Dodaj do ulubionych

Najdłuższe adresy w sieci

27.03.07, 08:22
fascynujące!
jakie świeże!
macie więcej takich opiniotwórczych wiadomości?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Najdłuższe adresy w sieci IP: *.europe.hp.net 27.03.07, 08:29
      Spokojnie, przeciez to tylko 'deser' i nie o opinie tu chodzi, ale o zabawe...
    • mishuggah Re: Najdłuższe adresy w sieci 27.03.07, 08:31
      To jest DESER ty bezmyślny krytykancie!!!
      • f.lamer Re: Najdłuższe adresy w sieci 27.03.07, 09:14
        > To jest DESER ty bezmyślny krytykancie!!!

jeśli z ciebie taki myśliciel, to powiedz mi czemu portal gazety promuje deser
        przed daniem głównym?
        • Gość: ecot Re: Najdłuższe adresy w sieci IP: *.244.149.234.ostrow2.tnp.PL 27.03.07, 09:40
          ale co jest tym daniem głównym?

kaczka w sosie własnym?!

nie! dziękuję!
          • f.lamer Re: Najdłuższe adresy w sieci 27.03.07, 10:55
            > kaczka w sosie własnym?!
            > nie! dziękuję!

czy ci się to podoba czy nie ma ona większy wpływ na to jak żyjesz, niz
            prowincjusze w Walii.
            chcesz więcej deseru, polecam joe monster
            ale pamiętaj; same słodycze to niezdrowe odżywianie
            szczególnie gdy obiady się olewa
        • femur i tak nie zrozumiesz, krzykaczu... 27.03.07, 16:05
    • Gość: gurk Re: Najdłuższe adresy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 09:06
      primo: adres walijskiej wioski nie dziala, prawdopodobnie autor zrobil literówkę:)
      secundo: byłem tam, jedyna atrakcja jest stacja kolejowa z tabliczka na ktorej
      wypisana jest nazwa miejscowosci, oraz sklep z pamiatkami.
      w sklepie siedzialy znudzone walijskie kobiety i na zyczenie turystow powtarzaly
      w kolko nazwe swojej miejscowosci ku ich uciesze.

pozdrowienia dla adama
      • nienajnieprawdopodobniejszymze Re: Najdłuższe adresy w sieci 27.03.07, 11:17
        Niestety nie mam pewnosci czy mój login jest poprawną konstrukcją, gdyż
        polonistą nie jestem.
    • pavliktoja Najdłuższe adresy w sieci 27.03.07, 15:54
      nie chciałbym tam mieszkać.
      chociaż... :D
    • Gość: pankasztelan Re: Najdłuższe adresy w sieci IP: *.dyn.optonline.net 27.03.07, 19:01
      Ale to jest calkiem ciekawe. Ja wciaz pamietam jak bylem na jednych koloniach,
      to dziewczyny nazwaly swoja grupe "Astrominikleopotopeteczerekiwiczanki".
      Znacie jakies inne dlugie nazwy?:)
      • Gość: Gravel Re: Najdłuższe adresy w sieci IP: *.paisley.ac.uk 27.03.07, 20:45
        Pewnie... "Abrakadabrakonstantynopolitanczykwianeczkitrzy". Zgadnijcie skad to :)
      • uhu_an Re: Najdłuższe adresy w sieci 27.03.07, 21:21
        hmmm. to chyba bylismy na tej samej kolonii, bo tak nazywała sie grupa
        dziewczyn, w ktorej bylam.;)
      • Gość: Artur Re: Najdłuższe adresy w sieci IP: 68.67.6.* 14.04.13, 07:03
        a nie byl to oboz w Funce ? Ja tez tam bylem i pamietam ta nazwe do dzis. Pamietam , ze jedna z dziewczyn miala na imie Patrycja i byla z Paterka :)
      • Gość: Marta Re: Najdłuższe adresy w sieci IP: *.ctn.mops2.co.uk 24.10.13, 16:36
        Chyba bylismy na tych samych koloniach:D Czy to bylo w Zembrzycach?
    • Gość: MM Najdłuższe adresy w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 10:05
      A co ma powiedziec na jeden z najwiekszych kompozytorow muzyki klasycznej Johan Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwustle-gerspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-shönendanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Hautkopft of Ulm? Tez powinien miec swoja domene.
      • kwachowa Stanowczo powinien! 28.03.07, 20:01
      • Gość: człek Re: Najdłuższe adresy w sieci IP: 91.197.91.* 12.02.09, 16:18
        może tak może nie ten gość jest fikcyjny i w rzeczywistości nie
        istniał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka