Dodaj do ulubionych

Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzymanie

21.06.07, 13:35
zadzialo i nizej podpisany ma ochote isc napic piwa w licznym towarzystwie.
Triumfalnego dosc!

:-)))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 21.06.07, 13:57
      cokolwiek, gdziekolwiek, jakkolwiek..
      GRATULUJEMY!
      • brezly Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 21.06.07, 14:01
        Dziekuje. Wasz tez dotyczy bo bedzie mieli zapewnione moje towarzystwo forumowe
        bez zaklocen:-)
        • drzejms-buond Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 21.06.07, 14:13
          O! awansowali na brygadzistę w hali maszyn?
          • brezly Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 21.06.07, 14:14
            Nie wiedzac o tym:-)))
            • millefiori Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 21.06.07, 15:14
              Cieszym sie i gratulujem z BB:)
              • brezly Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 21.06.07, 15:16
                Majlem zaraz wyjasniem:-)
                • millefiori Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 21.06.07, 15:34
                  Dzieki, od@.
                  • mateuszwierzbicki Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 21.06.07, 15:37
                    Gratulacje najszczersze drogi Brezie! :)
                    • brezly Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 21.06.07, 15:39
                      Dziekuje, postaram sie nie zawiesc pokladanego, jak mawial pewien sanitariusz w
                      Izbie Wytrzezwien.
                      • drzejms-buond Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 21.06.07, 15:41
                        ale chyba nie ten?
                        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4241564.html
                      • around_the_sun Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 21.06.07, 16:23
                        Cieszę się ogromnie i gratuluję i ajmsory, że tu dopiero teraz :)
                        • olo53 Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 21.06.07, 18:14
                          No, nalezalo sie,gratuluje, jeszcze tylko teczke otworzyc i juz mozna do kraju,
                          Brez kto nie mial teczki, to znaczy ze ja mial tylko zostala zniszczona. Logika
                          nieco pokretna, ale ostatnio wyznawana:)
                          • zielonamysz Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 21.06.07, 20:35
                            Gratulllki panie Br!!
                            • vaud Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 22.06.07, 00:53
                              Gratulencje. A fcionsz nie wiem, dzie to jest.
                              • mateuszwierzbicki Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 22.06.07, 09:46
                                wszendzie pani Voodko, wszendzie :) Pan Brez chyba leczy teraz monstrualnego
                                katza, podobno pub z kumplami zdemolował i zbiegł w niewiadomym kierunku.
                                Ostatni raz widziano go na dworcu kolejowym, jak ruszał pieszo śladami
                                teżewe :)
                                • around_the_sun Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 22.06.07, 12:25
                                  Uaktualnienie: Pan Brez zadekował sie w pociagu
                                  i udając że przysypia podgląda solary z pempami na wierzchu:)))
                                  • mateuszwierzbicki Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 22.06.07, 15:28
                                    Pan Brez chyba po tych pociagach i dworcach grasuje nie bez przyczyny. Niedawno
                                    schwytano w Polsce ,,Usypiacza", który po wyjściu z odsiadki powrócił do swego
                                    niecnego procederu, polegajacego na usypianiu podróznych częstowanych
                                    alkoholoem wymieszanym z barbituranami i pozbawianiu ich co cenniejszych
                                    przedmiotów :)
                                    • zielonamysz Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 22.06.07, 16:18
                                      Mojej mamy psiapsiolka meza posiadala o ktory mowila ze on lew wagonowy jako ze
                                      pelnie swych wdziekow roztaczal na delegancjach w przedzialach drugiej klasy.

Panie Br. czy pan tez uwodzi panie? W tezeve?
                                      • szubad Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 22.06.07, 20:44
                                        ach! romans ekspresowy w orient expressie...! z pewnością nieszczęśliwy i
                                        ździebko melancholijny.... A tu? WuKaDencja. ech.
    • szubad Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 22.06.07, 20:49
      sie rozemżyłam i zapomniałam pogratulować. Gratulacje Panie Brezly! :-)
      chocia jo nic nie wim... :-)
      • lira_korbowa Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 23.06.07, 00:00
        Na Pańską cześć macham specjalnie korbą :-)
        PS. Chocia jo tyz nic nie wim...
        • viki2lav Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 23.06.07, 10:37
          my tez gratulujemy, calemi soba!!!
          • brezly Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 23.06.07, 11:40
            Wyjasniam: wyszło że będe dalej robił tam gdzie robie, tylko bardziej. A o to szło.
            • mateuszwierzbicki Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 23.06.07, 12:30
              ja się aż boję pomyśleć, co to znaczy te bardziej. To co Brez, teraz już całą
              dobę dzień w dzień będziesz spędzał w pociągach? :)
              • lira_korbowa wreszcie się wydało.... :-))) 23.06.07, 12:38
                no baaa - taki żywot kąduktora.
                • brezly Re: wreszcie się wydało.... :-))) 23.06.07, 14:45
                  Ale teraz w dwóch pociągach naraz :-)))
                  • lira_korbowa Re: wreszcie się wydało.... :-))) 23.06.07, 16:24
                    Brezlisiu, jeśli oprócz daru bilokacji potrafisz rónież woń wydawać różaną, to
                    zacznę się Ciebie poważnie obawiać....
                    • brezly Re: wreszcie się wydało.... :-))) 23.06.07, 19:21
                      Bilokacja wiąże się bezpośrednio z pojęciem "entlassungsproduktivitaet" (Unwort
                      des Jahres 2006, bodaj). Wydawania woni rózanej nie kojarze (oswieć, proszę) ale
                      też i nie posiadam. Piwem i nieambitnym żarciem z kebab imbissu prędzej. O
                      zapachach pracowych nie wspomnę:-)
                      • lira_korbowa Na żądanie oświecam: 23.06.07, 19:36
                        Dwiema tymi cechy (że nie wspomnę o stygmatach) wyróżniał się ojciec Pio.
                        • brezly Re: Na żądanie oświecam: 23.06.07, 19:56
                          Aha, jak mówi moja siostra, mam tu dziure w "kulturówce". Domniemania szły w
                          kierunku czegos bardziej orientalnego :-)))
                          • lira_korbowa Re: Na żądanie oświecam: 23.06.07, 20:13
                            brezly napisał:
                            > mam tu dziure w "kulturówce".
                            Ale - na miłość boską - krwią onaż nie broczy??!
                            • brezly Re: Na żądanie oświecam: 23.06.07, 20:24
                              Zrogowaciała jest:-)
              • jan.kran Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 23.06.07, 16:42
                Brezly , jak Ty jestes zadowolony to ja jestem tesz zadowolona ... taka karma.
                Mam nadzieje ze bedziesz dzial dzielnie , ponadnormatywnie i wogole!!!
                • brezly Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 23.06.07, 19:22
                  Fajna karma breslauska:-)
                  • mateuszwierzbicki Re: Chcialem uprzejmie zawiadomic ze kciukotrzyma 23.06.07, 19:32
                    Brez wydziela ambrę poprzez sieć gruczołów zapachowych, rozmieszczonych na całym
                    ciele :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka