tupik70 02.02.07, 14:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jakubd Na YouTube Panek goni Pudziana IP: *.hec.fr 02.02.07, 14:43 Ja jakiś sztywniak jestem, albo postarzałem się, ale wcale mnie to nie śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazel Re: Na YouTube Panek goni Pudziana IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.02.07, 16:30 Staaaare w wakacje to była na to mania a nie teraz;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig29a Re: Na YouTube Panek goni Pudziana IP: 80.72.34.* 02.02.07, 19:21 Obejżalem - slabiutkie to to. "Gorsze ch..a" żeby sparafrazować twórcę. Zgadzam się, że sama w sobie obecność sformułowań, jak to się kiedyś mówiło, niecenzuralnych nie dyskredytuje tej 'twórczości'. Tak zauważyłem, że to pastisz języka byawalców klubów fitnes. Tylko, że słabo śmieszny. Powtarzam jeszcze raz: mierne. Po co o tym pisać? Na youtubie i innych jest sporo znacznie lepszych filmów. Spróbujcie chociażby teledyski zespołu OK GO. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Na YouTube Panek goni Pudziana IP: *.webcinch.com 03.02.07, 13:21 ja znam tylko jednego kumpla którego to śmieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Na YouTube Panek goni Pudziana IP: *.net.external.hp.com 04.02.07, 01:34 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r3 cr3w l33t eee... tam zobaczcie se sąsiadów :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:46 Pudzian jak Pudzian... ale zobaczcie se sąsiadów :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Na YouTube Panek goni Pudziana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:30 gdzie są moje masturbatony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta.pl ale refleks gratuluje!!! IP: *.aster.pl 02.02.07, 17:32 Panek juz od roku w sieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciapsklad A gdzie Sasiedzi? IP: *.dialog.net.pl 02.02.07, 15:59 Czemu nikt nie wspomnial o wielu przerobkach Sasiadow dostepnych na YouTube? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d denne! 02.02.07, 16:11 na poziomie mieszkanca wsi popeegierowskiej.. dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek kolowca pustki cisowskie, cisowa ale na bank gdynia IP: 212.36.49.* 02.02.07, 16:22 Wydaje mi sie ze autorzy sa z pustek a juz na bank z gdynki. Pozdrawiam i gratuluje ciekawego spojrzenia na rozne sprawy. Forma tez dosc ciekawa jak na przekazanie tresci. Wiekszosc ludzi bedzie tak skupiona na formie ze nie dostrzeze wogle tresci, pomysli ze to poprostu gupie. Jak ktos nie kuma, to jego sprawa. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: pustki cisowskie, cisowa ale na bank gdynia IP: 213.195.148.* 02.02.07, 16:56 ZALOSNY, PROSTACKI I NIESMIESZNY PSEUDOHUMOR DLA GOWNIARZY I GIMNAZIALISTOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek jesli wychodzisz z zalozenia ze jak ktos IP: 212.36.49.* 02.02.07, 17:53 jesli wychodzisz z zalozenia ze jak ktos powie "ku.." to jest prosty to tak - te filmy sa dla prostakow. Ja osobiscie uwazam ze powyzsza implikacja jest nieprawdziwa. Dowod: Prof. Miodek nie jest porstakiem a widzialem go w tw jak powiedzial "ku..". (dowod jedynie prawdziwy gdy uznamy ze autorytet nigdy nie jest prostakiem, co w zasadzie tez jest watpliwe). Ale wiekszosc ludzi wierzy w autorytety wiec dla nich powyzsza teza bedzie nie prawda. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawalony_gumiś Na YouTube Panek goni Pudziana IP: *.ztpnet.pl 02.02.07, 17:16 Ten gość zrobi prawdziwą furorę i forsę dopiero wtedy, gdy zacznie reklamować piece na koks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisklę To ma być deser?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 18:34 Kwitnie nam cooltura, jak wykwit na ścianie miejskiego szaletu. Myślałem, że walczycie z ciemnogrodem, prostactwem, chamstwem, wulgarnością. Radio Maryja piętnujecie, mohery piętnujecie, ale już ordynarny chamek, który strzela, jak karabin maszynowy, sto przekleństw na minutę, jest dla Was fenomenem?! Artykułami w Deserze nagradzajmy twórczych młodych, a nie wulgarnych śmieci. Autor powyższego, gdyby mu się chciało włożyć w to trochę wysiłku, znalazłby ich również w serwisie youtube. Chamstwo należy bezwzględnie tępić, a nie promować, nawet jeśli zaroiłoby się na forum od przekleństw i wyzwisk typu, że zacytuję: "komu taki humor nie odpowiada, niech wypie..". Jeśli ten artykuł jest żartem, to jest to żart z gatunku tych ponurych, jak ta klozetowa twórczość, którą reklamujecie. Wstyd! Zakończę cytatem: "Niech pana to nie pogniewa, panie Starski, co powiem - rzekł głuchym głosem. - Pan myli się co do siebie... W panu jest tyle demona, ile trucizny w zapałce... I wcale pan nie posiada szampańskich własności... Pan ma raczej własności starego sera, co to podnieca chore żołądki, ale prosty smak może pobudzić do wymiotów... Przepraszam pana..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo madafakaz! Re: To ma być deser?! IP: *.toya.net.pl 02.02.07, 18:52 to spier...laj se słuchać Blechacza, my chcemy Panka! Odpowiedz Link Zgłoś
lis Nie spodziewałem się... 02.02.07, 21:11 Nie spodziewałem się, że mój ulubiony portal będzie promował tę tfurczość. Żałosny humor (nie chodzi mi tu tylko o wulgaryzmy, choć ich ilość też o czymś świadczy) prezentowany przez gó..arzy gó..arzom. Niech sobie tam będzie, tak jak Psy Leszki, Włatcy Móch, Misie Push-upki i inne produkcje o tym samym targecie. Tylko po co o tym pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig29a Re: Nie spodziewałem się... IP: 80.72.34.* 03.02.07, 17:09 O przepraszam. Jeżeli pisząc 'Władcy Móch' masz na myśli tę wyśmienitą kreskówę, którą puszczają bodajże w TV4 w zabójczych godzinach nocnych to nie mogę się zgodzić. To akurat jest przykład na udany i jednocześnie nie pozbawiony sympatii pastisz języka 'ziomów'. Nie tylko zresztą - w ogóle sporo dobrego humoru i smakowitych detali. Jednym słowem 'Respekt' jak by to powiedział fan Pudziana (pozdro Mariusz :-) Natomiast co do oceny opisywanej w artykule produkcji zgadzam się w całej rozciągłości, czamu już zresztą dałem wyraz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisklę Dla kogo ten deser? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:33 Gdybym o tym przeczytał w brukowcu, to by mnie to nie zdziwiło - w szambie zetknąć się z ......, to żadna sensacja. Ale to nie jest brukowiec, to jest internetowe wydanie Gazety, dziennika, który mieni się być gazetą dla ludzi mierzących wyżej, na przykład dla mnie, który wykazuje się poziomem inteligencji co najmniej buta, bo już but wie, że coś takiego to brud, a nie humor, i omija go szerokim łukiem. Kiedyś idąc przez centrum Katowic natknąłem się na jegomościa z pieskiem. Pociecha właśnie załatwiała się na chodniku. Centrum miasta (!) "ekspedientka podaje kurczaka brudną ścierką!" parę metrów dalej pomnik bohatera narodowego! Podchodzę i pytam "to chodnik, proszę pana, czy klozet?". Kulturalny z wyglądu pan okazał się być zwykłym chamem i zareagował jak ten prostak wyżej. Jemu nie odpowiem. Was się pytam, jak tamtego jegomościa – gazeta, czy klozet? Kilka miesięcy temu Polsat odważył się zaprezentować na antenie (i potępić) inną tego rodzaju twórczość nagraną za pomocą komórki, jeszcze nie ucichła afera z nauczycielem, któremu rozwydrzona młodzież wsadziła na głowę kosz na śmieci, jeszcze nie ucichły echa samobójstwa Ani, a tu, proszę, kolejne danie, ale czy deser? Deser dla kogo? Pytam się, dziś litania przekleństw w takt muzyczki, jako narracja do podłej jakości filmów, a jutro? Może warto rozpocząć debatę, gdzie są granice tej "wolności"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig29a Re: Dla kogo ten deser? IP: 80.72.34.* 03.02.07, 17:21 No nie. Już bez przesady. Nie mam zamiaru bronić wartości 'artystycznych' ani nawet rozrywkowych tej miernoty. No ale powoli od zamieszczenia paru bluzgów w sieci do zakładania koszy na głowy nauczycielom i gwałcenia koleżanek jeszcze daleka droga. Zresztą tego ewidentnie nie wyprodukował żaden 12-latek. Montarz faktycznie na takim poziomie ale lektor to z pewnością nie dzieciak ani ziomal z ławki pod blokiem. Wygląda wręcz na to, że mamy do czynienia z profesjonalistą. Chyba po prostu jakiś niezaspokojony artycha próbuje wypłynąć w ten sposób. Wstyd. A że Gazeta o tym pisze to też wstyd. Chyba, że to kolega redaktora? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig29a Re: Dla kogo ten deser? IP: 80.72.34.* 03.02.07, 17:30 A no dobra już wiem bo przeczytałem niżej. Głos pochodzi z syntezatora! Wstyd do licha za taką wpadę bo w końcu jestem informatykiem :-) No i składam gratulacje autorom Ivony. Ten syntezator jest wyśmienity w przeciwieństwie do celu w jakim został użyty. I przepraszam redaktora za posądzenie o nepotyzm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Beznadziejne, nie śmieszne, WSTYD Gazeto!!! IP: *.aster.pl 02.02.07, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB Bo wszyscy Polacy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:37 to ...? Ach jakże łatwo złamać regulamin albo nawet PRAWO (co za mocne słowa!) na www.gazeta.pl! Ależ możecie oczywiście wybrać sobie kolor samochodu, pod warunkiem, że bedzie to kolor czarny. Kto to powiedział swoją drogą? I możecie mieć własne poglądy, a nawet je publicznie wyrażać na naszym jakże otwartym swoją drogą portalu www.gazeta.pl. Oczywiście pod warunkiem, że nie tak bardzo odbiegają od jedynie słusznych, naszych michnikowych. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig29a Re: Bo wszyscy Polacy... IP: 80.72.34.* 03.02.07, 17:38 Nie no mistrzu. Ty masz chyba schizofrenię. Gdzie jak gdzie ale na forum Gazety się nieprawomyślnych postów nie wycina. Wiem bo śledzę i sporo się prawiczkowych postów naczytałem. Można być wyciętym tylko wtedy jeżeli się już naprawdę ochydnych bluzgów używa albo jeżeli zaproponuje się rozwiązanie w stylu "Żydzi do gazu". Najlepszy dowód, że mogłem przeczytać Twój 'niemichnikowski' post i na niego odpowiedzieć. A co do dowolnego ale czarnego koloru to oczywiście jest to slogan reklamowy Forda, który przed wojną produkował model T w tym jednym jedynym kolorze :-) Jak widzisz łżeLiberały, też nieraz potrafią czytać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawak żenada, prostactwo i knajactwo IP: *.chello.pl 02.02.07, 22:19 Zabawny to jescze był Borewicz czy Mis Uszatek, a to jest dno. Może to bawi 12-latków, szkoda że gazeta o takich głupotach pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Susurro Tu jest lepszy filmik <a href="http://youtube.com/watch?v=p" targe IP: *.tktelekom.pl 02.02.07, 22:38 youtube.com/watch?v=pvWY9PYPOEk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Tu jest lepszy filmik <a href="<a href="http://you" target IP: *.dsl.bell.ca 02.02.07, 23:19 No nic tylko szkoda miejsca na serwerze na takie smiecie.. nie macie juz oczym pisac drodzy "dziennikarze"... inna sprawa ze niezla fucha wam sie trafila jesli wam placa za takie nedzne wypociny. czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfghd Re: Tu jest lepszy filmik <a href="<a hre IP: *.it-net.pl 02.02.07, 23:51 nędza, zero polotu ale był jeden filmik zrobiony tym syntezatorem ivona, ktory mnie powalił bylo to o tym jak polacy wchodza do UE, niezly był tez o tym najbogatszym posle z SO przerobiony na gangsterski klip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Re: Tu jest lepszy filmik <a href="<a hre IP: *.it-net.pl 02.02.07, 23:54 to ten: www.youtube.com/watch?v=MWWYzVkuEF8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdad Re: Tu jest lepszy filmik <a href="<a hre IP: *.it-net.pl 02.02.07, 23:55 polacy: www.youtube.com/watch?v=pdlo5tIVh7k&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniejwiecej nie wiem dlaczego gazeta promuje taki chlam IP: *.chello.pl 03.02.07, 00:41 szczegoolnie ze obraza polskiego sportowca i wielokrotnego mistrza swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniejwiecej wywalic autora tytulu IP: *.chello.pl 03.02.07, 00:59 i przeprosic pudziana Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur te filmiki na you tube 03.02.07, 01:11 to kompletne dno i po co je reklamować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBol Chłam i dno, inteligencja autora -100. IP: *.as.kn.pl 03.02.07, 02:33 Dziwi mnie, że GW pisze o takim badziewiu. To ma być humor? Bluzgi o rodzicach Pudziana? Chciałbym, żeby palant który produkuje te gnioty stanął oko w oko z Pudzianowskim. Inne filmy równie beznadziejne. Przerażające jest to, że niektórym się podoba. Pokolenie kretyńskiego "Jackass"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srac na polske w polsce kosciol by zamknal utube IP: *.hsd1.or.comcast.net 04.02.07, 06:16 wyobrazcie sobie service utube w polsce, przeciez czarni rydzyk, pisowcy lpr i inne konskie ryje sadzili by o obraze uczuc i utube by zniknelo. a tak mozecie mlaskac jezorami debile z prlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trotylda Coś nie tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:32 Ta informacja nie zasługuje na pierwszą stronę gazety.pl. Czasem odnoszę wrażenie, że pod nieobecność dorosłych portalem zarządzają gimazjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makaveli Prawdziwy Panek, to Marcin P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 17:53 Witam! Chcę was wszystkich uświadomić, że Panek nie jest postacią tajemniczą przynajmniej dla ludzi z mojego miasta - Witnicy. Wiel z Was myślało zapewne, że to postać fikcyjna, ale muszę was zdziwić. Panek, to Marcin P. z miasta Witnicy koło Gorzowa Wielkopolskiego. Pierwsza strona (m-jak-masa.kom.pl) byłą poświęcona jemu jak również pierwsze filmiki. Jeśli chcecie poczytać o prawdziwym Panku, to wejdzcie na: www.devilpage-makaveli.neostrada.pl/panek.txt Profile Panka na ePulsie: Marcin-ekk i Gatsu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D:D panek IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.07, 18:44 ahaha, panek to jest gosc, chodzi kolo mnie do szkoly i niezle z niego ciacho. trzeba znac panka zeby sie z tego smiac Odpowiedz Link Zgłoś