Gość: briks Britney Spears jest łysa IP: *.asternet.pl 19.02.07, 09:50 Lepiej być łysym niż obawiać się, że wiatr zwieje doklejoną czuprynę.:)zwłaszcza podczas wygibasów na koncertach... Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Britney Spears jest łysa 19.02.07, 12:42 Ale sensacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale debilna informacja; co ona obchodzi przeciętnego Kowalskiego???!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co.ty.powiesz A kto to jest ta Britney Spears??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:59 Napisali że łysa - OK. Ale kto to taki, to już nie. Nie wiem więc, czy to modelka, piosenkarka, aktorka, a może matematyczka czy kelnerka? I dlaczego ona jest taka ważna, że trzeba koniecznie pisać, że jest, czy też nie jest łysa??? Odpowiedz Link Zgłoś
maajaa1 Re: Britney Spears jest łysa 19.02.07, 15:38 jest mi szkoda tej kobiety. robi się sensację z tego, że jest słaba. każdy ma prawo zdecydować się na taki krok i mieć dosyć tego, że jest się ciągle dotykanym przez OBCYCH ludzi. to, że ktoś ją zna z TV, nie znaczy, że ona go też. przykro mi, że głupio się zachowywała, dokonywała głupich wyborów, ateraz świat się z niej nabija. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia Żal mi jej :( IP: 195.205.190.* 19.02.07, 15:39 Serio. Jakiej by muzyki nie tworzyła, kim by nie była, nie radzi sobie w życiu, i najwyraźniej jest naprawdę nieszczęśliwa. Sława ją zgubiła. Dziewczyna za szybko zdobyła wszystko i nie wie jak żyć. Nie ma nikogo. To równia pochyła. Niestety, jeżeli nie znajdzie się szybko ktoś kto jej pomoże, i komu zaufa, to wypali się całkiem... Żal mi tego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co.ty.powiesz To już przesada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:58 Gość portalu: opinia napisał(a): > Żal mi tego człowieka. Człowieka??? To brzmi zbyt dumnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia Komentujący to idioci... IP: 195.205.190.* 19.02.07, 15:45 ... nie wszyscy, ale większość. Wypowiadają się o jej intelekcie i osobowości, a nikt z nią słowa nie zamienił. Albo wyrabiają sobie zdanie na brukowcach albo powtarzają utarte opinie - w obu przypadkach są idiotami. Mądry człowiek nie ocenia osoby, której nie zna... Idioci - zamiast jeździć po Britney popatrzcie na siebie...inteligenci od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipkin Britney Spears jest łysa IP: *.hstl2.put.poznan.pl 19.02.07, 18:11 Juz Katarzyna Figura wygladała lepiej w fysinie nie ona.smiech normalnie nic tylko smiac sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Britney Spears jest łysa IP: *.acn.waw.pl 19.02.07, 18:38 Bardzo szybko z seksownego kociaka przeistoczyła sie w rozlazłą krowę. Teraz tylko jakiś wyrazisty model może ją ponownie przywrocic na tapetę. Wymyśliła zgolenie sie łyso... może zaskutkuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staniszan@wp.pl Britney Spears jest łysa IP: 217.116.110.* 19.02.07, 20:23 a kogo to obchodzi ?..jak chce to może sobie obciąć ucho ale i tak nie dorówna Van G... żenujące , że w ogóle porusza się takie durne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiem dlaczego t Re: Britney Spears jest łysa IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.02.07, 11:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: your.saviour Britney Spears jest łysa IP: 213.199.214.* 20.02.07, 18:20 trzeba jej przyznać - ma kształtną czaszkę xD ale i tak wygląda jak osiem nieszczęść,, ciekawe kto ją namówił do tego.. Paris? chociaż prawdopodobne że sama wpadła na tak durny pomysł... nmp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Britney Spears jest łysa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:47 dużo lepiej wyglądała z włosami, a teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał kielce Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:11 Przeciez ona wyglada jak potwór - szkoda dziewczyny bo była naprawde fajna i teraz widac co pieniadze potrafia zrobic z człowieka - pozdrowiena dla fanów Britney :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placec ziemnaiczny Britney Spears jest łysa IP: *.elb.vectranet.pl 22.02.07, 16:57 juz moj placek ziemnaiczny ktorego jem bardziej samcznie wyglada od niej :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudusia Britney Spears jest łysa IP: *.foke.pl 23.02.07, 20:19 Moim zdaniem Britney wygladała ładnie w tamtych wlosach ... zawsze zadroscoiłam jej włosów ! Nie kumam jej .... tak poprostu sobie ścieła?!?!?!?! musiał byc jakiś powód może przegrała jakiś zakład i nie chce sie do tego przyznac... no cóż mam wile teori..... Kto woli tamtą Britney? ohh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skazula Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:14 ...a ja myślałam że ona jest normalna...phi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patensik Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:26 ofu jak ona wyglada!!! hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Britney Spears jest łysa IP: *.tktelekom.pl 27.02.07, 12:58 Gdyby sie nie sprzedawała jak reszta tych popowych...pustoglowych laleczek nie miala by takiego problemu.latala i pokazywala sie na wpol gola wiec niech ma sama do siebie pretensje a nie do napalonych facetow.a propo jej nowa fryzura jest calkim znosna przynajmniej nie uosabia teraz soba tlenionej pop blondyneczki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Britney Spears jest łysa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 14:05 wyglada jak gej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adreea Britney Spears jest łysa IP: 80.51.28.* 13.03.07, 16:54 wyglada jak wielkie wielkanocne jajo.tylko czekać na króliczka!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra98 Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 13:14 ja uwazam ze ona ogoliła sie na łyso bo chce miec spokuj i chyba nie chce sie podobac moze mysli ze jezeli bedzie brzydka to nikt nie bedzie chciał na nia patrzec i ze bedzie miała spokuj z adoratorami tak mi sie wydaje;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mari Re: Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 09:22 Lubie Britney ale zaczyna jej odwalać łysa palma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdafotka Re: Britney Spears jest łysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 02:32 gwiazda na fotka.pl za free! sprawdź http//gwiazdafotka.republika.pl/ PROGRAMY I PORADNIKI DO FOTKA.PL tylko na gwiazdafotka.republika.pl/ Strona powstała specjalnie dla Was, byście mogli korzystać z programów i poradników do fotki. Tutaj zawsze wszystko znajdziecie, czego potrzebujecie! Odpowiedz Link Zgłoś