Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę

25.09.19, 19:29
Dzień dobry
czy mogłabym prosić o rozłożenie kart na problem natury uczuciowej, mężczyzna przestał się do mnie odzywać na początku znajomości po obiecujących spotkaniach/kontaktach.
1) dlaczego doszło do zerwania tego kontaktu
2) czy istnieje szansa na reaktywację znajomości w najbliższej przyszłości (czy on ma w planach jakiś kontakt w moim kierunku)
3) jakie on żywi uczucia w stosunku do mnie

Pozdrawiam smile Jula
Obserwuj wątek
    • oyala Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 26.09.19, 16:28
      1/ Rydwan + Rycerz monet + 3 mieczy - to można interpretować: np. pan był/jest na etapie podbojów i był zainteresowany tylko skokiem w bok, albo dał "nogi za pas", bo stwierdził, że nie byłaś dla niego wystarczająco odpowiednia, albo szuka (sonduje) kobiety, by je skrzywdzić (łamacz serc). 3 mieczy wskazuje na zdrady, cierpienia, krzywdy, rozczarowania.
      2/ 7 kielichów + Diabeł + 6 monet - na obecnym etapie, to raczej nie spodziewaj się reaktywacji. Karty pokazały mrzonki, złudzenia, fantazje, chaos, destrukcję, beznadziejność. Tak wygląda, jakby nie miał interesu, aby się "znajomić", bo np. inaczej sobie to wyobrażał/oceniał.
      3/ 10 monet + Słońce + 6 monet - nie sądzę, aby był wrogo nastawiony, bardziej ma do ciebie sympatyczne podejście, ale nie miłość (jeśli to wyznawał - to kłamał). Pewnie spodobałaś się jemu, ale to wszystko. 6 monet to dawanie i branie, może on uznaje, że nie dasz jemu tego, czego by chciał, albo ty będziesz chciała zabrać coś jemu.

6 monet powtarza się, niektóre inne karty pokazują brak stałości, empatii, przychylności. Być może on się do ciebie kiedyś odezwie, ale oceniając te karty nie liczyłabym na jego szczerość .

Diabeł, 6 monet, 3 mieczy, 7 kielichów - wielce prawdopodobne, że chodzi o seks na boku, o przyjemności bez zobowiązań, o zaspokojenie własnych zachcianek, a nie o budowanie stałej/uczciwej relacji.
      • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 27.09.19, 08:38
        Dziękuję smile
        • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 19.11.19, 11:49
          Powracam z weryfikacją, rzeczywiście Pan się już nie odezwał, natomiast od jakiegoś czasu obserwuję, że śledzi i sprawdza moją aktywność w sieci na różnych komunikatorach/w portalach. Czy może Pani sprawdzić co mówią na ten temat karty? po co to robi i jakie są jego intencje? minęło już sporo czasu od zakończenia naszej znajomości i dla mnie jest to dziwne smile
          • oyala Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 20.11.19, 12:01
            jestem "na wyjeździe" będę za parę dni. Mogę powróżyć, gdy wrócę .
            • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 20.11.19, 13:01
              Jasne, dziękuję smile
          • oyala Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 25.11.19, 15:26
            do mirabelka1989

Paź buław + Gwiazda + 2 buław - prawdopodobnie nie ma żadnych szczególnych/personalnych intencji skierowanych do ciebie. Pewnie sprawdza nie tylko ciebie, ale i inne osoby, z którymi miewał kontakty. Lubi być na czasie, wiedzieć, co się w około dzieje i/lub coś sobie wyobrażać. Być może to jego jakoś napędza, albo w przyszłości zechce się jemu odnowić kontakt .
            • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 27.11.19, 17:29
              Dziekuje smile oby sie sprawdzilo, bo nie mam ochoty na reaktywacje. A "szpiegowanie" przybralo na sile w ostatnim czasie.
              • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 17.12.19, 08:58
                Czy mogłabym prosić o rozłożenie kart na moją nową znajomość damsko-męską? smile Było już kilka spotkań, mamy codziennie kontakt. Pytanie co mówią karty na temat dalszego rozwoju tej znajomości? Jakie on ma uczucia w stosunku do mnie? Jakie są jego zamiary względem mnie? Czy powinnam mu ufać?
                • oyala Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 18.12.19, 17:57
                  do - mirabelka1989

1/ rozwój relacji - Nie wygląda to niepokojąco, ale coś może być niemiłe. Słońce + Kochankowie + 5 mieczy - właśnie te miecze to jakieś niesnaski, konflikty, złośliwości, może konfrontacja, zakłócanie relacji, cudze wtrącanie się. Dwie pierwsze karty bardzo pozytywne, ale trzeba uważać.
                  2/jakie uczucia, jakie zamiary : As monet + 8 monet + 4 monet - same monety to z pewnością jeszcze nie miłość, nie romantyzm, nie głębokie uczucie - ale zaufanie, pewność, stabilność, rzetelność. Również należy uważać, nie angażować się całą sobą, nie być w euforii tak od razu - bo czasem monety mogą przedstawiać chęć wykorzystania kogoś i/lub interesowność.
                  • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 19.12.19, 15:17
                    Dziękuję pięknie smile to na pewno jeszcze nie miłość, zobaczymy jak dalej się potoczy ta znajomość smile Powrócę z weryfikacją za jakiś czas, a tymczasem życzę Zdrowych i Radosnych Świąt.
                    • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 09.01.20, 09:50
                      Powracam z prośbą o kolejną wróżbę, sytuacja nieco uległa zmianie. Mężczyzna, z którym się widuję ewidentnie przystopował dalszy rozwój relacji. Odmówił mi już dwóch spotkań argumentując to pracą, jedyne co to cały czas utrzymuje kontakt przez komunikatory. Poprzednia wróżba częściowo się spełniła, moi w związku z zaistniałą sytuacją zaczęli zdecydowanie odradzać mi dalsze angażowanie się w znajomość. Mówiąc wprost sprowadzili mnie na ziemię i to dość ostro - nie było to miłe. Pytanie jak obecnie wygląda przyszłość tej znajomości , czy jego intencje się zmieniły i pytanie co powinnam robić w tej sytuacji, przeczekać czy może jednak powoli się z tego wycofywać. Z góry dziękuję za odp.
                      • oyala Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 09.01.20, 17:18
                        do - mirabelka1989

9 kielichów + 9 mieczy + 7 buław - jak widać nie zapowiada się to pozytywnie. Mimo, że pierwsza karta to zadowolenie, pewność siebie, satysfakcja to następne pokazują opór, niechęć, upór, nieporozumienia, bariery, kłopoty, udręki, porzucenie, rozpacz, poczucie winy. Może to krytyka, która spadła na ciebie i to dręczy. Ale w 7 buław potwierdza się, że pan nie chce się spotykać. Nie sądzę, abyś potrzebowała coś robić w tym kierunku. Bo akurat odbierze to jako narzucanie się, a ty odczujesz porażkę. Już pisałam poprzednio, nie angażować się za bardzo. Lepiej dać czas, nie przyspieszać, czekać na jego ruch. O ile on zechce wykonać ten ruch.
                        • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 12.02.20, 15:27
                          Powracam z prosba o wrozbe na dalszy rozwoj tej znajomosci, jak to widza karty?Kontakt mamy, spotkań i inicjatywy nadal brak. Tak zwany martwy punkt. Nie bardzo wiem jaki on ma zamysl, kim mam byc w jego zyciu. Domyslam sie, ze celowo zastopowal rozwoj relacji. Ale nie znam przyczyny.
                          • oyala Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 12.02.20, 15:51
                            do - mirabelka1989

Karty pokazują, aby nie liczyć na rozwój relacji, pan może zmieniać podejście do ciebie, do kontaktów, do ew. spotkania, odkładać te sprawy na bok. Sąd + 3 mieczy + 4 mieczy - i na dodatek rozczaruje ciebie, zrani wewnętrznie, sprawi przykrość.
                            Zastopował relacje, bo jego to nudzi, nie interesuje, nie będzie się angażował, albo opcja, że jest ktoś jeszcze, a on nie wie na co się zdecydować. 4 kielichów + 4 monet + 2 buław.
                            • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 23.02.20, 11:59
                              Dziekuje smile rzeczywiscie jego humory i stosunek do mnie sa zmienne, nawet w formie pisanej. Moje odczucia sa podobne - ze albo jest ktos inny, albo "szuka innej".
                              • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 23.05.20, 20:29
                                Powracam z weryfikacją - rzeczywiście w tamtym temacie nic się zmieniło. W zasadzie wszystko zostało przystopowane na etapie koleżeństwa, bez dalszego rozwoju. Poznałam kogoś nowego - z bardzo trudną przeszłością. Dziecko, zdrada ( nie jego). Wyjątkowe rozedrganie z jego strony. Prośba o rozłożenie kart na ten temat - co czuje/czego ode mnie chce? czy można mu ufać - mam wrażenie, że niestety lawiruje... Mam przeczucie, że powinnam uciekać póki jest czas, z drugiej strony nie chcę go skreślać... Wszystko do tej pory się sprawdziło, także będę wdzięczna za spojrzenie w karty smile
                                • oyala Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 24.05.20, 16:32
                                  do - mirabelka1989

wszystko zależy ile możesz poświęcić/stracić czasu, również karty z reguły prognozują na kilka m-cy, nie można obecnie przewidzieć, jak będzie później.

1/jego uczucia: 4 kielichów + Królowa mieczy + 4 buław - wygląda na to, że dobrze się czuje w twoim towarzystwie, bo chyba traktuje waszą znajomość, jako ukojenie po skrzywdzeniu. Dwie pierwsze karty wskazują na jego obojętność, apatię, zamkniecie się w sobie, smutek i zadrę, której doznał od K. mieczy. I prawdopodobnie z tego powodu nie jest zaangażowany jeszcze uczuciowo, ale bycie z tobą poprawia mu nastrój.

2/ew. przyszłość relacji: Mag + Król mieczy + 3 kielichów - bardzo podobne karty w wymowie/atmosferze. Ponownie miecze i karta porozumienia, radości, dobrych emocji. W waszej relacji może się uzewnętrzniać charakter mieczy (surowy, nieprzyjemny), ale atmosfera może łagodnieć, być przyjemniejsza. To, że lawiruje pokazał Mag, dlatego nie ma możliwości obecnie zinterpretować jednoznacznie, w którą stronę to się obróci. Jednocześnie on może by zmanipulowany (przez siebie lub kogoś) dlatego jego postępowanie jest/będzie niejasne, niejednoznaczne.

W kartach nie ma wyraźnego zagrożenia, nieszczęść, ale to co wydarzyło się w jego życiu może zaważyć na kontaktach/relacjach.
                                  • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 26.05.20, 22:37
                                    Dziękuję bardzo smile nastąpił mały zwrot sytuacji, złapałam go na lawirowaniu "w zasadzie na gorącym uczynku". Nie usłyszałam wytłumaczenia, usłyszałam, że musimy od siebie odpocząć. Od niedzieli cisza. Czy mogłabym jeszcze prosić o rozłożenie kart - radę dla mnie? Plus - czy on mnie okłamuje? Dowodów nie mam, ale intuicja mówi swoje...
                                    • oyala Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 27.05.20, 16:25
                                      do - mirabelka1989

1/ rada: 9 kielichów + 8 monet + 6 mieczy - karty radzą odejść, bo okazałaś tej relacji/znajomości swoja uwagę, pracę, zainteresowanie, relaks, przyjaźń i wróżba mówi, aby zostawić to wszystko.

2/ czy okłamuje?: 4 kielichów + Pustelnik + 7 buław - nie okazuje się notorycznym kłamcą, ale niechętnie wyjawia prawdy o sobie, oraz (+ poprzednio Mag) może zatajać informacje, zagłębiać się w sobie, mieć kryzysy.
                                      • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 27.05.20, 21:48
                                        Dziękuję smile karty "powiedziały" to co ja czuję - trzeba to zostawić. Zobaczymy co przyniesie przyszłosć.
                                        • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 30.06.20, 14:14
                                          Dzień dobry smile powracam po miesiącu, prośba o rozłożenie kart na sytuację obecną naszej znajomości. Pan pojawił się ponownie po poprzednim kryzysie - mocno zaangażowany, a od kilku dni znów wracamy do sytuacji kombinowania i uciekania. Pytanie jak dalej będzie się rozwijała nasza znajomość? i jakie on ma zamiary względem mnie? Jak widzą to karty. Z góry dziękuję.
                                          • oyala Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 01.07.20, 15:57
                                            do - mirabelka1989

Nie sądzę, aby można było liczyć na jakąś pewność tej znajomości, albo stabilne zamiary. Rydwan + Siła + 6 kielichów - znowu spodziewaj się uciekania, przepraszania, mocy do zwalczania kryzysów. Pan ponownie wsiądzie w Rydwan i oddali się, prędzej czy później.
                                            • mirabelka1989 Re: do mirabelka1989 - Prośba o wróżbę 01.09.20, 13:50
                                              Powracam z weryfikacją, rzeczywiście do tej pory sytuacja wygląda tak, że przez jakiś czas jest dobrze między nami, a potem jest wycofanie albo przychodzi kryzys. Prośba i rozłożenie kart na przyszłość tej znajomości do 3 miesięcy. Dodatkowo wydaje mi się, że mimo zapewnień, że tak nie jest i mam się o to nie martwić, on czuje coś do swojej byłej. Czy mogę prosić o rozłożenie kart na obecne uczucia do mnie i emocje do niej (nie wiem czy mogę pytać o to jakie ma emocje względem niej)?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka