kanuk 26.05.07, 13:49 nic ,jaka jest,kazdy wie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki Re: Znamie nici 26.05.07, 16:32 szczególnie jak sobie znamię sam ktoś nićmi czarnymi zeszyje Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Znamie nici 26.05.07, 17:40 Nie ma nić, jak naprawde powiedział w 1981 r. na Krecie do turystów z Polski Gorgiasz, co liznął trochę poliszizny. Jego rodzice trochę przypadkiem trafili do PRL wzięci za komunistów, ale ich bezustanne kwestionowanie istnienia czegokolwiek osiagnęło apogeum, gdy stwierdzili że nie ma Związku Radzieckiego, a nawet gdyby był, to nie był poznawalny. Ulegli natychmiastowej ekspulsji do Grecji, jakkolwiek niektórzy sugerowali zmiękczenie ich konsekwetnego oporu wobec uznania istnienia czegolwiek przez wysłanie ich do Workuty. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Znamie nici 28.05.07, 17:11 talenta? a umiecie zrobić z nici widły,hę? Odpowiedz Link Zgłoś
madurka Zmienne nici 28.05.07, 20:24 <a href="fotoforum.gazeta.pl/3,0,672233,2,1.html " target="_blank">i propozycje dla dziewiarzy na upalne lato</a> przewiewny kapelusz lub przewiewne, okrycie czterech liter do samodzielnego wykonania są potrzebne: dwa, błękitne, kawałki nici o długości obwodowej oraz umiejętność supłania kokardek Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Zmienne nici 28.05.07, 20:57 przewiew, przy takim upale jest konieczny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
madurka Re: Zmienne nici 28.05.07, 21:10 tylko proszę nie ciągnąć madurki, za kokardki! bez nici, do dziewiarzy, na pierwszą wizytę wchodzić nie wypada :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Zmienne nici 28.05.07, 22:48 kazdy kiedys zaczyna,treme mam. od powitan sou tu wlasciwsze osoby ;-) prosze sie w kazdem razie nie krepowac (kokardkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
madurka Re: Zmienne nici 28.05.07, 23:02 ja nawet nie wspomne, o tremie i jakim jestem kłębkiem nici czy aby kokardki z błękitnego stroju wytrzymają i jaki chłopiec z tłumu nie krzyknie: Patrzcie! Madurka zgubiła szaty i jest całkiem naga! Odpowiedz Link Zgłoś