Gość: pss IP: *.icpnet.pl 22.08.07, 09:14 LOL. A z tym nazwiskiem to raczej ściema, bo który urzędnik przyjmie takie imię i nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gad Szymon Majewski chce być posłem IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.07, 09:15 Szymon pewnie kręci materiał do nowych odcinków SMS'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa sejm już jest jednym wielkim cyrkiem IP: *.broker.com.pl 22.08.07, 13:10 po co to pogłębiać? Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: sejm już jest jednym wielkim cyrkiem 23.08.07, 07:31 Znając jego, napewno robi sobie jakieś jaja. Ędgar Ącki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skate To kpina z bezmózgowców IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 09:49 Bez programu nieznane nazwisko na pewno skusi wielu. Będzie ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georg Szymon Majewski chce być posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 09:55 Popieram. Proszę o zmieszczenie deklaracji członkowskiej w internecie. od razu się zapisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Szymon Majewski chce być posłem 22.08.07, 09:57 Gość portalu: pss napisał(a): > LOL. > > A z tym nazwiskiem to raczej ściema, bo który urzędnik przyjmie takie imię i na > zwisko. Spokojnie to piękny i twórczy kraj, z niepowtarzalnymi i wrażliwymi urzędnikami, kłopot tylko będzie taki że nie mają szufladki z nazwiskami zaczynającymi się na tą literę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teatr ślepego widz Co oznacza kolor niebieski i czerwony ? IP: *.novartis.com 22.08.07, 10:08 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brb Szymon Majewski chce być posłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 10:55 Z calym szacunkiem dla Szymona, ktorego bardzo lubie i ktory zawsze mnie bawi, ale nie ma szans. W Sejmie sa wieksi jajcarze od niego... Odpowiedz Link Zgłoś
pitrusza Gdzie można się zapisać w Bydgoszczy 22.08.07, 13:01 Bo do Wawy nie chce mi się jechać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf zbieżność kolorystyczna logo z flagą Rosji przypad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 13:30 przypadkowa. Lepper idzie na dno to ruscy szukają nowego pajaca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adomas Re: zbieżność kolorystyczna logo z flagą Rosji pr IP: *.crowley.pl 22.08.07, 20:01 Przecież PiS-da też ma niebieski i czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesio i jak tu ma być normalnie? IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.07, 14:24 I jak w Polsce ma być normalnie, jeśli każdy robi sobie z demokracji, za przeproszeniem, jaja?! Zaczęło się od Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której nazwa sugerowała specyficzne podejście do zmian ustrojowych, jakie właśnie się dokonały. Później start w wyborach Pietrzaka, któremu nagły zanik komunizmu wyrwał grunt spod nóg (no bo żarty o komuchach przestały zwyczajnie interesować ludziska), więc obrzucając błotem wszystkich dookoła szukał miejsca, gdzie owo błoto się przyklei. A teraz Majewski, którego poczucie humoru bardzo jest mi bliskie, aczkolwiek tego ruchu nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drojb Re: Grzesiu, ale jakie poświęcenie! IP: *.aster.pl 26.08.07, 23:22 Czy jakikolwiek kandydat wisiałby na bibordzie co najmniej pół godziny (a z dublami - to i dłużej)?? No i rzeczywiście - jest szczery, sądząc z zarysów programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc partia jak pozostałe w kraju IP: 212.244.79.* 22.08.07, 15:33 co w tym dziwnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
pisiory_do_obory Dlaczego to zrobił? Proste... 22.08.07, 18:24 Naprzekór politykom którzy nie potrafią się wysłowić i mówią: bendom, som, itp Widać Ą i Ę umiera w polskiej polityce i należy je ratować :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-Z Szymon Majewski chce być posłem IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.07, 18:27 a kto by nie chciał być posłem ?! z obserwacji naszych ustawodawców widać jak dojną krową jest budżet państwa i w jak dowolny sposób można z niego czerpać garściami, nieważne czy zgodnie czy niezgodnie z prawem........zanim coś się wyjaśni miną długie lata ! chętnie dołączę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gecoon Szymon Majewski chce być posłem IP: *.domainunused.net 22.08.07, 20:18 Bracie masz mój głos!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uff... Szymon Majewski chce być posłem IP: *.chello.pl 22.08.07, 20:25 Wreszcie będzie odrobina normalności w tym cyrku, zwanym dla niepoznaki Sejmem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajac Szymon Majewski chce być posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 21:42 To jest taki pajac, że szkoda czasu czytać te wypociny. Olejcie go niech się sam pajac pajacuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-polityk Re: Szymon Majewski chce być posłem IP: *.os3.kn.pl 23.08.07, 07:39 nikt nie kazał tobie tu zaglądać i zamieszczać swojego głupiego komentarza. jak jestes taki powazny i dostojny to zajmij sie powazniejszymi rzeczami od komentowania skeczy majewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek l Szymon Majewski chce być posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:08 jeszcze jeden szaleniec . Jestem już zmęczony tymi figlarzami. Potrzeba nam kogoś normalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex ### Majewski jest glupszy niz Lepper ### IP: 82.139.44.* 22.08.07, 23:46 Majewski jest glupszy niz Lepper: 1. Dal sie uwilklac w polityke biorac do skeczow politycznych HGW. 2. Kandyduje choc sam nie wie po co i dlaczego. 3. Niszczy Panstwo tak samo jak PiS i SLD, osmieszajac w oczach Polakow wybory jako cos glupiego i niepowaznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: ### Majewski jest glupszy niz Lepper ### IP: *.tvk.torun.pl 23.08.07, 00:20 Poczucie humoru jest wyznacznikiem inteligencji. No dawajcie polaczki, gardlujcie jaki to z satyryka barbarzynca, ze chce zatrzasc podwalinami demokracji. A slowo "ironia", znacie? Zdechniecie od tej powagi i patryiotyzmu w tym prywislanskim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogon Re: ### Majewski jest glupszy niz Lepper ### IP: *.171.19.130.crowley.pl 23.08.07, 07:33 co za baran z ciebie... brak słów normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Szymon Majewski chce być posłem 25.08.07, 16:13 Wpisuje się w polską "klasę polityczną", pasuje jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva ĘĄ elstahyacki.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 23:13 elstahyacki.blog.onet.pl Ełstahy Ącki - brat Ędwarda Ąckiego, pewnie kroczy na polską scenę polityczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drojb Re: elstahyacki.blog.onet.pl IP: *.aster.pl 26.08.07, 23:27 Ząpisuję się na rzęczniką prąsowęgo. Mogę tęż być mąrsząłkięm (wojską ąlbo sęjmu). Ąlbo ministę. Odpowiedz Link Zgłoś