nxa 03.07.03, 06:37 Witam Wszystkich w piękny, słoneczny czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aureliano.83 Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 08:59 Dzień dobry!!! Właśnie wróciłem do domku po nocy pełnej wrażeń... Życzę wszystkim radosnego, udanego dnia. Niech szczęście wam sprzyja. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 09:51 Dziń dybry ze słonecznej Warszawy. Na niebie tylko kilka chmurek - okna biura na Woli widzę Puszczę Kampinoską. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 09:53 Dzien dobry :) O której zazwyczaj zaglądacie no forum po raz pierwszy w ciągu dnia? I októrej kończycie działalność forumową? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 10:07 ashanti5 napisała: > Dzien dobry :) > O której zazwyczaj zaglądacie no forum po raz pierwszy w ciągu dnia? > I októrej kończycie działalność forumową? W ciągu roku szkolnego zaczynam na ogół 8.30, teraz są wakacje więc dopiero po 9-tej :) Kończę - bardzo różnie. Czasami wygląda jakbym nie kończył wcale :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 09:55 Witam i ja wszystkich Znowu czwartek i znowu słońce - cóż za monnotonia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 10:27 Rals, możesz coś zrobić aby to "Dzieńdobry" w tytule wyglądało po ludzku. Każdego ranka będzie mi się psuł humor :( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzień dobry' 03.07.03, 10:31 Niestety, albo raczej stety w treść i tytuły wypowiedzi nie mogę ingerować. Mogę usunąć pojedyncze wpisy albo cały wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 10:34 nxa napisał: > Rals, możesz coś zrobić aby to "Dzieńdobry" w tytule wyglądało po ludzku. > Każdego ranka będzie mi się psuł humor :( Nxa co się Tobie nie podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzien´dobry' 03.07.03, 10:35 a ja troche z wegierska powiem : MORGEN :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 10:41 nxa napisał: > Rals, możesz coś zrobić aby to "Dzieńdobry" w tytule wyglądało po ludzku. > Każdego ranka będzie mi się psuł humor :( Gdybyś nie powiedział to bym nie zauważyła :)) Poza tym wszystko sie zgadza, 'dzien dobry' mowi sie przeciez razem, pisze oddzielnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 10:44 Hehe - ja też na początku nie zauważyłem. Znaczy - nie przeszkadza -zostaje jak jest. Dzieńdobry Chatko :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 10:46 ralston napisał: > Hehe - ja też na początku nie zauważyłem. Znaczy - nie przeszkadza -zostaje jak > > jest. Dzieńdobry Chatko :) Dziendobryralsie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 spostrzeżenie 03.07.03, 10:44 Zauważam u siebie analfabetyzm wtórny, dlatego unikam pouczania innych jesli chodzi o zasady ortografii. Nie wiem, dlaczego tak się dzieje, że mam coraz częściej problemy z ortografią. W szkole zawsze piątki z polskiego i dyktand. Nadal czytam dużo książek, równie dużo piszę, a jednak coraz częściej się przyłapuję na błędach ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: spostrzez˙enie 08.07.03, 09:39 Tez w ktoryms tam watku przepraszalem ze ortografy, zauwazam je dopiero po wcienieciu enter Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 10:46 Nie pocieszaj. Każdego ranka jak zobaczę to dzieńdobry a obok nxa to zamiast pomyśleć o Was będę myślał o sobie. Nieładnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 10:48 Rozleniwilismy się dzięki komputerowej funkcji sprawzania błędów. Na forum niestety niedostępnej. A może stety? Trzeba więcej myśleć nad tym co się pisze. Z drugiej strony, czym więcej sie myśli nad pisownią wyrazu, tym większe ma się wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 10:49 nxa napisał: > Nie pocieszaj. Każdego ranka jak zobaczę to dzieńdobry a obok nxa to zamiast > pomyśleć o Was będę myślał o sobie. Nieładnie ;) ale jakie to miłe - otwierasz komputer , potem Tea Timie i co widzisz ? "Dzieńdobry Nxa" To tak jakbysmy my mówili to do Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 03.07.03, 10:52 Właściwie to nawet powinno być bardziej z białostocka: "Dzjieńdooobry" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 04.07.03, 06:56 Dzień dobry forumowicze Tea Time. Pora wstawać. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 04.07.03, 07:02 no to miłego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 04.07.03, 08:50 Dzień dobry. Nxa, czy Ty w ogóle sypiasz? Dobranoc mówisz koło drugiej, przed siódmą mówisz dzieńdobry. Nie mów, że jeszcze w międzyczasie psa na spacer wyprowadzasz... Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 04.07.03, 08:58 Witam. Pies ma zegarek nastawiony na 6:00. Nie dał się nauczyć jak korzystać z toalety :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 05.07.03, 08:14 Dzień dobry Tea Time. Miłej soboty wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 06.07.03, 09:47 Dzień dobry. Wszyscy wypoczęci i wyspani! Paluszki na klawiaturę i piszemy na forum. Miłego dnia i pogodnych nastrojów :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Watek gdzie sie mowi: Dobrywieczór :) 07.07.03, 22:06 Tez mowie Dobry wieczor i w kwestii formalnej co zrobisz jak moj wyglad bedzie znacznie "odbiegal" od normy z Przypuszczen...? Moze sie zobaczymy przed Syrena bo do konca tygodnia bede w bialym i tez wybieram sie do kina. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Watek gdzie sie mowi: Dobrywieczór :) 07.07.03, 23:06 ogabiniak napisał: > Tez mowie Dobry wieczor i w kwestii formalnej > co zrobisz jak moj wyglad bedzie znacznie "odbiegal" > od normy z Przypuszczen...? Bede mile zaskoczona ? :)A ma to w ogole jakies znaczenie? :) > Moze sie zobaczymy przed Syrena bo do konca tygodnia > bede w bialym i tez wybieram sie do kina. > Pozdrawiam. No prosze, wywolalam Cie myslami, zaledwie wczoraj pomyslam sobie ze juz powinienies byc w Bialymstoku. Czy wybierasz sie jutro na Himalaye na 16:45, moglibysmy sie spotkac po filmie, okolo 18:30? Na filmie niestety byc nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Watek gdzie sie mowi: Dobrywieczór :) 07.07.03, 23:14 Bede na tym filmie bo w innych kinach leci przewaznie kaszana a o tej 18.30 to pod Syrena? Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Watek gdzie sie mowi: Dobrywieczór :) 07.07.03, 23:16 ogabiniak napisał: > Bede na tym filmie bo w innych kinach leci przewaznie kaszana a > o tej 18.30 to pod Syrena? Albo jak chcesz to cos wymysl i daj mi na prv.OK? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Watek gdzie sie mowi: Dobrywieczór :) 07.07.03, 23:17 OK. Pod Syrena :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Watek gdzie sie mowi: Dobrywieczór :) 07.07.03, 23:19 chatka_ napisała: > OK. Pod Syrena :) OK.:) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 07.07.03, 06:53 Dzień dobry. Poraz zaparzyć herbatę. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 07.07.03, 09:04 A cóż to za cudzysłowy. Poczytaj maksymy na dzisiaj. Jak nie pomoże, to Chatka radzi przekleństwa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 08.07.03, 06:34 Dzień dobry. Słońce świeci na bezchmurnym niebie. Mam nadzieję, że u Was też. Życzę Wszystkim pogodnego dnia i uśmiechu, uśmiechu, uśmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 08.07.03, 08:39 dzien dobry w moj pierwszy wolniejszy od tygodnia poranek. milej pracki Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzien´dobry' 08.07.03, 09:44 Czesto zauwazam ze skracam sobie i mowie albo same DOBRY albo BRY :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Watek gdzie się wita.... 08.07.03, 10:18 witam sie i znikam, mnostwo dzis mam rzeczy do zalatwienia, jutro wyjezdzam! Niech mi ktos przypomoni wieczorem jak sie nazywam :)Dobrego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 09.07.03, 06:47 Dzień dobry. Awee miała rację. Jak wątek jest na górze to ciągle widzę "dzień dobry nxa" jakby wszyscy się ze mną witali. Miłego dnia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 11.07.03, 08:18 dzien dobry sloneczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 11.07.03, 08:21 Wróciłem na 1 dzień do domku, więc od razu - na forum :) Dzień dobry... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 11.07.03, 10:29 Na jeden dzień??? Dłużej z Tobą nie wytrzymają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 11.07.03, 10:57 > Na jeden dzień??? Dłużej z Tobą nie wytrzymają :)) Ja dłużej nie wytrzymam ;) A na serio... Miało mnie tu nie być długo, ale pojawiła się szansa, że poznałem Panią swego serca... Więc chcąc nie chcąc (tzn. bardzo chcąc) musiałem wrócić... Trzymaj, proszę, kciuki... Pozdrowienia wielkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Watek gdzie sie mowi: 'Dzieńdobry' 11.07.03, 11:09 Co jest z tymi kciukami. Trzeba wymyśleć coś innego. Wiesz jak źle się pisze serdecznymi palcami. A może te odstające "serdeczne" to na szczęście? Trudno, jak dla szczęścia spróbuję pisać nosem :)) ŻYCZĘ BARDZO MIŁEGO DNIA I MIŁYCH NIESPODZIANEK AUREOLCE ;) Odpowiedz Link Zgłoś