Dodaj do ulubionych

Dieta-cud Ojca Rydzyka

01.06.07, 08:32
A co jeść, żeby tak biegle ściemniać w eterze?
Obserwuj wątek
    • karol9968 Na wymioty sie zbiera widzac Rydzyka... 01.06.07, 08:34
      • Gość: Abc Re: Na wymioty sie zbiera widzac Rydzyka... IP: *.bethere.co.uk 01.06.07, 10:16
        A czy dla księdza wyciąg z "kwiatu" mniszki nie jest najlepszy :)
        Pzdr
        • konread Re: Na wymioty sie zbiera widzac Rydzyka... 01.06.07, 10:30
          Ojcy Zawsze Dyktatorowi może by pomogła klasyczna lewatywa, ponoć działa cuda i
          niektórym nawet po niej rozum powraca;)
          • tetlian Re: Na wymioty sie zbiera widzac Rydzyka... 03.06.07, 18:57
            A najlepsza rada to: "Człowiek na poziomie powinien się trzymać w pionie.".
    • karol9968 Panie Rydzyk, opusc nas na wieki wiekow.Amen 01.06.07, 08:35
      • zigzaur Znacie to? 01.06.07, 09:42
        Rydzyk rozmawia z telefonującą głuchą staruszką. W pewnej chwili mówi:
        - Oho, coś nie w porządku z tym mikrofonem!
        Staruszka odpowiada:
        - I z duchem twoim!
      • Gość: franek Karol masz kompleks Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 10:00
        Jak go ktos nie lubi to po co czyta?
        Ja nie kumam jego ideologii, ale interesuje mnie jako człowiek sukcesu.
        Takich co sprzedają z sukcesem cokolwiek jest dużo.
        Jeszcze wiecej takich którym się nie chce, nie umieją, zamieniają wszystko w
        dwa piwa, itd
        Tacy najczęściej szukają przyczyny swej małości poza sobą.
        Z zadrosci zaś nie lubią ludzi sukcesu.
        • obywatel_nienumerowanej_rp Re: Karol masz kompleks Rydzyka 01.06.07, 10:39
          A po co w ogóle publikowane są niusy dotyczące jakiegoś kościelnego urzędasa???
          Choćby i będącego wysoko w hierarchii? Najlepiej własnie byłoby go pogrzebać
          medialnie - wtedy nie miałby czym karmić swojej próżności. Niestety,
          podejrzewam, że na odebranie mu koncesji trzeba poczekać na następną ekipę
          rządzącą.

Myślisz, ze jego sukces to wyłącznie zmysł do interesów? Nie rozśmieszaj mnie.
          Pracuje na to setki, o ile nie tysiące ludzi, ludzi oszukiwanych w cyniczny
          sposób - sami pracują w imię boże, ale na chwałę rydzyka.
          Ten pajac, podobnie jak pedofil jankowski, wypłynął w ciężkim dla Polski
          okresie, kiedy wielu księży rzeczywiście walczyło o byt Polaków za granicą i o
          polską niezależność. A on na tym gruncie ukręcił własne lody, oszukując i
          naciągając zagranicznych dobroczyńców. I nigdy nie miał innej motywacji jak
          tylko własny zysk.
          To nie jest człowiek sukcesu, a przynajmniej nie w tym sensie, jak uczciwi
          biznesmeni czy mężowie stanu. Należy go stawiać w jednym szeregu z oszustami na
          wielką skalę - bagsikiem, rywinem, paroma prezesami orlenu i innymi
          cwaniaczkami obsadzanymi w spółkach SP z pisiorowo-lprowo-samoobronowego
          rozdania.
          Myślisz, że ten (właśnie - mały i zakompleksiony - jak piszesz) człowiek będzie
          się cieszył szacunkiem po śmierci? Ludzie, którzy dzisiaj go całują w dupę,
          pierwsi nasrają na jego grób. Dlatego, że on nie wzbudza szacunku, tylko siłą
          trzyma wiele osób za pysk. Siłą, czyli kasą.
          Osobiście najbardziej szkoda mi pięknego Torunia i jego mieszkanców. Z miasta,
          które w XV wieku stało się źródłem prawdy o wszechświecie, rydzyk czyni zalążek
          środkowoeuropejskiego ciemnogrodu, wspomaganego orwellowskimi metodami
          zarządzania informacją. Budując własne imperium medialne stara się stworzyć
          alternatywną rzeczywistość informacyjną w Polsce. Co prawda, na razie głównym
          targetem są mohery (o to jestem spokojny - wymrą w ciagu jednego pokolenia),
          jednak strach myśleć o młodszych ludziach, którzy okażą się podatni na taką
          medialną schizofrenię i rozdwojenie jaźni...
          • Gość: Jan Re: Karol masz kompleks Rydzyka IP: *.dot-com.net.pl 03.06.07, 16:03
            Popieram autora w 100% ludzie przejrzyjcie na oczy ,przestańcie Rydzykowi włażić
            w d............
          • Gość: pankasztelan Re: Karol masz kompleks Rydzyka IP: 168.229.18.* 11.06.07, 20:13
            To jest wlasnie problem dzisiejszych mediow, pisza pierdoly byle tylko pisac.
            Naglasniaja rzeczy ktore z normalnego punktu widzenia nie maja sensu. A to
            Wisniewski pierdnal, media musza to naglosnic, a to Rydzyk beknal, media musza
            to naglosnic, a to Mandaryna kichnela, to jest swietny temat zeby o tym
            napisac :) i zaraz dodadza ze SARSe ma :) Smiech do rozpuchu.
        • zigzaur Re: Karol masz kompleks Rydzyka 01.06.07, 10:39
          Dowiedz się, z czyją pomocą odniósł ten sukces, od kogo (i po co!) dostał nadajniki.
        • dr_kidler66 Re: Karol masz kompleks Rydzyka 01.06.07, 10:40
          Tacy najczęściej szukają przyczyny swej małości poza sobą.
          > Z zadrosci zaś nie lubią ludzi sukcesu.
          Czy sukces zbudowany na naiwnej wierze i kłamstwach jest tym co powino
          charakteryzowac kogos kto sam siebie ma za wysoce moralnego ??
          • Gość: franek Re: Karol masz kompleks Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:19
            Jeżeli kupujesz ten, a nie inny proszek do prania to jesteś naiwny? Owszem
            podlegasz sugestiom reklamy sprzedawcy, budujesz jego sukces, ale tak działa
            rynek czegokolwiek.
            Myśle że każdy z nas jest moherem w jakims zakresie i uwielbia swego rydzyka
            (marke samochodu, krawca, papierosy, jakiegoś polityka, itp)
            • dr_kidler66 Re: Karol masz kompleks Rydzyka 01.06.07, 12:32
              Gość portalu: franek napisał(a):

> Jeżeli kupujesz ten, a nie inny proszek do prania to jesteś naiwny? Owszem
              > podlegasz sugestiom reklamy sprzedawcy, budujesz jego sukces, ale tak działa
              > rynek czegokolwiek.
              > Myśle że każdy z nas jest moherem w jakims zakresie i uwielbia swego rydzyka
              > (marke samochodu, krawca, papierosy, jakiegoś polityka, itp)
              Myslisz ze rydz niewie jakie dochody ma wiekszosc jego fanek ?? musi byc
              wyjatkowym sku..elem , ze mimo to nadal żebrze o datki !!
    • zigzaur No to będzie rozdźwięk z Lepperem bo przecież: 01.06.07, 09:40
      każdy ćwoczek lubi boczek!
    • obywatel_nienumerowanej_rp No to wiadomo już... 01.06.07, 10:16
      ... czego nie jeść, żeby nie rozpuścić mózgu, nie stetryczeć i nie dopuścić do
      zaniku jaj - Panowie! unikajcie zaleceń tego cofniętego w rozwoju umysłowym i
      fizycznym oszołoma! Bo inaczej zaczniecie chodzić w czarnych sukienkach i
      kolorowych szalikach, a lecieć na Was będą tylko staruchy w moherowych beretach!

Z drugiej strony, skoro rydzyk je tylko mniszka i zieleninę, to może faktycznie
      zaoszczędził z dyrektorskiej pensji na swojego maybacha... Bo przecież, żeby
      wykarmić taką mordę mięchem, trzebaby co miesiąc świniaka bić... a wtedy
      starczyłoby tylko na MB S600, BMW 7 albo inne kompaktowe autko...
      • Gość: ble Re: No to wiadomo już... IP: 88.156.63.* 03.06.07, 19:30
        rydzyk nie ma majbacha... jaki jest taki jest, ale majbachem nie jeżdzi,
        pier***isz więc farmazony; powinienieś to odszczekać; nie przepadam za jego
        osoba, ale nie lubie jak ktos rozgłasza nieprawdziwe informacje... To jest
        potęga GW,która tworzy rzeczywistość a tacy ćwierćinteligenci wierzą we
        wszystko. to tylko potwierdza ze media to straszna broń, potrafi zgnoić
        każdego. Ciekawe ilu z was słuchało kiedykoliek stacji RM. ja np raz czy dwa i
        słyszałem tam tylko modlitwy. Wiekszość baranów, która "jedzie" po Radiu Maryja
        nigdy go słuchała a swoją wiedze opiera na informacjach GW, w pewnym sensie
        jesteście wiec jak słuchacze RM, oni słuchaja Ojca Dyrektora a wy -GW. czyli
        jesteście jak tępe stado owiec, które nie potrafi samodzielnie myśleć.
    • Gość: kris Re: Dieta-cud Ojca Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 10:26
      pixy;)
    • Gość: kobra Dieta-cud Ojca Rydzyka IP: *.bsk.vectranet.pl 01.06.07, 11:02
      Dieta-cud tatula-dyrektora...Jak oczyścić portfele ciemnoty?
    • pynky Re: Dieta-cud Ojca Rydzyka 01.06.07, 11:07
      a w sumie nie wiem co jest zelgo w tej diecie?
      mniej tlustego mięsa i wiecej zielska do tego spacery i gimnastyka? to jest zle? o co sie przypiepszacie?
      z resztą nie wiem jakie są intencje o-dyrektora ale chyba w jego interesie jest zeby mohery zyly jak najdluzszej:) wiec dba o diete:) dal niech
      • pos3gacz Re: Dieta-cud Ojca Rydzyka 01.06.07, 11:27
        pynky napisał:

> a w sumie nie wiem co jest zelgo w tej diecie?
        > mniej tlustego mięsa i wiecej zielska do tego spacery i gimnastyka? to jest
        zle
        > ? o co sie przypiepszacie?
        > z resztą nie wiem jakie są intencje o-dyrektora ale chyba w jego interesie
        jest
        > zeby mohery zyly jak najdluzszej:) wiec dba o diete:) dal niech
        xxxxxxxxxxxxxxx
        Po pierwsze to naucz się poprawnie pisać[sprawdż dokładnie],a po drugie to
        zamiast mydła używaj kremu i do tego jeszcze tłustego,abyś w trakcie włażenia
        w zadek temu oszustowi nie poobcierał Sobie uszu.
        • pynky Re: Dieta-cud Ojca Rydzyka 01.06.07, 11:56
          co do błędów zgoda - wynik pospiechu i ułomności
          ale zamiast mnie obrażać że jestem wazeliniarzem tego oszusta
          To że oszukuje i ze babcie sie dają to nie mija sprawa i nikogo(naszczescie) z mojej rodziny - wiec sie odwal jak niewiesz do kogo piszesz

i to ze rydzk naciąga emerytów sprawa do dyskusji - skoro chcą placic i radio daje im poczucie wspolnoty a spoleczenstwo nie to moze tez wina spoleczenstwa a nie tylko rydzyka
          i pytam sie co zlego jest w tej diecie?
          na to nieodpowiedziales?
    • pos3gacz Dieta-cud Ojca Rydzyka-=-właśnie widać 01.06.07, 11:18
      Na pokazanej fotografii widać jak ten czarny bydlak schudł.Pieprzy aż się
      kurzy.Ta dieta to dla tych co mają ostatnie pieniądze na życie lub lekarstwa
      oddać temu oszustowi.
      • Gość: Enola Gay jr Pos3gacze nienumerowanej rzeczywistosci IP: 213.184.17.* 01.06.07, 11:45
        Zawsze z duza przyjemnoscia czytam teksty o budowniczych kaczej
        rzeczywistosci:Rydzyku-ulubionym mediomacherze KGB,Lepperze-ostentacyjnym
        oszuscie kraju nad Wisla,czy zalosnych blizniakach,ktorzy swoje fobie mianowali
        czwarta oslona Rzeczypospolitej.
        Wsadzic do kicia Rydzyka potrafilby kazdy polski prokurator,zwlaszcza za
        zbiorke stoczniowa oraz za ruskie nadajniki.To samo dotyczy wynalazce Samej
        Brony-organizacji przestepczej wciagnietej przez kaczorow do rzadzenia krajem-
        czlonkiem Unii Europejskiej.Cieszy mnie,ze juz niedlugo,za dwa-trzy lata w celi
        znajda sie autorzy tego szwindla,najpierw Jareczek,a rok po nim-kaczy prezio.
    • szasza7 Wielebny ojcze tzw.dyrektorze polecam orzeszki. 01.06.07, 11:38
      Po orzeszkach przybywa rozumku.Może by tak od słuchaczy zażądać dodatkowej
      daniny na klasztorne media za kulinarne porady.Każdy pretekst dobry.A
      największą wartość mają pieniażki.Nawet wdowi grosz,prosze ojca.
    • Gość: ula Dieta-cud Ojca Rydzyka IP: *.plock.mm.pl 01.06.07, 11:47
      W mojej rodzinie dlugo żyja ponad 90 lat.Jedzą wszystko po trochu.Zawsze jednak
      rano i wieczorem łyżkę miodu.Nikt nie ma sklerozy.Umieraja z powodu zapalenia
      płuc odwodnienia.Wiec gdzie ta dieta cud ja myśle że to miód .
    • Gość: siostra salmonella Re: Dieta-cud Ojca Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:37
      dużo winka mszalnego! ;P
    • Gość: Muchomorek Dieta-cud Ojca Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:49
      Taaa Papcio Rydzyk podaje przepisy.MNiech poprowadzi w swojej telewizji jakiś
      kulinarny show.W obowiązkowym czepcu kucharskim z moheru
    • Gość: Olaf Re: Dieta-cud Ojca Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:13
      Nie jeść tylko pić. Wiadomo co. Wino i szampana.
    • jaguar666 Dieta-cud Ojca Rydzyka 01.06.07, 13:43
      Fragmenty z rozkładu dnia TW Grzyba:
      Śniadanie - maryśka
      Obiad - jaki obiad? Przecież to koszerne, a ponadto przecież należy dbać o słuchaczy, pieniądze przeznaczone na obiad pójda na utrzymanie domu dziecka
      Kolacja - a po co się objadać, lepiej zafundować sobie małą orgię
    • Gość: telube Dieta-cud Ojca Rydzyka IP: 213.255.192.* 01.06.07, 13:58
      Uprawialem kiedys seks z jedna Leonilla. Ciekawe czy to ta sama. Moze jest
      jakas fotka?
    • Gość: Antek Dieta-cud Ojca Rydzyka IP: 216.223.64.* 01.06.07, 18:17
      Ja slyszalem ze najlepsza dieta to:
      Salceson , pasztetowa i kaszanka
      oraz przysiady i lewatywa kazdego ranka.
      Sukces murowany!
    • Gość: to my bez sensu ten przepis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 17:54
      podałyście kobiety!!!Nie ściemniać tylko rozjaśniać trzeba ludziskom.
      A przepis jest taki prosty jak ...Zebrać kwiaty mniszka 5-6 garści, opłukać
      kilka razy w zimnej wodzie, zalać 1,5 litra wody i podgrzewać przez pół godziny.
      Następnie przecedzić, dobrze odcisnąć, dodać cukier 2kg i sok z cytryny a
      następnie podgrzewać przez około 2 godziny. Ważne żeby nie był ani za rzadki
      ani za gęsty, dlatego trzeba sprawdzać w czasie podgrzewania.Potem tylko zlać do
      słoików i odstawić w ciemne suche miejsce. Dodawać 2łyżeczki syropu do herbaty
      zamiast zwykłego cukru. Smacznego.
      • elly666 ostatnie GW promuje Rydzyka 03.06.07, 18:38
        Prezydent Kaczynski jest zly na Rydzyka za obraze jego zony,
        wiec teraz GW na chama opromuje Rydzyka.

jednak
        dziennik.pl
        jest znacznie lepsza i bardziej obiektywna gazeta.
      • Gość: drojb Re: ten przepis służy zamknięciu kobiet w domu IP: *.aster.pl 04.06.07, 23:45
        No bo zamiast coś podgrzewać przez 2 godziny mogłyby zająć się czymś
        pożytecznym.
    • login-ka Dieta-cud Ojca Rydzyka 03.06.07, 18:47
      Mniej robaczków, mniej słoniny... ;)
    • cyryl189 Re: Dieta-cud Ojca Rydzyka 04.06.07, 01:36
      nie widzisz tego kurdupla jak wygląda?Facet pieprzy od rzeczy i żre
      schaboszczaki.W dupie ma dietę i pospólstwo,które mu kadzi.Był już taki jeden
      nawiedzony "składnie" z firmy Otake Polske.Kto te brednie nazwał dieta-cud ma
      coś z głową.
    • cyryl189 Dieta-cud Ojca Rydzyka 04.06.07, 01:51
      Tyle to i ja wiem,ile czego żreć jak sie ma kasę na to.Facet udaje
      guru,wyrocznia dla ciemniaków.Od pychy taki tłusty,bo napewno nie od
      szczawiu.Kreuje się na Większego Nauczyciela od Jezusa Chrystusa,który grubasem
      nie był.
    • cyryl189 Bełkot najedzonego 04.06.07, 02:01
      Tyle to i ja wiem,ile czego żreć jak sie ma kasę na to.Facet udaje
      guru,wyrocznia dla ciemniaków.Od pychy taki tłusty,bo napewno nie od
      szczawiu.Kreuje się na Większego Nauczyciela od Jezusa Chrystusa,który grubasem
      nie był.Stek bzdur głupiomądrego cwaniaka co z lekcji j.polskiego uciekał na
      wagary.
    • Gość: Mateusz Dieta-cud Ojca Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 23:57
      Rydzyk jada jarzyny a jego sluchacze slonine i dlatego On lata helikopterem a
      Oni maja skleroze i daja sobie wciskac kit ,ale wiedza ze trzeba placic
      bo "ubostwo "Ojca Rydzyka drogo kosztuje.
    • wladyslaw.golinski Dieta-cud Ojca Rydzyka 29.06.07, 14:49
      Zainteresowało mnie najbardziej to używanie rozumu. Ciekawe. Też chciałbym jak
      Ojciec używać tego narządu a jakoś mi nie wychodzi. Pozdrawiam bez zbędnych
      wątpliwości.

Ps. Poczytam też bloga, muszę w końcu zacząć używać rozumu a nie postępować
      zupełnie bezmyślnie.
    • wladyslaw.golinski Dieta-cud Ojca Rydzyka 29.06.07, 14:55
      W artykule jest napisane "A jak ktoś już ma sklerozę, powinien łykać kwas
      glutamowy". To ja mam sklerozę, skąd ten kwas, jak go łykać. Liczę na szybką
      odpowiedź. Serdecznie pozdrawiam. Co to ja chciałem powiedzieć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka