millefiori 14.06.07, 15:06 odmiana ->zmiennosci splotów z grupy ->efektów tkackich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Nieobecność wątku 14.06.07, 15:21 yyyyyyyyy? ja nie wiem czy załoga przygotowana jest adhokiem do takich zmian? to moze być szok dla załogi. zakończony obstrukcją a toaletę mamy tylko jedną! chociaż..przy obstrukcji toaleta niepotrzebna, ale jakby...? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Nieobecność wątku 14.06.07, 22:43 Załoga schwyciła adhoki w muskularne ręce i przygotowała się do abordażu. Naprzód! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nieobecność wątku 15.06.07, 07:19 millefiori napisała: > odmiana ->zmiennosci splotów z grupy ->efektów tkackich Jakby to tak napisac odmiana zmiennosci splotów z grupy efektów tkackich To juz jest chajku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Nieobecność wątku 15.06.07, 09:09 Pojde wiec dalej, rozpisujac wersy za panskim przykladem: "Tapiseria jest pozbawiona wątku- - Na pewnej powierzchni. Posiada tam tylko - - Niezwiązaną osnowę. Wątki <dla dodania dramatyzmu, powtorzyc> - wątki - - Przechodzą i powracają... Jednak - tylko - po Określonych osnowach i Okalając Dwie lub więcej WOLNE nici osnowy Tworzącej prześwit." Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nieobecność wątku 15.06.07, 09:47 millefiori napisała: > "Tapiseria jest pozbawiona wątku- > - Na pewnej powierzchni. > Posiada tam tylko - > - Niezwiązaną osnowę. > Wątki <dla dodania dramatyzmu, powtorzyc> - wątki - > - Przechodzą i powracają... > Jednak - tylko - po > Określonych osnowach i > Okalając > Dwie lub więcej > WOLNE > nici osnowy > Tworzącej prześwit." > Herbert jak nic:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Nieobecność wątku 15.06.07, 09:14 brezly napisał: (...) > > To juz jest chajku:-) A propos haiku, to w ostatnim wydaniu Point de Vue zdjecia przeslicznie wygladajacej Salmy Hayek, ktora za miesiac zostanie mamą. Wiadomosc chyba bardziej dla sąsiadow zza sciany, tzn Pana Drzejmsa i Bezotkowcow? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nieobecność wątku 15.06.07, 11:35 ja już "nie zza ściany"(wyleciałem pare miesiecy temu) ale za pamięć dziękuję. ja wynająłem we fabryce waszej pakamerkę i tu po zejściu ze zmiany , w kinie przyzakładowym filmy puszczam na ścianę bieloną. czasem przyjdzie ktoś zdrzemnąć się przy Kronice haiku na hamajku zawsze mnie intrygowały moze rozpoczęlibyśmy jakąś nową linię na sezon letni? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Nieobecność wątku 16.06.07, 05:13 jestem za nowa linia, obiema rekami. Proponuje kostiumy kapielowe. Przymierzylam gdyz wczoraj dwa i wyszlo mi, ze dla mnie nie robio. Nie przewidziano, ze nie jestem deska do prasowania... a moze to obleczka na deske wlasnie byla?... Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Nieobecność wątku 16.06.07, 10:58 Pani sie transparentem co za belami leży po strejku jak pareo owinie ręcznie malowanem, po owinięciu wyjdzie kolażowa kombinacja liter i całkiem nowa jakość Ha! a może by zacząc jedwabne robić transparenty? z haiku ze sprawo zdaniami z posiedzeń derekcji? w zależoności od rozmiaru klyenta ten sam tekst zwijałby się lub rozwijał w najprzeróżniejszy przekaz haikański Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Nieobecność wątku 18.06.07, 03:52 tylko te litery na transparencie ciagle szpilkami przyszpilone, pani Szu, a ja sie na poduszeczke do igiel nie zglaszalam. Komus sie nie chcialo przyszyc, zreszto taki recyklingowy transparent, dzis: "za naszo i waszo", jutro: "zadamy rzoudamy) wiecej drobiu!", a pojutrze:"Rozaniec w kazdym tornistrze!" Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Nieobecność wątku 18.06.07, 09:18 to kto się Pani Voodko zgłaszał jak nie Pani? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Nieobecność wątku 18.06.07, 17:49 ze jak sie ktos zglasza do nowych, ambitnych zadan postawionych nam przez kierownictwo, to tez se musi ( zglaszajacy) transparentami piers walecznou owijac? Odpowiedz Link Zgłoś