Blechacza, my chcemy Panka!
    • lis Nie spodziewałem się... 02.02.07, 21:11
      Nie spodziewałem się, że mój ulubiony portal będzie promował tę tfurczość.
      Żałosny humor (nie chodzi mi tu tylko o wulgaryzmy, choć ich ilość też o czymś
      świadczy) prezentowany przez gó..arzy gó..arzom. Niech sobie tam będzie, tak
      jak Psy Leszki, Włatcy Móch, Misie Push-upki i inne produkcje o tym samym
      targecie. Tylko po co o tym pisać?
      • Gość: mig29a Re: Nie spodziewałem się... IP: 80.72.34.* 03.02.07, 17:09

O przepraszam. Jeżeli pisząc 'Władcy Móch' masz na myśli tę wyśmienitą kreskówę,
        którą puszczają bodajże w TV4 w zabójczych godzinach nocnych to nie mogę się
        zgodzić. To akurat jest przykład na udany i jednocześnie nie pozbawiony sympatii
        pastisz języka 'ziomów'. Nie tylko zresztą - w ogóle sporo dobrego humoru i
        smakowitych detali. Jednym słowem 'Respekt' jak by to powiedział fan Pudziana
        (pozdro Mariusz :-)

Natomiast co do oceny opisywanej w artykule produkcji zgadzam się w całej
        rozciągłości, czamu już zresztą dałem wyraz.

pozdrawiam
    • Gość: pisklę Dla kogo ten deser? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:33
      Gdybym o tym przeczytał w brukowcu, to by mnie to nie zdziwiło - w szambie
      zetknąć się z ......, to żadna sensacja.

Ale to nie jest brukowiec, to jest internetowe wydanie Gazety, dziennika, który
      mieni się być gazetą dla ludzi mierzących wyżej, na przykład dla mnie, który
      wykazuje się poziomem inteligencji co najmniej buta, bo już but wie, że coś
      takiego to brud, a nie humor, i omija go szerokim łukiem.

Kiedyś idąc przez centrum Katowic natknąłem się na jegomościa z pieskiem.
      Pociecha właśnie załatwiała się na chodniku. Centrum miasta (!) "ekspedientka
      podaje kurczaka brudną ścierką!" parę metrów dalej pomnik bohatera narodowego!
      Podchodzę i pytam "to chodnik, proszę pana, czy klozet?". Kulturalny z wyglądu
      pan okazał się być zwykłym chamem i zareagował jak ten prostak wyżej. Jemu nie
      odpowiem. Was się pytam, jak tamtego jegomościa – gazeta, czy klozet?

Kilka miesięcy temu Polsat odważył się zaprezentować na antenie (i potępić)
      inną tego rodzaju twórczość nagraną za pomocą komórki, jeszcze nie ucichła
      afera z nauczycielem, któremu rozwydrzona młodzież wsadziła na głowę kosz na
      śmieci, jeszcze nie ucichły echa samobójstwa Ani, a tu, proszę, kolejne danie,
      ale czy deser? Deser dla kogo? Pytam się, dziś litania przekleństw w takt
      muzyczki, jako narracja do podłej jakości filmów, a jutro?

Może warto rozpocząć debatę, gdzie są granice tej "wolności"?
      • Gość: mig29a Re: Dla kogo ten deser? IP: 80.72.34.* 03.02.07, 17:21

No nie. Już bez przesady. Nie mam zamiaru bronić wartości 'artystycznych' ani
        nawet rozrywkowych tej miernoty. No ale powoli od zamieszczenia paru bluzgów w
        sieci do zakładania koszy na głowy nauczycielom i gwałcenia koleżanek jeszcze
        daleka droga. Zresztą tego ewidentnie nie wyprodukował żaden 12-latek. Montarz
        faktycznie na takim poziomie ale lektor to z pewnością nie dzieciak ani ziomal z
        ławki pod blokiem. Wygląda wręcz na to, że mamy do czynienia z profesjonalistą.
        Chyba po prostu jakiś niezaspokojony artycha próbuje wypłynąć w ten sposób.
        Wstyd. A że Gazeta o tym pisze to też wstyd. Chyba, że to kolega redaktora? :-)

• Gość: mig29a Re: Dla kogo ten deser? IP: 80.72.34.* 03.02.07, 17:30

A no dobra już wiem bo przeczytałem niżej. Głos pochodzi z syntezatora! Wstyd do
          licha za taką wpadę bo w końcu jestem informatykiem :-) No i składam gratulacje
          autorom Ivony. Ten syntezator jest wyśmienity w przeciwieństwie do celu w jakim
          został użyty. I przepraszam redaktora za posądzenie o nepotyzm :-)
    • Gość: eeee Beznadziejne, nie śmieszne, WSTYD Gazeto!!! IP: *.aster.pl 02.02.07, 21:35
    • Gość: KB Bo wszyscy Polacy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:37
      to ...? Ach jakże łatwo złamać regulamin albo nawet PRAWO (co za mocne słowa!)
      na www.gazeta.pl! Ależ możecie oczywiście wybrać sobie kolor samochodu, pod
      warunkiem, że bedzie to kolor czarny. Kto to powiedział swoją drogą? I możecie
      mieć własne poglądy, a nawet je publicznie wyrażać na naszym jakże otwartym
      swoją drogą portalu www.gazeta.pl. Oczywiście pod warunkiem, że nie tak bardzo
      odbiegają od jedynie słusznych, naszych michnikowych. Prawda?
      • Gość: mig29a Re: Bo wszyscy Polacy... IP: 80.72.34.* 03.02.07, 17:38

Nie no mistrzu. Ty masz chyba schizofrenię. Gdzie jak gdzie ale na forum Gazety
        się nieprawomyślnych postów nie wycina. Wiem bo śledzę i sporo się prawiczkowych
        postów naczytałem. Można być wyciętym tylko wtedy jeżeli się już naprawdę
        ochydnych bluzgów używa albo jeżeli zaproponuje się rozwiązanie w stylu "Żydzi
        do gazu". Najlepszy dowód, że mogłem przeczytać Twój 'niemichnikowski' post i na
        niego odpowiedzieć.

A co do dowolnego ale czarnego koloru to oczywiście jest to slogan reklamowy
        Forda, który przed wojną produkował model T w tym jednym jedynym kolorze :-) Jak
        widzisz łżeLiberały, też nieraz potrafią czytać.

pozdrawiam

• Gość: wawak żenada, prostactwo i knajactwo IP: *.chello.pl 02.02.07, 22:19
      Zabawny to jescze był Borewicz czy Mis Uszatek, a to jest dno. Może to bawi
      12-latków, szkoda że gazeta o takich głupotach pisze
    • Gość: Susurro Tu jest lepszy filmik <a href="http://youtube.com/watch?v=p" targe IP: *.tktelekom.pl 02.02.07, 22:38
      youtube.com/watch?v=pvWY9PYPOEk
      • Gość: mamut Re: Tu jest lepszy filmik <a href="<a href="http://you" target IP: *.dsl.bell.ca 02.02.07, 23:19
        No nic tylko szkoda miejsca na serwerze na takie smiecie.. nie macie juz oczym
        pisac drodzy "dziennikarze"... inna sprawa ze niezla fucha wam sie trafila
        jesli wam placa za takie nedzne wypociny.

czuwaj
        • Gość: dfghd Re: Tu jest lepszy filmik <a href="<a hre IP: *.it-net.pl 02.02.07, 23:51
          nędza, zero polotu

ale był jeden filmik zrobiony tym syntezatorem ivona, ktory mnie powalił bylo to
          o tym jak polacy wchodza do UE, niezly był tez o tym najbogatszym posle z SO
          przerobiony na gangsterski klip
          • Gość: asdasd Re: Tu jest lepszy filmik <a href="<a hre IP: *.it-net.pl 02.02.07, 23:54
            to ten:

www.youtube.com/watch?v=MWWYzVkuEF8
          • Gość: asdad Re: Tu jest lepszy filmik <a href="<a hre IP: *.it-net.pl 02.02.07, 23:55
            polacy:

www.youtube.com/watch?v=pdlo5tIVh7k&mode=related&search=
    • Gość: mniejwiecej nie wiem dlaczego gazeta promuje taki chlam IP: *.chello.pl 03.02.07, 00:41
      szczegoolnie ze obraza polskiego sportowca i wielokrotnego mistrza swiata
    • Gość: mniejwiecej wywalic autora tytulu IP: *.chello.pl 03.02.07, 00:59
      i przeprosic pudziana
    • macarthur te filmiki na you tube 03.02.07, 01:11
      to kompletne dno i po co je reklamować
    • Gość: YaBol Chłam i dno, inteligencja autora -100. IP: *.as.kn.pl 03.02.07, 02:33
      Dziwi mnie, że GW pisze o takim badziewiu. To ma być humor? Bluzgi o rodzicach Pudziana? Chciałbym,
      żeby palant który produkuje te gnioty stanął oko w oko z Pudzianowskim. Inne filmy równie
      beznadziejne. Przerażające jest to, że niektórym się podoba. Pokolenie kretyńskiego "Jackass"?
      • Gość: srac na polske w polsce kosciol by zamknal utube IP: *.hsd1.or.comcast.net 04.02.07, 06:16
        wyobrazcie sobie service utube w polsce, przeciez czarni rydzyk, pisowcy lpr i
        inne konskie ryje sadzili by o obraze uczuc i utube by zniknelo. a tak mozecie
        mlaskac jezorami debile z prlu
    • Gość: Trotylda Coś nie tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:32
      Ta informacja nie zasługuje na pierwszą stronę gazety.pl.
      Czasem odnoszę wrażenie, że pod nieobecność dorosłych portalem zarządzają
      gimazjaliści.
    • Gość: Makaveli Prawdziwy Panek, to Marcin P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 17:53
      Witam!
      Chcę was wszystkich uświadomić, że Panek nie jest postacią tajemniczą
      przynajmniej dla ludzi z mojego miasta - Witnicy.
      Wiel z Was myślało zapewne, że to postać fikcyjna, ale muszę was zdziwić.
      Panek, to Marcin P. z miasta Witnicy koło Gorzowa Wielkopolskiego.
      Pierwsza strona (m-jak-masa.kom.pl) byłą poświęcona jemu jak również pierwsze
      filmiki.

Jeśli chcecie poczytać o prawdziwym Panku, to wejdzcie na:
      www.devilpage-makaveli.neostrada.pl/panek.txt

Profile Panka na ePulsie:
      Marcin-ekk i Gatsu
    • Gość: :D:D panek IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.07, 18:44
      ahaha, panek to jest gosc, chodzi kolo mnie do szkoly i niezle z niego ciacho.
      trzeba znac panka zeby sie z tego smiac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka