13.08.07, 07:15
Kuszelas jestem.
Obserwuj wątek
    • zielonamysz Re: Kuszenie 13.08.07, 07:15
      ona- Kuszetka
      • drzejms-buond Re: Kuszenie 13.08.07, 14:46
        kusze na szczały czy na kamienie?
        • millefiori Re: Kuszenie 13.08.07, 14:51
          kuszem obrosle i pajeczynou...
          • millefiori Re: Kuszenie 13.08.07, 14:52
            a kusztyczki trzeba przygotowac, jako ze sie kolejny tysiecznik zbliza.
            • around_the_sun Re: Kuszenie 13.08.07, 15:23
              no no, następny tysięcznik to nie w kuszke dmuchal, sily trza zbierac
              • kanuk Re: Kuszenie 13.08.07, 17:42
                zakuszke trza szykowac, Mille Fiori grazie.
                • viki2lav Re: Kuszenie 13.08.07, 18:22
                  przykusztykalam a tu o!
                  • immanuela Kuszenie w Kraju Kusz? 13.08.07, 20:24
                    • immanuela Kuszenie Kusturicy w Kraju Kusz? 13.08.07, 20:25
                      • immanuela Kuszenie kuszą Kusturicy w Kraju Kusz? 13.08.07, 20:26
                        • immanuela KuszeniekusząkusztykajacegoKustur icy w Kraju Kusz? 13.08.07, 20:27
                          • immanuela KuszeniekusząkusztykającegoKustur icywKrajuKusz!!! 13.08.07, 20:31
                            nie ma to, jak se samemu do siebie pogadać! :-D
                            • millefiori Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur icywKrajuKu 13.08.07, 20:34
                              Aha... dobry wieczór, pani Immanuelo... z glebi kryzysu tworczego...
                              • immanuela Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur icywKrajuK 13.08.07, 20:36
                                a dobry, Pani Fiorciu, dobry. Kto ma kryzys, Pani, czy ja?
                                • millefiori Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur icywKraju 13.08.07, 20:40
                                  Mam rzeczony, tylko wlasnie sie waham, tworczy czy przetworczy. Pani tez, ze
                                  zapytam niedyskretnie?
                                  • immanuela Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur icywKraj 13.08.07, 20:49
                                    taki kryzys to dla mnie chleb powszedni. Ostatnio miałam dość długo, to mam
                                    nadzieję, że teraz się trochę odetka. A co Pani przetwarza? Śliwki? A może
                                    ogórki Pani kisi?
                                    • millefiori Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur icywKra 13.08.07, 20:57
                                      Z ogorkow w tym kraju tylko model weze... reszta w gotowych marynatach, a
                                      surowiec poza zasiegiem. Kopru tez ni ma, poza bulwiastym i krotkim-pierzastym.
                                      Sliwki wegierki, co sie tu nazywaja nie wiedziec czemu z niemiecka quetsch, nie
                                      takie jak na Wegrzech, wodniste i zielone srodkiem, niby alzackie i lotarynskie,
                                      bo tam tylko rosna, ale i tak sie nie nadaja na powidla. W zeszlym roku jadac z
                                      Budy zwiozlam tu 10 kilo ogorkow i koper porzadny! I papryke!
                                      • millefiori Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur icywKr 13.08.07, 20:58
                                        A kryzys w opisach i przypisach, a niech to...
                                        • immanuela Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur icywK 13.08.07, 21:02
                                          Pani Fiorciu, kryzys ma to do siebie, że kiedyś sie kończy. Przetrzymać go, i
                                          tyle. Gorzej, jak terminy gonią.
                                          • zielonamysz Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur icyw 13.08.07, 21:12
                                            Kuszą w niego.
                                            Kriżysy wchodzą u mnie i do chodzą ale zeby od to trudno Moze feng shui?
                                            • immanuela Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur icy 13.08.07, 21:15
                                              Kuszą w kryzys? Dobry pomysł. Cześć Myszku!
                                              • millefiori Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur ic 13.08.07, 21:17
                                                Dobry wieczor, pani Zielona. Termin, taka jego kusza twarz, wisi jak miecz
                                                Damoklesa...
                                                • immanuela Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur i 13.08.07, 21:22
                                                  termin to straszna rzecz. Zwizualizowała go kiedy Pani, Pani Fiorciu?
                                                  • millefiori Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur 13.08.07, 21:25
                                                    Aha, az boje sie nawet przypomniec sobie, jeszcze mi sie zacznie snic po nocach:/
                                                  • immanuela Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur 13.08.07, 21:27
                                                    a, to rzeczywiście, lepiej nie. Dobry, Termin, dobry, do nogi!
                                                  • millefiori Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur 13.08.07, 21:29
                                                    A namordnik ma?
                                                  • immanuela Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur 13.08.07, 21:32
                                                    i obrożę przeciw kleszczową. Zawsze go można za ten namordnik teges... jakby się
                                                    zanadto szarpał...
                                                  • zielonamysz Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur 14.08.07, 07:56
                                                    terror terminu error terminu
                                                    terkot terminu - tez to mam.
                                                    A nie biegne lecz sie turlam popadajc w turbulencje.

--
                                                    Nie wiemy, co było przedtem, nie wiemy, co będzie potem, a spieramy się o
                                                    teraźniejszość.

Stefan Kisielewski
                                                  • millefiori Re: KuszeniekusząkusztykającegoKustur 14.08.07, 08:31
                                                    Faldow cza przysiasc...:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka