Gość: obojetny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:30 Franek Kucała i Maryśka Polakowa też! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mpp Foremniak i Maserak są parą? A kim oni są? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:36 Co to za jedni? Wyrzuciłem TV z domu, wię nie wiem... Jacys politycy, sportowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
poker1 Re: Foremniak i Maserak są parą? A kim oni są? 21.02.07, 11:43 troche tylko jej dzieci szkoda, jak patrzą w gazetę i widzą mamę ale nie z tatą tylko z jakimś młodym wujkiem od tańców z telewizora Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Foremniak i Maserak są parą? A kim oni są? 21.02.07, 22:18 ciekawe jak długo to potrwa (o ile to prawda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srpnov Jakby mnie to interesowało, czytałbym "Rewię" IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 13:13 Gazeta mogłaby sobie odpuścić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal.dek Re: Foremniak i Maserak są parą? A kim oni są? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:44 Gazeta pikuje w dół jak Stukas , tyle że bez szans na powrót do pozycji horyzontalnej ....ale się narobiło , Michnik pije ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebok Re: Foremniak i Maserak są parą? A kim oni są? IP: *.chello.pl 21.02.07, 12:18 Jak już się dowiesz czym się różni portal od gazety, wtedy komentuj. Albo lepiej też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Jak długo to potrwa? IP: 212.75.114.* 21.02.07, 12:02 Krótko. Trzeba być niewyżytą czterdziechą, aby kosztem rodziny parzyć się jak s z jakimś szczylem. Oczywiście to on ją zostawi, gdy uzna, że nie jest mu już do niczego potrzebna. Zostanie samotna zaspokojona łykajaca prochy i z worami pod oczami czterdziecha. Zresztą kim ona jest? Anne Nicole Smith 2 ? Paragwiazdorstwo to nowe polskie zjawisko. Mówią, że na bezrybiu i rak rybą. Zresztą... Kogo to tak naprawdę obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Jak długo to potrwa? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.07, 05:08 na wlasnym przyladzie prorokujesz jej przyszlosc, a co do Anne nicole smith to chyba nie najlepsze porownanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darciatko Re: Jak długo to potrwa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 07:49 Dobre! Mocne! W sumie: Jej życie, jej sprawa. Może powinna posłuchać tego: www.radiomaryja.pl/query.php?__a=1&__r=M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ante Re: Foremniak i Maserak są parą? A kim oni są? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 23:55 www.google.pl buroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiony Foremniak i Maserak są parą? IP: *.um.wroc.pl 21.02.07, 11:43 być nie może, a myślałem że Polakowa rozstała się z Kucałą po tym jak zobaczyła go w namiętnym uścisku z Marszewską! ma charakter kobieta ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... niesamowite IP: *.zwm.punkt.pl 21.02.07, 12:16 Kurde a 17- latka z bloku obok ma chyba nowego faceta hmmm nawet nie wiem którego w tym roku ale napewno ma numerek naście...... i dlaczego nikt o tym nie pisze???? ....................... Foremniak może i jest nie wyżyta i może potrzebuje młodego wysportowanego........ tancerza Takie to ciekawe??? Ciekawe po ile wy znacie 40-stek którym odbiło i zostawiły rodziny dla innych np. młodszych "kochanków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachmaninow Foremniak i Maserak są parą? IP: *.chello.pl 21.02.07, 12:27 już samo stwierdzenie, że ktoś rozmawiał z 'faktem' jest podejrzane. ba! samo słowo 'fakt' jest już jakimś rodzajem przekłamania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Foremniak i Maserak są parą? IP: *.acn.waw.pl 21.02.07, 12:32 a ja widzialem ich razem w zlotych tarasach!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ale nie zmieszana...? 22.02.07, 09:22 Odpowiadasz na : Gość portalu: wstrząśnięta napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Foremniak i Maserak są parą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:21 Dziećmi niech się zajmie, tymi, co jest dla nich rodziną zastępczą.Zawsze twierdzi, że rodzina jest najważniejsza....a dzieci chodzą samopas ...i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony To juz facet z baba nie moze... ? IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.07, 16:36 To juz facet z baba nie moze... ? Odpowiedz Link Zgłoś
pindoll Foremniak i Maserak są parą? 21.02.07, 16:54 co raz widuje ich razem w samochodzie maseraka. A kryją sie z tym faktycznie, Foremniak to sie wręcz obsunęła niżej w fotelu jak im zajrzałem niechcący do środka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: oba pasztety, pasują do siebie nawet :) IP: *.chello.pl 21.02.07, 18:36 ona to pasztetówka bez cycków, taki babochłop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alter_Egon Re: oba pasztety, pasują do siebie nawet :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:20 Spojrz w lustro. Na temat Maseraka nie bede sie wypowiadal, natomiast M. Foremniak wedlug mnie jest niezwykle pociagajaca i sam chetnie bylbym "sprawca" rozbicia jej malzenstwa. I kobieta ma racje mowiac, ze nigdy nie wiadomo w co przerodzi sie iskra. Odpowiedz Link Zgłoś
ms473 Zazdroszczę wam, panowie 22.02.07, 09:30 Wy to musicie być obaj zabójczo przystojni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyrafa Co mlody, to mlody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:13 Foremna rura, po prostu potrzebuje mlodego, zwinnego popychacza ! Jak jej dupa obwisnie (juz wkrotce), to se Masralek poszuka innej. No i tak to juz jest, zadna sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Foremniak i Maserak są parą? IP: *.236.spine.pl 21.02.07, 19:56 i bardzo dobrze ze sa para zycze Im duzo duzo szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janq Gazeta.pl shcodzi na psy! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.02.07, 20:09 Do tej pory myślałem, że gazeta.pl jest ambitniejszym portalem. Jak można powoływać się na Fakt ?? No bez jaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozOff "Nic mnie to nie obchodzi" ale czytają.... IP: *.fdk.airbites.pl 21.02.07, 20:31 ależ jesteście obłudni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: "Nic mnie to nie obchodzi" ale czytają.... IP: 62.111.194.* 21.02.07, 20:45 nie w tym rzecz. "nic mnie to nie obchodzi" oznacza tylko, że to dorosli ludzie i nich sobie układają życie jak chcą. Przeczytać można, jak każdą ciekawostke towarzyską. Ale przejmować się? To ich sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
ms473 Re: "Nic mnie to nie obchodzi" ale czytają.... 22.02.07, 10:27 A ktoś kazał się przejmować? Przecież ten artykulik nie miał wywołać u nikogo wstrząsu psychicznego, więc nie trzeba po kolei zgłaszać, że z równowagą emocjonalną jest wszystko w porządku. Pojawia się towarzyska ploteczka, tłumek najpierw czyta z wypiekami na twarzach, a potem zamienia się w prześmiewców i pisze, że nic ich to nie obchodzi i że są tak niebotycznie ponad to, i że gazeta na psy w ogóle schodzi. A potem jeszcze przyłącza się grupka buraków z najbardziej chamskimi tekstami na temat opisywanych osób. I mamy komplet. Rokendrol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuzyn Prezesa Babcia Koziarska i dziadek Krowiak tez sa para!!! IP: *.server.ntli.net 21.02.07, 21:38 Foremniak i Maserak - a kim oni sa? Co to za informacja o jakiejs podstarzalej lasce, ktora szuka minionego czasu i (ze przywolam b. prezesa Polleny-Ewy w Odzi - uklony!!!) "utanecznionym" lowelasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanianka Re: Foremniak i Maserak są parą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 22:12 Powinna się wstydzić - ma dzieci i jak one zostana wychowane . Mąż powinien zrobić wszystko zeby odebrano jej prawa rodzicielskie bo na to zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Poznanianka, wygłupiłaś się 21.02.07, 22:29 Ten jej mąż, Waldemar Dziki - reżyser i producent, który "powinien zrobić wszystko", porzucił dla niej swoją żonę Darie Trafankowską. I to chyba nie Ty powinnać sie martwić ich dzieśmi, odbierać prawa rodzicielskie (oczywiście dla ich dobra!), wyrokować kto tu na co zasługuje i czego powinien sie wstydzić... No cóż, w Krainie Kwitnącego Moheru taka parafiańszczyzna jak Twoja nie dziwi... Foremniak do końca życia będzie wspominać swój szalony romans z młodym głuptasem, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Do końca życia będzie wspominać pielgrzymkę do 22.02.07, 09:26 Torunia... wirusx napisał: > Ten jej mąż, Waldemar Dziki - reżyser i producent, który "powinien zrobić > wszystko", porzucił dla niej swoją żonę Darie Trafankowską. > I to chyba nie Ty powinnać sie martwić ich dzieśmi, odbierać prawa > rodzicielskie (oczywiście dla ich dobra!), wyrokować kto tu na co zasługuje i > czego powinien sie wstydzić... > No cóż, w Krainie Kwitnącego Moheru taka parafiańszczyzna jak Twoja nie dziwi.. > . > Foremniak do końca życia będzie wspominać swój szalony romans z młodym > głuptasem, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa Re: Poznanianka, wygłupiłaś się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:29 te, jasnie oswiecony! Czytalam kiedys wywiad z Trafankowska, w ktorym jasno powiedziala, ze rozstala sie z Dzikim-mezem zanim ten "polaczyl sie" z Foremniak....Zatem nie badz taki do przodu i nie uzywaj sformulowania "parafianszczyzna" z tak lekko i z "polotem", bo jak widzisz - kazdego mozna zagiac i zlapac na niedoinformowaniu...:] Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Te, żyrafa 24.02.07, 23:03 naprawdę czytałaś?! I sie poinformowałaś? No to dalej wierz w to, co ludzie wygadują w "wywiadach" dla pisemek obrazkowych, które Ty "czytasz", wkuwasz na pamieć i potem zaginasz... Ech, te forumowe intelektualistki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: Mądra kobieta. Wreszcie ma ładnego chłopa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 00:29 ładny???!!!!wybzczcie,ale to pasztecior!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Jak można posuwać taką starą dupę? IP: *.kolornet.pl 22.02.07, 04:04 chyba że robi to dla kasy, ale i tak się poniża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek20000 Re: Jak można posuwać taką starą dupę? IP: *.c156.petrotel.pl 22.02.07, 05:57 to wszystko wina PO..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa blada Re: Foremniak i Maserak są parą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 07:57 Co za idiota daje takie informacje , czy nie ma wazniejszych Sensacja za dwa grosze Chyba Gazeta juz schodzi na psy Szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ms473 Re: Foremniak i Maserak są parą? 22.02.07, 10:05 Gość portalu: dupa blada napisał(a): > Co za idiota daje takie informacje , czy nie ma wazniejszych Sensacja za dwa > grosze Chyba Gazeta juz schodzi na psy Szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Są ważniejsze. W innych działach. Nikt nikomu nie każe wchodzić do działu "Deser" i czytać o pani Małgosi i panu Rafale. A jak już ktoś przeczytał, to nie ma powodu się wściekać na GW, bo nikt tego czytać nie kazał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muraff Foremniak i Maserak są parą? IP: 80.54.232.* 22.02.07, 08:21 ale sensacja chcą to są razem po co to hallo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kucała z Polakową ?? IP: 81.219.10.* 22.02.07, 09:27 No coś ty, Kucała to ma dzieciaka z Kowalską tą od serwetek. Polakówna by nie poszła na taki układ. To chyba jakieś przekłamanie dziennikarza z " Sołeckiej ". W Końcu ten Kucała to nie Bond, tylko traktorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haakju dolewak i pucemba tez sa para ? IP: *.bchsia.telus.net 22.02.07, 09:58 65 letnia Patrycja Dolewak i 22 letni Franciszek Pucemba podali do wiadomosci ze sa ze soba. "...Nie zastanawiam sie wcale ile to potrwa , moze nawet do rana " powiedziala Dolewak naszemu reporterowi . "Bardzo kocham mamuski kasiorke " mial powiedziec Pucemba przed paroma dniami. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Foremniak i Maserak są parą? 22.02.07, 10:10 Czyli jak facet w średnim wieku podrywa młodszą panienkę, to jest estetyczne i ok. Ale jak dojrzała kobieta znajdzie o wiele młodszego partnera, to sodoma i gomora? Czy my jeszcze jesteśmy w XIX wieku? Chciałabym w wieku 40 lat tak dobrze wyglądać żeby jakiś dwudziestolatek się na mnie połakomił. Odpowiedz Link Zgłoś
femme-fatale Re: Foremniak i Maserak są parą? 22.02.07, 15:16 Maserak mieszka w sąsiedniej do mojej kamienicy i dość często widzę wchodzącą tam panią Foremniak (i działo się tak na dłuugo zanim zaczął się sławetny "Taniec"). Nie wiem tylko dlaczego jest to aż takie ekscytujące. Nie oni pierwsi i nie ostatni Odpowiedz Link Zgłoś