Dodaj do ulubionych

Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jest ...

• Gość: faq od Colargola wara!!!! IP: *.216.146.194.generacja.pl 13.03.07, 20:43
      to jest prawdziwa osobowosc :PPPPP
    • flora1948 Jak kukła 13.03.07, 20:53
      Nudna jest prowadząca Kasia Skrzynecka.Porusza się jak tańcząca kukła. Plecy
      ściagnięte jakby z tyłu przywiązany miała kołek;przebiera w miejscu
      nogami;ramiona sztywne ,kiwające się raz w prawo, a raz w lewo.
    • co.ty.powiesz Czy kto zna foremne Mroczki??? 13.03.07, 21:39
      "jednakże nie są to osobowości na miarę Małgorzaty Foremniak czy braci Mroczków"

A to co za "osobowości"??? Żyję nieco na tym świecie, a jeszcze ani razu nie
      słyszałam o żadnych Mroczkach. O braciach Rojek tak, ale to było dawno temu. O
      różnych Małgorzatach również słyszała, ale Foremniak??? Chyba że wyszła za mąż
      i zmnieniła nazwisko... Boże, skąd te gazetowe dziennikarzyny biorą
      tych "idoli"???
      • Gość: Zx Jesteście ś_m_i_e_s_z_n_i IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.07, 21:55
        Jesteście wszyscy śmieszni, bo krytykujecie program i osoby w nim występujące -
        a to znaczy, że oglądacie toto i znacie tych występujących "artystów".

Strzał w stopę, mes dammes et monsieurs!

Ja tego nie oglądam, a Mroczków nie znam. Najlepszą metodą postępowania z
        badziewiem jest jego olanie.
        • co.ty.powiesz Kto??? 13.03.07, 22:35
          Gość portalu: Zx napisał(a):

> Jesteście wszyscy śmieszni, bo krytykujecie program i osoby w nim
          > występujące -
          > a to znaczy, że oglądacie toto i znacie tych występujących "artystów".

Hmmm... Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem mój post, to domyśliłbyś się bez
          trudnu, że ja nie oglądam tego badziewia. Gdybym oglądała, to wiedziałabym, kto
          to Mroczki, a kto Foremnik. Mnie dziwi tylko, że GW podaje, iż są to wybitni
          artyści, a ja nic nie słyszałam o nich.
    • Gość: emoyt Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: 80.51.226.* 13.03.07, 21:59
      bracia Mroczkowie hahahaha pożal się Boże gwiazdeczki wylansowane przez jeden
      marny serial, żenada
    • saszenka2 Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes 13.03.07, 22:05
      Jak słyszę, że nie są to gwiazdy na miarę Mroczków, to mi się śmiać chce.
      Mroczkowie gwiazdami? O Ivanie pisze się, że jest gwiazdą jednej piosenki, a
      może o Mroczkach wypadałoby powiedzieć to samo? A może jeszcze bardziej to
      zaakcentować, bo Ivan ma więcej przebojów, reprezentował Polskę na Eurowizji.
      Aha Bartek Obuchowicz zagrał nawet w filmie, a Mroczkowie tylko w tasiemcu.
      Kasia Cichopek taka gwiazda, że też gra w telenoweli. Dla mnie ta edycja jest
      jedną z ciekawszych, bo pierwszy raz nie ma nikogo z "M jak miłość", bo to już
      zaczynało być nudne.
    • Gość: kskskss Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: *.bredband.comhem.se 13.03.07, 22:09
      Nie mam pojecia jakim cudem Mroczki to gwiazdy....chyba kogos zamroczylo....lub
      ma pomrocznosc jasna!
    • wikal Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jest .. 13.03.07, 22:31
      O Jezu! Mroczki osobowościami! Obecna edycja jest słaba, ale może sie rozkręci.
      Poprzednia też się kiepsko zapowiadała. Ale gwiazd faktycznie brakuje.
    • Gość: ja Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jest .. IP: *.acn.waw.pl 13.03.07, 23:15
      A w czym te dwa drewniane bliźniaki (mroczki) są lepsze od Obuchowicza? Śmiałbym
      zaryzykować stwierdzenie, ze mu do piet nie dorastają.. Według jakich kategorii
      autor klasyfikuje ludzi..? Tak jak ta pańcia w telewizji jakiejśtam co omawiając
      Brada (D) Pitt'a mówi Brata (T!) Pitt'a? I ma się wyraźnie za lepszą, bo to ona
      go obgaduje!!! Nawet bidulce do głowy nie przyjdzie, ze najpierw powinna
      pokazać siebie , kto zacz, a potem ewentualnie... Ale szkoda język strzępić.
    • Gość: tx Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jest .. IP: *.chello.pl 14.03.07, 00:25
      na miarę braci mroczków????!!!!buuuuuuaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa!!!!!
      Dobre sobie!A właściwie żałosne!Jak cały ten program.
    • Gość: . Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 01:29
      Może nie chodzi o osobowości a osobliwości?
      • Gość: wikary Re: POST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 06:56
        MAMY WIELKI POST I ZAKAZ TAŃCÓW. WSTYD I GRZECH.
    • Gość: kapłan Wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 06:53
      Organizatorzy tańca powinni się wstydzić mają grzech ciężki emitując w TVN
      taniec w wielkim poście , jesteśmy krajem katolickim i mamy zakaz "zabaw
      chucznych nie urządzać" az do świąt wielkanocnych.
    • Gość: darek Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 07:28
      podpisuję się. o-so-bo-woś-ci nie równa się mrocz-ko-wie. a kto to jest? i co
      przez to sobą reprezentuje? trzygłowy smok?;p
    • jelena86 Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes 14.03.07, 08:14
      "w najnowszej edycji brak po prostu prawdziwych gwiazd"
      "jednakże nie są to osobowości na miarę Małgorzaty Foremniak czy braci Mroczków"
      "Kasia Tusk jest po prostu zbyt grzeczna"

Brakuje wam tandetnych "gwiazd" i ich równie kiepskich skandalików, ot co! Ale
      po autorze, który Krzysztofa Tyńca kojarzy tylko z Panem Fasolą, więcej
      spodziewać się nie można.
      • por1 Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes 14.03.07, 09:34
        Tyńca zawsze pamiętam jako sympatycznego,żywego,spontanicznego
        kabareciarza,prezentera (biesiad),programow dla dzieci...To jest prawdziwa
        Gwiazda,ale kto to doceni?
    • Gość: Pokar Bracia Mroczkowie gwiazdami ? IP: *.icpnet.pl 14.03.07, 10:12
      Warszawiacy, wy nawet z koziej d... zrobicie gwiazdę!
    • Gość: lidka Wszyscy oglądają Prison Break na Polsacie! IP: 195.150.68.* 14.03.07, 14:04
      Lepsze 1000 razy od tańca z gwizdami
    • tewie60 Gdzie te gwiazdy ??? 14.03.07, 14:48
      Młody Olbrychski - zero wyglądu i zero zabawy, Cerekwicka - niech lepiej chodzi
      w spodniach i trampkach, Ivan - tak jak występ w Eurovizji - totalnie
      bezpłciowy, Obuchowicz - sorry - Jaśnie Pan Bartosz - zero zabawy, Tyniec i
      Majchrzak - strata czasu, Tuskówna - przekonująca jak tatuś w kampanii
      wyborczej, Omenaa - przygasić światła puścić jakieś gorące rytmy i usunąć
      partnera - sama zacznie się wreszcie ruszać tak jak potrafi, uwiązana do "ramy"
      - nawet do Maseraka - nie ma szans, Ania Samusionek - fajna dziewczyna i
      przynajmniej się dobrze bawi, Ewa Wachowicz - jako jedyna z tego towarzystwa
      może uchodzić za gwiazdę. I jeszcze Ci zawodowi tancerze - tym razem wyjątkowo
      kiepski zestaw jak na program rozrywkowy - tylko Maserak, Kamila i Magda wnoszą
      trochę humoru, reszta zbyt sztywna i sztuczna. Do tego zgrany Urbański,
      absolutnie przewidywalne jury i mamy powód kiepskiej oglądalności.
      Co do Bosaka - chyba ktoś sie w ostatniej chwili połapał, że z jegu udziałem:
      primo - program by sie musiał zaczynać od mszy, secundo - trzeba by rozszerzyć
      jury o księdza, tertio - na widownię przyszliby wszechpolacy robić zadymę,
      quatro - byłby zakaz dekoltów i mini na parkiecie, ergo - szkoda czasu i pieniędzy.
      Do następnej edycji proponuję zapisać kota Pana Premiera, bo jak wiadomo
      potomstwa Premier nie posiada, a to PIS wygrał wybory i po córach innych opcji
      należy oddać cesarzowi, co cesarskie - tego wymaga pluralizm w mediach !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka