Dodaj do ulubionych

Jaki samochód dla syna ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 08:58
Chcę mu zrobić niespodziankę w jego 18-ste urodziny . Chłopak jest porządny i
pracowity . Dlatego to musi być coś ekstra . Mam na to przeznaczoną sumę 300
tyś zł . Czy dobrze robię kupując mu samochód ?? Nie rozpieszczam go za
bardzo ?? Acha syn ceni sobie komfort i uwielbia automaty ,ale musi to być
kompromis między komfortem a sportowymi osiągami . Dzięki za rady .
Obserwuj wątek
    • Gość: biedny tatusiek Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:19
      Najlepiej kup mu kolejkę elektryczną, wtedy i Ty się trochę pobawisz.
      (i dłużej nacieszysz synem)
      >Acha syn ceni sobie komfort... (kup jeszcze perski dywan)
      >uwielbia automaty ... (mimo to nie kupuj mu kałacha)

Cennych rad udzieliłem za darmo, mimo doskwierającej mi biedy.
      Ot tak, z dobrego serca.
    • Gość: W8 Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:09
      Jestem zachwyconą tą wzorową ojcowską postawą! Oczywiście, to doskonały pomysł,
      by kupić mu samochód. Na początek myślę, że wystarczy auto za 300 000PLN. Moja
      propozycja to BMW5 lub Audi A6 oczywiście z benzynowym silnikiem i ogrzewaniem
      postojowym, aby nie przeziebił się jak w ziemie stanie samochodem na poboczu i
      będzie integrować sie z przyjaciółką na tylnym fotelu...
    • k_r_m na poczatek malucha 14.08.04, 13:59
      126p nauczy go pokory, szacunku dla innych i ostrozności na drodze oraz paru
      innych rzeczy, a potem to juz możesz kupować mu BMW, nie będzie sie
      przynajmniej wtedy zachowywał jak typowy wypierdek bogatego tatusia
      • Gość: pfan Re: na poczatek malucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 14:03
        moze zamiast kredensa poloneza?

w tym samochodzie juz probowali zrobic cos ala kontrolowana strefa zgniotu, wiec o niebo bezpieczniejszy od 126 :)

pozdrawiam
    • Gość: Yhy Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 15:46
      Motor mu kup
      niech chlopak ma radoche
      polecam Yamaha R1, albo Suzuki GSX1000R
    • Gość: Molson Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.sympatico.ca 14.08.04, 16:27
      A jakim ty jezdzisz samochodem?
      • Gość: Michal Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.fornfyndet.se 14.08.04, 21:08
        Witaj Bogaty Tatusiu,
        najlepszym rozwiazaniem zarazem praktycznym i nie koloacym w oko innych
        zazdrosnikow proponuje;
        zakupic replike Poldka na podwoziu z Mc Larena.
        Pozytek,
        nigdy nikt nie podskoczy Waszemu synkowi na ulicy,
        prestiz rodziny wzrosnie niewspolmiernie do kosztow,
        Bedzie bozyszczem na wszystkich dzikich Street Racing,
        Na szosie ludziska beda mysleli ze to cywilna policja.
        Same plusy brac odrazu.
        Pzdr.Michal
        • hans111 Re: Jaki samochód dla syna ?? 24.09.04, 13:50
          chyba raczej replike McLarena na podwoziu Poldka?
    • Gość: good_rada Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 14.08.04, 21:31
      ej dedi, obstaw synalkowi bilet miesieczny- najlepiej sieciofke
    • Gość: Bogaty tatusiek Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:46
      Serdeczne dzięki za wszelkie rady . Otóż poldek odpada i maluch też . Chłopak
      nie jest wariatem i wie jak się zachowywać na drodze . Jak napisałem wcześniej
      musi to być automat z zacięciem sportowym . Tak żeby mógł spokojnie wyprzedzać
      na naszych drogach ale żeby przy tym nie przetrącił sobie kręgosłupa na tych
      wybojach i dziurach . Nie wiem ale mój kumpel z branży paliwowej radził mi
      wybrać C55 AMG .Jest automat i komfort i sport ,a samochód pali przy tym 14/100
      km więc na jednym baku może pokonać w miarę przyzwoitą odległość . Chociaż
      znowu inny znajomy z branży spożywczej radził mi SuperB full wypas 2.8
      automat .To co o tym myślicie ??
      • Gość: good_rada Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 14.08.04, 21:48
        kupuj sieciowfke- od 1 wrzesnia.

a jak sie na AMG dla 18 latka zdecydujesz buhahaha to kup mu jeszcze ze dwoch
        prosiakow co by chlopaka pilnie strzegli
        • szymcior3 Re: Jaki samochód dla syna ?? 15.08.04, 00:51
          C55 AMG - 320 tys. zł, o 20 tys. za dużo... :D Albo dołuż jeszcz pare groszy i
          spraw mu Maybacha + tunning Brabusa, będzie miał duży bezpieczny samochód, z
          lekko sportowym charakterem i z... automatem :)
          • szymcior3 Re: Jaki samochód dla syna ?? 15.08.04, 01:24
            A tak na poważnie to ja bym zwrócił się w kierunku BMW 530 za 240 tys + pare
            dobrych gadżetów i zamykasz się spokojnie w 300 tys. z eleganckim, szybkim,
            wygodnym, naprawdę super autem.
      • Gość: pfan Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 01:21
        a ja bym sie nadal upieral przy polonezie.

pomacha skrzynia biegow - przeciez raczki ma?
        nauczy sie jezdzic sprawnie i dynamicznie takim wagonem? bez problemu potem sobie da rade z czyms lepszym
        18 latek nie jest wariatem? hahahaha! mam 20 lat i rodzice uwazali ze nie jestem wariatem :) 150 kilometrow w godzine po drogach gminnych to nie jest wariactwo? taki wiek ... na szczescie juz wyroslem z tego bez szfanku

a do amg to bedziesz musial mu zatrudnic dwuch karkow bo go skroja albo porwa i beda chcieli od Ciebie kase.

a dajac mu poloneza zobaczysz czy wychowales sobie rozpieszczonego bachora czy syna

pozdrawiam
    • oka5 Re: Jaki samochód dla syna ?? 15.08.04, 08:37
      Był tu jakiś czas temu taki wątek... ;-)
    • Gość: mmati Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.04, 09:06
      ADOPTUJ MNIE;-)
      ADOPTUJ MNIE;-)
      ADOPTUJ MNIE;-)
      ADOPTUJ MNIE;-)
      ADOPTUJ MNIE;-)
    • Gość: lupus2 Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.telia.com 15.08.04, 09:12
      Wychodze z zalozenia ze kochasz Twego Syna ,kup mu duze auto z dobra ochrona
      pasywna typ.Volvo,MB,BMW-5 itp.auto .
      Z czasem gdy juz dobrym kierowca bedzie,moze przesiasc sie na cos mniejszego.
      Pzdr. (tez ojciec)
      • Gość: tez tatus Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: 216.152.233.* 16.08.04, 22:56
        Kup mu Volvo S60R z geartronikiem, tylko na normalych felgach (17"). W 300
        powinienes sie zmiescic z pelnym wyposazeniem.
        • Gość: gość Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.class146.petrotel.pl 16.08.04, 23:20
          Adoptuj mnie!!! ;-)
    • Gość: Poszukiwacz Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: 213.77.40.* 17.08.04, 22:34
      Kup mu Lagunę z najmocniejszym silnikiem.5 gwiazdek w teście zderzeniowym,
      wygoda jak nie wiem co ,a nie widać że to syn "bogatego tatusia" . POLECAM .
    • Gość: Bogaty tatusiek Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 11:30
      W koncu kupilem mu CL65 AMG ,a na gwiazdke dostanie drugi tylko znowu nie wiem
      jaki . On by cos chcial terenowego .
      • Gość: good_rada Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 13:41
        no to nie mysl za długo tylko Nive mu kup niech sobie po wsi pojeżdzi
        najlepiej taka z wyprzedaży po lasach panstwowych albo geofizyce
      • Gość: Radek Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.2015.com 24.09.04, 16:43
        G klasa AMG bedzie jak znalazl do kompletu.
      • Gość: ABS Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:47
        ej tatko, powiedz gdzie mieszkasz to wpadne z ziomalami i synka z furki
        wywleczemy- po co szczeniakowi taki dyliżans
        • Gość: Bogaty tatusiek Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:12
          Mozesz spróbowac sie zmierzyc z moja armia ochroniarzy i mojego syna ,bo w tej
          Polsce zlodziejskiej to nawet wyjsc z domu nie mozesz w samych gaciach bo cie
          zatluka za wyglad .
          • Gość: ABS Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:44
            no ale powiedz gdzie mieszkasz? jak mamy sie mierzyc jesli nie wiem z kim i
            gdzie
            a przy okazji- ile za niego dałeś bo musze paserowi nadac juz temat
            • Gość: Bogaty tatusiek Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:24
              Wazne ze moi informatycy wiedza gdzie ty mieszkasz zawistny malucki polaczku .
    • Gość: zasilkowy rencista Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:02
      To gratulacje .
    • Gość: emir Re: Jaki samochód dla syna ?? IP: *.example.net / 217.8.188.* 28.09.04, 14:34
      jest ładne, skromne maserati godne polecenia, ale 300 to troche mało. A
      chłopakowi sie w końcu nalezy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka