Dodaj do ulubionych

Szymon Majewski rozwala Samoobronę

IP: 217.153.23.* 11.04.07, 10:45
Szacuneczek dla Renaty. Musi miec kobieta dystans do siebie. Ja zwolennikiem
Samoobrony nie jestem, ale za wystep u Majewskiego Renata ma u mnie wielki
plus!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.serv-net.pl 11.04.07, 10:51
      Tez to widziałem. Przez cały czas myslałem ze mają taka podobną aktorke bo nie
      byłem w stanie uwierzyć ze renia jest do tego zdolna
      • Gość: bigos Sekielski z Morozowskim uratowali samooborę. IP: *.tpnet.pl 11.04.07, 11:09
        Nagrywając tego tłumoka z samoobory sprawili zwarcie szyków tej bandy i wyjście
        obronną ręką ze słusznej nagonki mediów.Teraz Szymon dla jaj robi babie dobrze
        i opóźnia odejście tej zgrai w niebyt historii.
        • saniba Re: Sekielski z Morozowskim uratowali samooborę. 11.04.07, 11:51
          Nie sądzę żeby ten program wybronił SO, ponieważ dziwnym trafem SO sama się
          wybrania stosując metody różne, nie zawsze zgodne z obowiązującym prawem; co
          najwyraźniej nie przeszkadza ani jej wyborcom, ani współkoalicjantom. Natomiast
          Renata pokazała, że potrafi się bawić i śmiać z siebie i swojej formacji i
          tyle.
          • Gość: bigos Re: Sekielski z Morozowskim uratowali samooborę. IP: *.tpnet.pl 11.04.07, 13:25
            Oroniła się razem zwierając szyki,a była w rozsypce:przy
            PISIE,niezależni,zbuntowani,z własnym kołem,przeciw Lepperowi,z Lepperem,z
            wekslami,bez weksli.Po 2 tyg.wszystko wróciło do "normy" i dalej mamy to co
            mamy.
            • Gość: seroo1 Co konie lubią najbardziej ? Kto pamięta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 14:39
              I co jest w tych oczach... Czy te oczy mogą kłamać????
              Nie to co ten wieszak do Jablonexu "Posłanko Hojarska" jestem...
              • tepetoja Renia ma ku..ki w oczach a jej koleżanka NIE hehe 11.04.07, 16:11
                • jola_z_dywid6 **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.04.07, 17:02
                  To kolejny ochydny atak na Samoobrone! Jak zostane kiedys ministrem
                  sprawiedliwosci w żądzie Andrzeja Leppera to ja sie z wami wszystkimi rozprawie!
                  • ignacy1900 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.04.07, 19:14
                    CZYLI NIGDY !!!
                    • ignacy1900 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 11.04.07, 19:16
                      PRYMITYWNA, NIEDOUCZONA DOWIEDZ SIĘ RZĄD PISZE SIĘ PRZEZ "RZ".
                      • Gość: Agga Ignac a gdzie poczucie humoru zgubiles IP: 83.168.89.* 12.04.07, 09:30
                        a ohydny piszemy przez h, a tego juz nie zauwazyles?
                        celowo Jola tak napisala, ale nic nie skumales
                  • stasi1 żądzie Andrzeja Leppera (oczywiscie pieniadza!) 12.04.07, 13:21
                    jola_z_dywid6 napisał:

> To kolejny ochydny atak na Samoobrone! Jak zostane kiedys ministrem
                    > sprawiedliwosci w żądzie Andrzeja Leppera to ja sie z wami wszystkimi
                    rozprawie
                    > !
                    • Gość: nett Dywity nie Dywidy ... IP: *.toya.net.pl 12.04.07, 14:17
                      Ktos sie podszywa pod nasza jole , ktos jeszcze bardziej prymitywny..
                      • stasi1 No nie wiem ona tych numerków sobie wypisała 14.04.07, 09:16
                        że w ogóle nie moge się z tym połapać. A może ona dokładnie też nie wie jak ta
                        jej wioska się nazywa?

> Ktos sie podszywa pod nasza jole , ktos jeszcze bardziej prymitywny..
                    • Gość: shithead Re: żądzie Andrzeja Leppera (oczywiscie pieniadza IP: *.ipt.aol.com 12.04.07, 16:04
                      Poza tym "nasza" Jola jest z Dywit a nie Dywid.Ta Jola to jakis nieudany
                      klon "naszej" Joli.
                      • stasi1 Ale tak samo głupio pisze! 14.04.07, 09:19
        • geralt9 TVN i samoobrona 12.04.07, 16:14
          TVN przeciez promuje swoich pupilkow, Kwacha, Tuska, Beger... Ten sam pokrój ludzi.
      • Gość: autumnlover Re: Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.szc.vectranet.pl 12.04.07, 11:52
        Dokładnie tak samo się zastanawiałem. Nie jestem fanem Majewskiego, ale już parę
        razy się zastanawiałem czy występujące w jego programie osoby to aktorzy czy
        oryginały :)
    • amanasunta53 Renia uwierzyłą ,że jest gwiazdą! 11.04.07, 10:58
      A Szymek robi sobie jaja na stałym ,dennym, poziomie.Kiedy zobaczymy Renie w TVN
      Style? Proponuję nowy cykl o seksie ,która Renia lubi jak owies.
      • Gość: grzela Re: Renia uwierzyłą ,że jest gwiazdą! IP: 195.117.68.* 11.04.07, 11:00
        53- jakiś stary , takiś głupi i zazdrścisz jej.
      • Gość: x15 TVN Style widziałem ją z rok temu! IP: 83.238.100.* 11.04.07, 11:43
      • a.k.traper Raczej czuje pismo nosem i próbuje swoje akcje 11.04.07, 13:06
        wywindowac w górę. Poczekajmy a zobaczymy czy tak nie bedzie?
      • Gość: shithead Re: Renia uwierzyłą ,że jest gwiazdą! IP: *.ipt.aol.com 12.04.07, 16:07
        Niech lubi.A co ma sobie zaszyc czy zakac?
    • wieslaw1 Szymon Majewski rozwala Samoobronę 11.04.07, 10:58
      Gdyby śmiano się tak ze mnie bym był też wkurzony,gdyby się tak smiano z
      polityków,których cenię bym był zniesmaczony,ale te baby prochu w sejmie nie
      wymyślą,kasę to biorą za bezmyślne podnoszenie łapki no to chyba jedyny
      pożytek,ze się z nich trochę pośmiejemy
    • util Fakt, przejechala sie po koalicji. 11.04.07, 10:59
      I albo jest tak odważna, niezależna i z dystansem albo bezdennie głupia i
      pozbawiona wyobraźni. Hm...
      • bri Re: Fakt, przejechala sie po koalicji. 11.04.07, 11:33
        Jak dla mnie wyglądało raczej na to drugie. I jeszcze spragniona obecności w
        mediach.
        • Gość: M Re: Fakt, przejechala sie po koalicji. IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.04.07, 11:40
          Renia ma faktycznie niesamowite parcie na szklo, niezaleznie gdzie, w jakiej
          roli byle sie pokazac
        • gilu33 Przychylam się do drugiej opcji,bezdenna głupota!! 11.04.07, 11:42
          patrząc na tę owsianą twarzyczkę, za każdym razem zastanawiam się jak ta pani
          zdała maturę ? wzrok tęskni za rozumem,zdania budowane z wyraźnym
          wysiłkiem,stanowisko bufetowej w barze geesowskim to szczyt możliwości, a pani
          produkuje się nam jako posłanka Sejmu RP...
    • mo_mo1 One rywalizują o facetów! I to jak! 11.04.07, 11:01
      oczywiście facetów z Samoobrony....:)

www.foto-tel.pl/
    • Gość: Zojka Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:01
      Czy musimy rozmawiać o osobach typu Chojarska czy Beger? Przecież ich
      zachowanie jest żenujace jak Samoobrona.
    • Gość: leming Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.aster.pl 11.04.07, 11:04
      Hojarska - normalna kobieta to ty na pewno nie jestes.
    • Gość: Magda Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.chello.pl 11.04.07, 11:07
      brawo Reniaaaaaaa
    • tepetoja widziałam - brawo Renatka! potrafisz się śmiac 11.04.07, 11:09
      z samej siebie TO MI S PODOBA
    • Gość: gards pani beger nigdy nie powinna znaleźć się w sejmie. IP: 193.109.212.* 11.04.07, 11:12
      ale skoro się znalazła - trudno.
      swoim dystansem do siebie i poczuciem humoru spowodowała, że poczułem do niej
      sympatie a nawet odrobinę szacunku :))) bravo.
    • Gość: a11 Pani Renata byla nawet calkiem zabawna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:14
      tak jak caly program Szymona Majewskiego sie juz wypala i koncza mu sie pomysly
      Renata bardzo milo mnie zaskoczyla - siwtny pomysl zeby odczarowac swoj
      wizerunek zaczarowany przez widzme Szymusia :)
      • Gość: a12 a tak wogole to rozmowy w tloku sa zajebiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:16
        i gratulacje dla szymona i rewelacyjnie grajacych aktorw, brawa!
      • 1zorro Cieszycie sie, ze wiesniara "pcha sie na afisz"? 11.04.07, 11:17
        zalosne! Naprawde zalosne!
        • Gość: marek20000 Re: Cieszycie sie, ze wiesniara "pcha sie na afis IP: *.eranet.pl 11.04.07, 11:19
          to wszystko wina ...P O .....
    • Gość: marek Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.crowley.pl 11.04.07, 11:24
      Ludzie! O jakim szacunku tu wypisujecie? Beger to tłumok i karierowiczka, która
      zrobi wszystko dla poklasku. A Hojarska to paszczur, jakich mało na scenie
      politycznej i nie tylko. Jeśli podziwiac, to autorów programu za pomysł i
      wdrożenie go w życie. Dla mnie bomba ;))
    • fleshless hahahaha! 11.04.07, 11:31
      słabi są? :D
    • Gość: khagan Re: Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:38
      danuta ma fajnego irokeza :)
      • lesbijka_wroclaw Re: Szymon Majewski rozwala Samoobronę 11.04.07, 16:43
        to ma byc irokez? coz za herezje prawisz. W LO mialam irokeza, nie porownuj tego
        barana Hojarskiej do tej zarabistej fryzury.
    • gilu33 Jolkę Dywitową do rozmów w tłoku.......!!!!!!!!!!! 11.04.07, 11:46
      już widzę ten wjazd na scenę: Jolka na siedzeniu kosiarki podpięta do laptopa,
      laptop podpięty do ekologicznego źródła energii- czyli pod ogon pierdzącej
      Mućki...samo wyobrażenie tej diwy intelektu Samoobory powoduje mię skurcz
      lelita cienkiego ze śmiechu...
    • Gość: Kasiulla Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:53
      Renia ma u mnie wielkiego plusa za ten występ, choć na całą Samoobronę mam
      alergię. Pokazała, że umie się z siebie śmiać i ze wszystkich tych durni w
      sejmie. Wyrabia się dziewczyna :))
    • Gość: Świstak Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.crowley.pl 11.04.07, 11:54
      Niech pani H. nauczy się śmiać sama z siebie to będzie zdrowsza a tak to stres
      ją zżera
    • piekielnica1 Re: Szymon Majewski rozwala Samoobronę 11.04.07, 12:04
      Gość portalu: pawelek napisał(a):

> Szacuneczek dla Renaty. Musi miec kobieta dystans do siebie. Ja zwolennikiem
      > Samoobrony nie jestem, ale za wystep u Majewskiego Renata ma u mnie wielki
      > plus!

I o to właśnie jej chodziło.
      0 elektorat.
      A sposób każdy na elektorat każdy ma taki, jaki ma elektorat.
    • Gość: Rysia w pilotce Pani Beger pokazala klase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:04
      Czlowiek ktory nie jest zadufany w sobie umie sie smiac z siebie bo kiedys
      jakies gafy strzelala zasluguje na wiekszy szacunek niz te cwoki co im slina z
      pyska cieknie.Brawo Pani Reniu trzymac tak dalej.Po nagraniach propozycji
      skladanych dla niej przez pisowskie lachmaniarstwo i upublicznieniu tego moj
      stosunek ulegl do niej zmianie.Mieszkam niedaleko Zlotowa i znam skutki nagonki
      prasowych i medialnych,znam zawisc ludzi,po podisaniu poparcia dla samoobrony na
      skutek tych nagonek podpisujacy listy nagle oswiadczaja ze tego nie robili
      zapytajcie mieszkancow.To skad cholera dziewienastotysieczne poparcie Jej na
      terenie gdzie byla potecjalnie spalona.Renata tak trzymac.Wykrec numer tym
      gumofilcom z PSL u.
      • Gość: ada Re: Pani Beger pokazala klase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:07
        rewelacja!!! Reia ma dystans do siebie, a to dobrze świadczy. Tak myslalam w
        trakcie programu,ze Hojarska będzie się rzuać. Im więcej się rzuca tym Szymon
        bardziej ją dołuje. Renia była fantastyczna.....BRAWO>... Zeby wszyscy
        politycy mieli takie poczucie humoru!!!
    • Gość: renata Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:13
      Brawo Renata B. ,powinna mieć stałe okienko w tiwi.
      • plotek2007 Re: Szymon Majewski rozwala Samoobronę 11.04.07, 12:23
        www.plotek.pl/plotek/1,78649,4050588.html :)
    • at_work Samoobrona to nie Samokrytyka 11.04.07, 12:24
      Nie mylcie buraków z kartoflami
    • Gość: JK15 Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:26
      Ten cały programik jest na żenująco niskim poziomie, a sam Szymonek swym
      sztucznym i wymuszonym śmiechem stara się podkreślić swoje denne dowcipy.
      ŻENADA i KOMPROMITACJA !!!!!!!!!!
      I tak będzie, dopóki klika właścicieli TVN za wszelką cenę oczerniać będzie
      swych politycznych przeciwników, wykorzystując do tego różnej maści
      półgłówków...
      • adrian9968 Re: Szymon Majewski rozwala Samoobronę 11.04.07, 13:27
        To tylko satyra -niemieckie wydanie Freitagnachtsshow,ma jeszcze bardziej
        uszczypliwe watki krytyki(nawet osoba Ojca Swietego)Niejest tam oszczedzona i
        jakos nikt tego nie bierze napowaznie-bo to ala Cabaret.Szymus ma dobry aspekt
        i dalej tak trzymac,pani Reni duza buzka za jej wystep,potrafi sama z siebie
        smiac a to dobra cecha.Dlatych co TVN nie lubia ogladac-polecam
        TVTRWAM,calodzienny Cabaret ala Rydzyk itp
    • dinko11 Szymon Majewski rozwala Samoobronę 11.04.07, 12:29
      renata tuman bez wykształcenia,kryminalistka z samopomocy
      • Gość: Iwa Re: Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.07, 15:52
        dinko 11 dlaczego w Tobie tyle złośliwości i jadu brak mi słów.Jak można tak
        obrażać kobietę której na dobra sprawę nie znasz. trudne dzieciństwo! Bardzo
        ubolewam nad Tobą i do Ciebie podobnym,
    • Gość: Kuba Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:30
      Hojarska do piachu;)
      • Gość: KBS Re: Szymon Majewski rozwala Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 15:33
        raczej do gnoju :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka