Dodaj do ulubionych

Britney Spears jest łysa

• Gość: briks Britney Spears jest łysa IP: *.asternet.pl 19.02.07, 09:50
      Lepiej być łysym niż obawiać się, że wiatr zwieje doklejoną czuprynę.:)zwłaszcza
      podczas wygibasów na koncertach...
    • lestek35 Britney Spears jest łysa 19.02.07, 12:42
      Ale sensacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale debilna
      informacja; co ona obchodzi przeciętnego Kowalskiego???!!!!!!!!
    • Gość: co.ty.powiesz A kto to jest ta Britney Spears??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:59
      Napisali że łysa - OK. Ale kto to taki, to już nie. Nie wiem więc, czy to
      modelka, piosenkarka, aktorka, a może matematyczka czy kelnerka? I dlaczego ona
      jest taka ważna, że trzeba koniecznie pisać, że jest, czy też nie jest łysa???
    • maajaa1 Re: Britney Spears jest łysa 19.02.07, 15:38
      jest mi szkoda tej kobiety. robi się sensację z tego, że jest słaba. każdy ma
      prawo zdecydować się na taki krok i mieć dosyć tego, że jest się ciągle
      dotykanym przez OBCYCH ludzi.
      to, że ktoś ją zna z TV, nie znaczy, że ona go też.
      przykro mi, że głupio się zachowywała, dokonywała głupich wyborów, ateraz świat
      się z niej nabija.

tyle.
    • Gość: opinia Żal mi jej :( IP: 195.205.190.* 19.02.07, 15:39
      Serio. Jakiej by muzyki nie tworzyła, kim by nie była, nie radzi sobie w życiu,
      i najwyraźniej jest naprawdę nieszczęśliwa. Sława ją zgubiła. Dziewczyna za
      szybko zdobyła wszystko i nie wie jak żyć. Nie ma nikogo. To równia pochyła.
      Niestety, jeżeli nie znajdzie się szybko ktoś kto jej pomoże, i komu zaufa, to
      wypali się całkiem... Żal mi tego człowieka.
      • Gość: co.ty.powiesz To już przesada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:58
        Gość portalu: opinia napisał(a):

> Żal mi tego człowieka.
        Człowieka??? To brzmi zbyt dumnie...
    • Gość: opinia Komentujący to idioci... IP: 195.205.190.* 19.02.07, 15:45
      ... nie wszyscy, ale większość. Wypowiadają się o jej intelekcie i osobowości, a
      nikt z nią słowa nie zamienił. Albo wyrabiają sobie zdanie na brukowcach albo
      powtarzają utarte opinie - w obu przypadkach są idiotami. Mądry człowiek nie
      ocenia osoby, której nie zna...
      Idioci - zamiast jeździć po Britney popatrzcie na siebie...inteligenci od
      siedmiu boleści.
    • Gość: Pipkin Britney Spears jest łysa IP: *.hstl2.put.poznan.pl 19.02.07, 18:11
      Juz Katarzyna Figura wygladała lepiej w fysinie nie ona.smiech normalnie nic
      tylko smiac sie :)
    • Gość: mi Britney Spears jest łysa IP: *.acn.waw.pl 19.02.07, 18:38
      Bardzo szybko z seksownego kociaka przeistoczyła sie w rozlazłą krowę. Teraz
      tylko jakiś wyrazisty model może ją ponownie przywrocic na tapetę. Wymyśliła
      zgolenie sie łyso... może zaskutkuje??
    • Gość: staniszan@wp.pl Britney Spears jest łysa IP: 217.116.110.* 19.02.07, 20:23
      a kogo to obchodzi ?..jak chce to może sobie obciąć ucho ale i tak nie dorówna
      Van G... żenujące , że w ogóle porusza się takie durne tematy.
    • Gość: niewiem dlaczego t Re: Britney Spears jest łysa IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.02.07, 11:03
    • Gość: your.saviour Britney Spears jest łysa IP: 213.199.214.* 20.02.07, 18:20
      trzeba jej przyznać - ma kształtną czaszkę xD ale i tak wygląda jak osiem
      nieszczęść,, ciekawe kto ją namówił do tego.. Paris? chociaż prawdopodobne że
      sama wpadła na tak durny pomysł... nmp
    • Gość: madzik Britney Spears jest łysa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:47
      dużo lepiej wyglądała z włosami, a teraz...
    • Gość: michał kielce Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:11
      Przeciez ona wyglada jak potwór - szkoda dziewczyny bo była naprawde fajna i
      teraz widac co pieniadze potrafia zrobic z człowieka - pozdrowiena dla fanów
      Britney :((
    • Gość: placec ziemnaiczny Britney Spears jest łysa IP: *.elb.vectranet.pl 22.02.07, 16:57
      juz moj placek ziemnaiczny ktorego jem bardziej samcznie wyglada od niej :):):):):)
    • Gość: klaudusia Britney Spears jest łysa IP: *.foke.pl 23.02.07, 20:19
      Moim zdaniem Britney wygladała ładnie w tamtych wlosach ... zawsze zadroscoiłam
      jej włosów ! Nie kumam jej .... tak poprostu sobie ścieła?!?!?!?! musiał byc
      jakiś powód może przegrała jakiś zakład i nie chce sie do tego przyznac... no
      cóż mam wile teori..... Kto woli tamtą Britney? ohh...
    • Gość: skazula Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:14
      ...a ja myślałam że ona jest normalna...phi...
    • Gość: patensik Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:26
      ofu jak ona wyglada!!! hahahaha
    • Gość: harry Britney Spears jest łysa IP: *.tktelekom.pl 27.02.07, 12:58
      Gdyby sie nie sprzedawała jak reszta tych popowych...pustoglowych laleczek nie
      miala by takiego problemu.latala i pokazywala sie na wpol gola wiec niech ma
      sama do siebie pretensje a nie do napalonych facetow.a propo jej nowa fryzura
      jest calkim znosna przynajmniej nie uosabia teraz soba tlenionej pop
      blondyneczki.....
    • Gość: aga Britney Spears jest łysa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 14:05
      wyglada jak gej
    • Gość: adreea Britney Spears jest łysa IP: 80.51.28.* 13.03.07, 16:54
      wyglada jak wielkie wielkanocne jajo.tylko czekać na króliczka!!!:)
    • Gość: aleksandra98 Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 13:14
      ja uwazam ze ona ogoliła sie na łyso bo chce miec spokuj i chyba nie chce sie
      podobac moze mysli ze jezeli bedzie brzydka to nikt nie bedzie chciał na nia
      patrzec i ze bedzie miała spokuj z adoratorami tak mi sie wydaje;/
    • Gość: Mari Re: Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 09:22
      Lubie Britney ale zaczyna jej odwalać łysa palma
    • Gość: gwiazdafotka Re: Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 02:32
      gwiazda na fotka.pl za free! sprawdź
      http//gwiazdafotka.republika.pl/

PROGRAMY I PORADNIKI DO FOTKA.PL

tylko na gwiazdafotka.republika.pl/

Strona powstała specjalnie dla Was, byście mogli korzystać z
      programów i poradników do fotki. Tutaj zawsze wszystko znajdziecie,
      czego potrzebujecie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka