Dodaj do ulubionych

Idziemy na kolejny tysiecznik!

28.08.07, 10:42
Jak wyzej
Obserwuj wątek
    • around_the_sun Re: Idziemy na kolejny tysiecznik! 28.08.07, 10:44
      czekan i liny już gotowe, zaraz zaparzam kawe do termosów.
    • millefiori Re: Idziemy na kolejny tysiecznik! 28.08.07, 10:44
      Termosy, kanapki, liny, haki, buty i raki. Zakladam rekawiczki, bo mam manicure
      swiezy, z przedwczoraj.
      • millefiori Re: Idziemy na kolejny tysiecznik! 28.08.07, 10:45
        Gogle. Tak, gogle konieczne, bo bardzo swieci. Szaliczek od przeciagow.
        • millefiori Re: Idziemy na kolejny tysiecznik! 28.08.07, 10:45
          A herbatki panu, panie Ab Extra, zielonej, nie?
          • ab_extra Nieśmiało zapytam 28.08.07, 10:51
            A nie mogę poczekać sobie w 1. bazie dodając otuchy drogą radiową?
            • brezly Re: Nieśmiało zapytam 28.08.07, 10:52
              I rozwiazujac krzyzowki albo sudoki?
              • around_the_sun Re: Nieśmiało zapytam 28.08.07, 10:54
                wezmę jeszcze parę flaszek wody zęzowej ku pokrzepieniu :)
          • ab_extra PS a propos herbaty 28.08.07, 10:52
            to pozostanę przy czarnej :)
            • millefiori Re: PS a propos herbaty 28.08.07, 10:56
              Lapsang suchong, moze byc, czy raczej Lady Gray?
              • millefiori Re: PS a propos herbaty 28.08.07, 10:58
                Panowie sie uprzejmie szybko zdecyduja, jakie napoje, poki jestem w kuchni, bo
                nie bede sie wracac, jako ze nastepnie trzeba przysiasc, policzyc do
                dziesieciu, etc....
                • around_the_sun Re: PS a propos herbaty 28.08.07, 11:15
                  cuś panowie niezdecydowani,
                  dostaną więc po kanapce z kozim serem i herbate z prundem.
                  Jakbym już sczyt we mgle widziała?
                  • around_the_sun Re: PS a propos herbaty 28.08.07, 11:16
                    weszlim?
                    • millefiori Re: PS a propos herbaty 28.08.07, 11:22
                      tak, w zapobiegliwym krzataniu:)
                      • ab_extra I co widać? 28.08.07, 11:47

• kasia_bzdeta_wons Re: I co widać? 28.08.07, 12:01
                          strasznie boję się wysokości, więc mnie nie pytaj ;)
                          • millefiori Re: I co widać? 28.08.07, 12:15
                            Mnie caly widok czyjes plecy zaslaniaja. Yeti?
                            • around_the_sun Re: I co widać? 28.08.07, 12:31
                              może zbiorowom fotografie? Nosy odchuchac coby czerwone nie byli :)
                              • immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 14:07
                                zasapana też doszedłszy. Ale nic nie widzę, nawet tych nosów.
                                • brezly Re: I co widać? 28.08.07, 14:25
                                  Ja siem ze mgly wylaniam. Czesc Imm:-)
                                • millefiori Re: I co widać? 28.08.07, 14:25
                                  Plecow yetiowych tyz nie? Puder przynioslam, do nosow owych przymatowienia.
                                  Chyba, ze ktos by wolal wate stalowa, to calkiem na mat wyjdzie, ale czerwien
                                  bedzie mocniejsza.;)
                                  • immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 14:31
                                    no, Breza to rzeczywiście widzę. Ale nie wiem, czy Mat będzie zadowolony, gdy
                                    tak wszystko ciupasem na mat zrobimy, prawdaż czy nie?
                                    • millefiori Re: I co widać? 28.08.07, 14:36
                                      Nie wiem, czy tak doslownie...
                                      • immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 14:37
                                        a Pani, Pani Fiorciu pozbyła się już szacownych krewnych i znajomych ze swego
                                        domostwa?
                                        • millefiori Re: I co widać? 28.08.07, 14:46
                                          Sie nie pozbywalam, a niech mnie reka, za bardzo ich lubie!
                                          Od wczoraj wieczorem zostala mniej wiecej stala obsada, ze sie tak wyraze.
                                          • immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 14:49
                                            no tak, jak się lubi to jest insza inszość. Jak Pani myśli, może tak ogórkową by?
                                            • millefiori Re: I co widać? 28.08.07, 14:55
                                              Serio? Prawdziwa ogorkowa? Z piesnia na ustach!!! To zrobie kawe.
                                              • millefiori Re: I co widać? 28.08.07, 14:57
                                                A swiete slowa, Pani Immanuelo; nie daj Opatrznosc, mniej wielbieni do Pani
                                                zajechal?
                                                • immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 15:00
                                                  a ne ne, teraz nie, ale się zdarza, co bywa bolesne.
                                              • immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 14:58
                                                prawdziwa ogórkowa z prawdziwych, działkowych, własnymi ręcami zakiszonych
                                                ogórków. To idę robić.
                                                • brezly Re: I co widać? 28.08.07, 14:59
                                                  To ja miske przyniose.
                                                  • immanuela Re: I co widać? 28.08.07, 15:02
                                                    Brezu, to jak ja idę to Ty przychodzisz? Tak nie może być!
                                                  • millefiori Re: I co widać? 28.08.07, 15:26
                                                    I co, i co? Bo z ssawka w zoladku, dzbankiem z kawa w jednej, a miska w drugiej
                                                    rece za panem Brezlym w kolejce przytupuje niecierpliwie!
                                                  • brezly Re: I co widać? 28.08.07, 15:34
                                                    Zaczekamy sobie z tymi miseczkami, co nie, Fiori? :-)
                                                  • brezly Aha, pani Fiorciu 28.08.07, 15:37
                                                    tinyurl.com/22qd4v
                                                    Dotarlo do pani? Bo cos mi na nosa jakis paniowy znajomy mogl to napisac. NO
                                                    mowi ze sie da czytac, ja jakos wzialem sie za grubsze Przywozki z pl.
                                                  • millefiori Re: Aha, pani Fiorciu 28.08.07, 15:48
                                                    Zdaje mi sie z foty, ze znam, ale pod innym nazwiskiem:)
                                                    www.wab.com.pl/index.php?id=9&aid=289
                                                  • millefiori Re: Aha, pani Fiorciu 28.08.07, 15:48
                                                    To juz druga ksiazka, jak sie doczytalam. Dzieki za wiesc o.
                                                  • immanuela Re: Aha, pani Fiorciu 28.08.07, 17:07
                                                    to ja stawiam wazę z ogórkową na stoliczku przy krosnach. Proszę się. Ale ten
                                                    Tobiasz W. Lipny brzmi mi na pseudonim?
                                                  • brezly Re: Aha, pani Fiorciu 28.08.07, 17:10
                                                    To wyciagam lyche z buta i zasuwam.

Z cala pewnoscia pseudonim. Budzetowka z wydzialow humansitycznych odkryla ze
                                                    moze zarabiac pisaniem, Marek Krajewski dla przyklad :-))
                                                  • immanuela Re: Aha, pani Fiorciu 28.08.07, 17:19
                                                    no właśnie mozna zarabiac pisaniem, nawet jeżeli nie jest się humanistą, a na
                                                    ten przykład chemikiem (vide: Janusz Leon Wiśniewski)
                                                    ;-)

PS. ten przeynteligentny program sprawdzający pisownię chce poprawic mi powyżej
                                                    wystepujacy wyraz "mozna" na "Poznan" ewentualnie "Wozniak"
                                                  • immanuela aaa, zwracam honor 28.08.07, 17:20
                                                    miałam go ustawionego na angielski.
                                                  • brezly Tak a propos, Imm 28.08.07, 17:22
                                                    To robimy to wierszydelko oparte na poprawkach eydtora? Bo ja gdzies mam te
                                                    Stepy Akermanskie, tyle ze surowe:-))
                                                  • immanuela Re: Tak a propos, Imm 28.08.07, 17:25
                                                    wiedziałam, że sobie o tym zaraz przypomnisz :-)))
                                                    Gdzieś je chyba też mam, muszę poszukać.
                                                  • eilean_donan Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 08:36
                                                    porzuć czasem tkanie
                                                    zajrzyj do nas na śniadanie :-)

Nadał info kacyk z Mombassa,
                                                    że po necie Imma gdzieś hassa,
                                                    info nadał wampumem,
                                                    poczem zjedzon przez pumę
                                                    poczuł, że kończy się dlań passa.

(pokornie przepraszam Państwa za wtargnięcie, alem się nie mogła
                                                    powstrzymać. Pozdrowienia z FH.)
                                                  • jan.kran Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 13:49
                                                    Wpadaj czesciej zwlaszcza z takim zgrabnie utkanymi wierszykami :)
                                                    A co to jes FH ?
                                                    Pozdrawiam
                                                    Kran
                                                  • brezly Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 13:54
                                                    Forum Humorum, Kraniku. Imc Immanuela stamtad do nas trafila.
                                                  • eilean_donan Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 14:51
                                                    Skoro pan Jan zaprosił....

O żesz! lub, jak to mówią "do diaska",
                                                    pies z wrażenia ma wytrzeszcz i mlaska,
                                                    gdym mu dziś oznajmiła,
                                                    że bym może poszyła,
                                                    na początek coś z gumką bez paska.

Potem psinco ukląkł na klęczniku,
                                                    gdym wspomniała coś o tysięczniku
                                                    szczeknął : "nie będę pani
                                                    ciągnął, pchał, czy też ani
                                                    myślę potu wykręcać z ręczniku"*

* powinno być "z ręcznika", no ale on nie zna zasad.

• brezly Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 14:52
                                                    No ezs, kurcze, ruki po szwam z wrazenia.

Eilean_donan, powiadomilem Immcie SMSem, mowi ze jest we wcieleniu zakupowym.
                                                  • eilean_donan Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 16:04
                                                    O, bardzo merci. Nie żebym chciała Immanueli przeszkadzać w
                                                    kompletowaniu, powiedzmy, wyprawki, ale tak się ucieszyłam, że tu na
                                                    nią wpadłam....że tu jest.... no tak się ucieszyłam...no....

Imma
                                                    cna
                                                    łza
                                                    pa pa
                                                  • brezly Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 16:09
                                                    To i ty zostan :-))
                                                  • eilean_donan Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 16:27
                                                    Zostanę
                                                    nad ranem
                                                    czy z panem?
                                                  • brezly Re: Immo!!!:-)))))))) 30.08.07, 16:38
                                                    Z szampanem
                                                    Co domniemane
          • parispari Re: Idziemy na kolejny tysiecznik! 03.09.07, 16:25
            lepiej czarną...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka