Dodaj do ulubionych

Method Man w marcu w stolicy

IP: *.orange.pl 08.02.07, 11:52
fresh to najgorszy klub, szkoda ze to akurat tam
Obserwuj wątek
    • Gość: Bomberto Re: Method Man w marcu w stolicy IP: 62.233.204.* 08.02.07, 13:13
      10 lat temu dalbym wszystko zeby sie tam znalezc ale teraz ta informacja nie
      zrobila na mnie zadnego wrazenia , czlowiek sie starzeje
      • Gość: Odgrzewane Re: Method Man w marcu w stolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 13:15
        Rob Swift tez był ciekawy, z tym, że jakies 10 lat temu. Genialni turntablisci
        to będą 24 lutego w Poznaniu...
        • tiresias [...] 08.02.07, 13:57
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pero Re: Method Man w marcu w stolicy IP: *.chello.pl 08.02.07, 14:51
      Dokładnie dlaczego w takim kiepskim małym obskurnym klubie jak fresh!!?! Koncert
      Method'a powinien odbyć się w stodole bilety napewno by sie sprzedały bo
      zjechała by cała polska.

Eh kiepska organizacja - bedziemy gnic w klubie dla wieśniaków.

Ale człowiekiem sie jaram od lat myyystrz ;-)
      • Gość: BALL widzę .. nieźle nieźle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:09
        Każdy ma jakiś Talent :D
        Pozdrawiam!
    • Gość: enace_aai Re: Method Man w marcu w stolicy IP: 192.193.245.* 08.02.07, 17:05
      hmmm....a czy to ważne gdzie bedzie ten koncert?! stary...dla mnie noglby sie
      nawet odbyc pod mostem, to jest method man, ide na jego koncert a nie na
      impreze do klubu w ktorym wazne jest to jaki to klub jest, abstrachujac od tego
      ze do fresh'a nie mam nic do zarzucenia, moze z wyjatkiem tego ze mogloby to
      byc troszeczke wiekrze....to jest bynajmniej moje zdanie, pozdrawiam
      • Gość: enace_aai [...] IP: 192.193.245.* 08.02.07, 17:09
    • Gość: karol RAP IS CRAP IP: 195.117.18.* 08.02.07, 17:14
      tez mi atrakcja....
      • Gość: rymoholik [...] IP: *.acn.waw.pl 08.02.07, 19:46
    • wugambino Method Man w marcu w stolicy 09.02.07, 10:04
      Widze ze niektórzy siedza za krótko w hh by docenić format artysty.
      Wu-Tang Clan Ain't Nothing Ta Fuck Wit'
      • Gość: afro23 Re: Method Man w marcu w stolicy IP: *.chello.pl 11.02.07, 17:15
        MEFFF w polsce ludzie masakra, to bedzie najlepszy koncert w moim zyciu,
        czekalem na ten koncert od kiedy uslyszalem MISTRZA pierwszy rym!!! Jestem tak
        szczesliwy ze masakra. Pozdro FANOM :) Musimy pokazac, ze na Mistrza czekalismy
        na mase!!!
    • Gość: kijek Method Man w marcu w stolicy IP: *.chello.pl 13.02.07, 13:28
      to fakt ze miejsce nie najlepsze, ale juz wole fresh niz stodole, ktora jest
      wielka i mr meth by sie rozmyl, a tak to podejrzewam ze bedzie dobrze tylko
      bedzie pelno dzieciarni...srednia wieku 15-18 lat :/ ale i tak tam bede!!
    • Gość: johnny blaze Method Man w marcu w stolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 12:25
      METH IZ MA MAADAFAKIN NIGGA!! I LUUV DEEZ MEN. RESPECT
    • Gość: GhettoStar Method Man w marcu w stolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 15:17
      Kurcze... chciałabym pojechac na jego koncert :( jojoj ale to
      nierealne.......................................... :(:( pozdrówka i miłej
      zabawy....
    • Gość: Qubek Method Man w marcu w stolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 22:15
      Wreszcie udalo mi sie kupic bilety na niedzielny koncert Method Mana w
      www.lasenza.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka