Gość: faq od Colargola wara!!!! IP: *.216.146.194.generacja.pl 13.03.07, 20:43 to jest prawdziwa osobowosc :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
flora1948 Jak kukła 13.03.07, 20:53 Nudna jest prowadząca Kasia Skrzynecka.Porusza się jak tańcząca kukła. Plecy ściagnięte jakby z tyłu przywiązany miała kołek;przebiera w miejscu nogami;ramiona sztywne ,kiwające się raz w prawo, a raz w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Czy kto zna foremne Mroczki??? 13.03.07, 21:39 "jednakże nie są to osobowości na miarę Małgorzaty Foremniak czy braci Mroczków" A to co za "osobowości"??? Żyję nieco na tym świecie, a jeszcze ani razu nie słyszałam o żadnych Mroczkach. O braciach Rojek tak, ale to było dawno temu. O różnych Małgorzatach również słyszała, ale Foremniak??? Chyba że wyszła za mąż i zmnieniła nazwisko... Boże, skąd te gazetowe dziennikarzyny biorą tych "idoli"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zx Jesteście ś_m_i_e_s_z_n_i IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.07, 21:55 Jesteście wszyscy śmieszni, bo krytykujecie program i osoby w nim występujące - a to znaczy, że oglądacie toto i znacie tych występujących "artystów". Strzał w stopę, mes dammes et monsieurs! Ja tego nie oglądam, a Mroczków nie znam. Najlepszą metodą postępowania z badziewiem jest jego olanie. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Kto??? 13.03.07, 22:35 Gość portalu: Zx napisał(a): > Jesteście wszyscy śmieszni, bo krytykujecie program i osoby w nim > występujące - > a to znaczy, że oglądacie toto i znacie tych występujących "artystów". Hmmm... Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem mój post, to domyśliłbyś się bez trudnu, że ja nie oglądam tego badziewia. Gdybym oglądała, to wiedziałabym, kto to Mroczki, a kto Foremnik. Mnie dziwi tylko, że GW podaje, iż są to wybitni artyści, a ja nic nie słyszałam o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emoyt Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: 80.51.226.* 13.03.07, 21:59 bracia Mroczkowie hahahaha pożal się Boże gwiazdeczki wylansowane przez jeden marny serial, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes 13.03.07, 22:05 Jak słyszę, że nie są to gwiazdy na miarę Mroczków, to mi się śmiać chce. Mroczkowie gwiazdami? O Ivanie pisze się, że jest gwiazdą jednej piosenki, a może o Mroczkach wypadałoby powiedzieć to samo? A może jeszcze bardziej to zaakcentować, bo Ivan ma więcej przebojów, reprezentował Polskę na Eurowizji. Aha Bartek Obuchowicz zagrał nawet w filmie, a Mroczkowie tylko w tasiemcu. Kasia Cichopek taka gwiazda, że też gra w telenoweli. Dla mnie ta edycja jest jedną z ciekawszych, bo pierwszy raz nie ma nikogo z "M jak miłość", bo to już zaczynało być nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kskskss Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: *.bredband.comhem.se 13.03.07, 22:09 Nie mam pojecia jakim cudem Mroczki to gwiazdy....chyba kogos zamroczylo....lub ma pomrocznosc jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jest .. 13.03.07, 22:31 O Jezu! Mroczki osobowościami! Obecna edycja jest słaba, ale może sie rozkręci. Poprzednia też się kiepsko zapowiadała. Ale gwiazd faktycznie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jest .. IP: *.acn.waw.pl 13.03.07, 23:15 A w czym te dwa drewniane bliźniaki (mroczki) są lepsze od Obuchowicza? Śmiałbym zaryzykować stwierdzenie, ze mu do piet nie dorastają.. Według jakich kategorii autor klasyfikuje ludzi..? Tak jak ta pańcia w telewizji jakiejśtam co omawiając Brada (D) Pitt'a mówi Brata (T!) Pitt'a? I ma się wyraźnie za lepszą, bo to ona go obgaduje!!! Nawet bidulce do głowy nie przyjdzie, ze najpierw powinna pokazać siebie , kto zacz, a potem ewentualnie... Ale szkoda język strzępić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tx Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jest .. IP: *.chello.pl 14.03.07, 00:25 na miarę braci mroczków????!!!!buuuuuuaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa!!!!! Dobre sobie!A właściwie żałosne!Jak cały ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 01:29 Może nie chodzi o osobowości a osobliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikary Re: POST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 06:56 MAMY WIELKI POST I ZAKAZ TAŃCÓW. WSTYD I GRZECH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapłan Wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 06:53 Organizatorzy tańca powinni się wstydzić mają grzech ciężki emitując w TVN taniec w wielkim poście , jesteśmy krajem katolickim i mamy zakaz "zabaw chucznych nie urządzać" az do świąt wielkanocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 07:28 podpisuję się. o-so-bo-woś-ci nie równa się mrocz-ko-wie. a kto to jest? i co przez to sobą reprezentuje? trzygłowy smok?;p Odpowiedz Link Zgłoś
jelena86 Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes 14.03.07, 08:14 "w najnowszej edycji brak po prostu prawdziwych gwiazd" "jednakże nie są to osobowości na miarę Małgorzaty Foremniak czy braci Mroczków" "Kasia Tusk jest po prostu zbyt grzeczna" Brakuje wam tandetnych "gwiazd" i ich równie kiepskich skandalików, ot co! Ale po autorze, który Krzysztofa Tyńca kojarzy tylko z Panem Fasolą, więcej spodziewać się nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes 14.03.07, 09:34 Tyńca zawsze pamiętam jako sympatycznego,żywego,spontanicznego kabareciarza,prezentera (biesiad),programow dla dzieci...To jest prawdziwa Gwiazda,ale kto to doceni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokar Bracia Mroczkowie gwiazdami ? IP: *.icpnet.pl 14.03.07, 10:12 Warszawiacy, wy nawet z koziej d... zrobicie gwiazdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Wszyscy oglądają Prison Break na Polsacie! IP: 195.150.68.* 14.03.07, 14:04 Lepsze 1000 razy od tańca z gwizdami Odpowiedz Link Zgłoś
tewie60 Gdzie te gwiazdy ??? 14.03.07, 14:48 Młody Olbrychski - zero wyglądu i zero zabawy, Cerekwicka - niech lepiej chodzi w spodniach i trampkach, Ivan - tak jak występ w Eurovizji - totalnie bezpłciowy, Obuchowicz - sorry - Jaśnie Pan Bartosz - zero zabawy, Tyniec i Majchrzak - strata czasu, Tuskówna - przekonująca jak tatuś w kampanii wyborczej, Omenaa - przygasić światła puścić jakieś gorące rytmy i usunąć partnera - sama zacznie się wreszcie ruszać tak jak potrafi, uwiązana do "ramy" - nawet do Maseraka - nie ma szans, Ania Samusionek - fajna dziewczyna i przynajmniej się dobrze bawi, Ewa Wachowicz - jako jedyna z tego towarzystwa może uchodzić za gwiazdę. I jeszcze Ci zawodowi tancerze - tym razem wyjątkowo kiepski zestaw jak na program rozrywkowy - tylko Maserak, Kamila i Magda wnoszą trochę humoru, reszta zbyt sztywna i sztuczna. Do tego zgrany Urbański, absolutnie przewidywalne jury i mamy powód kiepskiej oglądalności. Co do Bosaka - chyba ktoś sie w ostatniej chwili połapał, że z jegu udziałem: primo - program by sie musiał zaczynać od mszy, secundo - trzeba by rozszerzyć jury o księdza, tertio - na widownię przyszliby wszechpolacy robić zadymę, quatro - byłby zakaz dekoltów i mini na parkiecie, ergo - szkoda czasu i pieniędzy. Do następnej edycji proponuję zapisać kota Pana Premiera, bo jak wiadomo potomstwa Premier nie posiada, a to PIS wygrał wybory i po córach innych opcji należy oddać cesarzowi, co cesarskie - tego wymaga pluralizm w mediach !!! Odpowiedz Link Zgłoś