around_the_sun Re: Idziemy na kolejny tysiecznik! 28.08.07, 10:44 czekan i liny już gotowe, zaraz zaparzam kawe do termosów. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Idziemy na kolejny tysiecznik! 28.08.07, 10:44 Termosy, kanapki, liny, haki, buty i raki. Zakladam rekawiczki, bo mam manicure swiezy, z przedwczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Idziemy na kolejny tysiecznik! 28.08.07, 10:45 Gogle. Tak, gogle konieczne, bo bardzo swieci. Szaliczek od przeciagow. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Idziemy na kolejny tysiecznik! 28.08.07, 10:45 A herbatki panu, panie Ab Extra, zielonej, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Nieśmiało zapytam 28.08.07, 10:51 A nie mogę poczekać sobie w 1. bazie dodając otuchy drogą radiową? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nieśmiało zapytam 28.08.07, 10:52 I rozwiazujac krzyzowki albo sudoki? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Nieśmiało zapytam 28.08.07, 10:54 wezmę jeszcze parę flaszek wody zęzowej ku pokrzepieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: PS a propos herbaty 28.08.07, 10:56 Lapsang suchong, moze byc, czy raczej Lady Gray? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: PS a propos herbaty 28.08.07, 10:58 Panowie sie uprzejmie szybko zdecyduja, jakie napoje, poki jestem w kuchni, bo nie bede sie wracac, jako ze nastepnie trzeba przysiasc, policzyc do dziesieciu, etc.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PS a propos herbaty 28.08.07, 11:15 cuś panowie niezdecydowani, dostaną więc po kanapce z kozim serem i herbate z prundem. Jakbym już sczyt we mgle widziała? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: PS a propos herbaty 28.08.07, 11:22 tak, w zapobiegliwym krzataniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bzdeta_wons Re: I co widać? 28.08.07, 12:01 strasznie boję się wysokości, więc mnie nie pytaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: I co widać? 28.08.07, 12:15 Mnie caly widok czyjes plecy zaslaniaja. Yeti? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: I co widać? 28.08.07, 12:31 może zbiorowom fotografie? Nosy odchuchac coby czerwone nie byli :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 14:07 zasapana też doszedłszy. Ale nic nie widzę, nawet tych nosów. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: I co widać? 28.08.07, 14:25 Plecow yetiowych tyz nie? Puder przynioslam, do nosow owych przymatowienia. Chyba, ze ktos by wolal wate stalowa, to calkiem na mat wyjdzie, ale czerwien bedzie mocniejsza.;) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 14:31 no, Breza to rzeczywiście widzę. Ale nie wiem, czy Mat będzie zadowolony, gdy tak wszystko ciupasem na mat zrobimy, prawdaż czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 14:37 a Pani, Pani Fiorciu pozbyła się już szacownych krewnych i znajomych ze swego domostwa? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: I co widać? 28.08.07, 14:46 Sie nie pozbywalam, a niech mnie reka, za bardzo ich lubie! Od wczoraj wieczorem zostala mniej wiecej stala obsada, ze sie tak wyraze. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 14:49 no tak, jak się lubi to jest insza inszość. Jak Pani myśli, może tak ogórkową by? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: I co widać? 28.08.07, 14:55 Serio? Prawdziwa ogorkowa? Z piesnia na ustach!!! To zrobie kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: I co widać? 28.08.07, 14:57 A swiete slowa, Pani Immanuelo; nie daj Opatrznosc, mniej wielbieni do Pani zajechal? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 15:00 a ne ne, teraz nie, ale się zdarza, co bywa bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 14:58 prawdziwa ogórkowa z prawdziwych, działkowych, własnymi ręcami zakiszonych ogórków. To idę robić. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 15:02 Brezu, to jak ja idę to Ty przychodzisz? Tak nie może być! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: I co widać? 28.08.07, 15:26 I co, i co? Bo z ssawka w zoladku, dzbankiem z kawa w jednej, a miska w drugiej rece za panem Brezlym w kolejce przytupuje niecierpliwie! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: I co widać? 28.08.07, 15:34 Zaczekamy sobie z tymi miseczkami, co nie, Fiori? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Aha, pani Fiorciu 28.08.07, 15:37 tinyurl.com/22qd4v Dotarlo do pani? Bo cos mi na nosa jakis paniowy znajomy mogl to napisac. NO mowi ze sie da czytac, ja jakos wzialem sie za grubsze Przywozki z pl. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Aha, pani Fiorciu 28.08.07, 15:48 Zdaje mi sie z foty, ze znam, ale pod innym nazwiskiem:) www.wab.com.pl/index.php?id=9&aid=289 Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Aha, pani Fiorciu 28.08.07, 15:48 To juz druga ksiazka, jak sie doczytalam. Dzieki za wiesc o. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Aha, pani Fiorciu 28.08.07, 17:07 to ja stawiam wazę z ogórkową na stoliczku przy krosnach. Proszę się. Ale ten Tobiasz W. Lipny brzmi mi na pseudonim? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Aha, pani Fiorciu 28.08.07, 17:10 To wyciagam lyche z buta i zasuwam. Z cala pewnoscia pseudonim. Budzetowka z wydzialow humansitycznych odkryla ze moze zarabiac pisaniem, Marek Krajewski dla przyklad :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Aha, pani Fiorciu 28.08.07, 17:19 no właśnie mozna zarabiac pisaniem, nawet jeżeli nie jest się humanistą, a na ten przykład chemikiem (vide: Janusz Leon Wiśniewski) ;-) PS. ten przeynteligentny program sprawdzający pisownię chce poprawic mi powyżej wystepujacy wyraz "mozna" na "Poznan" ewentualnie "Wozniak" Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela aaa, zwracam honor 28.08.07, 17:20 miałam go ustawionego na angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Tak a propos, Imm 28.08.07, 17:22 To robimy to wierszydelko oparte na poprawkach eydtora? Bo ja gdzies mam te Stepy Akermanskie, tyle ze surowe:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Tak a propos, Imm 28.08.07, 17:25 wiedziałam, że sobie o tym zaraz przypomnisz :-))) Gdzieś je chyba też mam, muszę poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 08:36 porzuć czasem tkanie zajrzyj do nas na śniadanie :-) Nadał info kacyk z Mombassa, że po necie Imma gdzieś hassa, info nadał wampumem, poczem zjedzon przez pumę poczuł, że kończy się dlań passa. (pokornie przepraszam Państwa za wtargnięcie, alem się nie mogła powstrzymać. Pozdrowienia z FH.) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 13:49 Wpadaj czesciej zwlaszcza z takim zgrabnie utkanymi wierszykami :) A co to jes FH ? Pozdrawiam Kran Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 13:54 Forum Humorum, Kraniku. Imc Immanuela stamtad do nas trafila. Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 14:51 Skoro pan Jan zaprosił.... O żesz! lub, jak to mówią "do diaska", pies z wrażenia ma wytrzeszcz i mlaska, gdym mu dziś oznajmiła, że bym może poszyła, na początek coś z gumką bez paska. Potem psinco ukląkł na klęczniku, gdym wspomniała coś o tysięczniku szczeknął : "nie będę pani ciągnął, pchał, czy też ani myślę potu wykręcać z ręczniku"* * powinno być "z ręcznika", no ale on nie zna zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 14:52 No ezs, kurcze, ruki po szwam z wrazenia. Eilean_donan, powiadomilem Immcie SMSem, mowi ze jest we wcieleniu zakupowym. Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 16:04 O, bardzo merci. Nie żebym chciała Immanueli przeszkadzać w kompletowaniu, powiedzmy, wyprawki, ale tak się ucieszyłam, że tu na nią wpadłam....że tu jest.... no tak się ucieszyłam...no.... Imma cna łza pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 16:27 Zostanę nad ranem czy z panem? Odpowiedz Link Zgłoś