around_the_sun 13.04.07, 11:26 a myslalam, ze dopiero kwiecień :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Mate usz 13.04.07, 13:13 odświeżyłam na scianie i kalendarz z Matem na owej macie też :) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Mate usz 13.04.07, 19:47 Zostaje, ledwo przy kwietniu, ledwo, trza przyznac Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Mate usz 14.04.07, 10:16 yerba Mate po japońsku by. z kremem toffi.ach. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mate usz 14.04.07, 12:01 Czytało sie ongi Cortazarską "Grę w klasy", co, Szu?:-)) I te Gauloisy (a może to były Gitany, co to ja miałem dobrego, ah, pamięć). Nie udało mi się spotkać Magi, ale ten siódmy rozdział, jak on wpłynął na czytająca część polskojęzycznego Polactwa... No, a "W osiemdziesiąt światów dookoła dnia" toc przecież Vikarstwo-Dziewiarskie jest. Kanuk by na pewno wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Mate usz 15.04.07, 07:14 Tak tylko trzeba zadbac I w tym pomoze INSTRUKCJE DLA PLANTATORÓW WIERZBY KOSZYKARSKIEJ. Wydano staraniem Komitetu Tow. Gospodarskiego Wschodniej Małopolski, Lwów 1926. 15,5x23;s24. Oprawa miekka, brosz. Stan dobry minus - nieznaczne przykurzenie okładki.; na marginesie kilku kartek nieznaczny slad zawilgocenia / bez wpływu na treśc /. W tekście zamieszczono 6 rysunkow W przystepnej cenie na allegro dla wszystkich co daleko rarytas Odpowiedz Link Zgłoś